Home » 2019 » April

Archives Monthly: April 2019

Calrec's Brio lan Summa Program Pemrograman Olahraga kanggo Channel TV Perancis L'Equipe

HEBED BRIDGE, UK, APRIL 30, 2019 - Saluran olahraga TV Paris L'Equipe ngasilake keuntungan saka 36 + 8 Summa anyar lan Brio36. Dumunung ing kamar kontrol utama lan sekunder kanggo loro studio, sing dipigunakaké kanggo pamancar langsung, komentari lan program olah raga sing kalebu muter, biathlon, rallying, judo lan Kejuaraan Pétanque. Alexis Bougault, ...

Read More »

Tim Traveling Luxury "Away Lands" nggabung karo Derby

New York City- Away Lands, tim pengarah Amy Seder lan Brandon Burkley, wis gabung karo Derby kanggo perwakilan eksklusif ing iklan, konten bermerek lan proyèk iklan liyane. Spesialis nyiptakake isi ing ruang perjalanan lan petualangan, duo wis entuk daftar internasional wiwit ninggalake proyek sing sadurunge kanggo nguber lelungan lan nggawe konten lengkap ing 2016. Iku ...

Read More »

iPi Soft Markerless Motion Capture Software Ndhukung Integral Peran Ing Mangsa Kapindho Swara Swara Seri "Dream Corp LLC"

MOSCOW, RUSSIA - iPi Soft seneng ngumumake yen studio kreatif Los Angeles Bemo terus ngembangake solusi mocap tanpa canggih, iPi Motion Capture (iPi Mocap), kanggo animasi karakter CG ing seri komedi "Dream Corp LLC." on Adult Swim, seri komedi ing papan nyediakake urip-action sing didelehake ing fasilitas Dream Therapy sing ditindakake kanthi nggunakake pipa produksi sing cepet ...

Read More »

Al Kamel Systems njupuk pengalaman penggemar motor kanggo tingkat sabanjure kanthi nggelarake Sistem Produksi Remote TVU (RPS) lan TVU NANO Video pemancar

TVU Remote Production System ngurangi prodhuksi biaya nanging ora kualitas pengalaman penggemar MOUNTAIN VIEW, CA - April 30, 2019 - TVU Networks, pimpinan teknologi lan inovasi global ing solusi video live IP, dina iki ngumumake yen Al Kamel Systems, olahraga motor utama ahli statistik produksi siaran, wis ngedol Sistem Pangeluaran Remote TVU (RPS). Kanthi kalebu TVU RPS minangka kunci ...

Read More »

Dukungan Penyiar Broadcast

Posisi: {job_title} Company: Chesapeake Systems Lokasi: New York NY US Kuwat dukungan kuat, khususe karo video rekaman video (operasi lan ruang kontrol) lan fasilitas panyimpenan produksi dhuwur (SAN ... Selengkapnya >>

Read More »

LIVE PROGRAMMING FEED AND BISNIS WISATING CELEBRATION CALL IN EARTH'S IN ASPEN ON MAY 18

LIVE RANGKASAN PANJANG: Feed program urip saka perayaan Panggilan Bumi ing Tentara Musik Benediktus ing Aspen, Colorado, bakal nampilake para musisi lan ilmuwan sing misuwur ing dunya kanthi fokus ing solusi owahan iklim. Artis sing menang sajrone Grammy Patti LaBelle ("Yen Sampeyan Ngerti," "Sikap Baru"), Colbie Caillat ("Padhang Nganti Matahari", "Nyadari"), Ladysmith Black Mambazo (grup korea pria Afrika Selatan), Mickey Hart .. .

Read More »

Sales Engineer

Posisi: {job_title} Perusahaan: RSA Keamanan Lokasi: Bedford MA US Nyedhiyakake komunikasi jelas lan ringkes sing duwe efek sing dikepengini. Sawise latihan, sampeyan bakal nganalisa lan ngrancang solusi teknologi lan nyedhiyani ... More >>

Read More »

Proyeksi Siaran

Posisi: {job_title} Company: Universitas South Florida Lokasi: Tampa FL US FCC lisensi lan SBE sertifikat Senior Broadcast Engineer dianjurake. Pemohon sing sukses bakal duwe pengalaman ing kabeh bidang siaran ... Selengkapnya >>

Read More »

Siaran IT Engineer

Posisi: {job_title} Perusahaan: Delta College Lokasi: Universitas Center MI US Broadcast IT Engineer uga tanggung jawab babagan infrastruktur IT administratif kanggo Quality Public Broadcasting lan kudu dialami kanthi wektu nyata lan ... Selengkapnya >>

Read More »

Sennheiser Sarwa Tangan Latihan Day kanggo Tengah TV Tengah, Lapangan lan Broadcasters Radio

Ing Sennheiser kanggo Latihan Hands-On Day, sing dilakoni ing Dubai, Sennheiser ngumumake sawetara penyiar utama ing wilayah kasebut kanthi ringkesan rinci babagan solusi audio sing paling anyar kanggo aplikasi TV, radio, lan OB. Ing sesi sing dianakake dening Sennheiser COO kanggo Divisi Audio Profesional, Peter Claussen, penyiaran Timur Tengah diwenehi tampilan pisanan ing sawetara ...

Read More »

Sign Shop Assistant Kanthi Pengalaman Desain Grafis

Posisi: {job_title} Perusahaan: Monarch Media Designs Lokasi: Madison WI US Sign & Production Grafik. Piranti desain dhasar dhasar ing Adobe Photoshop and Illustrator. Sawise internship, posisi bakal jam 20-40 saben minggu ... More >>

Read More »

Tiga Topik Topik NAB 2019

Miturut Jon Finegold, Signiant CMO Sadurunge kita rampung kanthi tenang sakwise angin puyuh NAB, aku pengin nuduhake bayangan sawetara babagan acara taun iki. Iku tansah menarik kanggo krungu topik sing gelembung menyang permukaan ing obrolan sing beda-beda. Taun iki, ana telung tema sing ditemokake. 1. We are in a cloud-cloud / multi-cloud world One ...

Read More »

TVLogic Ngawontenaken Home Two Best of Show Awards ing NAB 2019 saking Teknologi TV

TVLogic Ngawontenaken Home Two Best of Show Awards ing NAB 2019 saking Teknologi TV Anyar tampilan lapangan padhang super & sistem pemrosesan warna video 4K ingkang dipunmangertosi kangge inovasi, fitur set, efisiensi biaya lan kinerja Las Vegas, NV • April 25, 2019 - TVLogic, desainer lan Produsen layar LCD lan OLED High Definition lan sistem pendukung, sampun ngumumaken bilih ...

Read More »

Media Komunitas Cablecast Ngapplastikake Versatility lan Tabungan Biaya kanthi Bukak Pelayan Video Sabanjure

Kabel seri VIO memperluas dhukungan format asli lan ngemas fungsi liyane menyang server siji, nambah keluwesan lan efisiensi nalika ngedhunake biaya sacara signifikan MINNEAPOLIS, MINNESOTA, APRIL 29, 2019 - Sistem Media Tightrope saiki ngumumake kulawarga Cablecast VIO anyar, generasi anyar multi- format server video kanggo platform Media Komunitas Cablecast sing paling diakoni. Kawitan pratinjau ing 2019 NAB Show ...

Read More »

Tektronix Video Merges Ke Telestream

Nevada City, California, April 25, 2019 -Telestream, perusahaan Capital Genst, lan panyedhiya piranti digital media lan solusi workflow, dina iki ngumumake kemitraan karo Fortive (NYSE: FTV) kanggo nggabungake Tektronix Video, pimpinan global ing video solusi test, monitoring lan jaminan kepastian kanggo pasar lan siaran media digital, menyang bisnis Telestream. Didegaké ing 1946 minangka bagéan ...

Read More »

CP Communications Nguatake Teorema AV Broadcast lan Komersial kanthi Rong Janjian

Sean Sweeney lan Rhett Van Buskirk bakal ngawasi pangembangan bisnis lan layanan pelanggan ing wilayah pertumbuhan perusahaan Tampa, Florida, April 29, 2019 - CP Communications, pimpinan ing solusi lan layanan inovatif kanggo produksi acara langsung, wis milih loro veteran siaran lan AV kanggo posisi sing anyar sing dikembangake kanthi sejajar karo strategi pertumbuhan sing luwih gedhe. Efektif langsung, Rhett ...

Read More »