Home » 2018 » Desember

Archives Monthly: Desember 2018

Roland Ngembangake Tim Produk Video karo Chris Wissinger

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Komitmen Roland menyang pasar A / V profesional diterusake kanthi janjian Wissinger kanggo ngetokake pamasaran produk video global Roland ngumumake janjian Chris Wissinger menyang posisi kunci Global Marketing Product Marketing, Manager kanggo Video. Wissinger bakal laporan marang Christian Delfino, Direktur Global Marketing Product Strategy, sing ngumumake pengumuman kasebut. Wissinger, warga Dallas, miwiti karir ...

Read More »

[Email protected] Pro Sound Symposium: Live & Studio 2019 Covers the Spectrum with Entertainment Wireless and In-Teling Monitoring Academies

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Profesional swara langsung kanggo nuduhake praktik paling apik kanggo ngleksanakake teknologi monitoring nirkabel lan pribadi ing produksi urip [Email protected] Pro Sound Symposium: Live & Studio disetel kanggo demystify spektrum lengkap teknologi lan teknik audio nirkabel karo bali saka Akademi Wireless Hiburan lan Akademi Monitoring In-Telung. [Email protected] acara, diatur ing Akademi Topikal, nyawijikake macem-macem ...

Read More »