Home » 2018 » Juni

Archives Monthly: Juni 2018

Operasi Manager - Tim Ops Studio & Acara

Posisi: Operasi Manager - Team Ops Studio & Acara Company: Milestone Technologies, Inc. Lokasi: Menlo Park CA US Kita ngupaya Manager Operasi kanthi semangat kanggo manajemen acara langsung, operasi studio, pengalaman audio-visual, manajemen tim, lan Komitmen kanggo eksekusi program kanggo nggabungake tim Operasi Acara kita ndhukung Facebook. Calon kita sing becik bakal nduweni keterampilan ngatasi masalah sing kuat, ...

Read More »

Sistem Engineer

Posisi: System Engineer Company: Luminator Lokasi: Plano TX US Luminator adalah inovator terkemuka ing desain lan manufaktur produk komunikasi lan lampu kanggo luwih saka 80 taun ing bus transit massa lan industri rel. Kita terus mbangun tim dinamis kita kanthi nambahake System Engineer. Ringkesan: Luminator ngupaya sawijining insinyur sistem berpengalaman kanggo nyedhiyani ...

Read More »

Spesialis Ad Tech & Operasi

Posisi: Ad Tech & Operations Specialist Company: Sinclair Broadcast Group Lokasi: Seattle WA US Sinclair Digital is looking for Ad Tech and Operations Specialist to join our team. Tim Penjualan lan Operasi kita kritis kanggo strategi revenue kita. Tujuan kita kanggo terusake wutah iki karo produk anyar, teknologi inovatif lan diversifikasi lepen kita. Iki peran ...

Read More »

Engineer Produksi Pos / Manajer Studio

Posisi: Post Production Engineer / Studio Manager Company: Advanced Systems Group Location: Sunnyvale CA US Advanced Systems Group ngupaya Post Production Engineer / Studio Manager kanggo ndhukung operasi lan teknologi ing fasilitas produksi video di Sunnyvale. Tugas utama kalebu; produksi, produksi post, manajemen media, manajemen peralatan, tugas pemeliharaan lan perbaikan. Lowongan Kerja: editing, design graphic, color ...

Read More »

Audio Engineer / Teknisi, Pusat Seni

Posisi: Jurutera / Teknisi Audio, Pusat Kesenian Perusahaan: Nazareth College Lokasi: Rochester NY US Peran Audio / Peran teknisi utama adalah memberikan dukungan audio ke pertunjukan Seni dan acara-acara sebagai anggota kunci tim produksi. Posisi iki mbutuhake pengalaman sadurunge karo pertunjukan audio langsung konser orkestra, konser, musik lan ceramah. Kudu bisa pinter nganggo ...

Read More »

IBC PR Ora ekspedisi mburu

- "Yen sampeyan ora ngerti apa sing bakal dilakoni, paling becik bisa dilakoni kanthi cepet!" - Jase Robinson, "Dinasti Bebek," A & E, Gurney Productions, 2012-17 lan abot ing carane wong-wong prawan sing nggawe barang-barang kuwi. Pencet wong, ing tangan liyane, wonder ngendi wong iki wis kanggo ...

Read More »

Ooyala nambahake VR360, HEVC Streaming Lan liyane Kanggo Flex Media Platform Kanthi Update Kanggo menehi Digital Video Playout Solutions

Kabin Tinggi Bandwidth Efficiency lan Immersive Tampilan Komponen Kapabilitas Anyar Dirancang kanggo Ketemu Video Marketplace Dina iki Needoy Ooyala dina iki announced sing kapabilitas lan fitur anyar kanggo OoyalaLIVE, aplikasi kanggo nggawe kahanan, Manajemen, pangiriman lan monetization acara urip streamed lan saluran TV linear ing sembarang piranti. Antarane perkembangan liyane, solusi Digital Video Playout Ooyala saiki mbisakake Ooyala ...

Read More »

Ooyala Kekuwatan Manajemen Konten, Sindikasi lan Pangiriman kanggo Turner Asia Pasifik

Ooyala Flex Media Platform Ngasilake Turner Otomatis lan Orchestrate Workflows, Ngurangi Wektu Processing Content dening 85% Ooyala punika powering isi syndication kanggo Turner Asia Pasifik karo Ooyala Flex Media Platform, platform optimalisasi chain sumber fleksibel lan configurable sumber sing ngotomatisasi tugas, simplifies workflows lan nyepetake wektu kanggo pasar kanggo Turner. Kanthi format lan syarat isi luwih rumit, ...

Read More »

Rising Sun Pictures Conjures VFX Magic for Chinese Blockbuster "Animal World"

Studio mrodhuksi pirang-pirang gambar komplit kreatif lan teknis sing nyedhiyakake gamut saka efek makhluk menyang lingkungan fantasi kanggo petualangan fantasi internasional sing anyar. Adelaide, South Australia- Ing proyèk nyakup enem sasi, Rising Sun Pictures mrodhuksi efek visual efek 86 kanggo Animal World, film petualangan fantasi anyar sing miwiti debut ing film taun iki Shanghai International Film ...

Read More »

Asosiasi Paddlesurf Professionals World Tour Nggunakake Blackmagic Design Workflow Production Langsung

Fremont, CA - Juni 29, 2018 - Blackmagic Design ngumumake yen Association of Paddlesurf Profesional (APP) World Tour migunakake workflow full Blackmagic Design, kalebu kamera film digital URSA Mini 4K, kamera studio 4K Micro Studio, lan ATEM Studio Produksi 4K switcher kanggo siaran, produksi live, streaming lan video produksi acara surfing internasional. Digawe dening ...

Read More »

David Edelstein Gabung Trollbäck + Company Minangka Direktur Eksekutif Klien Partnership

Branding lan desain studio Trollbäck + Company (Trollbäck) wis tampi David Edelstein minangka Direktur Eksekutif Klien Partnerships. Ing peran anyar, Edelstein bakal tanggung jawab kanggo ngembangake bisnis anyar lan ngembangake hubungan klien perusahaan. "David duwe pangerten jero babagan bisnis apa wae sing perlu saiki, manawa manajer merek bisa nggolek mitra sing luwih cepet kanggo mbantu nyiptakake cara ...

Read More »

Produser Junior

Posisi: Perusahaan Produser Junior: DW, Deutsche Welle Lokasi: Washington DC US DW, perusahaan penyiaran internasional Jerman, ngupaya lulusan kanggo nglatih minangka produser ing biro Washington, DC. DW dikenal kanthi kabar lan informasi sing jero, dipercaya lan ningkatake pertukaran lan pangerten antarane budaya lan wong ing donya. We tekan metu utamané kanggo pembuat keputusan internasional lan ...

Read More »

Pembangun Web ngarep

Posisi: Perusahaan Web Developer ngarep-mburi: BCIS Lokasi: New York NY US Nggolek pangembang web ngarep sing berpengalaman kanggo nggarap situs web sing diadegaké. Perangkat: -3 + yrs html / js development-2 + yrs jQuery-2 + desain grafis / photoshop-2 + yrs html5 / css Kudu duwe pengalaman nggarap API. Mangga ngirim portofolio kanggo dianggep. Kudu dumunung ing utawa watara NYC. Karya bisa rampung nanging kudu bisa ...

Read More »

Asisten Produksi

Posisi: Asisten Produksi Company: Hive and Vine Lokasi: Washington DC AS Seeking an assistant produksi kanggo ndhukung film dokumenter babagan wanita kulit hitam lan kaendahan. Punika pratelan: youtu.be/NtsEN4SnhQA Tanggung jawab: Jadwal wawancara Pasang postingan video / model / kru posisi lan calon screening Tuku lan sumber item online kanggo njupuk foto Ngatur jadwal lan logistik kanggo film shoots Riset informasi kanthi cepet Nambah isi menyang ...

Read More »

Desainer Produk, TV

Posisi: Product Designer, Perusahaan TV: Netflix Lokasi: Los Gatos CA US Manajemen Produk Los Gatos, California Netflix adalah jaringan televisi internet terkemuka di dunia kanthi anggota 125 juta di negara-negara 190. Kita nyambungake film lan televisi sacara global kanthi ngirim isi sing pinunjul, inovasi teknis lan pengalaman panganggo. Kita terus nerusake investasi ing konten asli sing diakoni sacara global kaya Stranger Things, ...

Read More »

Photographer Instagram

Posisi: Instagram Photographer Company: Hessenn Group Lokasi: Dallas TX US Hi everyone, kita looking for some part time Instagram photographers to complete our shooting shooting task. Sampeyan kudu dadi musafir sing seneng banget karo pemahaman estetis sing apik banget. Sampeyan uga kudu paling sethithik 3 taun fotografi lan Photoshop (utawa perangkat lunak sing padha). Pengalaman lan keahlian Instagram dibutuhake. ...

Read More »