Home » 2019 » Juli

Archives Monthly: Juli 2019

Sistem Gerakan Kamera Mo-Sys Masehi Cara Kanggo Nyambungake Fitur Anyar

Minangka media visual, film nggabungake akeh aspek teknis sajrone kerangka kasebut. Ing tingkat dhasar, nggawe film gampang kaya nggunakake kamera rata-rata kanggo nggawe film omah khas sing dadi bagian saka proses eksperimen awal. Dina iki, film bisa digawe kanthi anggaran rendah kanthi kamera digital standar. ...

Read More »

Fasilitas produksi pertama ing Arab Saudi nggabungake Baselight

LONDON - 31 Juli 2019: Sawise ngangkat larangan 35 taun ing bioskop ing Kerajaan Arab Saudi, Nebras Films wis nggawe produksi fasilitas lan layanan pos pertama, adhedhasar ing Riyadh. Minangka bagean saka panawaran lengkap, omah post kalebu Suite Baselight TWO karo piranti lunak v5 paling anyar, dilengkapi Blackboard ...

Read More »

DTC Broadcast kanggo madhangi AEON Lite ing Hall 10 ing IBC 2019

IBC 2019, 13-17 September, Hall 10 Stand C25: DTC Broadcast bakal nampilake kabeh pemancar AEON nirkabel, kalebu pemancar AEON Lite lan panampa PRORXD-AEON, kabeh ing lokasi anyar sajrone IBC 2019 ing Amsterdam saka 13 - 17 September. DTC Broadcast wis pindhah menyang Hall 10 ing taun iki kanggo njamin visibilitas paling dhuwur kanggo sawetara pemancar AEON ...

Read More »

Densitron Luwih Ngembangake Solusi ing Tampilan, Kontrol, lan Interface ing IBC 2019

Kent, UK, 31 Juli 2019 - Densitron, pimpinan global ing Interaksi Mesin Mesin Manusia (HMI) kanthi inovatif, bakal nuduhake Tampilan Rack Full-Surface Rilis foue anyar kanggo IBC 2 ing Stands B2019, Hall 41 lan D8 , Hall 30 wiwit 11-13 September. Nggawe debut resmi ing IBC 17 bakal dadi tampilan UReady 2019U anyar Densitron. ...

Read More »

GB Labs kanggo nyorot keuntungan saka Kontrol Bandwidth Dinamik ing IBC 2019

IBC 2019, 13-17 September, Ngadeg 7.B26: Pemimpin solusi panyimpenan cerdas, GB Labs bakal ngluncurake Kontrol Bandwidth Dinamik, sing ngidini klien sistem panyimpenan GB Labs prioritise panggunaan lan kapasitas bandwidth sing kasedhiya. Kontrol Bandwidth Dinamik minangka keuntungan sing larang regane mung kasedhiya ing sistem panyimpenan GB Labs. Cara tradisional, panggunaan panyimpenan klien ditutup ing level tartamtu kanggo cadangan ...

Read More »

PEDERS TANPA KEDANG MEDIA lan PRADUKAN KANGGO UNTUK BOLEH + MENJADIKAN TINDAKAN FILM FESTIVAL 2019

CANAL + kepengin banget nggunakake produksi remot ing operasi kasebut sajrone Festival Film Cannes 2019; Acara siaran saka "TV Festival", ngatur kabeh produksi pasca kanggo Group CANAL + ing Cannes lan nyedhiyakake kabeh upacara pambukaan lan nutup ing festival kasebut kanggo penyiar internasional Red Bee Media nggampangake lan ndhukung alur kerja bermutu kualitas tinggi kanggo produksi remot feed 32 kanthi optimisasi kontribusi ...

Read More »

Susu Efek Visual 'Apocalyptic "Apik Omens" Digunakake karo AWS

Jam Komputasi 212K Dilengkapi karo AWS, Ngunculake Puncak Corong Simultan 83K Diadopsi saka novel kultus dening Terry Pratchett lan Neil Gaiman, lan diarahake dening Douglas Mackinnon, menteri enem episode "Omens Apik" nderek demit Crowley lan malaikat Aziraphale nalika nyoba nyoba nyegah akhir donya. Sakliyane awujud pethak kanthi wulu gedhe, duo ora mungkin ...

Read More »

Fleet Rebel nambah Panyimpen kuantum kanggo Produksi Pasca ing Lingkungan Lingkungan Film Jauh

Solusi Ndhukung Alur Digital Digital Real Time kanggo Studio Film Utama SAN JOSE, Calif. - Juli 22, 2019 - Quantum Corp. (OTCPK: QMCO) dina iki ngumumake manawa Rebel Fleet wis nyebarake solusi panyimpenan Quantum StorNext kanggo nyukupi alur kerja digital layanan panjaluk proyek film skala gedhe. Solusi panyimpenan Kuantum Xcellis lan QXS ngaktifake Armada Armel kanggo ...

Read More »

Dalet Brio Anyar Nyedhiyakake Jalur sing jelas menyang IP karo SMPTE ST 2110

Paris, Prancis - Juli 30, 2019 - Dalet, panyedhiya solusi lan layanan utama kanggo penyiar lan profesional konten, nyedhiyakake organisasi media minangka dalan sing jelas lan transisi sing dikontrol menyang IP kanthi dhukungan kanggo SMPTE ST 2110 ing release paling anyar saka Dalet Brio Aku / O platform. Ndhukung loro SMPTE ST 2110 lan SDI alur kerja standar, ingest Kapadhetan dhuwur lan playout ...

Read More »

Jaringan Media AAP Instal Enom Konsol Brio Calrec Brio

HEBDEN BRIDGE, JULY 30, 2019 - Jaringan Media AAP berbasis Lahore wis tuku enem konsol Calrec Brio36 kanggo urip, campuran online kanthi rong saluran lan saluran infotainmen - AAP NEWS lan BANSA INDUS. AAP uga ngrancang peluncuran saluran tambahan kanggo akhir taun iki, kanthi pesawat Bactos sing kompak lan kuat digunakake. "Nalika kita ...

Read More »

Matrix Ngumumake Pengembangan Portal Gateway Sales

Gateway Sales Gateway

Warta anyar bakal ngaktifake tim penjualan lan operasi organisasi kanggo ngganti informasi karo mitra permintaan njaba, kalebu tim penjualan, sistem lalu lintas, platform permintaan otomatis, jaringan iklan, lan langsung karo agensi PITTSBURGH, PA - Juli 30, 2019 - Matrix, the. mung platform penjualan iklan global sing dibangun kanggo media, dina iki ngumumake visi lan rencana pangembangan ...

Read More »

Heads Platform Monitor Audio SAM-Q Anyar TSL kanggo BIRTV

Beijing, China, Juli 30, 2019 - TSL Products, desainer utama lan produsen solusi aliran aliran siaran, nampilake platform pemantauan audio SAM-Q anyar ing konvensi BIRTV taun (Booth 8B28). TSL uga bakal menehi lengkap suite panawaran produk kontrol siaran sing kalebu kalebu Tallyman, uga penawaran kontrol tambahan wiwit aku njupuk DNF Controls, a ...

Read More »

Bitmovin nampilake masa depan streaming video ing IBC 2019

Amsterdam - 30 Juli 2019 –Bitmovin, pimpinan jagad ing solusi streaming video berbasis awan kanthi inovatif bakal mbukak ing IBC Show 2019 (Hall14.E12) kepiye para pangembang bisa muter, ngodhe lan nganalisa video kanthi lancar, ing siaran kualitas, ing endi wae . Pengunjung bakal ndeleng rolas demonstrasi anyar sing nuduhake kepiye pengalaman hiburan sing bisa dipotong bisa dikirim menyang pamirsa kanthi nggunakake produk Bitmovin: ...

Read More »

Argosy ngandharake Tanggung Jawab Sumber Daya Tunggal ing IBC2019

Stabilitas ing lanskap media kanthi cepet LONG CRENDON UK, 29 Juli 2019 - Argosy, panyedhiya siaran internasional lan kabel AV lan produk infrastruktur, yaiku ngrampungake masalah nyata para insinyur lan sistem arsitek ing IBC2019 (13 - 17 September, Amsterdam, ngadeg 10.C51). Ing wektu pangowahan lan pangembangan kanthi cepet, ing endi luwih akeh konten ...

Read More »

OptiTrack ngungkapake New Skeletal Solver ing SIGGRAPH 2019

Advanced Software ngirim Artifact-Real Character Animation Animation Los Angeles, CA, SIGGRAPH, Booth 1341 - Juli 29, 2019 - OptiTrack dina iki ngumumake bakal debut solver balung anyar ing SIGGRAPH 2019, nggawa artifak, ora nyata, nyata animasi karakter kanggo sistem panangkep gerakan optik. Tukang solver kasebut bakal dituduhake ing pondokan SIGGRAPH OptiTrack, #1341, kanthi pelacak kamera OptiTrack Prime ing ...

Read More »

AWS Thinkbox untuk Pameran Virtual Workstations, Rendering, lan Penyimpanan kanggo Creative Studios ing SAIGGRAPH 2019

Studio ing méga mbantu studio kreatif ngukur produktivitas ing SIGGRAPH 2019, booth #1203, AWS Thinkbox bakal nyorot studio lengkap ing alur kerja awan, kalebu rendering, workstation virtual, lan solusi panyimpenan sing mbantu studio kreatif luwih cepet lan njupuk akeh proyek liyane. . Rendering awan ngidini studio nambah produktivitas amarga seniman efek visual mbuwang wektu nunggu renders lan ...

Read More »