Home » 2019 » Juli

Archives Monthly: Juli 2019

Sistem Gerakan Kamera Mo-Sys Masehi Cara Kanggo Nyambungake Fitur Anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Minangka media visual, film nggabungake akeh aspek teknis sajrone kerangka kasebut. Ing tingkat dhasar, nggawe film gampang kaya nggunakake kamera rata-rata kanggo nggawe film omah khas sing dadi bagian saka proses eksperimen awal. Dina iki, film bisa digawe kanthi anggaran rendah kanthi kamera digital standar. Nanging, nggunakake conto ...

Read More »

Fasilitas produksi pertama ing Arab Saudi nggabungake Baselight

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LONDON - 31 Juli 2019: Sawise ngangkat larangan 35 taun ing bioskop ing Kerajaan Arab Saudi, Nebras Films wis nggawe produksi fasilitas lan layanan pos pertama, adhedhasar ing Riyadh. Minangka bagean saka panawaran lengkap, omah post kalebu Suite Baselight TWO karo piranti lunak v5 paling anyar, dilengkapi Blackboard ...

Read More »

DTC Broadcast kanggo madhangi AEON Lite ing Hall 10 ing IBC 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

IBC 2019, 13-17 September, Hall 10 Stand C25: DTC Broadcast bakal nampilake kabeh pemancar AEON nirkabel, kalebu pemancar AEON Lite lan panampa PRORXD-AEON, kabeh ing lokasi anyar sajrone IBC 2019 ing Amsterdam saka 13 - 17 September. DTC Broadcast wis pindhah menyang Hall 10 ing taun iki kanggo njamin visibilitas paling dhuwur kanggo sawetara pemancar AEON ...

Read More »

GB Labs kanggo nyorot keuntungan saka Kontrol Bandwidth Dinamik ing IBC 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

IBC 2019, 13-17 September, Ngadeg 7.B26: Pemimpin solusi panyimpenan cerdas, GB Labs bakal ngluncurake Kontrol Bandwidth Dinamik, sing ngidini klien sistem panyimpenan GB Labs prioritise panggunaan lan kapasitas bandwidth sing kasedhiya. Kontrol Bandwidth Dinamik minangka keuntungan sing larang regane mung kasedhiya ing sistem panyimpenan GB Labs. Cara tradisional, panggunaan panyimpenan klien ditutup ing level tartamtu kanggo cadangan ...

Read More »

PEDERS TANPA KEDANG MEDIA lan PRADUKAN KANGGO UNTUK BOLEH + MENJADIKAN TINDAKAN FILM FESTIVAL 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

CANAL + kepengin banget nggunakake produksi remot ing operasi kasebut sajrone Festival Film Cannes 2019; Acara siaran saka "TV Festival", ngatur kabeh produksi pasca kanggo Group CANAL + ing Cannes lan nyedhiyakake kabeh upacara pambukaan lan nutup ing festival kasebut kanggo penyiar internasional Red Bee Media nggampangake lan ndhukung alur kerja bermutu kualitas tinggi kanggo produksi remot feed 32 kanthi optimisasi kontribusi ...

Read More »

Susu Efek Visual 'Apocalyptic "Apik Omens" Digunakake karo AWS

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Jam Komputasi 212K Dilengkapi karo AWS, Ngunculake Puncak Corong Simultan 83K Diadopsi saka novel kultus dening Terry Pratchett lan Neil Gaiman, lan diarahake dening Douglas Mackinnon, menteri enem episode "Omens Apik" nderek demit Crowley lan malaikat Aziraphale nalika nyoba nyoba nyegah akhir donya. Sakliyane awujud pethak kanthi wulu gedhe, duo ora mungkin ...

Read More »