Home » 2018 » Juli

Archives Monthly: Juli 2018

Victoria Alonso Nampi 2018 Charles S. Swartz Award

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Asosiasi Profesional Hollywood (HPA) wis ngumumake yen Victoria Alonso, produser lan Wakil Presiden Eksekutif, Produksi Marvel Studios, bakal nampa organisasi 2018 Charles S. Swartz Award ing HPA Awards nalika November 15. Penghargaan HPA ngenali kesenian kreatif, inovasi, lan engineering excellence ing industri konten media profesional lan Penghargaan Charles S. Swartz ngurmati ...

Read More »

CueScript Management Console kanggo Bukak ing IBC 2018

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

CueScript Management Console bakal diluncurake ing IBC 2018, nalika sawetara produk teleprompting tambahan saka CueScript nggawe debut Eropa ing acara kasebut. CueScript Management Console (CMC) nawakake cara sing prasaja lan efisien kanggo ngatur lan ngawasi kabeh sumber daya CueScript ing jaringan, ora ana lokasi. Saben aplikasi CueiT prompting bakal bisa nglaporake kabeh ...

Read More »

Marshall Electronics Ngumum Anyar Kamera UHD Kompak CV380-CS kanggo IBC 2018

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Marshall Electronics nambahake miniatur lan kompak kamera kanthi kamera kompak ultra-high definition (UHD) sing anyar, yaiku Marshall CV31-CS, sing bakal premiere ing IBC 2018 (Booth # 380 .D2018). CV12-CS nggunakake sensor 20-Megapixel, 380 / 8.5-inch, kanggo njupuk gambar video sing rinci, lan ngasilake 1G / 2.5G / HD-SDI lan HDMI 6. "Ngeculake lan kompak kamera UHD sing terjangkau ...

Read More »

Teknologi InSync ing IBC2018

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

InSync Technology minangka pakar ing gerakan konversi ganti rugi. Pamilik isi karo aset sing ora ana ing format utawa pigura sing dibutuhake kanggo pamamerane sing milih kudu nindakake konversi standar kanggo cocog karo macem-macem ukuran tampilan lan pigura. Konversi standar sing apik penting kanggo ngreksa kualitas (lan mila nilai) ...

Read More »

Switch to Exhibit ing 2018 IBC Show ing Amsterdam

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

AMSTERDAM - Juli 31, 2018 - Switch (r) wis resmi ngumumake rencana kasebut kanggo pameran ing 2018 IBC Show ing Amsterdam, ing September (Stand 1.F10). Iki bakal dadi pisanan The Switch wis nduweni kehadiran booth ing pameran, minangka komitmen tambah kanggo ngembangake portofolio layanan global. Pameran bakal nampilake kabutuhan Kapabilitas donya Switch ...

Read More »

VidOvation Now Supplying Low-Cost, Compact ABonAir AB405 ™ Wireless Video Link

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sistem Portable Nirkabel Ngirim Video Broadcast-Grade Sampai 2,500 Kaki Karo Latihan 33-Millisecond LAKE FOREST, Calif. - Juli 31, 2018 - VidOvation ngumumake kasedhiyan ABonNir AB405 ™, pemancar lan penerima video kompak nirkabel sing murah, pranala karo momotan 33-millisecond. AB405 dioptimalkan kanggo tim ENG, jangkoan olahraga dasar ing universitas lan sekolah menengah, ...

Read More »