Home » Search Results for: #NABShow

Search Results for: #NABShow

2019 #NABShow - Day 2 Wrap-up

Wigati Welcome to DAY 2 of the 2019 NAB Show! We are at it AGAIN - kaya sampeyan bisa ndeleng saka crowded Control Room, kita pas minangka biola lan siap kanggo pindhah! Kita wis entuk ALOT ing toko kanggo sampeyan dina iki, supaya tetep blogged-ing lan ndeleng apa ...

Read More »

2019 # NABShow: Sorotan Produk: HyperDeck Extreme 8K HDR dening Blackmagic Design

HyperDeck Extreme 8K HDR anyar saka Blackmagic Design disetel dadi pirang-pirang solusi sampurna kanggo siaran generasi sabanjure, produksi urip lan aplikasi tandha digital. Dirancang kanggo versatility, HyperDeck Extreme 8K HDR bisa digunakake minangka pamuter klip, ISO cam recorder, lan / utawa master record. Uga, input analog bakal ngidini kaset video lawas dadi ...

Read More »

2019 #NABShow - Day 1 Wrap-up

TODAY iku dina pisanan saka 2019 NAB Show - lan LEVEL EXCITEMENT ora bisa dipercaya !!! Pintu-pintu wis dibuka sacara resmi - nanging kula lan kru wis ana ing kene kanggo JAMAN wis, ngatur lan ngumpul kabeh kabar NAB kita bisa! Waca Kamar Kontrol? Aku ora bisa ngomong apa tegese NAB Show kanggo kula! ...

Read More »

2019 #NABShow: $ 1 Billion lan Counting, SPROCKIT ngumumake Final Round of Startups!

Ing 2019 # NABShow: SPROCKIT, sing ngarsane pasar global nyambinke perusahaan-perusahaan berkembang ing donya sing paling dhuwur ing media, hiburan lan teknologi wis ngumumake ing dina iki, yen perusahaan-perusahaan revolusioner kasebut bebarengan ngumpulake luwih saka $ 1 milyar, kalebu $ 500 yuta sawise gabung karo SPROCKIT. Iki tonggak sing luar biasa ditindakake nalika SPROCKIT ngumumake pemilihan final perusahaan wiwitan sing bakal ditampilake ...

Read More »

2019 #NABShow Adobe Ngumumake Rilis Cloud Huge Creative!

The 2019 #NABShow: Available now! Adobe ngumumake update kinerja Adobe Creative Cloud lan inovasi anyar kanggo piranti video lan audio sing mesthi bakal ningkatake efisiensi ing alur kerja produksi video. Adobe Creative Cloud wis nyedhiyakake inovasi kanggo macem-macem proyèk film, TV, siaran lan streaming kalebu Clemency, Fox Sports, The Black Black Man ing San Francisco, Native Son, The ...

Read More »

NAB Show LIVE - 2019 Show Schedule. #NABShow @NABShow

Broadcast Beat minangka produser NAB Show LIVE, ing acara NAB Show ing Las Vegas. Dianakaké April 6-11, 2019, NAB Show minangka konvènsi paling gedhé ing donya sing nyakup konvergensi media, hiburan lan teknologi. NAB Show LIVE bakal nampilake live streams of select konferensi lan wawancara jero karo pameran, vendor, lan pamimpin industri. Isi bakal kasedhiya ...

Read More »

NAB Show Parties: 2019 NAB Show Party & After-Hours List Events. #NABShow @NABShow

Yen kita ora nyathet 2019 NAB Show After-Parties, kita bakal nyisir akeh potongan fun sing digandhengake karo NAB Show! Deleng ing ngisor iki lan klik rincian NAB Show party kanggo katrangan liyane, amarga sawetara ana pribadi, kanthi undhangan mung utawa duwe pangrungon. Iki daftar sing mlaku lan sing paling lengkap sampeyan bakal nemokake! Kita nganyari ...

Read More »

Nelpon Kabeh NAB Show Foodies: Restoran Las Vegas! #NABShow @NABShow

Awit sampeyan wis mesthine kudu umur 21 nganti meh urip ing Las Vegas, wis milih 21 panggonan sing paling apik (sawetara ana panggonan "lokal", ora diombe kanggo wisatawan) kanggo nemokake grub paling apik kasedhiya! Pikiran sampeyan, ora saben wong bakal seneng saben panggonan, nanging aku wis nemokake pengalaman apik ing saben-saben awak! ...

Read More »

2019 #NABShow Is Packed With Activities, Do not Miss Out!

2019 # NABShow, sing dianakaké ing April 6th-11th, iku sawijining konferensi lan ekspo taunan sing paling gedhé ing donya kanggo para profesional sing nyipta, ngatur, lan nyebaraken hiburan ing kabeh platform, bakal nyelenggarakake Seri Creative Masters sing terkenal, uga sesi Panggung Utama lan program khusus kanggo kreator konten. Nuduhake wawasan eksklusif menyang teknologi lan teknik paling anyar sing nggawé ...

Read More »

2019 #NABShow: TVU Networks Ngenalaken Sistem Transmisi Internet, Titik-to-Point kanggo Live Video

Ing NAB 2019 TVU Networks, pimpinan teknologi lan inovasi global ing solusi IP langsung, bakal ngenalake TVU G-Link, solusi berbasis Internet kanggo transmisi titik-titik-urip. TVU G-Link nyedhiyakake cara sing terjangkau lan dipercaya kanggo bisa nyedhiyakake transmisi kualitas kanthi nggunakake Internet umum kanggo ngirim video HD saka panggonan liya menyang latensi setengah detik. G-Link becik kanggo aplikasi ...

Read More »

30,000 Feet up - Aku ing cara kanggo #NABShow! @NABShow

... Lan adoh kita pindhah! Saiki aku telung puluh ewu kaki ing udhara, ing dalan menyang "Sin City" - Las Vegas, Nevada, kanggo 2019 NAB Show! Minangka biasanipun, tingkat kesenengan saya ora bakal nglilani, supaya aku wis blogging nalika ing pesawat! (DEFINITELY iki minangka pakulinan, saiki !!!) Awit "Saben crita diwiwiti kene" (NAB Show's Theme ...

Read More »

All-Star NAB Show Keynote Session Njupuk Olahraga LIVE Kanggo Heights Anyar Ing Cloud. @NABShow #NABShow

- Eksekutif saka CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, lan Pac-12 Networks nuduhake carane maya, layanan media, lan AI narik kawigaten para pamirsa, menehi penggemar luwih ngontrol, ngilangake rekaman ndeleng, lan nggawé pengalaman olahraga mangsa - NAB Show diskusi intine eksklusif fokus ing babagan teknologi panganiaya sing nyebabake owah-owahan olahraga lan nyambangi panemume. Sesi kasebut, diprodhuksi dening Amazon Web ...

Read More »

Magewell: Nggawe Transisi menyang IP Praktis lan Terjangkau. @NABShow #NABShow

Taun kepungkur minangka titik tontonan kanggo panggunaan transportasi media berbasis IP ing produksi urip, kanthi teknologi lingkungan ekosistem kayata NDI® bebas royalti NewTek sing ngrambah massa kritis. Keuntungan IP sing dijanjikake kanggo ningkatake keluwesan lan biaya panyebaran sing suda wis dadi kasunyatan kanggo pangguna sing mlumpat ing kereta api IP awal, lan adopsi mainan terus berkembang. Kemampuan kanggo ...

Read More »

2019 # NABShow Exhibitor Spotlight: Plura Broadcast

Plura Broadcast dikenal amarga nyediakake solusi pemantauan lan biaya wektu sing bisa dipercaya, kanggo industri siaran lan produksi. Taun iki, Plura bakal nampilake sawetara produk apik ing 2019 NAB Show di Las Vegas ... Anyar produk anyar sing diwenehake ing ngisor iki: Ember +: Ember + minangka sistem kontrol sumber terbuka sing diprakarsakake dening Lawo Group. Sistem kontrol Ember ...

Read More »

2019 #NABShow 4K 4Charity Fun Run!

4K 4Chariy Fun Run dadi salah sawijine acara jaringan sing "dianggo" ing 2019 # NABShow. Kringet lan jaringan ing wektu sing padha, nalika ndhukung panyebab gedhe, cukup minangka gol utama ing mlayu 2.49 mil ing Sunset Park ing 7: 30AM, Selasa, April 9. Ragad biaya deductible pajak 100% ...

Read More »

2019 #NABShow: Robot, Sampeyan Bisa Ngendhakake Mobilku

Apa sampeyan nyebut wong-wong mau kanthi mobil nyopir, mobil robot, utawa mobil kurang sopir, mobil sensing lingkungan iki bisa nyopir tanpa input manungsa. Keuntungan potensial sing para pembuat mobil ngupaya kanggo ngrampungake ngurangi biaya perbaikan lan tambah safety kanthi ngurangi tabrakan lalu lintas. Sistem kontrol majeng ngenali path navigasi, nggunakake macem-macem senga ...

Read More »