Home » 2019 » Bisa

Archives Monthly: Bisa 2019

Laporan Kematian Blu-Ray lan DVD sing Dibesarkan

(sumber foto: Pixabay) Oh, dear. Sawise ahli-ahli "ahli" sing biasa-biasa "ngetokake" media fisik, "yaiku istilah kanggo CD, DVD, Blu-ray, lan liya-liyane. Panyebab kasebut, konsumen rata-rata bakal langsung ngliwati media fisik sajrone streaming amarga (a) streaming luwih "trep" tinimbang kabutuhan sing ora ditrima. ...

Read More »

Pembaruan Videohouse Belgia Suite piranti lunak SubtitleNEXT digunakake ing proyek-proyek dhuwur -

Videohouse nganyarke perangkat lunak SubtitleNEXT suites kanggo subjudul kinerja dhuwur - Busy Belgium pasca produksi fasilitas gerakan menyang piranti lunak SubtitleNEXT paling anyar kanggo ngedongkrak produktivitas - Proyek kacathet saiki nggunakake SubtitleNEXT kalebu seri Viking, Big Little Lies lan Siren. Fasilitas media Belgia sing tetep Videohouse bubar nganyari piranti lunak SubtitleNEXT Explorer lan Expert software saka PBT EU, utamane kanggo nggawe subtitle kanggo akeh TV high-profile ...

Read More »

Dielectric Ships Adaptive Polarization Technology Panel Antenna Systems for American Tower Repack Projects

Diagonal antena siaran lan sistem antena siaran RF lan TV RF, wis dikirim loro susunan antena sing ditumpuk menyang Dallas, Boston, AS, lan 31. American Tower kanggo repack projects ing pasar Broadcast Dallas lan Boston. Antena kalebu ...

Read More »

Cablecast ndamel Easy Online lan OTT Video Publishing menyang Pangguna AV ing InfoComm 2019

Otomatis, solusi turnkey mbantu panyedhiya pendidikan, ibadah, perusahaan, lan pamarentah kanthi efisien nerbitake pustaka VOD lan stream langsung ing portal konten sing apik, sing dicekal MINNEAPOLIS, MINNESOTA, MAY 31, 2019 - Komunitas Mediacast ngemong menyang InfoComm 2019 kanthi solusi anyar sing efisien ngijini produser video kanthi gampang mbangun perpustakaan VOD lan isi live-streaming, lan nyedhiyakake atraktif ...

Read More »

Kamera-kanggo-Rampung Ekosistem Imaging dening Panavision Bintang ing Cine Gear 2019

Panavision, panyedhiya kelas donya saka solusi end-to-end, bakal bali menyang Cine Gear Expo (Mei 31-Juni 1) ing The Studios ing Paramount kanggo nampilake inovasi paling anyar ing produksi lan ekosistem prodhuksi pas jaman prodhuksi. Panavision, Light Iron lan LEE Filters bakal nampilake macem-macem teknologi lan sistem terpadu ing stan S408 ing Tahap 3 - mulai saka lensa, ...

Read More »

Geser Tanda T-Reps lan DiMaggio Perwakilan kanggo Perwakilan Pantai Barat

Perusahaan prodhuksi komersial Bicoastal REVERSE wis mlebu panganggo independen Tracy Fetterman saka T-Reps lan Jeanie DiMaggio saka DiMaggio Representasi kanggo perwakilan Pantai Barat. Loro kasebut bakal kerja rapet karo REVERSE Founder / EP Thibaut Estellon. REVERSE, sing nduweni lokasi ing Los Angeles lan New York City, njaga daftar direktur sing kalebu Johan Stahl, Romain Quirot, Matthieu Mantovani, Antoine Pai, Bradley ...

Read More »

Tim Pusat Pembelajaran Universitas Sydney Goes 4K kanthi Penyunting Penyimpanan EFS EditShare

Basingstoke, Inggris - May 31, 2019 - EditShare®, pimpinan teknologi ing panyimpenan skala pintar, manajemen aset media (MAM) lan kontrol kualitas otomatis (AQC), sing ngumumake yen Tim Learning Media ing Universitas Sydney (Sydney Uni), universitas riset lan pengajaran umum Australia, milih EditShare XStream EFS 300 kanggo mbantu dheweke ketemu tuntutan kanggo ngasilake video sing ...

Read More »

Njupuk ambegan jero. // BREATHLESS Just Got Even More Affordable

Kapasitas SSD sing luwih dhuwur nyurung rega sistem Panyimpenan Ngelola Premi Creative.space Kanthi 30, 2019 - Atlanta, GA - DigitalGlue wis ngumumake penurunan rega sing signifikan kanggo seri / BREATHLESS saka perkakas panyimpenan kreatif. , lan mung, sistem On-Premise Managed Storage ™ (OPMS). creative.space, konvergensi loro hardware lan software, menehi omah produksi lan pasca produksi pilihan ...

Read More »

Muncul TV Ngembangake Kapabilitas Kompresi kanggo Platform X ing ANGA COM 2019

COLOGNE, GERMANY, MUNGKIN 30, 2019 - Tampilake TV, panyedhiya pamimpin platform pangolahan video berkualitas tinggi kanggo siaran lan streaming, bakal nampilake portofolio UHD sing paling anyar lan portofolio transcoder OTT kanggo platform X ing ANGA COM (Stand G -11). "Transkoder pancen penting kanggo para penyiar utawa operator nggoleki kanggo nyedhiyakake konten sing berkualitas, nanging tetep minimal," ujare Carl ...

Read More »

Simpenan aset 2019 Digital Asset AMIA kanggo Juni 5

Ing 2019 Digital Asset Symposium (DAS), dipresentasekake dening Association of Moving Image Archivists (AMIA), wis ngumumake dina penuh penutur lan presentasi. DAS bali menyang Museum of Modern Art (MoMA) ing Manhattan ing Juni 5. DAS nyedhiyakake kesempatan unik kanggo mbandhingake macem-macem pendekatan saka macem-macem institusi, organisasi lan individu dealing karo ...

Read More »

Gambar Jellyfish Ngembangake Operasi karo Studio Animasi Virtual Anyar ing Sheffield

BAFTA lan multi-award winning VFX lan studio animasi, Jellyfish Pictures, saiki ngumumake pembukaan fasilitas animasi virtual anyar ing Sheffield. Pemindhahan terus dadi upaya perintis, sawise nggawe studio VFX virtual pertama Eropa bali ing 2017. Situs anyar iku studio kelima ing Inggris lan minangka tambahan saka studio Jellyfish Pictures 'mapan ing ...

Read More »

Ben Davis, BSC numpes aksi Kapten Marvel Marvel Studios karo Blackmagic Design

Manchester United, Inggris - Mei 30, 2019 - Blackmagic Design ngumumake yen Blackmagic Micro Cinema Camera wis digunakake ing film urutan urutan aksi ing Marvel Studios '"Kapten Marvel." Cicilan rong puluh pisanan ing Marvel Cinematic Universe was lensed dening cinematographer Ben Davis, BSC ("Avengers: Age of Ultron," "Doctor Strange" and "Three Billboards Outside Ebbing, ...

Read More »

Lembah Grass Ndadekake Portofolio Kuat saka Solusi Lengkap kanggo BroadcastAsia 2019

MONTREAL - 8: 00 EST Mei 30, 2019 - Grass Valley bakal nampilake solusi portofolio sing ora cocog karo solusi aplikasi ing BroadcastAsia 2019 (Juni 18 - 20, stand 4R2-01), nggandhengake carane mbisakake penyiar, hak-hak lan panyedhiya layanan media kanggo nggawé, ngatur lan ngirim isi sing nyenengake lan immersif sing ngarahake pamirsa ing piranti apa wae. Perusahaan bakal nyorot solusi saka sawetara aplikasi aplikasi utama kalebu ...

Read More »

TAG kanggo Showcase Platform Multiviewer / Pemantau MCM-9000 ing ANGA COM

ANGA COM Hall 7 Stand B62 (SHM Broadcast) Company bakal nduduhake fungsi majeng ing SHM Broadcast Stand Tel Aviv - May 21, 2019 - TAG VS, panyedhiya terkemuka donya monitoring piranti lunak berbasis IP lan UHD Multiviewers berkualitas tinggi, wis ngumumake rencana kanggo nduduhake solusi kanggo telung aplikasi siaran utama: Produksi Live, Playout lan Distribusi Live ing ANGA COM. TAG bakal ...

Read More »

Calrec Brings Surround Sound menyang KUED Salt Lake City

SALT LAKE CITY, MAY 30, 2019 - William Montoya, pimpinan tim audio kanggo KUED, stasiun PBS Utah, ngupaya ningkatake kualitas swara sakabèhané program-programé nalika nambah kemampuan studio kanthi nganyarke menyang konsol audio sing asli 5.1. Ora nganti briyo Calri Audio's Brio 36 sing ngimpi ndarbeni digital sing ...

Read More »

Facilis Ships Next Gen HUB Shared Storage System

HUDSON, MA (May 29th, 2019) - Facilis, pemasok internasional terkemuka solusi kasedhiyan biaya, kinerja dhuwur kanggo jaringan kolaborasi media bareng hari iki ngumumake yen sistem panyimpenan HUB sing anyar saiki dikirim. Dibangun minangka platform sing durung anyar, Facilis HUB nggantosi evolusi Sistem File Shared Filed dening virtualisasi tingkat blok lan kinerja multi konektivitas sing dibutuhake ...

Read More »