Home » 2019 » April

Archives Monthly: April 2019

Calrec's Brio lan Summa Ngatur Program Olahraga kanggo Saluran TV TV L'Equipe

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

HEBED BRIDGE, UK, APRIL 30, 2019 - Saluran olahraga TV Paris L'Equipe ngasilake keuntungan saka 36 + 8 Summa anyar lan Brio36. Dumunung ing kamar kontrol utama lan sekunder kanggo loro studio, sing dipigunakaké kanggo pamancar langsung, komentari lan program olah raga sing kalebu muter, biathlon, rallying, judo lan Kejuaraan Pétanque. Alexis Bougault, ...

Read More »

Tim Traveling Luxury "Away Lands" nggabung karo Derby

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

New York City- Away Lands, tim pengarah Amy Seder lan Brandon Burkley, wis gabung karo Derby kanggo perwakilan eksklusif ing iklan, konten bermerek lan proyèk iklan liyane. Spesialis nyiptakake isi ing ruang perjalanan lan petualangan, duo wis entuk daftar internasional wiwit ninggalake proyek sing sadurunge kanggo nguber lelungan lan nggawe konten lengkap ing 2016. Iku ...

Read More »

iPi Soft Markerless Motion Capture Software Ndhukung Integral Peran Ing Mangsa Kapindho Swara Swara Seri "Dream Corp LLC"

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MOSCOW, RUSSIA - iPi Soft seneng ngumumake yen studio kreatif Los Angeles Bemo terus ngembangake solusi mocap tanpa canggih, iPi Motion Capture (iPi Mocap), kanggo animasi karakter CG ing seri komedi "Dream Corp LLC." on Adult Swim, seri komedi ing papan nyediakake urip-action sing didelehake ing fasilitas Dream Therapy sing ditindakake kanthi nggunakake pipa produksi sing cepet ...

Read More »

Al Kamel Systems njupuk pengalaman penggemar motor kanggo tingkat sabanjure kanthi nggelarake Sistem Produksi Remote TVU (RPS) lan TVU NANO Video pemancar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

TVU Remote Production System ngurangi prodhuksi biaya nanging ora kualitas pengalaman penggemar MOUNTAIN VIEW, CA - April 30, 2019 - TVU Networks, pimpinan teknologi lan inovasi global ing solusi video live IP, dina iki ngumumake yen Al Kamel Systems, olahraga motor utama ahli statistik produksi siaran, wis ngedol Sistem Pangeluaran Remote TVU (RPS). Kanthi kalebu TVU RPS minangka kunci ...

Read More »

Dukungan Penyiar Broadcast

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: {job_title} Company: Chesapeake Systems Lokasi: New York NY US Kuwat dukungan kuat, khususe karo video rekaman video (operasi lan ruang kontrol) lan fasilitas panyimpenan produksi dhuwur (SAN ... Selengkapnya >>

Read More »

LIVE PROGRAMMING FEED AND BISNIS WISATING CELEBRATION CALL IN EARTH'S IN ASPEN ON MAY 18

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LIVE RANGKASAN PANJANG: Feed program urip saka perayaan Panggilan Bumi ing Tentara Musik Benediktus ing Aspen, Colorado, bakal nampilake para musisi lan ilmuwan sing misuwur ing dunya kanthi fokus ing solusi owahan iklim. Artis sing menang sajrone Grammy Patti LaBelle ("Yen Sampeyan Ngerti," "Sikap Baru"), Colbie Caillat ("Padhang Nganti Matahari", "Nyadari"), Ladysmith Black Mambazo (grup korea pria Afrika Selatan), Mickey Hart .. .

Read More »

Sales Engineer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: RSA Keamanan Lokasi: Bedford MA US Nyedhiyakake komunikasi jelas lan ringkes sing duwe efek sing dikepengini. Sawise latihan, sampeyan bakal nganalisa lan ngrancang solusi teknologi lan nyedhiyani ... More >>

Read More »

Proyeksi Siaran

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: {job_title} Company: Universitas South Florida Lokasi: Tampa FL US FCC lisensi lan SBE sertifikat Senior Broadcast Engineer dianjurake. Pemohon sing sukses bakal duwe pengalaman ing kabeh bidang siaran ... Selengkapnya >>

Read More »