Home » 2018 » Agustus

Archives Monthly: Agustus 2018

DigitalGlue Sets Pathokan anyar kanggo Media Panyimpenan karo // DEUS EX, Release Paling anyar ing platform creative.space

Hibrida-Arsitektur Ngasilake Kinerja Berkualitas Kanggo Mbecekan Workflows Collaborative Atlanta, GA - DigitalGlue sampun ngumumaken tambahan kangge platform kreatif. // DEUS EX - solusi penyimpanan panyimpenan media NVMe SSD lan HDD - nyangga teknologi disk sing kuat lan berputar karo arsitektur internal sing dioptimalkan kanggo nyedhiyakake playback mulus ing lingkungan sing paling nuntut. Sistem hibrida iki ...

Read More »

BHV Broadcast to Release streamGear Range of IP to SDI Cards at IBC

IBC STAND 8.E94 Klik kanggo njadwalake kunjungan karo BHV Broadcast. Kapabilitas grafis quad core lan kemampuan superfast grafis ndhukung siaran, grafis, lan aplikasi streaming Owslebury, UK - BHV Broadcast, desainer lan produser siaran pemenang penghargaan sing akeh, wis ngumumake rencana kanggo miwiti seri openGear® IP menyang kartu SDI ing IBC. Kertu streamGear fitur quad core kuat ...

Read More »

ELEMENTS nambahake All-NVMe Media Storage lan Solusi Server kanggo Core ONE lan NAS Ranges ing IBC 2018

IBC 2018 ~ RAI Amsterdam ~ Hall 7 Booth # B08 Versi lanjutan kabeh-ing-siji panyimpenan media bakal ngirim kinerja nol-latency, offer paling IOPS kasedhiya lan nyedhiyakake bandwidth ora ditemtokake Dusseldorf: ELEMENTS, pangembang solusi canggih kanggo kolaborasi tanpo watesan ing media sing dituduhake workflows, ngenalake versi anyar AFA (kabeh-flash array) saka ELEMENTS ONE lan ELEMENTS NAS all-in-one media storage and server ...

Read More »

Shotoku Broadcast Systems kanggo Ngawasi minangka IBC Technical Supporter

IBC Boom 12.E42 Company nyedhiyakake Solusi Dhukungan Kamera Maju kanggo IBC TV Sunbury, UK - Shotoku Broadcast Systems, pimpinan sing mapan ing dhukungan manual lan robot kamera, lan pelacakan kasunyatan virtual, bakal nggabungake lambang industri liyane minangka Supporter Supporter IBC ing acara taun iki ing Amsterdam. Penyokong Teknis nyedhiyakake peralatan lan keahlian kanggo IBC TV, warta khusus ...

Read More »

Lapangan Engineer (Entry-Level)

Posisi: Engineer Bidang (Entry-Level) Perusahaan: K & M Systems Lokasi: Frederick MD US Liyane >>

Read More »

Video Direktur / Editor

Posisi: Direktur Video / Editor Perusahaan: iShoot.direct Lokasi: Fort Lauderdale FL US Liyane >>

Read More »

Desain Graphic Internship

Posisi: Desain Grafis Internship Perusahaan: Zeus 'Closet Lokasi: Atlanta GA US Liyane >>

Read More »

Thinker & Desain Intern

Posisi: Thinker & Design Intern Perusahaan: Gorilla 76 Lokasi: St. Louis MO US Selengkapnya >>

Read More »

Internship - Technical Representative

Posisi: Internship - Perusahaan Perwakilan Teknis: Airbus Helicopters, Inc Lokasi: Grand Prairie TX US More >>

Read More »

Desain Graphic Internship

Posisi: Desain Grafis Internship Perusahaan: 3 Birds Marketing Lokasi: Chapel Hill NC US Liyane >>

Read More »

Lembah Rumput Ndadekaken Konten Paling Komprehensif Industri lan Media Teknologi Broadcast Industri menyang IBC 2018

MONTREAL - Agustus 31, 2018- Rumput Lembah, Belden Brand, bakal nampilake portofolio produk sing mentas ditingkatake ing IBC 2018, migunakake inovasi lan keahlian sing paling apik kanggo menehi pelanggan pilihan lan layanan sing paling apik. Pengunjung ing Booth Grass Valley (# 9.A01) bakal bisa ndeleng kepriye portofolio ekstensif iki ngirimake solusi donya nyata kanggo tantangan sing si penyiar ...

Read More »

Atresmedia Ngundhuh Fasilitas Playout kanthi New Disaster Recovery saka Imagine Communications

Perusahaan media Spanyol ngreksa layanan siaran kritis kanthi playout terpadu Versio [MUNICH, 31 August 2018] - Atresmedia, pameran utama saka Antena 3 lan saluran hiburan populer liyane, ndhukung instalasi pemutaran terpadu Imagine Communications Versio ™ Pusat playout pemulihan bencana berbasis Versio. Fasilitas serep anyar nyedhiyakake sinkronisasi sing sithik karo ...

Read More »

Nevion ngluwihi kemampuan LAN transportasi lan pamrosesan node media sing ditemtokake piranti lunak

Nganyari Nevion Virtuoso paling anyar sing bakal ditampilake ing IBC2018 Nevion, panyedhiya pemenang penghargaan solusi produksi media virtual, bakal nuduhake akeh fitur anyar lan ditingkat saiki sing kasedhiya ing platform node media sing ditemtokake perangkat lunak, Nevion Virtuoso, ing IBC2018. Originally diluncurake ing IBC2016, Nevion Virtuoso saiki kalebu dhukungan SMPTE 2110 (10 / 20 / 21 / 30 / 31 / 40) karo audio digital multichannel anyar ...

Read More »

Kamera DSMC2 Bakal Dipajang dening RED Digital Cinema Ing IBC 2018

RED Digital Cinema bakal nampilake kamera DSMC2 ™ ing IBC ing Amsterdam saka September 14 - 17. Dumunung ing Hall 13, Menara Elicium, Lantai 4, RED bakal nemtokake otak kamera DSMC2 sing nduweni telung opsi sensor - MONSTRO 8K VV, HELIUM 8K S35 lan GEMINI 5K S35. Kajaba iku, RED bakal nduduhake alur kerja 8K, kalebu 8K REDCODE RAW, HDR, ...

Read More »

CyberZ Ngganti ulang Studio eSports karo Studio Broadcast ATEM 2 M / E 4K

Fremantle, Ca - Agustus 30, 2018 - Blackmagic Design ngumumake yen Jepang CyberZ mbangun studio eSports anyar ing departemen media ing Blackmagic Design's ATEM produk pamisahan langsung, kalebu Broadcast Studio ATEM 2 M / E 4K, ATEM 2 M / E Broadcast Panel lan ATEM 1 M / E Broadcast Panel. CyberZ uga nggunakake Teranex AV Blackmagic Design, UltraStudio 4K, DeckLink Studio 4K, Smart ...

Read More »

Simple Minds and The Pretenders UK Tour Powered by Blackmagic Design Workflow Production Langsung

Fremantle, Ca - Agustus 30, 2018 - Desain Blackmagic saiki ngumumake yen URSA Broadcast karo ATEM Panel Kontrol Kamera wis digunakake minangka bagéan saka aliansi live ATEM ing tur Grandslam, nggawa Simple Minds lan Pretenders menyang papan utama 14 ing saindhenging Inggris . Spesialis acara, LHG Live, wis mrodhuksi lan mromosikake kabeh demo kanggo loro band sing terkenal ing donya, lan nggunakake solusi urip sing ...

Read More »