Home » 2018 » Juli

Archives Monthly: Juli 2018

KOLEKSI TEKNIK KOMPLEK DAN MEDIA KAPENE UNDANG-UNDANG UNGGULAN UPGRADES NGEDEMENAN HX INTERCOM

Dodge College of Film lan Media Arts ing Chapman University ing Orange, CA wis ngupgrade sistem intercom digital Clear-Com® Eclipse kanggo sistem Eclipse HX kanggo kemampuan komunikasi IP sing mantep lan integrasi apik marang sistem interkom nirkabel FreeSpeak II sistem interkom analog. Sistem interkom minangka bagean kunci saka alur kerja produksi sing ndhukung ...

Read More »

Victoria Alonso Nampi 2018 Charles S. Swartz Award

Asosiasi Profesional Hollywood (HPA) wis ngumumake yen Victoria Alonso, produser lan Wakil Presiden Eksekutif, Produksi Marvel Studios, bakal nampa organisasi 2018 Charles S. Swartz Award ing HPA Awards nalika November 15. Penghargaan HPA ngenali kesenian kreatif, inovasi, lan engineering excellence ing industri konten media profesional lan Penghargaan Charles S. Swartz ngurmati ...

Read More »

CueScript Management Console kanggo Bukak ing IBC 2018

CueScript Management Console bakal diluncurake ing IBC 2018, nalika sawetara produk teleprompting tambahan saka CueScript nggawe debut Eropa ing acara kasebut. CueScript Management Console (CMC) nawakake cara sing prasaja lan efisien kanggo ngatur lan ngawasi kabeh sumber daya CueScript ing jaringan, ora ana lokasi. Saben aplikasi CueiT prompting bakal bisa nglaporake kabeh ...

Read More »

Marshall Electronics Ngumum Anyar Kamera UHD Kompak CV380-CS kanggo IBC 2018

Marshall Electronics nambahake miniatur lan kompak kamera kanthi kamera kompak ultra-high definition (UHD) sing anyar, yaiku Marshall CV31-CS, sing bakal premiere ing IBC 2018 (Booth # 380 .D2018). CV12-CS nggunakake sensor 20-Megapixel, 380 / 8.5-inch, kanggo njupuk gambar video sing rinci, lan ngasilake 1G / 2.5G / HD-SDI lan HDMI 6. "Ngeculake lan kompak kamera UHD sing terjangkau ...

Read More »

Teknologi InSync ing IBC2018

InSync Technology minangka pakar ing gerakan konversi ganti rugi. Pamilik isi karo aset sing ora ana ing format utawa pigura sing dibutuhake kanggo pamamerane sing milih kudu nindakake konversi standar kanggo cocog karo macem-macem ukuran tampilan lan pigura. Konversi standar sing apik penting kanggo ngreksa kualitas (lan mila nilai) ...

Read More »

Melbourne Symphony Orchestra Gala Dijupuk ing 4K karo URSA Broadcast lan ATEM Switcher

Fremont, CA - Juli 31, 2018 - Desain Blackmagic saiki ngumumake yen perusahaan produksi Australia Avoca Blue nggunakake kamera URSA Broadcast lan ATEM 1 M / E Produksi Studio 4K live switcher produksi video kanggo ngrebut anyar Melbourne Symphony Orchestra (MSO) Gala. Konser iki ditangkep ing 4K, lan uga kalebu sawetara kamera Desain Blackmagic lan produk siaran ing wolu ...

Read More »

Switch to Exhibit ing 2018 IBC Show ing Amsterdam

AMSTERDAM - Juli 31, 2018 - Switch (r) wis resmi ngumumake rencana kasebut kanggo pameran ing 2018 IBC Show ing Amsterdam, ing September (Stand 1.F10). Iki bakal dadi pisanan The Switch wis nduweni kehadiran booth ing pameran, minangka komitmen tambah kanggo ngembangake portofolio layanan global. Pameran bakal nampilake kabutuhan Kapabilitas donya Switch ...

Read More »

VidOvation Now Supplying Low-Cost, Compact ABonAir AB405 ™ Wireless Video Link

Sistem Portable Nirkabel Ngirim Video Broadcast-Grade Sampai 2,500 Kaki Karo Latihan 33-Millisecond LAKE FOREST, Calif. - Juli 31, 2018 - VidOvation ngumumake kasedhiyan ABonNir AB405 ™, pemancar lan penerima video kompak nirkabel sing murah, pranala karo momotan 33-millisecond. AB405 dioptimalkan kanggo tim ENG, jangkoan olahraga dasar ing universitas lan sekolah menengah, ...

Read More »

IHSE KVM System Enables Training Agile Environment and Flexible Product Demos at EVS Markas

CRANBURY, NJ - 31 Juli, 2018 - IHSE USA wis nyedhiyakake EVS kanthi sistem KVM sing mantep ndhukung pusat latihan anyar lan sawetara produk demo ing markas EVS ing Fairfield, New Jersey. Sistem IHS KVM menehi EVS pelatih keluwesan kanggo prebuild sesi instruction kanggo akses trep lan, sak sesi latihan, kanggo push ...

Read More »

Artel Video Systems mbewarakke xView Management Platform

XView Ngembangaken Kemampuan Pemantauan lan Manajemen Jaringan DigiLink, InfinityLink, dan SMART Platform WESTFORD, Mass. - Juli 31, 2018 - Artel Video Systems, panyedhiya kelas donya solusi pangiriman multimedia sing inovatif ing jaman saiki, kanthi seneng ngumumke Manajemen XView Platform. xView minangka platform ngawasi, platform tingkat jaringan sing mbantu operator ing ngatur Artel's DigiLink, InfinityLink, lan Platform Pengiriman Media SMART ™ ...

Read More »

Pratinjau Pamérang Viaccess-Orca IBC2018

Kabutuhan konsumen kanggo layanan TV Everywhere terus akeh. Minangka operator katon kanggo nyedhiyakake pengalaman TV pribadi lan aman kanggo pangguna pungkasan ing saben layar lan nggedhekake kesempatan monetisasi, dheweke butuh solusi alesan kerja. Ing IBC2018, Viaccess-Orca (VO) bakal nampilake proteksi isi end-to-end lan solusi platform modular TV, sing ngatasi tantangan sing melu melu nyedhiyakake pinter lan ...

Read More »

Sigma ngajak para penggemar fotografer ngemot lokakarya lensa ing Arizona, California lan New York

Pit tilase lokakarya sing dianakake dening Sigma lan penyajiane ing Agustus bakal ngliputi olahraga genre olahraga, potret, urban, editorial, lelungan lan fotografi pangan Ronkonkoma, NY - Juli 31, 2018 - Sigma Corporation of America, lensa foto lan sinema film, kamera, flash, lan aksesoris, saiki ngumumake lokakarya Sigma Lens Lokakarya kanggo Agustus. Acara-acara pendidikan lan praktis iki bakal dipimpin dening Jared Sigma ...

Read More »

AVIWest Response to Growth With Sales and Support Office Sales in North America

Kantor Anyar Ngaktifake AVIWEST ​​kanggo Nyedhiyakake Solusi lan Penyewaan Transmisi IP Video Superior Live menyang Pasar Siaran Nasional Amerika Utara SAINT-GRÉGOIRE, Prancis - Juli 31, 2018 - AVIWEST, penyedia global sistem kontribusi video, saiki ngumumake yen wis mbukak sales support office lan kantor ing New York kanggo luwih nambah bisnis perusahaan berkembang ing ...

Read More »

Marquis Broadcast Launches Fotonflite Secure Transfer System

Marquis Broadcast Fotonflite

Titik sambungan aman kanggo proses replikasi, arsip, salinan, enggo bareng lan sinkronisasi Marquis Broadcast wis nglancarake Fotonflite ™ - sistem transfer kinerja dhuwur, aman 'on-the-fly', kanggo sistem Avid Media Composer proyek lan ruang kerja media. Ngidini file bakal dipindhah antarane sumber Avid ISIS / NEXIS sistem lan sawetara jinis panyimpenan target, kalebu Avid, panyimpenan umum lan proprietary. Fotonflite ™ unik ing ...

Read More »

NMF Hires Javier Mendez kanggo Drive Salesfrontfront Ing Amérika Lor

Javier Mendez wis ditunjuk minangka kepala bisnis pangembangan ing pengecer internasional Nacho Mazzini Family (NMF) (www.nachomf.com), ing ngendi dheweke ditugasake ngetokake dodolan anyar Amérika Lor kanggo Colorfront (www.colorfront.com), Akademi lan Emmy pangembang pemenang sing kondhang kanthi dhuwur, dailies lan sistem transkoding kanggo gambar gerak lan TV lan iklan episod sing dhuwur. NMF, sing makarya saka kantor ing Buenos Aires, Argentina, ...

Read More »

Trickbox TV ngumumake James Monks minangka siaran siaran

Trickbox TV, prodhuk terkemuka lan peralatan kanggo produksi multi-kamera studio lan lokasi kanggo siaran, produksi video, webcasting lan acara langsung, wis ngumumake janjian James Monks minangka siaran Broadcast. Ing peran anyar, Monks bakal dadi instrumen manawa nyedhiyakake layanan teknologi siaran sing berkualitas sing nyedhiyakake klien Trickbox TV kanggo studio, njaba penyiaran, webinar lan ...

Read More »