Home » 2019 NAB Show » 2019 #NABShow - Day 2 Wrap-up

2019 #NABShow - Day 2 Wrap-up


AlertMe

#GALSNGEAR iku LIVE! Watch ing nabshow.com or broadcastbeat.com . @NABShow #NABShow

Kita duwe wong apik tenan kanggo acara pertama kita dina iki #GalsNGear's @brandbuzz lan @adryenn hosting! #NABShow @NABShow - ing Las Vegas Convention Centre

Wigati Sambutan kanggo HARI 2 saka 2019 NAB Show! We are at it AGAIN - kaya sampeyan bisa ndeleng saka crowded Control Room, kita pas minangka biola lan siap kanggo pindhah! Kita wis entuk ALOT ing toko kanggo sampeyan dina iki, supaya tetep blogged-ing lan ndeleng apa Show sing wis kurban! Kita ngunjungi akeh wong sing menarik wingi, lan ana akeh wong sing luwih menarik kanggo ndeleng dina iki! Supaya njagong maneh, ngendhaleni, lan supaya kita bisa nyetir! Apa sungu sing aku krungu? 🙂 Oh - acara pertama kita dina iki !!!

Learning from Senior Sales Specialist Kenki Arai, about the movie; Alexa, lensa, lan nganyarke, supaya apik tenan!

Furnitur industri kanggo studio profesional liwat ing @tccccoles ing @NABShow #NABShow

Iki wong lanang @ tbcconsoles pancene mbiyantu kanthi njupuk furnitur studio menyang tingkat sabanjure #NABShow

Tabel iki ing @tcconsoles sing apik tenan ora ana cara liya kanggo njelasake! @NABShow #NABShow

Kudu ngobrol karo John Humphrey saka @HitachiGlobal saiki! Dheweke nuduhake produk anyar sing keren kayata SK-HD1800, kamera 4K cilik anyar, lan panel kontrol digital! #NABShow

Singgih sigma 😬 @Sigma_Photo @NABShow #NABShow

Ing Flex Rental Solutions karo CEO Chris Stein! Kita entuk kesempatan sing apik banget kanggo sinau kabeh babagan Inventory; Manajemen Gudang, Aplikasi Ponsel, lan RDID - Flex kabeh babagan mindhai, lan nglakoni luwih akeh! Booth C11547 #NABShow @NABShow

Banget esuk karo Ehro Field Solutions. Ngomong karo Spesialis Sales Senior, Elvis Luna babagan Dhukungan Base kanggo Manfrotto, ngidini luwih akeh panggunaan lan nganyarke! Bo Booth C11249 #NABShow @NABShow

Tak ngobrol karo @SmallHD babagan produk anyar 2, monitor layar demek 702Touch! #NABShow

Nduwe chatting karo @SmallHD babagan produk anyar 2, monitor touchscreen Cine 7! #NABShow

Broadcast Beat Editor-In-Chief @ryansalazar lenggah karo CEO @BeasleyMedia lan Ketua Papan Gabungan NAB, @ColineBeasl15 ing setelan @NABShow Live. #NABShow - ing Las Vegas Convention Centre

Saiki kita diwawancarai Kim Hutchinson, Account Manager Amérika Lor, kanggo Bentuk. Barang-barang sing padha ana ing kene mung luar biasa! Booth C8215 #NABShow @NABShow

Kuwi keren teknologi sing nampilake ing @BroadcastDepot !! Lagi nyedhiyakake teknologi pemindaian generasi sabanjure kanthi nggunakake aplikasi Sodyo. #NABShow @NABShow

Miwiti liwat @SecureData @NABShow #NABShow

Nggumunake cahya industri ing @Zylight @NABShow #NABShow

Tim kita sesambungan karo Aaron Brady saka @VitecGroup babagan @AutocriptTV peralatan teleprompting.

Ngomong karo @TVUNetworks babagan TVU One sing anyar ngirim 4K / 60fps. Iku unit transmitter portabel sing encode ing 60fps, ndhukung modem seluler, satelit, gelombang mikro, Ethernet, lan WiFi. #NABShow @NABShow

Wawancara saiki Michael Accardi, Presiden kanggo CueScript. Kita sinau babagan impact produk, lan cara nganggo tembung ing industri sing ditarget, lan babagan SMTE 2110 Booth C2622 @ CueScript_ #NABShow @NABShow

We are set up and ready for our next interview! SHURE Kembange: Plex ora bisa ngenteni panas banget karo Lavalier & Headset Microphones! #NABShow @NABShow

Pidato kita saiki karo Senior Product Manager | Microphone Manajemen Produk Global kanggo SHURE Kembar: Plex John Born, sing enggo bareng karo kita kabeh rincian lan kabeh jawaban sing pengin krungu! @shure stan C6015 #NABShow @NABShow


Tangkap munggah karo @ptzoptics babagan kamera zoom apik banget kanggo siaran langsung urip! #NABShow @NABShow

Peralatan paling apik ing canare @NABShow #NABShow

Kabeh iki ana ing van mobile kanggo panyiaran berita! @NABShow #NABShow

Kabeh iki ana ing van mobile kanggo panyiaran berita! @NABShow #NABShow

Obrolan gedhe babagan produk anyar liwat @litegear @NABShow

Ngomongake @clearcomsystem babagan produk anyar kayata seri LQ lan sistem intercom FreeSpeak II!

Profesional Mobile Editing LumaTouch apik tenan kabeh kita! Pendhiri, Design & Co, pendiri Terry Morgan, Engineering Chris Demiris, wis ngenalake awake dhewe marang prodhuk-prodhuk sing, menehi rasa seneng kanggo editing seluler, lan kolaborasi. Awak 👍 Booth C12438 #NABShow @NABShow

Kru kita iso ngobrol karo @TVLogicUSA babagan produk-produk anyar, kayadene F-7H mk2, monitor lapangan 7 sing paling cerah kanthi tombol sentuhan preset! #NABShow @NABShow

Obrolan akeh karo @MultiDyne @NABShow #NABShow

Tim kita karo Steven Holand, Presiden MyCaseBuilder ing Booth C2056 lan dheweke luwih seneng ngedumake karo kabeh babagan User Custom Foam Dirancang! Iku kabeh babagan manggoni kabutuhan peralatan kita! Bocah cilik #NABShow @NABShow

Teknologi kabel cam sing apik banget ing nduwur layar @NABShow #NABShow

Broadcast Beat njupuk trek kanggo 2 dina #NABShow. Kita entuk kasempatan kanggo ngomong langsung karo wong akeh ing transit kanggo nggawa sampeyan Monorail Moments.

Konco sanget ing kru film Broadcast Beat #NABShow

"We are ora saingan kanggo gumunggung, kita lagi saingan kanggo nuduhake pelanggan kita sing kita care kanggo lan ngawula wong" Jose Maria Noriega saka @Fluotec sing produk lampu wis dinominasi kanggo Product of the Year dening @ NABShow. #NABShow

Ketua Optik Cooke Ketua Les Zellan, wis ngetokake pikiran kita karo produk sing apik banget. Padha wis nggawe Metadata, lan pigura Full Cover Sensor. Tujuane kabeh babagan nemu kebutuhan saben industri #NABShow @NABShow

Ngomong karo @Dielectric_LLC babagan produk anyar, RFHAWKEYE, sistem pemantauan kanggo saluran transmisi. #NABShow @NABShow

Duwe nyusul karo @ncamTech sing spesialis ing pelacakan kamera. Padha nuduhake produk anyar, Extreme, lan bar kamera ncam. #NABShow @NABShow

Sawise liyane tim kita wis wektu gedhe! Ing kesempatan iki ing SKAARHOJ ApS ing Booth C1259 karo CEO Kasper Skaarhoj, sinau babagan Universal Broadcast Controllers. Muga-muga bisa dadi #NABShow @NABShow

Lenggah karo pendiri perusahaan @omniscientech kanggo ngomong babagan tech

Ngobrol karo @OutsightGlobal aka Sumber Krim, babagan produk anyar, SpaceX, sing minangka lampu ruang LED karo twist ing pencahayaan ndhuwur konvensional! #NABShow @NABShow

Baterei dikemas ing @coreswx @NABShow #NABShow

FiLMiCInc Standard Gold for Mobile Video karo Pendhiri & CEO Neill Barham & Product Manager Elliot Fitzroy narik kita kanggo nganyarke sing paling anyar, lan kanggo recorder audio standalone Bo Booth C12439 #NABShow @NABShow

Ngerteni carane nonton ndhisiki wektu nyata nggunakake integrasi sosial lan dinamis kanggo siaran lan digital! #NABShow @NABShow

Nelusuri lan tetep subyek ing titik karo @Servision @NABShow #NABShow

Tim kita tresna ing OMNICHARGE ing Booth C12139. Kita ngomong karo Stephen Neff, Account Manager Nasional sing mlaku-mlaku liwat Petualangan Daya sing paling apik. Ngundang kanggo mungkasi perjuangan kanggo ngisi! Motto "Power Anything, Anywhere! . #NABShow @NABShow

Tripod paling cilik sing ana ing pasar @platypodtripods @NABShow #NABShow

Tim kita ngetung @Studio_Suite, piranti lunak manajemen studio sing nangani saben titik kontak! #NABShow @NABShow

Tim kita ngetung @Studio_Suite, piranti lunak manajemen studio sing nangani saben titik kontak! #NABShow @NABShow

Abe Abt karo AJA Video Systems Dhiskusi karo Ryan Salazar babagan #NABShow. Ayo mriksa booth sing fantastis ing bageyan kidul South!

Talking gimbals with @netmediacorp777 @NABShow #NABShow

Wawasan industri liwat ing @NABShow #NABShow

Kanthi BirdDog, sing nyambut damel ing ndihe NDI liwat Marketing Chief Eamon Drew. Wiwit 2016 padha duwe siji misi sing cetha: Kanggo ngatasi masalah workflow, nalika nyimpen dhuwit kita! Ngembangake jangkauane kanggo nyakup 4K Encorders & Decorders! . #NABShow @NABShow

Kanthi DTC ing Booth C6934 ngawawancara JP Delport, Wakil Présidhèn, Broadcast Sales kanggo DTC ingkang sampun paring panjelasan dhateng kita babagan cara ngembangaken teknologi canggih kanggé pasar pangiriman. Lan kanggo CineVue. AXIS SSK Sony Solusi kamera nirkabel 4K UHD, HDR sing paling terintegrasi.

Sam Wiles, Camera & Color Engineer, ngenalake kita FilmConvert. Dadi akeh sinau babagan Grading warna! Gampang menarik babagan produk! Booth C3359 #NABShow @NABShow

Iki titik apik dadi! Ngadhepi rasa seneng ing JVC karo Manager Marketing Video Nasional Divisi Media Layanan Sektor Craig Yanagi. ∎ Dhiskusi gedhe babagan HEVC, Cameras, encoding, lan live streaming nirkabel ⠀ #NABShow @NABShow

Hearing all about Stable Force at PILOTFLY with Sales Manager, Ariel Chang. Sapa sing mbagekake karo kita carane ing PILOTFLY kabeh bisa, kalebu nggawe prabédan! Aksesoris kamera digawe kanggo njupuk shooting kanggo lelungan bisa, lan apik tenan! #NABShow @NABShow

Minangka ngomong ing industri film - CUT! Print !!! Sing mbungkus, everyone ... Dina 2 resmi "ing can," supaya ngomong! Maneh, aku kudu ngulungake awak menyang kru sing ditudhuhake ... sepisan maneh, dheweke wis nglakoni kepenak lan ngluwihi pangarepanku! Mesthine, ora ana sing bisa ditindakake yen ora kanggo sampeyan, Fans NAB kang setia ing Show lan nggawe kabeh iki bisa! Dadi, kaya aku ngomong wingi, SAIKI wektu kanggo saben wong bisa ngalahake partai lan acara sosial liyane - sampeyan lagi ing VEGAS! Duwe GREAT wektu !!! Kita bakal bali sesuk malah luwih saka 2019 NAB Show jangkoan! Nganti saiki - tetep blogged-in!


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)