Home » 2019 » Februari

Archives Monthly: Februari 2019

Digital Nirwana ing 2019 NAB Show

MonitorIQ 6.0 MonitorIQ 6.0MonitorIQ minangka solusi pangiriman siaran langsung saka Digital Nirvana sing nawakake layanan kayata pemantauan sinyal lan pangerten, log ngecek hawa, analisis kompetitif, lan isi repurposing. Solusi kasebut berbasis Linux kanggo skalabilitas aman. Solusi iki efisiensin kanthi otomatis nyathet lan ngawasi linier linear lan / utawa OTT lan tandha kanggo mundhake video, audio, utawa katrangan tertutup. Sawetara ...

Read More »

Platform Media Komunitas Cablecast Sederhana Ngrampungake lan Ngeculake Staff saka Tugas Mundane ing MVCC

Efisien, solusi kabeh-ing-siji mbisakake karyawan stasiun kanggo reallocate wektu kanggo aktivitas sing luwih dhuwur lan luwih kreatif MINNEAPOLIS, MINNESOTA, Februari 28, 2019 - Dewan Komunikasi Miami Valley (MVCC) ing Centerville, Ohio minangka organisasi komunikasi lan teknologi kotamadya sing makili wolung kutha anggota ing wilayah kasebut, lan ngetokake pasutujon karo 23 kutha-kutha Miami liyane. Nganyarke kontrol master lan ...

Read More »

IMT Vislink kanggo saiki ing CABSAT 2019 ing Trends paling anyar ing Low Latency lan 4K

DUBAI, FEBRUARY 28, 2019 - IMT Vislink bakal hosting rong seminar teknis, ing acara CABSAT 2019 sing bakal teka. Disedhiyakake kanthi kemitraan karo Advanced Media, lan dikirim dening David Edwards, IMT Vislink produk manajer, sesi kasebut bakal menehi wawasan pakar babagan latensi lan 4K. Iki loro seminar bakal njupuk saben dina acara; Maret 12 lan Maret 13 ...

Read More »

Videographer

Posisi: Videographer Company: Digital Seven Lokasi: El Paso TX US Liyane >>

Read More »

Sistem CBT Pilih Cartoni kanggo Las Vegas Esports Arena

Kanggo luwih saka rong dekade, CBT Systems, produksi video, lan integrator siaran ing San Diego duweke studio sing dibangun lan ngetokake sawetara merek paling gedhe sing bisa dipikirake saka Jaringan NFL, Jaringan MLB, studio produksi YouTube ing saindhenging donya uga minangka studio televisi Facebook. Saiki, integrator siaran wis nambahake merek dhuwur profil ing daftar ...

Read More »

Videographer

Posisi: Videographer Company: Digital Seven Lokasi: Birmingham AL US Liyane >>

Read More »

Videographer

Posisi: Videographer Company: Digital Seven Lokasi: Washington DC US More >>

Read More »

Videographer

Posisi: Videographer Company: Digital Seven Lokasi: Atlanta GA US More >>

Read More »

Senior Designer, Sound & Video

Posisi: Desainer Senior, Perusahaan Suara & Video: Colorado College Lokasi: Colorado Springs CO US Liyane >>

Read More »

SPROCKIT ngumumake langkah pisanan Pandhuan PANGERAN ing 2019 # NABSHOW

WASHINGTON, DC - SPROCKIT, pasar global sing nyambungake perusahaan-perusahaan berkembang ing donya, media lan hiburan lan teknologi, ngumumake babak kapisan perusahaan sing bakal melu program kasebut ing 2019 NAB Show, dianakake April 6-11 ing Las Vegas. Perusahaan berkembang bakal ngetokake bareng alumni pilih Pipeline Innovation sing anyar, dumunung ing Hall North Las Vegas ...

Read More »

Princeton Athletics Ups Live Streaming Game karo AJA Gear

Teknologi lan platform live streaming sing ngembangake dalan anyar kanggo olahraga collegiate kanggo nggayuh pamirsa sing luwih akeh, lan ing babagan iki, Universitas Princeton ndhisiki game kasebut. Arus produksi video Divisi Olahraga Athletics ngluwihi game ngarep luwih saka olahraga 37 kanggo siswa, alumni lan pamirsa internasional liwat ESPN +, Stretch Internet lan NBC Sports Philadelphia. ...

Read More »

Bannister Lake saiki ing 2019 NAB Show Broadcast Engineering and Information Technology Conference (BEITC)

CAMBRIDGE, Ontario - Feb. 27, 2019 - Bannister Lake ngumumake yen Alain Savoie, direktur kreatif lan teknis perusahaan, bakal nyedhiyakake kertas putih sing ditulis kanthi jeneng, "Metodologi Anyar ing Pengumpulan Data lan Manajemen Data Nyata Kanggo Siaran Siaran Distribusi "ing 2019 NAB Show. Bebarengan karo Savoie, koran kasebut ditulis dening Bernister Lake's Vernon Freedlander sing kepala strategis ...

Read More »

2019 #NABShow: 5G Rawuh menyang Kutha Near You!

Kutha-kutha tartamtu ing saindhenging negara wis ngalami layanan selular generasi 5th sing nduweni tarif data sing dhuwur, pangurangan latensi, tabungan energi, pangurangan biaya, kapasitas sistem sing luwih dhuwur, lan panyambungan piranti massive. Fase awal kira-kira spesifikasi 5G ing complet-15 completion dijadwalake kanggo April 2019 sing bakal maringi akomodasi komersial awal nggawe 5G norma kanggo seluler saben ...

Read More »

Veritone ngumumake Agreement kanggo Ngasilake One-Two Combo kanggo Golden Boy Promotions Kanthi Core lan Digital Media Hub

Veritone Inc. (Nasdaq: VERI), sing nggawé sistem operasi pisanan kanggo intelijen buatan, aiWARE ™, dina iki ngumumake perjanjian karo Golden Boy Promotions, salah sawijining tinju paling aktif lan promotor sing dipengeti, nggunakake Veritone's Core lan Digital Media Hub minangka solusi manajemen aset digital lan portal-label putih kanggo nyimpen, ngakses, ...

Read More »

Filmmaker Todd Douglas Miller nampilake intine ing 2019 NAB Show's Future of Cinema Conference, Diprodhuksi ing Partnership karo SMPTE

WHITE PLAINS, NY - Feb. 27, 2019 - SMPTE®, organisasi sing nemtokake masa depan crita, saiki ngumumake yen Todd Douglas Miller, pembuat film ing film dokumenter rembulan "Apollo 11", bakal ngumumake intine Konferensi Wawancara Sinema 2019 NAB Show (FoCC), diprodhuksi ing kemitraan karo SMPTE. NAB Show's FoCC, "Saiki, Sabanjure, lan ...

Read More »

Red Giant Releases Trapcode Suite 15.1; 48-jam Lampu Sale Mulai Saiki

Pembaruan gratis kalebu Sistem Partikel lan Sistem Topeng Masker lan luwih akeh ing Tartamtu lan Wangun. Njaluk 25% kabeh produk Trapcode Suite kanggo jam 48 wae. Portland, OR - February 27, 2019 - Red Giant mung ngumumake kasedhiyan Trapcode Suite 15.1 - update gratis kanggo Trapcode Suite 15, alat penting kanggo nggawe 3D motion grafis ...

Read More »