Home » 2018 » Juni

Archives Monthly: Juni 2018

Operasi Manager - Tim Ops Studio & Acara

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Operasi Manager - Team Ops Studio & Acara Company: Milestone Technologies, Inc. Lokasi: Menlo Park CA US Kita ngupaya Manager Operasi kanthi semangat kanggo manajemen acara langsung, operasi studio, pengalaman audio-visual, manajemen tim, lan Komitmen kanggo eksekusi program kanggo nggabungake tim Operasi Acara kita ndhukung Facebook. Calon kita sing becik bakal nduweni keterampilan ngatasi masalah sing kuat, ...

Read More »

Sistem Engineer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: System Engineer Company: Luminator Lokasi: Plano TX US Luminator adalah inovator terkemuka ing desain lan manufaktur produk komunikasi lan lampu kanggo luwih saka 80 taun ing bus transit massa lan industri rel. Kita terus mbangun tim dinamis kita kanthi nambahake System Engineer. Ringkesan: Luminator ngupaya sawijining insinyur sistem berpengalaman kanggo nyedhiyani ...

Read More »

Spesialis Ad Tech & Operasi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Ad Tech & Operations Specialist Company: Sinclair Broadcast Group Lokasi: Seattle WA US Sinclair Digital is looking for Ad Tech and Operations Specialist to join our team. Tim Penjualan lan Operasi kita kritis kanggo strategi revenue kita. Tujuan kita kanggo terusake wutah iki karo produk anyar, teknologi inovatif lan diversifikasi lepen kita. Iki peran ...

Read More »

Engineer Produksi Pos / Manajer Studio

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Post Production Engineer / Studio Manager Company: Advanced Systems Group Location: Sunnyvale CA US Advanced Systems Group ngupaya Post Production Engineer / Studio Manager kanggo ndhukung operasi lan teknologi ing fasilitas produksi video di Sunnyvale. Tugas utama kalebu; produksi, produksi post, manajemen media, manajemen peralatan, tugas pemeliharaan lan perbaikan. Lowongan Kerja: editing, design graphic, color ...

Read More »

Audio Engineer / Teknisi, Pusat Seni

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: Jurutera / Teknisi Audio, Pusat Kesenian Perusahaan: Nazareth College Lokasi: Rochester NY US Peran Audio / Peran teknisi utama adalah memberikan dukungan audio ke pertunjukan Seni dan acara-acara sebagai anggota kunci tim produksi. Posisi iki mbutuhake pengalaman sadurunge karo pertunjukan audio langsung konser orkestra, konser, musik lan ceramah. Kudu bisa pinter nganggo ...

Read More »

IBC PR Ora ekspedisi mburu

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

- "Yen sampeyan ora ngerti apa sing bakal dilakoni, paling becik bisa dilakoni kanthi cepet!" - Jase Robinson, "Dinasti Bebek," A & E, Gurney Productions, 2012-17 lan abot ing carane wong-wong prawan sing nggawe barang-barang kuwi. Pencet wong, ing tangan liyane, wonder ngendi wong iki wis kanggo ...

Read More »

Ooyala nambahake VR360, HEVC Streaming Lan liyane Kanggo Flex Media Platform Kanthi Update Kanggo menehi Digital Video Playout Solutions

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kabin Tinggi Bandwidth Efficiency lan Immersive Tampilan Komponen Kapabilitas Anyar Dirancang kanggo Ketemu Video Marketplace Dina iki Needoy Ooyala dina iki announced sing kapabilitas lan fitur anyar kanggo OoyalaLIVE, aplikasi kanggo nggawe kahanan, Manajemen, pangiriman lan monetization acara urip streamed lan saluran TV linear ing sembarang piranti. Antarane perkembangan liyane, solusi Digital Video Playout Ooyala saiki mbisakake Ooyala ...

Read More »

Ooyala Kekuwatan Manajemen Konten, Sindikasi lan Pangiriman kanggo Turner Asia Pasifik

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ooyala Flex Media Platform Ngasilake Turner Otomatis lan Orchestrate Workflows, Ngurangi Wektu Processing Content dening 85% Ooyala punika powering isi syndication kanggo Turner Asia Pasifik karo Ooyala Flex Media Platform, platform optimalisasi chain sumber fleksibel lan configurable sumber sing ngotomatisasi tugas, simplifies workflows lan nyepetake wektu kanggo pasar kanggo Turner. Kanthi format lan syarat isi luwih rumit, ...

Read More »