Home » 2019 » Januari

Archives Monthly: Januari 2019

Teknologi Facilis kanggo Nyedhiyakake Produk Anyar ing NAB 2019

HUDSON, MA (Januari 31st, 2019) - Ing NAB 2019, Facilis (Booth SL6321), panyedhiya internasional sing paling dhuwur ing solusi panyedhiya sambungan kinerja dhuwur, kanggo jaringan produksi media kolaboratif bakal miwiti debut produk-produk anyar sing luwih penting ningkatake kinerja rega bar kanggo kreator konten lan organisasi media. Versi pengiriman paling anyar saka Storage Shared Facilis (7.2) bakal diwenehake bebarengan ...

Read More »

Pakistan World News milih Sistem Pantai Pebble Kanggo Nganyari Playout Operasi

Pebble Beach Systems, sing ngasilake otomatis, manajemen isi lan spesialis saluran terintegrasi, ngumumake yen Dunya News, salah sawijining saluran TV Pakistan, wis milih Pebble Beach Systems kanggo ngupgrade fasilitas play-of-the-art. Kantor pusat ing Lahore, Pakistan, Dunya News nyedhiyakake pamrograman babagan warta lan saiki ing Urdu kanggo pamirsa ing saindhenging Pakistan, Britania Raya, Timur Tengah lan ...

Read More »

New CaptionMaker Software Subtitle Ndhukung Swara 100 Basa lan Transkripsi Otomatis

Nevada City, California lan Westwood, Massachusetts, Januari 31st, 2019 - Telestream, panyedhiya solusi otomasi workflow, solusi lan solusi pemantauan lan manajemen kanggo produksi lan distribusi video, dina iki ngumumake versi terbaru CaptionMaker, menang katrangan gambar lan subtitle. Kanthi dhukungan kanggo basa 100, panganggo bisa uga transkrip liwat Telestream Text ...

Read More »

TVN kolaborasi karo TVU Jaringan kanggo Kemampuan Newsgathering Meningkat

TVU Networks, pimpinan teknologi lan inovasi global ing solusi video live IP lan TVN GROUP, salah sijiné perusahaan prodhuk TV, Film lan Outside Broadcast Jerman, saiki ngumumake sing digunakake kanggo nyedhiyani pasar siaran Jerman kanthi inovatif, kuat lan fleksibel Solusi transportasi IP video. "Pelanggan-pelanggan kita ngadhepi akeh panyuwunan kanggo isi warta liyane ...

Read More »

New Videon EdgeCaster Edge Compute Encoder ngaktifake Ultra-Low-Latency Live Streaming at Ultra-Low Cost

STATE COLLEGE, Jan. 31, 2019 - Videon, pangembang produk 4K lan produk streaming HD sing ngaktifake pangguna kanggo mindhah media saka sembarang sumber menyang layar apa wae, ngatasi kebutuhan profesional lan produser kanggo biaya murah, luwih murah -Klatensi live streaming karo encoder komputasi EdgeCaster sing anyar. Teknologi encoding komputasi pinggiran unik Videon ngliwati lapisan pangolahan awan, ...

Read More »

Kapal Litepanels Ngembang Kemampuan Lunak Portable Gemini 2 × 1 Softlight Dengan Kurungan Dual Baterei Baru, Kit Stand Lantai,

Litepanels saiki ngenalake telung aksesoris anyar kanggo menehi Gemini 31 × 2019 LED Soft panel: sing krenjang batere dual kanggo salah siji Gold Mount utawa V-Mount baterai, kit stand lantai, lan alus -sided carry case. "Industri siaran lan bioskop 'lampu sing paling akurat lan serbaguna mung entuk luwih gampang nganggo aksesoris anyar iki," ...

Read More »

Peningkatan Tingkat Nasional Teater Nasional Jepang Karo Sistem Interkom Bolero lan Artis Riedel

WEDPERTAL, Jerman - Jan. 31, 2019 - Riedel Communications ngumumake yen Teater Nasional Jepang ing Tokyo nggunakake sistem interkom kabel lan nirkabel Bolero sing ana ing rong papan kinerja - téater kursi 1,610 lan téater kursi 590 sing luwih cilik - kanggo mbisakake komunikasi fleksibel kanthi kualitas audio sing cetha kristal. Staf ing departemen teknis teater gumantung ...

Read More »

ChyronHego's TRACAB and Click Effects PRIME Showcase Tampilake Pemain-Nonton Stadion Powered Langsung

STOCKHOLM - Jan. 31, 2019 - Ing pertandingan sepakbola sing kapisah ing Denmark lan Walanda, ChyronHego wis ngenalake solusi sing narik kawigaten kanthi masang sistem pelacakan TRACAB optik perusahaan lan Klik Efek sistem penulisan grafis PRIME. Kanggo loro sing cocog, ChyronHego kerjo karo penyelenggara kompetisi, tim, lan sponsor kanggo nggawe tampilan perimeter-papan LED pisanan ing sawijining tingkat pitch ...

Read More »

AVIWEST ​​mengumumkan 20 Percent Growth ing 2018

SAINT-GRÉGOIRE, Prancis - Jan. 31, 2019 - AVIWEST, panyedhiya global sistem kontribusi video, ngumumake yen perusahaan weruh akselerasi 20 ing tingkat tuku order ing 2018. Nanggepi, AVIWEST ​​bakal ngembangake antarane Amerika Serikat, Eropa, lan India, kanthi posisi engineering anyar sing mbukak ing departemen R & D, dhukungan lan sales, lan departemen sales. ...

Read More »

BRIAN CALREC IS TOP OF CLASS AT SCETV

COLUMBIA, SC, JANUARY 31, 2019 - South Carolina Pendidikan Televisi (SCETV) ngetrapake truk produksi anyar 45 karo Brio36 Calrec Audio, sasampuning pamasangan Brio12 ing trotoar anyar, cilik. Unit Brio minangka jantung sistem pangolahan audio saben truk. Truk produksi luwih gedhé ditampa dening Diversified, sistem layanan lengkap, lengkap lan ...

Read More »

Interra Systems ing BVE 2019 ing London

Minangka konsumsi video OTT terus berkembang, panyedhiya layanan ing ndonya looking for cara kanggo mbedakake piyambak saka kompetisi lan nambah kepuasan pelanggan. Apa dadi cetha: Kanggo nggayuh lingkungan streaming, panyedhiya layanan kudu menehi video lan audio sing berkualitas. Minangka konsumsi video OTT terus berkembang, panyedhiya layanan ing ndonya lagi golek cara kanggo ...

Read More »

KABEH KOMUNIKASI PEMECAHAN MASYARAKAT KAB

HOLZKIRCHEN, Jerman - Jan. 30, 2019 - WORK Microwave, prodhuksi terkemuka ing donya piranti komunikasi satelit canggih, saiki ngumumake kasedhiyan pangowahan frekuensi V-Band pisanan minangka produk sing berkualitas. Konverter kasedhiya ing macem-macem dimensi saka ruangan omah lan nutupi bandwidth uplink lengkap ITU saka 47.20 kanggo 51.40 GHz, nyediakake 4 lengkap ...

Read More »

Preview of 2019 Mobile World Congress Exhibitor

Iku pinter. Iku luwih aman. Iku VO.It wis pinter. Iku luwih aman. Iku VO. Luwih saka 75 persen pangertosan video ing donya seluler, miturut riset eMarketer. Minangka operator katon kanggo nyedhiyani pengalaman TV pribadi lan aman kanggo pangguna pungkasan ing saben layar lan ngedongkrak kesempatan monetization, dheweke butuh solusi alihan kerja sing efisien. Ing MWC 2019, Viaccess-Orca (VO) bakal nampilake end-to-end ...

Read More »

Argosy ndadekke Distribusi Sinyal End-to-End & Jaringan Intelligent kanggo BVE 2019

Demo spesialis Infrastruktur mulai ngoper, gabung, lan muter daya cerdas, cerdas, cerdas lan cerdas [LONG CRENDON UK, 31 Januari 2019] - Argosy, pemasok internasional kabel lan produk infrastruktur sing terkemuka, nduduhake sinyal lengkap distribusi lan solusi jaringan cerdas ing BVE (ngadeg C60). Tujuane kanggo mbantu penyiaran nyiptakake ...

Read More »

Hitachi HDTV Cameras Ningkatake Kualitas Produksi lan Ngatasi Lampu Tantangan ing Whitewater Komunitas Televisi

Z-HD5000 ngasilake kualitas video sing luar biasa lan sensitivitas cahaya sing unggul kanggo pamancar PEG Woodbury, NY, Januari 31, 2019 - Nalika Richmond, publik, publik, pendidikan lan pamaréntah (PEG) panyiaran akses Whitewater Community Television (WCTV) nambah kualitas visual saka prodhuk-prodhuk kasebut, padha tuku telung kamera Z-HD5000 HDTV saka Hitachi Kokusai Electric Amerika, Ltd. (Hitachi Kokusai) kanggo entuk gol. Ing ...

Read More »

FXhome Ngembangake VFX Plugin Pustaka Vastly karo Launch of Ignite Pro V4.0

New Integrated Munculake Plugins Pro Extend Ignite Pro's Massive VFX Plugin Pustaka; Nambah Andrew Kramer-Style Ray Ditrapake Titling Efek, Efek Lapangan Jarak FXhome (www.fxhome.com) ngumumake saiki wis ngembangake perpustakaan massive saka VFX plugin karo peluncuran Ignite Pro V4.0. Dioptimalake kanggo editing FFhm signature FXhome lan piranti lunak VFX, lan kompatibel ing pirang-pirang platform nggawe konten, Ignite ...

Read More »