Home » Bintang » 2019 # NABShow: Sorotan Produk: HyperDeck Extreme 8K HDR dening Blackmagic Design

2019 # NABShow: Sorotan Produk: HyperDeck Extreme 8K HDR dening Blackmagic Design


AlertMe

HyperDeck Extreme 8K HDR anyar saka Desain Blackmagic wis disetel dadi solusi sampurna sing sampurna kanggo siaran generasi sabanjure, produksi urip lan aplikasi tandha digital. Dirancang kanggo versatility, HyperDeck Extreme 8K HDR bisa digunakake minangka pamuter klip, ISO cam recorder, lan / utawa master record. Uga, input analog bakal ngidini kanggo kaset video lawas supaya bisa digunakake ing panyuntingan utawa layanan streaming. Dirancang kanthi 10G Ethernet, HyperDeck Extreme 8K HDR, nambah kecepatan kanggo unggahan media cepet. Nalika digunakake minangka perekam lapangan, unit kasebut kalebu HDMI, Input SDI lan analog karo jangkah dibangun lan 3D LUTs!

HyperDeck Extreme Control ndadekke kontrol pangguna dek dek tradisional kanthi gedhe tombol antar-jemput! Nampilake rong slot media, Quad 12G-SDI kanggo 8K, koneksi analog kanggo arsip, rekaman disk eksternal USB-C, speaker panel ngarep lan input headphone menehi pengguna nganggo kontrol tradisional liyane. Uga, dirancang kanggo ing studio utawa ing lokasi unit nduweni koneksi daya AC lan DC. Fitur Kontrol RS-422 bisa ngontrol macem-macem deck, kalebu Digital Betacam, 1 inch format C, lan Betacam SP, sing sampurna kanggo arsip kerja lan ngonversi antarane format.

Unit uga nduweni kartu support media dual CFast kanggo rekaman tanpa henti. File H.265 cilik, dadi rekaman kanggo jam ing kertu CFast standar banget bisa! Kanthi H.265, sampeyan bisa ngrekam menit 498 ing 8Kp60 ing kertu 1 TB, menit 1,059 ing 2160p60 Ultra HD lan menit 2,354 ing 1080p59.94 ing kertu TB 1. Sing liwat jam 8 ing 8K lan liwat jam 39 ing HD! Kanggo ngilangi pigura HyperDeck Extreme 8K duweni flash disk PCIe kanggo digunakake minangka cache rekaman, cache kanthi otomatis bakal ngambil lan ngrekam konten apa wae media ora bisa dijupuk. Dibangun ing scope malah ngganti karo HDR scopes nalika nggarap format HDR! File diwenehi tag kanthi informasi HDR sing bener banjur SDI lan HDMI input bakal kanthi otomatis ndeteksi standar video HDR. Format statis metadata PQ lan HLG ditangani miturut standar ST2084. LCD padhang nduweni gamut werna sing luwih akeh supaya bisa nangani loro Rec. 2020 lan Rec. 709 colorpaces. Dibangun ing HyperDeck Extreme 8K HDR warna LCD gamut bisa malah nangani 100% format DCI-P3.

Dolan maring Desain Blackmagic ing 2019 #NABShow Booth #SL216 kanggo demonstrasi lan aplikasi.

About Desain Blackmagic

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com.

About NAB Show
NAB Show, dianakaké April 6th-11th, 2019 ing Las Vegas, minangka acara media elektronik paling gedhé ing donya sing nyakup nggawe, ngatur lan ngirim konten ing kabeh platform. Kanthi pamiarsa 103,000 saking negara 166 lan pameran 1,700, NAB Show yaiku pasar utama kanggo media digital lan hiburan. Saka nggawe kanggo konsumsi, antarane pirang-pirang platform lan bangsa sing ora kaetung, #NABShow 2019 minangka solusi utama sing nyaluraké panyiaran tradisional lan ngrampungake pangiriman isi menyang layar anyar kanthi cara anyar.

Prakawis NAB
Asosiasi Penyiaran Nasional adalah asosiasi advokasi utama para penyiaran Amerika. NAB ngembangake kapentingan radio lan televisi ing urusan legislatif, peraturan lan umum. Liwat advokasi, pendidikan lan inovasi, NAB mbisakake para penyiaran paling apik kanggo ngawula komunitas, nguatake bisnis lan ngrebut kesempatan anyar ing jaman digital. Sinau luwih lengkap ing Www.nab.org.

Broadcast Beat minangka Penyiar Resmi 2019 NAB Show ing Las Vegas lan Produser saka NAB Show LIVE.


AlertMe
Matt Harchick
Tindakake kula

Matt Harchick

Matthew wis kerja ing sektor swasta lan ing pendidikan sing luwih dhuwur ing umur rong puluh taun. Dheweke ngedekke babagan bidang manajemen proyek media digital, teknik siaran lan produksi media. Matthew nduweni kawruh babagan produksi pos digital, manajemen aset digital, produksi wayang digital, lan integrasi fasilitas siaran. Pak Harchick aktif nyinaoni babagan siaran seni, bioskop digital lan teknologi audio visual pinter kanggo implementasi klien lan kasedhiya kanggo kabutuhan konsultasi.

Matt lan keluargane saiki manggon ing wilayah metro Washington, DC.
Matt Harchick
Tindakake kula

Tulisan paling anyar dening Matt Harchick (Delok Kabeh)

  • 2019 #NABShow: Product Spotlight: HyperDeck Extreme 8K HDR dening Blackmagic Design - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar lan Nomer, SPROCKIT ngumumake Final Round of Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Ngumumake siaran Cloud Huge Creative! - April 3, 2019