Home » 2019 » Januari

Archives Monthly: Januari 2019

Teknologi Facilis kanggo Nyedhiyakake Produk Anyar ing NAB 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

HUDSON, MA (Januari 31st, 2019) - Ing NAB 2019, Facilis (Booth SL6321), panyedhiya internasional sing paling dhuwur ing solusi panyedhiya sambungan kinerja dhuwur, kanggo jaringan produksi media kolaboratif bakal miwiti debut produk-produk anyar sing luwih penting ningkatake kinerja rega bar kanggo kreator konten lan organisasi media. Versi pengiriman paling anyar saka Storage Shared Facilis (7.2) bakal diwenehake bebarengan ...

Read More »

Pakistan World News milih Sistem Pantai Pebble Kanggo Nganyari Playout Operasi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pebble Beach Systems, sing ngasilake otomatis, manajemen isi lan spesialis saluran terintegrasi, ngumumake yen Dunya News, salah sawijining saluran TV Pakistan, wis milih Pebble Beach Systems kanggo ngupgrade fasilitas play-of-the-art. Kantor pusat ing Lahore, Pakistan, Dunya News nyedhiyakake pamrograman babagan warta lan saiki ing Urdu kanggo pamirsa ing saindhenging Pakistan, Britania Raya, Timur Tengah lan ...

Read More »

TVN kolaborasi karo TVU Jaringan kanggo Kemampuan Newsgathering Meningkat

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

TVU Networks, pimpinan teknologi lan inovasi global ing solusi video live IP lan TVN GROUP, salah sijiné perusahaan prodhuk TV, Film lan Outside Broadcast Jerman, saiki ngumumake sing digunakake kanggo nyedhiyani pasar siaran Jerman kanthi inovatif, kuat lan fleksibel Solusi transportasi IP video. "Pelanggan-pelanggan kita ngadhepi akeh panyuwunan kanggo isi warta liyane ...

Read More »

New Videon EdgeCaster Edge Compute Encoder ngaktifake Ultra-Low-Latency Live Streaming at Ultra-Low Cost

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

STATE COLLEGE, Jan. 31, 2019 - Videon, pangembang produk 4K lan produk streaming HD sing ngaktifake pangguna kanggo mindhah media saka sembarang sumber menyang layar apa wae, ngatasi kebutuhan profesional lan produser kanggo biaya murah, luwih murah -Klatensi live streaming karo encoder komputasi EdgeCaster sing anyar. Teknologi encoding komputasi pinggiran unik Videon ngliwati lapisan pangolahan awan, ...

Read More »

ChyronHego's TRACAB and Click Effects PRIME Showcase Tampilake Pemain-Nonton Stadion Powered Langsung

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

STOCKHOLM - Jan. 31, 2019 - Ing pertandingan sepakbola sing kapisah ing Denmark lan Walanda, ChyronHego wis ngenalake solusi sing narik kawigaten kanthi masang sistem pelacakan TRACAB optik perusahaan lan Klik Efek sistem penulisan grafis PRIME. Kanggo loro sing cocog, ChyronHego kerjo karo penyelenggara kompetisi, tim, lan sponsor kanggo nggawe tampilan perimeter-papan LED pisanan ing sawijining tingkat pitch ...

Read More »