Home » 2019 » Februari

Archives Monthly: Februari 2019

Digital Nirwana ing 2019 NAB Show

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MonitorIQ 6.0 MonitorIQ 6.0MonitorIQ minangka solusi pangiriman siaran langsung saka Digital Nirvana sing nawakake layanan kayata pemantauan sinyal lan pangerten, log ngecek hawa, analisis kompetitif, lan isi repurposing. Solusi kasebut berbasis Linux kanggo skalabilitas aman. Solusi iki efisiensin kanthi otomatis nyathet lan ngawasi linier linear lan / utawa OTT lan tandha kanggo mundhake video, audio, utawa katrangan tertutup. Sawetara ...

Read More »

Platform Media Komunitas Cablecast Sederhana Ngrampungake lan Ngeculake Staff saka Tugas Mundane ing MVCC

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Efisien, solusi kabeh-ing-siji mbisakake karyawan stasiun kanggo reallocate wektu kanggo aktivitas sing luwih dhuwur lan luwih kreatif MINNEAPOLIS, MINNESOTA, Februari 28, 2019 - Dewan Komunikasi Miami Valley (MVCC) ing Centerville, Ohio minangka organisasi komunikasi lan teknologi kotamadya sing makili wolung kutha anggota ing wilayah kasebut, lan ngetokake pasutujon karo 23 kutha-kutha Miami liyane. Nganyarke kontrol master lan ...

Read More »

Sistem CBT Pilih Cartoni kanggo Las Vegas Esports Arena

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kanggo luwih saka rong dekade, CBT Systems, produksi video, lan integrator siaran ing San Diego duweke studio sing dibangun lan ngetokake sawetara merek paling gedhe sing bisa dipikirake saka Jaringan NFL, Jaringan MLB, studio produksi YouTube ing saindhenging donya uga minangka studio televisi Facebook. Saiki, integrator siaran wis nambahake merek dhuwur profil ing daftar ...

Read More »