Home » 2018 » Oktober

Archives Monthly: Oktober 2018

TV Ceko Pilih PHABRIX's Qx 12G Rasterizer minangka Solusi Tengah ing Laboratorium Uji dan Pengukuran 4K / UHD

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PHABRIX, pimpinan solusi lan solusi pangukuran ing saindenging donya, kanthi seneng ngumumake yen TV Ceko, penyiaran televisi umum ing Republik Ceko, milih PHNRX's 4K UHD ngaktifake solusi tes lan pangukuran QX 12G kanggo verifikasi standar UHDTV lan nguji 4K / UHD anyar piranti ing sawijining Prague HQ. Distributor resmi PHABRIX, MST, nyedhiyakake sistem kasebut. Martin Dostál, Kepala Teknik ...

Read More »

Pixelogic Dianugerahi Dolby Vision Facility Certification

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pixelogic, penyedia layanan lokalisasi lan distribusi inovatif lan terintegrasi, wis entuk sertifikasi fasilitas Dolby Vision ™. Pixelogic uga panyedhiya layanan sing pertama kanggo nawarake layanan enkode kanggo konten Dolby Vision sing ditemtokake kanggo platform OTT. Dolby Vision Facility Certification, bebarengan karo Kapabilitas Dolby AtmosÒ, bakal nggawe Pixelogic perusahaan layanan media pertama kanggo nyedhiyakake ...

Read More »