Home » 2019 » Juni

Archives Monthly: Juni 2019

Primestream Tapped dening Organisasi Amerika Serikat kanggo Katalog Transkripsi lan Video Otomatis

Primestream® pimpinan ing Media Asset Management lan automasi alur kerja dina iki ngumumake yen Organisasi Negara Amerika (OAS) milih platform Primestream's Xchange® - sing dianakake ing awan lan diintegrasi karo Artificial Intelligence (AI) - kanggo katalog aset media. Integrasi AI bakal ngenali saben speaker ing sembarang video sing digawe saka sesi OAS. ...

Read More »

Editor Video / Audio

Posisi: {job_title} Perusahaan: Honey Bar Media Lokasi: Philadelphia PA US Editor Video / Audio bakal ngedit podcast mingguan, video media sosial lan video IGTV. Posisi Video / Audio Editor TANGGUNG JAWAB kanggo nyunting macem ... Selengkapnya >>

Read More »

Intern / Video Audio Post-Produksi

Posisi: {job_title} Perusahaan: Casamba, LLC Lokasi: Agoura Hills CA US Nambah lapisan efek grafis, musik, animasi / swara lan subtitle. Sunting video lan audio kanthi pangertèn sing apik lan wektu sing sadhar visual .... Liyane >>

Read More »

Produksi Video Intern

Posisi: {job_title} Perusahaan: Exist Multifamily Lokasi: Southlake TX US Minangka Video Produksi kita, sampeyan bisa langsung ngetrapake kepemimpinan Marketing kanggo nggawe video liwat proses produksi video siklus lengkap, kalebu, nanging ora ... Selengkapnya >>

Read More »

Produksi Video Intern

Posisi: {job_title} Perusahaan: RJT Construction LLC Lokasi: Houston TX US Kita perusahaan konstruksi sing mapan lan ngupaya intern prodhuksi video kanggo mbantu kita nganggo video produksi lan ngirim ... Liyane >>

Read More »

Analyst Quality Assurance

Posisi: {job_title} Perusahaan: BombBomb Lokasi: Colorado Springs CO US BombBomb ndadekake gampang nggunakake video prasaja kanggo mbangun sesambetan liwat email, teks lan media sosial. Syarat tambahan tambahan kanggo nindakake uji coba ... Selengkapnya >>

Read More »

Film & Editor Video

Posisi: {job_title} Perusahaan: EnovativeTV Lokasi: New York NY US Nggawe fitur film, program televisi, video musik, video pelatihan perusahaan, iklan utawa video sing dikirimake .... Liyane >>

Read More »

Alkemy X nyebabake Rich Shurtliff minangka Direktur IT

Insinyur veteran njupuk alih pensiun VP of Engineering Bob Pyle. NEW YORK CITY- Perusahaan media premier antariksa Alkemy X saiki ngumumake janjian Rich Shurtliff minangka Direktur Teknologi Informasi. Shurtliff, sing nyedhiyakake pengalaman jero IT kanggo efek visual, desain lan produksi, bakal ngawasi strategi, layanan lan operasi teknologi informasi perusahaan ing Philadelphia, ...

Read More »

Gereja WestGate Tambah Multi-Kampus Pengiriman Video Langsung karo Z-HD5500 HDTV Kamera Hitachi Kokusai

Kamera anyar ngangkat kualitas gambar nalika ngasilake prodhusèn kanggo nggawé pengalaman video sing luwih dinamis Woodbury, NY, Juni 28, 2019 - Minangka gereja WestGate, San Jose, California-wiyar ditembangké ngluwihi kampus asli Saratoga menyang sawetara lokasi satelit, video urip dadi panyumbang penting wutah sing ditindakake. Looking kanggo ningkatake kualitas gambar lan keluwesan produksi kanggo siaran multi-situs, gereja dituku ...

Read More »

GatesAir Nguatake Infrastruktur Transmisi FM NOVA Entertainment ing Australia

Penyiar bakal ngupgrade 7 stasiun metropolitan lan siji stasiun regional karo pemancar GatesAir sing dhuwur-efisiensin, ngurangi biaya operasional liwat jejak sing ngurangi CINCINNATI, Juni 28, 2019 - GatesAir, pamimpin global ing solusi pangiriman konten tanpa kabel, kanggo TV lan radio penyiar, wis entuk kontrak gedhe karo NOVA Entertainment ing Australia kanggo ngunggahake 6 situs transmisi radio FM ing benua kasebut. ...

Read More »

Duplitech Gumantung ing Scanner Cintel 2 kanggo HDR Film Scanning

Duplitech, salah sawijining laboratorium layanan media sing paling dimangerteni LA, nggunakake tuan rumah desain Blackmagic, kalebu Cintel Scanner 28 kanggo pemindaian film dhuwur dinamis (HDR). Duplitech nggoleki sing Cintel Scanner 2019 performs banget uga ing film 2mm, wis bubar nyambut gawe karo unsur nalika mlebu ...

Read More »

SubtitleNEXT ing ngarep industri AV, Linguistik & Media ing Media4All -

SubtitleNEXT ngedegake dhewe minangka indispensable kanggo subtitle kreatif ing pendidikan tinggi, lingkungan AV lan pembuatan film Kanggo release langsung - 28 Juni 2019, Stockholm, Skandinavia - Teknologi vendor / developer PBT EU lan Profuz Digital, ngumumaké lan ndandani struktural alat SubtitleNEXT kanggo basa, media lan subtitle profesional sing bisa digunakake ing LSP (Provider Layanan Basa), Media ...

Read More »

Desainer Kreatif

Posisi: {job_title} Company: Lowe's Inc. Lokasi: Mooresville NC US Posisi iki tanggung jawab kanggo desain grafis lan produksi kanggo produksi cetak lan digital. 2-4 + taun pengalaman Desain lan produksi • A portofolio ... More >>

Read More »

Video Editor

Posisi: {job_title} Company: Creative Visions Freelancers Lokasi: Raleigh NC US Documentary Production and Editing:. _Ang calon kudu pinter ing Adobe Premiere, bebarengan karo piranti lunak Adobe CC liyane (After Effects, Photoshop, ... Selengkapnya >>

Read More »

Sinematographer Film

Posisi: {job_title} Perusahaan: AF.FORD Films Lokasi: Chicago IL US 3 + taun pengalaman minangka cinematographer kanggo video lan film sing mréntahaké kanggo sudhut pamirsa. AF.FORD Films minangka perusahaan produksi film independen saka ... More >>

Read More »

Produser / Editor - Video Creative

Posisi: {job_title} Perusahaan: Akademi Angkatan Udara Amerika Serikat Lokasi: Akademi Angkatan Udara AS US Spesialisasi ing editing video komputer non-linear, pencahayaan video dan komposisi, operasi kamera, desain grafis, rekaman audio, lan video ... Selengkapnya >>

Read More »