Home » 2018 » Desember

Archives Monthly: Desember 2018

Koleksi Lightpower kanggo Showcase Moments Mentari Rock 's from Photographer Legendaris Neal Preston ing Show NAMM 2019

Bebungah saka dodolan buku Preston, buku kanggo entuk manfaat Behind The Scenes lan amal NAMM Foundation Fotografer rock 'n' roll lan pangarang Neal Preston wis ngentak-entar dekade kanggo nyekel momotan rock lan kepribadian sing wis mbentuk musik lan budaya pop. Kanggo liwat 40 taun, Preston wis turu karo sing kaya Led Zeppelin, The Who, Queen, Fleetwood ...

Read More »

Roland Ngembangake Tim Produk Video karo Chris Wissinger

Komitmen Roland menyang pasar A / V profesional diterusake kanthi janjian Wissinger kanggo ngetokake pamasaran produk video global Roland ngumumake janjian Chris Wissinger menyang posisi kunci Global Marketing Product Marketing, Manager kanggo Video. Wissinger bakal laporan marang Christian Delfino, Direktur Global Marketing Product Strategy, sing ngumumake pengumuman kasebut. Wissinger, warga Dallas, miwiti karir ...

Read More »

[Email protected] Pro Sound Symposium: Live & Studio 2019 Covers the Spectrum with Entertainment Wireless and In-Teling Monitoring Academies

Profesional swara langsung kanggo nuduhake praktik paling apik kanggo ngleksanakake teknologi monitoring nirkabel lan pribadi ing produksi urip [Email protected] Pro Sound Symposium: Live & Studio disetel kanggo demystify spektrum lengkap teknologi lan teknik audio nirkabel karo bali saka Akademi Wireless Hiburan lan Akademi Monitoring In-Telung. [Email protected] acara, diatur ing Akademi Topikal, nyawijikake macem-macem ...

Read More »

Focusrite Scarlett Interface Digunakake minangka Komponen Kunci kanggo Podcast Engineering School and Show

Chris Curran mimpin tugas kanggo nggawe kualitas sonik kualitas standar kanggo industri podcasting sing luwih gedhe lan Interface Focusrite's Scarlett minangka kunci kanggo misi Iki minangka staf lan produser / insinyur lepas ing studio New York City sing misuwur yaiku Pabrik Hit lan Quad Recording ing 1990s, Chris Curran wis akurake rekaman kanggo rekaman para seniman kaya ...

Read More »

Technical Engineer Onboarding, Operasi Platform

Posisi: Engineer Onboarding Technical, Platform Operations Company: Grup Layanan Hiburan Deluxe Location: Burbank CA US Liyane >>

Read More »

Technical Engineer Onboarding, Operasi Platform

Posisi: Technical Onboarding Engineer, Platform Operations Company: Deluxe One LLC Lokasi: Burbank CA US Liyane >>

Read More »

Technical Engineer Onboarding, Operasi Platform

Posisi: Technical Onboarding Engineer, Platform Operations Company: Deluxe One LLC Lokasi: Burbank CA US Liyane >>

Read More »

Teknisi Operasi Teknis

Posisi: Teknisi Operasi Perusahaan: SpotX, Inc. Lokasi: Broomfield CO US Liyane >>

Read More »

Desain Intern Intern

Posisi: Desain Interior Intern Perusahaan: Bosch Group Lokasi: Sunnyvale CA US Liyane >>

Read More »

Live Videographer

Posisi: Live Concert Videographer Company: SONY HALL Lokasi: New York NY US More >>

Read More »

Technical Sound Designer - Contractor

Posisi: Desainer Sound Engineer - Kontraktor Company: Magic Leap, Inc. Lokasi: Fort Lauderdale FL US Liyane >>

Read More »

Engineer Senior Media Engineer San Francisco, CA

Posisi: Senior Media Systems Engineer San Francisco, CA Company: Disney Lokasi: San Francisco CA US Liyane >>

Read More »

Konten Intern Produksi

Posisi: Intern Produksi Konten Perusahaan: Elemeno Lokasi Kesehatan: Oakland CA US Liyane >>

Read More »

Senior Broadcast Editor / Audio Engineer / Shooter Healthcare Advertising Agency

Posisi: Senior Broadcast Editor / Audio Engineer / Shooter Healthcare Advertising Agency Company: precisioneffect Lokasi: Boston MA US More >>

Read More »

Ketua Engineer, Broadcast Media Center

Posisi: Chief Engineer, Broadcast Media Center Perusahaan: University of Montana Lokasi: Missoula MT US More >>

Read More »

Engineer Lapangan

Posisi: Bidang Engineer Company: Allan Myers Lokasi: Fallston MD US More >>

Read More »