Home » 2018 » Oktober

Archives Monthly: Oktober 2018

Media Mentor

Posisi: Media Mentor Company: Rebel Ventures Lokasi: Philadelphia PA US Liyane >>

Read More »

Spesialis Dhukungan Web

Posisi: Perusahaan Spesialis Dhukungan Web: Internet Heads Lokasi: Pearland TX US Liyane >>

Read More »

Digital Media Creator

Posisi: Digital Media Creator Company: House of Lashes Lokasi: Irvine CA US More >>

Read More »

IT System Administrator / zOS Operation Technician

Posisi: Administrator Sistem IT / Teknisi Operasi zOS Perusahaan: UBS Lokasi: Nashville TN US Liyane >>

Read More »

Dope Youtube lan Instagram Video Editor

Posisi: Dope Youtube lan Instagram Video Editor Perusahaan: RideEasy Snowsports Lokasi: Denver CO US More >>

Read More »

TV Ceko Pilih PHABRIX's Qx 12G Rasterizer minangka Solusi Tengah ing Laboratorium Uji dan Pengukuran 4K / UHD

PHABRIX, pimpinan solusi lan solusi pangukuran ing saindenging donya, kanthi seneng ngumumake yen TV Ceko, penyiaran televisi umum ing Republik Ceko, milih PHNRX's 4K UHD ngaktifake solusi tes lan pangukuran QX 12G kanggo verifikasi standar UHDTV lan nguji 4K / UHD anyar piranti ing sawijining Prague HQ. Distributor resmi PHABRIX, MST, nyedhiyakake sistem kasebut. Martin Dostál, Kepala Teknik ...

Read More »

Pixelogic Dianugerahi Dolby Vision Facility Certification

Pixelogic, penyedia layanan lokalisasi lan distribusi inovatif lan terintegrasi, wis entuk sertifikasi fasilitas Dolby Vision ™. Pixelogic uga panyedhiya layanan sing pertama kanggo nawarake layanan enkode kanggo konten Dolby Vision sing ditemtokake kanggo platform OTT. Dolby Vision Facility Certification, bebarengan karo Kapabilitas Dolby AtmosÒ, bakal nggawe Pixelogic perusahaan layanan media pertama kanggo nyedhiyakake ...

Read More »

Bexel On-Site kanggo Wild-Card, Divisional Series, Seri Championship lan World Series Worldwide Telecasts

Bexel, perusahaan jasa Broadcast Services NEP, nyedhiyakake peralatan lan rekayasa kanggo game 5 ing Seri Dunia antarane Boston Red Sox lan Los Angeles Dodgers, ing Fenway Park lan Stadion Dodger. Bexel dijenengake taun suwene sing kaping wolu kanggo ndhukung Season Post kanggo MLB Network, diwiwiti karo Wild Card lan ...

Read More »

Grass Valley lan Gearhouse mbantu nggawe Sajarah kanthi Broadcast Langsung 4K UHD Australia

MONTREAL - 8: 00 AEDT Oktober 30, 2018 - Grass Valley, Brand Belden, lan Broadcast Gearhouse partnered kanggo ngirim siaran langsung 4K UHD pisanan Australia. Kabeh enem jam saka isi 4K UHD saka Supercheap Auto Bathurst 1000 kanggo supercar - acara mobil taunan, premier negara - disiarkan langsung tanpa ngilangi iklan. Lomba 1,000-kilometer ...

Read More »

axle ai Gear punika Video Powerhouse berbasis Mac mini

Sistem lengkap ngrampungake produksi video kanthi otomatis, tagging, transkoding, lan alur kerja. Boston - Terus ngatasi kebutuhan sing luwih penting kanggo piranti manajemen video canggih kanggo tim cilik nganti agêng, axle ai, Inc. ngumumake peluncuran axle ai Gear ™, sistem terintegrasi sing nggabungake daya komputasi mini Apple mini anyar kanthi poros ai berbasis browser, manajemen media AI, saged ...

Read More »

Kesetaraan, Kaya Film Gedhe, Mbutuhake Perhatian Kanggo Kabeh Rincian

"Aku nunggu alam semesta kanggo ngetokake sawetara kaadilan nanging kadhangkala alam semesta uga alon banget. Efek nempatake Nair ing gel styling wong, nanging mung sawetara menit. "- Murphy," Murphy Brown, "Warner Bros., 1988 Kita jarang sinau lan latihan nalika kita lunga menyang jam kerja profesional nanging SMPTE taun iki. ..

Read More »

LYNX Technik ngusulake David Holloway kanggo mimpin tim Sales & Support Teknis EMEA

David Holloway

LYNX Technik AG®, panyedhiya antarmuka modular kanggo aplikasi pamroses sinyal sinyal siaran lan profesional, ngumumake owah-owahan ing tim penjualan karo promosi David Holloway kanggo peran Direktur Penjualan, EMEA. Janji kasebut minangka komitmen LYNX Technik kanggo basis pelanggan sing ana lan anyar, kalebu distribusi global lan teknologi. Paling anyar, Dave dadi ...

Read More »

Konten TV 4K UHD Immersive Insight kasedhiya kanggo Stream ing Windows Piranti

TV Insight, penyiar UHD 4K ing donya lan panyedhiya asli konten UHD, wis ngumumake yen isi 4K UHD saiki kasedhiya kanggo stream ing kabeh piranti Windows Platform Universal (UWP). Insight TV wis nggawe konten sing kasedhiya kanggo pangguna Windows * kanthi nggawe aplikasi Windows Store canggih lan dioptimalkan kanggo pamroses Intel® Core ™ paling anyar. Iki paling anyar ...

Read More »

Nggoleki Heroes Aksi Nyata karo Insight TV Nopember iki

Insight TV, penyiar 4K UHD lan produser konten asli UHD ing olahraga aksi, hiburan lan gaya urip, ngrayakake "Aksi Pahlawan Nyata" kanthi diluncurake papat NEW adrenaline sing dipamerake ing Nopember. Kolaborasi Monster Energy, "Born To" yaiku seri film pendek sing nyatakaké urip ing 13, sing nyathet crita-crita sing ateges para atlet berbakat lan sukses ing ...

Read More »

Jaringan Box Plus ana pratandha karo Globecast kanggo nambah efisiensi distribusi DTH

Globecast, panyedhiya solusi global kanggo media, wis ngumumake penyiar saluran musik UK sing utama The Box Plus Network wis mlebu kontrak distribusi UK DTH multi taun. Box Plus Network, perusahaan gabungan Bauer Media / Channel 4, siaran saluran musik lan hiburan 4Music lan enem saluran TV musik: Kotak, Box Upfront, Box Hits, Kiss, Magic lan Kerrang! Iki ...

Read More »

SPECIALIST PRODUKSI AUDIOVISUAL

Posisi: KHUSUS PRODUKSI AUDIOVISUAL Company: Departemen Pertahanan AS Lokasi: Fort Meade MD US More >>

Read More »