Home » 2019 » Juni

Archives Monthly: Juni 2019

Editor Video / Audio

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Honey Bar Media Lokasi: Philadelphia PA US Editor Video / Audio bakal ngedit podcast mingguan, video media sosial lan video IGTV. Posisi Video / Audio Editor TANGGUNG JAWAB kanggo nyunting macem ... Selengkapnya >>

Read More »

Intern / Video Audio Post-Produksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Casamba, LLC Lokasi: Agoura Hills CA US Nambah lapisan efek grafis, musik, animasi / swara lan subtitle. Sunting video lan audio kanthi pangertèn sing apik lan wektu sing sadhar visual .... Liyane >>

Read More »

Produksi Video Intern

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Exist Multifamily Lokasi: Southlake TX US Minangka Video Produksi kita, sampeyan bisa langsung ngetrapake kepemimpinan Marketing kanggo nggawe video liwat proses produksi video siklus lengkap, kalebu, nanging ora ... Selengkapnya >>

Read More »

Produksi Video Intern

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: RJT Construction LLC Lokasi: Houston TX US Kita perusahaan konstruksi sing mapan lan ngupaya intern prodhuksi video kanggo mbantu kita nganggo video produksi lan ngirim ... Liyane >>

Read More »

Analyst Quality Assurance

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: BombBomb Lokasi: Colorado Springs CO US BombBomb ndadekake gampang nggunakake video prasaja kanggo mbangun sesambetan liwat email, teks lan media sosial. Syarat tambahan tambahan kanggo nindakake uji coba ... Selengkapnya >>

Read More »

Film & Editor Video

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: EnovativeTV Lokasi: New York NY US Nggawe fitur film, program televisi, video musik, video pelatihan perusahaan, iklan utawa video sing dikirimake .... Liyane >>

Read More »

Alkemy X nyebabake Rich Shurtliff minangka Direktur IT

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Insinyur veteran njupuk alih pensiun VP of Engineering Bob Pyle. NEW YORK CITY- Perusahaan media premier antariksa Alkemy X saiki ngumumake janjian Rich Shurtliff minangka Direktur Teknologi Informasi. Shurtliff, sing nyedhiyakake pengalaman jero IT kanggo efek visual, desain lan produksi, bakal ngawasi strategi, layanan lan operasi teknologi informasi perusahaan ing Philadelphia, ...

Read More »