Home » 2018 » April

Archives Monthly: April 2018

Engineer Sistem Produk, Video

Posisi: Engineer Sistem Produk, Video Company: Comcast Lokasi: Denver CO US Comcast's TPX (Technology.Product.Xperience) organisasi dianggo ing persimpangan media lan teknologi. Tim inovatif kita terus berkembang lan ngirim produk sing ndandani pengalaman pelanggan. Saka nggawe aplikasi kaya TVGo kanggo fitur-fitur anyar kayadene Talking Guide ing platform X1, kita bisa saben dina gawe ...

Read More »

LYNX Technik Umumake Penambahan Tim Sales

matthias gueckel

LYNX Technik AG®, panyedhiya antarmuka modular sing ditemtokake piranti lunak kanggo siaran, uga aplikasi pangolahan sinyal sing asli lan AV, ngumumake yen Matthias Gueckel wis gabung karo perusahaan International Sales Manager, efektif April 1, 2018. Paling anyar, minangka sales manager kanggo Sony Professional Europe, Matthias tanggung jawab kanggo sales Sony PSE ing bidang teknologi media kesehatan ...

Read More »

Ericsson Media Solutions menang gedhe ing NAB Show 2018 kanthi papat 'Best of Show' anugrah

Ing NAB Show 2018, Ericsson Media Solutions nunjukake carane ningkatake TV kanthi solusi pangiriman video sing inovatif ing pungkasan kanthi nganyari kanthi nampilake telung penghargaan 'Best of Show' kanggo program MediaFirst Video Processing. Perusahaan uga ngetokake penghargaan ACE (Awesome Cool Exhibits) Award, disajake dening NAB kanggo 'Best Large Island Booth' minangka pangakuan saka inovasi ing ...

Read More »

Internship Tanpa Bebungah (kantor lan on set) - Wektu penuh

Posisi: Produksi Tanpa Dibayar (kantor dan tanggal) - Perusahaan penuh waktu: On Time Studios Lokasi: Brooklyn NY US Produksi Tanpa Bebungah: On Time Studios adalah perusahaan prodhuksi komersial sing nggawe iklan asli lan video produk kanggo distribusi online. We are one-stop shop that does everything from pitching to writing to syuting to all post-production services. Tim kita ...

Read More »

Creative Writers

Lokasi: Mountain View, Ca We need 1 writer each with expertise in 3 languages, for Bengali, Tamil and Telugu. Tanggungjawab Dasar: Tulis, nyunting, lan ngrembesake kreatif kanggo dialog, interaksi pangguna, lan pengembangan karakter. Ngembangaké lan njaga pandhuan gaya. Koordinasi karo pamangku kepentingan salib ing ...

Read More »

Internal Operations Associate

Posisi: Operasi Internal Perusahaan Asosiasi: Tingkat Sabanjure Video Lokasi: Philadelphia PA US Posisi Judul: Internal Operations Associate Kualifikasi: Entry Level Entry Posisi: Video Tingkat lanjut ngupaya individu sing terampil, terorganisir sing ora wedi karo jam-jam lan rinci karya ing produksi olahraga. Tanggung jawab utama kalebu perencanaan lan ngleksanakake kabeh aspek proses operasi kanggo nglakokaké, ...

Read More »

Asisten Insinyur Ketiga

Posisi: Asisten Insinyur Ketiga Perusahaan: Departemen Angkatan Darat Lokasi: Portland ATAU Ringkasan Duties ABOUT THE POSITION: Staf Distrik Portland mengawasi operasi dan pemeliharaan wadah multi-tujuan 19 di Oregon dan struktur retensi endapan di Washington barat daya. Kita uga njaga luwih saka 720 mil saka saluran navigasi federasi lan saluran lan pelabuhan 33 proyek liwat ...

Read More »

Internship Produksi Media lan Televisi

Posisi: Perusahaan Produksi Media lan Televisi Perusahaan: Pacific Coast TV Lokasi: Pacifica CA US Pacific Coast TV ngupaya Summer Interns 2018 !! Ringkasan Pekerjaan Apa PCT? Televisi Pasifik minangka stasiun TV Komunitas paling dawa lan pusat media sing ndhukung 1st amandemen, akses terbuka, lan tujuan komunikasi masyarakat pesisir kita wiwit 1962. Saiki kita ...

Read More »

Produksi Video Intern

Posisi: Produksi Video Intern Perusahaan: Videography Lokasi: Castro Valley CA US THIS IS AN INTERNASIONAL: saka 4 / 24 / 18-6 / 6 / 18 (6 minggu kontrak) Hello! Aku nggawe video unik lan butuh intern. Apa sampeyan seneng babagan video musik? Apa sampeyan artistik? Iso dipercoyo? Jadwal bakal 3 utawa 4x seminggu (2 jam shift) saka 1012PM utawa 9-11AM Apa sampeyan ...

Read More »

IT System Engineer

Posisi: Perusahaan Engineer Sistem IT Company: Amazon.com Lokasi: Palo Alto CA US Amazon Search nggawe solusi lan teknologi lan solusi panggolèktif, panggolèktori lan customer-fokus. Tim IT kita menehi dhukungan teknis end-user, lan ngatur sistem inti, jaringan, lan aplikasi sing digunakake dening karyawan sing adhedhasar tim Panelusuran Produk, Visual Search, lan teknologi iklan. We are seeking a Sistem IT Engineer berbakat karo macem-macem ...

Read More »

ioGates Ndhukung Dhukungan kanggo ControlShare QScan Otomatis Kontrol

Chelmsford, Mass. - ioGates, perusahaan Broadcast Pix ™, ing dina iki ngumumake nawakake dhukungan terpadu kanggo produk kontrol kualitas otomatis EditShare QScan anyar. Ngumumake ing Maret, QScan nawakake video lan audio AQC audio sing nyederhanakake syarat kepatuhan lan pengiriman. Kanthi teknologi analisis siji-pass, sing nuduhake kasalahan meh langsung tanpa perlu kanggo retesting nalika kedhaftar ngganti test ...

Read More »

Resepsionis (Part-time #9015)

Liyane >>

Read More »

Casting Skype Editor

Liyane >>

Read More »

Asisten kanggo Produser

Liyane >>

Read More »

Listrik

Liyane >>

Read More »

Spesialis Ops Digital Iklan (#5257)

Liyane >>

Read More »