Home » 2018 » Bisa

Archives Monthly: Bisa 2018

Atlantik Tengah Mbantu Kapercayaan Sistem Industri Mbangun Sesi Pendidikan ing InfoComm 2018

Atlantik Tengah Alamat Tren Utama lan Tantangan Kolaborasi lan Spasi Huddle, Thermal Manajemen, Perlindungan Power, Rak Desain, AV / IT Keamanan, lan liyane FAIRFIELD, NJ - May 31, 2018 - Minangka bagéan saka upaya terus kanggo pelanggan ngirim nggoleki pengalaman luar biasa , Middle Atlantic Products saiki ngumumake pirang-pirang kesempatan ing InfoComm 2018, Juni 6-8 ing Las Vegas Convention Center. ...

Read More »

VITEC lan Mitra Jaringan ATX Nawakake Keamanan Kontensi End-to-End kanggo Perusahaan lan Olah Raga Venue IPTV Deployments

SUNNYVALE, Calif. - May 31, 2018 - VITEC, pandhukung dunya encoding lan solusi streaming canggih, lan ATX Networks, pimpinan teknologi platform akses lan optik, saiki ngumumake kemitraan strategis kanggo nyedhiyakake arsitektur kanthi aman kanggo distribusi saka isi IPTV ing saindhenging jaringan perusahaan liwat pamenang penghargaan VITEC EZ TV IPTV lan Digital Signage Platform ...

Read More »

PANASONIC WIRELESS MENGGUNAKAN IMT VISLINK

SARASOTA, FL, MAY 31, 2018 - xG Technology, Inc. ("xG" utawa "Perusahaan") (Nasdaq: XGTI, XGTIW), kang merek IMT Vislink diakoni minangka pimpinan global ing komunikasi video urip ing siaran, penegak hukum lan pasar pertahanan, ngumumake kemitraan karo Panasonic sing bakal weruh solusi nirkabel eksternal IMT Vislink terintegrasi menyang kamera kamera Panasonic ...

Read More »

Layanan Polisi Edmonton Nemu Kesuksesan Video Video 200,000 disimpen ing CatDV MAM

WARWICK, UK - May 31, 2018 - Sistem Kothak Square ngumumake yen Edmonton Police Service (EPS), polisi kepolisian kota Edmonton, Alberta, Kanada, wis ngliwati tonggak penting nalika nggunakake aset media CatDV sistem manajemen (MAM): ngrekam luwih saka aset video 200,000. Liwat panelusuran, otomatisasi, lan manajemen panyimpenan CatDV ...

Read More »

Panavision ing Cine Gear Expo Ndhuwur Perlu Ekspansi Ekualistika Millennium DXL2

Kamera Panovision's Millennium DXL2 8K ndadekake debut Cine Gear Expo ing Juni 1-2 ing The Studios ing Paramount ing Los Angeles. Kamera versi utama sing gedhe-gedhe karo upgrade perangkat kukuh post-centric anyar bakal ditampilake ing Booth Panavision (#S102) ing Stage 17, bebarengan karo papat lensa format gedhe anyar, kit aksesoris terinspirasi DXL kanggo kamera RED DSMC2 , lan ...

Read More »

EditShare ngumumake Manajemen Program Manajemen Aliran Media Flow; Saiki wis kasedhiya kanggo Pilih Fasilitas Creative

Basingstoke, Inggris - May 31, 2018 - EditShare, pimpinan teknologi ing panyimpenan bebarengan cerdas, AQC lan solusi manajemen media, ngundang komunitas produksi kirim kanggo nguji generasi berikutnya platform manajemen aset Media alirane. Pisanan, sawijine fasilitas siaran utawa produksi bisa nginstal Flow MAM ing ndhuwur kabeh blumbang panyimpenan. Saiki ...

Read More »

Pixel Power ngirimake otomatisasi lan virtualisasi kanggo TV Anywhere & Everywhere ing BroadcastAsia 2018

Spesialis siaran 30 taun nuduhake kemasan isi VoD bebarengan solusi siaran ConnecTech Asia, BroadcastAsia stan 4P5-03, Suntec Singapore: Pixel Power, otomatisasi playout global, inovator lan inovator grafis, nyedhiyakake solusi alur kerja otomatis sing bisa ditemtokake lan virtualisasi ing BroadcastAsia 2018. Nampilake platform pamrosesan media StreamMaster lan alur kerja alur Gallium, Pixel Power bakal nduduhake carane panyiar penyiaran lan konten bakal bisa nggedhekake ...

Read More »

Desainer Senior

Posisi: Designer Senior Perusahaan: The Paul J. Getty Trust Lokasi: Los Angeles CA Ringkasan Proyek AS Museum J. Paul Getty nggoleki pemikir kreatif lan strategis kanggo nggabungake tim desain sing menang. Teka nggawe interaksi lan pengalaman sing apik karo koleksi kita ing situs loro: Getty Center lan Villa Getty. Nglaporake menyang Kepala Desain, Senior ...

Read More »

Video Editor

Posisi: Video Editor Company: Spiral Moon Media Lokasi: Santa Clara CA Summary Job AS We are a small, successful videography & video production company in the South Bay. We work with corporations, non-profits, startups and various Silicon Valley VIPs. Kita utamane nggawe video promosi lan acara urip. Priksa situs web lan portofolio kita ing: spiralmoon.com. We are looking kanggo nambah ...

Read More »

Desainer Senior

Posisi: Perusahaan Designer Senior: Kritikal Mass Lokasi: Cupertino CA US Kita minangka agen desain pengalaman kanthi fokus tanpa pamrih ing customer. Cara customer ngalami merek nduweni pengaruh sing penting ing pemahaman, prilaku tuku lan kesetiaan. Mulane, karya kita diwiwiti lan bakal rampung karo para pelanggan klien kita. Kita ngrungokake. Validate karo wong-wong mau. Kita malah ...

Read More »

Part Time Audio Video Events Technician

Tanggung jawab kalebu nyetel, nyetel, lan ngoperasikake peralatan audio-visual sing kalebu nanging ora diwatesi karo audio, video, data, lan liya-liyane. , proyeksi, kamera, cahya, lan komponen sing gegandhengan karo komputer. Kemampuan kanggo nggoleki lan ngatasi masalah komponen kanthi cara sing dibutuhake saben acara iku kudu. ...

Read More »

Direktur Fotografi

Liyane >>

Read More »

Sales Manager / Associate Producer

Liyane >>

Read More »

Direktur Fotografi

Liyane >>

Read More »

Mixer Produksi Suara / Perekam

Liyane >>

Read More »

Costumer / Set Dresser / MakeUp Artist

Liyane >>

Read More »