Home » Bintang » 2019 #NABShow 4K 4Charity Fun Run!

2019 #NABShow 4K 4Charity Fun Run!


AlertMe

The 4K 4Chariy Fun Run dadi salah sawijining acara jaringan sing paling "mati diantemi" ing 2019 #NABShow. Kringet lan jaringan ing wektu sing padha, nalika ndhukung sebab gedhe, dadi tujuan utama ing roto 2.49 mil mil sing ngubengi Sunset Park ing 7: 30AM, Selasa, April 9. Ragad gratis pendaptaran pajak 100% entuk manfaat kanggo bocah-bocah wadon sing Kode.

Girls Who Code yaiku ngarahake upaya nutup jurang jender ing bidang ilmiah teknis komputer. Konsep sing nggumunake iki kanthi nyata wiwit enem taun kepungkur lan wis tekan bocah-bocah wadon 90,000 ing kabeh negara 50. Kabeh alumni umur kuliah padha duwe kaping 15 kanthi rata-rata nasional ing profesional ilmu komputer. Pendhudhukan kanthi cepet ing ekonomi AS dikira tuwuh setengah yuta ing taun 2026! Inisiatif sakabèhé kanggo Girls Who Code bakal terus narik kawigaten bocah-bocah wadon K-12 kanggo mbantu nutup jurang jender ing teknologi. Panliten nuduhake manawa sawetara negara ing saindenging negara ngluncurake kelas ilmu komputer liyane ing sekolah-sekolah SMA, nanging ora akeh bocah-bocah wadon sing nuduhake minat ing kelas, yen durung nampa pendhapat ing umur luwih dhisik. Bocah Siapa Kode fokus ing riset sing ndhukung konsep kasebut, yen bocah wadon diubengi dening wanita ing ilmu komputer nalika umure luwih dhisik, dheweke bakal bisa ngrusak alangan saka karir karier sing lanang.

Aja kantun kesempatan kanggo ngleksanani wektu ing Viva Vegas. Mlebu dina iki kanggo sabab sing apik!

4K 4Charity Fun Run: 4K 4Charity Fun Run yaiku acara runut lan 4 mil (2.49-mil) 2019-mil). NAB Show ing Las Vegas. Acara unik iki nawakake acara pamiarsa alternatif sing sehat kanggo jaringan tradisional, nalika entuk dana akeh kanggo inisiatif macem-macem lan inklusi. Acara kasebut ditindakake nalika dina Selasa, April 9 ing 7: 30 am lan puteran ing sekitar Taman Taman sing indah. Ragad pandhaptar sampeyan yaiku 100% pajak sing entuk pajak lan entuk bathi langsung Girls Who Code.

Aja lali lan mlebu saiki ing ngisor iki!

www.cvent.com/events/4k-4charity-fun-run-at-nab-show/registration-b9d0ac9d32224d74b06d2957451c213e.aspx?fqp=true

Babagan bocah-bocah wadon sing Kode
Bocah Siapa Kode minangka organisasi non-profit internasional sing nggarap teknologi jurang jender lan ngganti gambar apa sing diarani lan programer. Kanthi Program Immersion Musim Panas 7-minggu, Program Kampus khusus 2-minggu, sawise sekolah Klub, College Loops lan seri laris paling laris New York Times, dheweke mimpin gerakan kanggo menehi inspirasi, ngajari, lan nglengkapi wanita enom kanthi komputasi katrampilan kanggo ngupayakake kesempatan 21st-abad. Bocah-bocah wadon sing Kode wis tekan bocah wadon 90,000. Kanggo melu gerakan utawa sinau luwih lengkap, bukak girlswhocode.com.

About NAB Show
NAB Show, dianakaké April 6th-11th, 2019 ing Las Vegas, minangka acara media elektronik paling gedhé ing donya sing nyakup nggawe, ngatur lan ngirim konten ing kabeh platform. Kanthi pamiarsa 103,000 saking negara 166 lan pameran 1,700, NAB Show yaiku pasar utama kanggo media digital lan hiburan. Saka nggawe kanggo konsumsi, antarane pirang-pirang platform lan bangsa sing ora kaetung, #NABShow 2019 minangka solusi utama sing nyaluraké panyiaran tradisional lan ngrampungake pangiriman isi menyang layar anyar kanthi cara anyar.

Prakawis NAB
Asosiasi Penyiaran Nasional adalah asosiasi advokasi utama para penyiaran Amerika. NAB ngembangake kapentingan radio lan televisi ing urusan legislatif, peraturan lan umum. Liwat advokasi, pendidikan lan inovasi, NAB mbisakake para penyiaran paling apik kanggo ngawula komunitas, nguatake bisnis lan ngrebut kesempatan anyar ing jaman digital. Sinau luwih lengkap ing Www.nab.org.

broadcastbeatlogotranswhitetag

Broadcast Beat minangka Penyiar Resmi 2019 NAB Show ing Las Vegas lan Produser saka NAB Show LIVE.


AlertMe
Bridgid Harchick
Tulisan paling anyar dening Bridgid Harchick (Delok Kabeh)