Home » News » 36th America's Cup: circle-O kanggo Stage the Most Spectacular Sailing Regatta World

36th America's Cup: circle-O kanggo Stage the Most Spectacular Sailing Regatta World


AlertMe

VIENNA - Dec. 6, 2018 - Ing 2021, Piala 36th Amerika bakal nyepakaké menyang Auckland, Selandia Baru. Makarya bebarengan minangka bunder-o Broadcast Productions, perusahaan produksi Austria West4Media lan pabrikan siaran Jerman Riedel Communications bakal bebarengan ngasilake acara TV utama iki.

Perang kanggo Piala Amerika, piala olah raga internasional paling tuwa, ngubengi klub-klub kapal layar sing paling misuwur ing donya sajrone saperangan balapan mbesuk. Kanggo nggayuh hak kanggo ngadhepi pertahanan gelar saka Selandia Anyar ing Piala 36th America, salah sijining tim kudu metu ing jawara kualifikasi prada Piala Prada ing musim semi 2021.

Ing panggilan global kanggo tender, West4Media lan Riedel Communications menang ing tawaran kanggo hak produksi kanggo Piala 36th America, kalebu Piala Donya Siri Amerika lan Piala Prada sing kondhang. Tawaran kuwi minangka konsep 360 "teknis lan substansial inovatif sing nggabungake produksi TV urip lan sistem manajemen balap kanggo nyepetake jangkoan urip ing layar pacu yacht menyang tingkat sing sakabehe.

West4Media lan Riedel Communications wis meh taun 60 nggabungake pengalaman karo acara olah raga utama. Ing antarané, enem prodhuk olahraga prodhuk Emmy® Awards mbuktèkaké kasuksesan lan kompetènsi ing babagan iki. Minangka spesialis ing produksi siaran, teknologi kamera, lan komunikasi, West4Media lan Riedel Communications wis luwih ngasah kemampuan kasebut kanthi nyebarake lan ngasilake acara kayata Formula 1, game musim panas lan mangsa, Red Bull Air Races, lan Red Bull Stratos Jump.

"Produksi iki minangka tantangan sing luar biasa. Kita nyedhaki karo nunggu sing apik, nanging uga kanthi wigati, "ngendikane Werner Eksler, Direktur Wakil Direktur lan Co-founder West4Media. "Iku kesempatan sing luar biasa kanggo menehi kesempatan kanggo ngasilake Piala 36th America."

Kanggo ngidhentikake para penonton nyedhaki balapan tinimbang ing jaman sadurunge, tim pangembang-para pangembang wis gawe keras ing produk lan teknologi anyar kanggo Piala 36th America. Iki kalebu solusi kamera inovatif, tèknologi audio lan tèknologi audio anyar, lan visualisasi wektu nyata.

"Kondisi nemen ing pelayaran nggawa kita akeh tantangan anyar ing produksi olahraga," ujare Thomas Riedel, CEO, Riedel Communications. "Nampilake tendangan penalti ing stadion iku luwih gampang tinimbang njupuk kapal layar monohull sing obah ing 80 kilometer saben jam ing segara mbukak. Nanging pramila kula langkung remen nindakaken lelampahan! "

"Kanggo pisanan ing jurnal televisi Amerika, inovasi teknis lan isi kreatif bakal dicantolake kanthi cara sing nyedhiyakake tampilan sinematik sing bener babagan acara sing menarik iki," ujare Jürgen Eckstein, Direktur Utama ing lingkaran-o. "Pemirsa bisa nyadari bisa ndeleng pendekatan ora konvensional lan poin sing luar biasa sing bakal nggawe dheweke seneng minangka bagian saka aksi."

# # #

Prakawis bunderan-o
circle-o iku usaha gabungan saka rong mitra bisnis sing menang, Emmy® Award: Riedel Communications GmbH & Co. KG lan West4Media Filmproduktions GmbH. Kanthi solusi khusus ing bidhang teknologi kamera, infrastruktur siaran, lan komunikasi, Riedel lan West4Media nyumbang acara olah raga internasional paling bergengsi lan melu nggawe tontonan media kaya Red Bull Air Races lan Red Bull Stratos Jump. Minangka bunderan-o, pasangan kasebut nggabungake kekuatan, energi, lan motivasi kanggo nggawe solusi siaran sing inovatif.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca:
situs web www.circle-o.tv / www.americascup.com / www.west4media.com / www.riedel.net

Kabeh merek dagang lan merek dagang kadhaptar kasebut ing kene yaiku properti saka pihak sing nduweni.

Pranala menyang Tembung Doc: www.wallstcom.com/circle-O/181206circle-O.docx

Link Foto: www.wallstcom.com/circle-O/circle-O-Stage-I.jpeg
Gambar Keterangan: Saka kiwa menyang tengen: Werner Eksler, Jürgen Eckstein, lan Thomas Riedel karo Charlie Webster (Inang)

Link Foto: www.wallstcom.com/circle-O/circle-O-AC36-AUCKLAND-2021.jpg
Foto Caption: Piala 36th Dibikakaken dening Logo Prada


AlertMe