Home » 2019 » Bisa

Archives Monthly: Bisa 2019

Laporan Kematian Blu-Ray lan DVD sing Dibesarkan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

(sumber foto: Pixabay) Oh, dear. Sawise ahli-ahli "ahli" sing biasa-biasa "ngetokake" media fisik, "yaiku istilah kanggo CD, DVD, Blu-ray, lan liya-liyane. Panyebab kasebut, konsumen rata-rata bakal langsung ngliwati media fisik sajrone streaming amarga (a) streaming luwih "trep" tinimbang kabutuhan sing ora ditrima. ...

Read More »

Pembaruan Videohouse Belgia Suite piranti lunak SubtitleNEXT digunakake ing proyek-proyek dhuwur -

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Videohouse nganyarke perangkat lunak SubtitleNEXT suites kanggo subjudul kinerja dhuwur - Busy Belgium pasca produksi fasilitas gerakan menyang piranti lunak SubtitleNEXT paling anyar kanggo ngedongkrak produktivitas - Proyek kacathet saiki nggunakake SubtitleNEXT kalebu seri Viking, Big Little Lies lan Siren. Fasilitas media Belgia sing tetep Videohouse bubar nganyari piranti lunak SubtitleNEXT Explorer lan Expert software saka PBT EU, utamane kanggo nggawe subtitle kanggo akeh TV high-profile ...

Read More »

Cablecast ndamel Easy Online lan OTT Video Publishing menyang Pangguna AV ing InfoComm 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Otomatis, solusi turnkey mbantu panyedhiya pendidikan, ibadah, perusahaan, lan pamarentah kanthi efisien nerbitake pustaka VOD lan stream langsung ing portal konten sing apik, sing dicekal MINNEAPOLIS, MINNESOTA, MAY 31, 2019 - Komunitas Mediacast ngemong menyang InfoComm 2019 kanthi solusi anyar sing efisien ngijini produser video kanthi gampang mbangun perpustakaan VOD lan isi live-streaming, lan nyedhiyakake atraktif ...

Read More »

Geser Tanda T-Reps lan DiMaggio Perwakilan kanggo Perwakilan Pantai Barat

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Perusahaan prodhuksi komersial Bicoastal REVERSE wis mlebu panganggo independen Tracy Fetterman saka T-Reps lan Jeanie DiMaggio saka DiMaggio Representasi kanggo perwakilan Pantai Barat. Loro kasebut bakal kerja rapet karo REVERSE Founder / EP Thibaut Estellon. REVERSE, sing nduweni lokasi ing Los Angeles lan New York City, njaga daftar direktur sing kalebu Johan Stahl, Romain Quirot, Matthieu Mantovani, Antoine Pai, Bradley ...

Read More »

Njupuk ambegan jero. // BREATHLESS Just Got Even More Affordable

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kapasitas SSD sing luwih dhuwur nyurung rega sistem Panyimpenan Ngelola Premi Creative.space Kanthi 30, 2019 - Atlanta, GA - DigitalGlue wis ngumumake penurunan rega sing signifikan kanggo seri / BREATHLESS saka perkakas panyimpenan kreatif. , lan mung, sistem On-Premise Managed Storage ™ (OPMS). creative.space, konvergensi loro hardware lan software, menehi omah produksi lan pasca produksi pilihan ...

Read More »