Home » Bintang » 2019 #NABShow: $ 1 Billion lan Counting, SPROCKIT ngumumake Final Round of Startups!

2019 #NABShow: $ 1 Billion lan Counting, SPROCKIT ngumumake Final Round of Startups!


AlertMe

Ing 2019 #NABShow: SPROCKIT, sing ngedegake pasar global nyambinke perusahaan-perusahaan berkembang ing donya, media, hiburan, lan teknologi sing diumumake ing media, hiburan lan teknologi, sing ngumumake yen perusahaan-perusahaan revolusioner kasebut kanthi kolektif ngasilake luwih saka $ 1 milyar, kalebu $ 500 yuta sawise gabung karo SPROCKIT. Iki tonggak sing luar biasa ditemokake nalika SPROCKIT ngumumake pemilihan final perusahaan wiwitan sing bakal ditampilake ing Hub SPROCKIT ing 2019 NAB Show, dianakaké April 6-11 ing Las Vegas.

"Nalika sepisanan kita ngenalake SPROCKIT ing NAB Show ing 2013, goal kita yaiku nemokake lan nggayuh generasi penerus game ing media, industri hiburan lan teknologi, " ngandika Harry M. Glazer, pangadeg lan CEO, SPROCKIT. "Kurang saka enem taun lan luwih saka perusahaan 150 mengko, anggota-anggotan kita wis ngluwihi dana $ 1 milyar ing pendanaan, kalebu $ 500 juta USD sawise gabung karo SPROCKIT saka kelas heavyweight kaya Softbank, BDMI, lan Google Ventures. Iku minangka bukti nyata tumrap kekuwatan masyarakat global lan kekuatan saka kolektif. "

Taun iki bakal ngetrapake perusahaan 35 SPROKIT, sing kasusun saka anggota anyar lan alumni, bakal nampilake ing anyar Inovasi Pipeline, dumunung ing Hall North Las Vegas Convention Centre. Inovator iki uga bakal melu ing SPROCKIT Sync acara, sing dadi serangkaian forum pribadi ing saindhenging taun, ing ngendi eksekutif lan pengusaha industri bisa ngrembug bebarengan karo teknologi anyar lan kesempatan kolaborasi kanggo ngembangake industri kasebut. SPROCKIT anggota kalebu Comcast, FOX Networks Group, Google, Hearst Television, Public Media Venture Group, Samsung NEXT, TEGNA, Univision lan Verizon bakal dadi peserta.

"Google angka pendekatan inovatif sing perusahaan SPROCKIT nggawa menyang meja," sbantuan Chrissy Towle, Kepala Berita lan Media Lokal. "Ing saben rapat, kalebu SPROCKIT Sync SV ing Google Mountain View, kita nemokake perusahaan kanthi solusi sing bisa langsung nemokake kebutuhan mendesake ing papan media lan teknologi."

Dhaptar dhisikan saka startups sing dadi peserta bisa ditemokake ing kene. Babak final saka startup pamilon kalebu:

  • Adoppler - Platform kanggo para panuku lan panyedhiya media kanggo nggawe saluran programmatic langsung karo mitra.
  • Advocado - Mbantu ngoptimalake belanja iklan kanthi nggabungake CRM lan alat analisis kanggo kampanye siaran lan digital.
  • Burbio - Gabung lokal sekolah, pamaréntahan, perpustakaan, olahraga, lan acara nonprofit sing berbasis komunitas.
  • Folio Photonics, Inc. - Nawakake panyimpenan data arsip murah karo solusi optik-gen sabanjuré karo umur arsip 100 taun.
  • JUMP, Video-Driven Video - Nggunakake Big Data lan Teknologi Ponggawa Buatan kanggo nyedhiyani kawruh ing pamirsa lan kinerja konten kanggo pemain pasar layanan video.
  • LocalBTV - Ngidini pamireng OTA kanggo nonton stasiun TV lokal kanthi telpon, laptop & aplikasi TV pinter.
  • Plum Riset - Nyedhiyakake ukuran pirsawan OTT kanthi nganalisa perangkat lunak, perangkat lunak lan data ISP kanggo nggawe panel riset volume dhuwur kanggo industri hiburan.
  • Switcher, Inc. - Nganggo nggawe konten video berkualitas profesional kanthi kemampuan ngowahi lan stream langsung saka iPhones.
  • Sympli - Nyambungake perancang, pangembang, lan anggota tim prodhuk digital liyane liwat platform kolaborasi lan workflow Integrasi kanggo mbangun produk digital.
  • Jaringan Game Q - Live - Nawakake platform kanggo penerbit, merek lan penyiaran kanggo ngirim pengalaman game urip liwat saluran tambahan sing bisa ditempelake menyang properti dhewe.
  • Vionlabs - Nyedhiyakake produk sing nganggo AI sing nganalisa preferensi pelanggan lan menehi rekomendasi isi sing cocog kanggo pangguna pungkasan.
  • Widespider - Nggunakake teknologi AI paling anyar kanggo nggawe kabar lan konten khusus kanggo individu.

Sinau luwih lengkap babagan startup lan SPROCKIT aktivitas ing NAB Show kene.

Prakawis SPROCKIT
SPROCKIT minangka pasar global sing njalin, ngubungake lan ningkatake kolaborasi ing antarane perusahaan media lan mobilitas utama lan startup pasar sing paling dhuwur ing donya kanggo ngasilake produk, layanan, lan model revenue inovatif. Wiwit peluncurané ing 2013, luwih saka perusahaan berkembang 150 wis melu ing SPROCKIT, mundhak luwih saka $ 1 milyar USD lan ngalami kemitraan lan akuisisi. Kanggo informasi luwih lengkap, riko www.sprockitglory.com.

About NAB Show
NAB Show, dianakaké April 6 - 11, 2019, ing Las Vegas, NV, AS, minangka konvènsi paling gedhé lan paling komprehensif ing donya sing nyakup konvergensi media, hiburan lan teknologi. Kanthi pamiarso 100,000 saking negara 165 lan pameran 1,700, NAB Show iku pasar pokok kanggo solusi sing ngluwihi pangreksan tradisional lan bahan bakar ekonomi crita digital. Saka nggawe kanggo konsumsi, antarane pirang-pirang platform lan bangsa sing ora kaetung, NAB Show ing ngendi visionaris global bakal nggawa isi kanthi cara anyar lan nyenengake. Kanggo rincian lengkap, riko www.nabshow.com.

Prakawis NAB
Asosiasi Penyiaran Nasional adalah asosiasi advokasi utama para penyiaran Amerika. NAB ngembangake kapentingan radio lan televisi ing urusan legislatif, peraturan lan umum. Liwat advokasi, pendidikan lan inovasi, NAB mbisakake para penyiaran paling apik kanggo ngawula komunitas, nguatake bisnis lan ngrebut kesempatan anyar ing jaman digital. Sinau luwih lengkap ing Www.nab.org.

Broadcast Beat minangka Penyiar Resmi 2019 NAB Show ing Las Vegas lan Produser saka NAB Show LIVE.


AlertMe
Matt Harchick
Tindakake kula

Matt Harchick

Matthew wis kerja ing sektor swasta lan ing pendidikan sing luwih dhuwur ing umur rong puluh taun. Dheweke ngedekke babagan bidang manajemen proyek media digital, teknik siaran lan produksi media. Matthew nduweni kawruh babagan produksi pos digital, manajemen aset digital, produksi wayang digital, lan integrasi fasilitas siaran. Pak Harchick aktif nyinaoni babagan siaran seni, bioskop digital lan teknologi audio visual pinter kanggo implementasi klien lan kasedhiya kanggo kabutuhan konsultasi.

Matt lan keluargane saiki manggon ing wilayah metro Washington, DC.
Matt Harchick
Tindakake kula

Tulisan paling anyar dening Matt Harchick (Delok Kabeh)

  • 2019 #NABShow: Product Spotlight: HyperDeck Extreme 8K HDR dening Blackmagic Design - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar lan Nomer, SPROCKIT ngumumake Final Round of Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Ngumumake siaran Cloud Huge Creative! - April 3, 2019