Home » 2018 » Agustus

Archives Monthly: Agustus 2018

DigitalGlue Sets Pathokan anyar kanggo Media Panyimpenan karo // DEUS EX, Release Paling anyar ing platform creative.space

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Hibrida-Arsitektur Ngasilake Kinerja Berkualitas Kanggo Mbecekan Workflows Collaborative Atlanta, GA - DigitalGlue sampun ngumumaken tambahan kangge platform kreatif. // DEUS EX - solusi penyimpanan panyimpenan media NVMe SSD lan HDD - nyangga teknologi disk sing kuat lan berputar karo arsitektur internal sing dioptimalkan kanggo nyedhiyakake playback mulus ing lingkungan sing paling nuntut. Sistem hibrida iki ...

Read More »

BHV Broadcast to Release streamGear Range of IP to SDI Cards at IBC

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

IBC STAND 8.E94 Klik kanggo njadwalake kunjungan karo BHV Broadcast. Kapabilitas grafis quad core lan kemampuan superfast grafis ndhukung siaran, grafis, lan aplikasi streaming Owslebury, UK - BHV Broadcast, desainer lan produser siaran pemenang penghargaan sing akeh, wis ngumumake rencana kanggo miwiti seri openGear® IP menyang kartu SDI ing IBC. Kertu streamGear fitur quad core kuat ...

Read More »

ELEMENTS nambahake All-NVMe Media Storage lan Solusi Server kanggo Core ONE lan NAS Ranges ing IBC 2018

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

IBC 2018 ~ RAI Amsterdam ~ Hall 7 Booth # B08 Versi lanjutan kabeh-ing-siji panyimpenan media bakal ngirim kinerja nol-latency, offer paling IOPS kasedhiya lan nyedhiyakake bandwidth ora ditemtokake Dusseldorf: ELEMENTS, pangembang solusi canggih kanggo kolaborasi tanpo watesan ing media sing dituduhake workflows, ngenalake versi anyar AFA (kabeh-flash array) saka ELEMENTS ONE lan ELEMENTS NAS all-in-one media storage and server ...

Read More »

Shotoku Broadcast Systems kanggo Ngawasi minangka IBC Technical Supporter

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

IBC Boom 12.E42 Company nyedhiyakake Solusi Dhukungan Kamera Maju kanggo IBC TV Sunbury, UK - Shotoku Broadcast Systems, pimpinan sing mapan ing dhukungan manual lan robot kamera, lan pelacakan kasunyatan virtual, bakal nggabungake lambang industri liyane minangka Supporter Supporter IBC ing acara taun iki ing Amsterdam. Penyokong Teknis nyedhiyakake peralatan lan keahlian kanggo IBC TV, warta khusus ...

Read More »