Home » 2019 » Maret

Archives Monthly: Maret 2019

Sennheiser Launches IE 400 PRO lan IE 500 PRO In-Ear Monitor ing Timur Tengah

Sawise nyamarake ing CABSAT sadurungé sasi iki, Sennheiser ngumumake kasedhiyan IE 400 PRO lan IE 500 PRO ing Timur Tengah. Anggota anyar kulawarga Sennheiser sing profesional ning njero kuping menehi swara resolusi alam, dhuwur-jangkep, sing aman lan nyaman sing nyedhiyakake cedhak karo adat-ing kuping lan sambungan kabel patent-pending. Filsafat ...

Read More »

Proyeksi Siaran

Posisi: {job_title} Perusahaan: Perusahaan Produksi Video Lokasi: Jacksonville FL US Nemokake part-time, kontrak utawa free-lance video production engineer. Easy Edit Video Inc nyedhiyakake produksi video, kirim-kirim, transfer lan duplikasi ... More >>

Read More »

Proyeksi Siaran

Posisi: {job_title} Perusahaan: Entravision Communications Corporation Lokasi: Monterey Bay CA Laporan AS langsung menyang Chief Engineer. Nindakake tugas liyane sing diperlokake dening Kepala Engineer. Lowongan kerja ing kapasitas teknik, utamane ing ... Selengkapnya >>

Read More »

Radio Broadcast Engineer

Posisi: {job_title} Company: Canyon Media Group Lokasi: Saint George UT US Kita duwe bukaan kanggo Engineer Broadcast berpengalaman. Mentoring lan ngembangaken insinyur junior. Njaga, troubleshoot & ndandani media sing disiarake kabeh ... More >>

Read More »

Proyeksi Siaran

Posisi: {job_title} Perusahaan: LAKE SUPERIOR CORPORATION BROADCASTING CORPORATION Lokasi: Ishpeming MI US Ngatasi lan njaga kabeh peralatan siaran lan video ing situasi darurat lan pencegahan .... Liyane >>

Read More »

Proyeksi Siaran

Posisi: {job_title} Perusahaan: Graham Media Group Lokasi: Roanoke VA AS Diduweni dening Graham Media Group looking for a Full-time Broadcast Engineer. Instal, ndhukung lan njaga peralatan siaran teknis, kalebu nanging ora ... Liyane >>

Read More »

Layanan Kreatif / Asisten Media Sosial

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lakewood BlueClaws Lokasi: Lakewood NJ Pangalaman Pengeditan Video AS dibutuhake. Adobe Photoshop lan pengalaman desain grafis dibutuhake. The BlueClaws are looking for a energetic applicant with a ... More >>

Read More »

Videographer / Video Editor

Posisi: {job_title} Perusahaan: Giancarlo's Sicilian Steakhouse Lokasi: Williamsville NY US Kita butuh video sing luwih sering ngenalake spesial anyar, acara sing bakal teka, karyawan, lan luwih akeh. Tujuan kita ora mung duwe sawetara video becik kanggo situs web kita .... Liyane >>

Read More »

Produksi Video lan Spesialis Media Digital

Posisi: {job_title} Perusahaan: MIT Lokasi: Cambridge MA US Familiarity with Adobe After Effects; Gelar sarjana ing produksi video, film, komunikasi, utawa bidang sing gegandhengan; ... More >>

Read More »

Wedding Videographer and Editor

Posisi: {job_title} Perusahaan: Trosper Productions Lokasi: Holland MI US Trosper Productions is looking for videographers talented who can film and edit to our brand's style for weddings .... Liyane >>

Read More »

Intermediate GEOINT / Database Production Engineer

Posisi: {job_title} Company: Itility Lokasi: KY US GIDM ngotomatisasi koleksi, produksi, arsip, pemeliharaan, lan penyebaran data SOFPREP GEOINT lan SVD .... Liyane >>

Read More »

Engineer-Post-Production Engineer

Posisi: {job_title} Perusahaan: Gos Lokasi: San Jose CA US Operasi lan operasi jaringan lan pangoperasian jaringan. Manca nggunakake alat desain kanggo nyunting video lan ngoptimalake editing; ... More >>

Read More »

Konten Web lan Komunikasi Komunikasi Digital

Posisi: {job_title} Company: Vermont Law School Lokasi: South Royalton VT US Intermediate to advanced knowledge of Photoshop. Konten Web lan Komunikasi Komunikasi Digital bakal ndhukung lan kolaborasi karo komunikasi, ... More >>

Read More »

Videographer / Photographer

Posisi: {job_title} Perusahaan: Legacy Films and Media, LLC Lokasi: Dallas TX US Manca ing pirang-pirang platform fotografi digital lan perangkat lunak sing relevan kalebu (Adobe Creative Cloud - kanthi emphasis ing Premiere Pro, Photoshop, After ... More >>

Read More »

Manajer Mahasiswa - Video Koordinator

Posisi: {job_title} Perusahaan: Northern Kentucky University Lokasi: Highland Heights KY US Koordinat produksi mungsuh lan cengkeraman diri; Njaga persediaan kabeh peralatan lan pasokan video .... Liyane >>

Read More »

Digital Content Manager

Posisi: {job_title} Company: Hard Rock Hotel & Casino Sacramento Lokasi: Sacramento CA US Pengalaman kreativitas lan kreatif kanthi program editing ukuran lan audio / video kalebu Adobe Photoshop, iMovie, lan Sound Studio .... Liyane >>

Read More »