Home » Asil Panelusuran kanggo: #NABShow

Search Results for: #NABShow

2020 #NABShow: Paviliaion CineCentral!

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nandur ing tengah-tengah Dewan Tengah, paviliun CineCentral dadi papan sing bisa ditemokake, sinau lan sosialisasi nalika diskusi kaya produksi pra-produksi, produksi lan postingan dibahas dening para profesional (aka YOU). CineCentral minangka wilayah prefect kanggo sesambungan karo piranti paling anyar saka perdagangan, cara anyar kanggo ngembangake teknik anyar ...

Read More »

2020 #NABShow: Apa Sampeyan Pass Sampeyan?

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Yen sampeyan durung ndhaftar kanggo #NABShow 2020 pass, apa sing kudu dienggo? Apa bos sampeyan? Nah, iki minangka pranala sing kudu ngrampungake masalah kasebut: nabshow.com/2020/attend/why-attend/convince-my-boss/. Nyatane, bakal ana template huruf sing bakal dikirim mengko sing bakal nulung sampeyan karo bos! Uga ana perancang kanggo mbantu nggawe pertunjukan sing sampurna ...

Read More »

2020 #NABShow: Gaffigan menyang Kick Off NAB 2020!

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

"Pelawak" sisihan Jim Gaffigan bakal dadi kepala NAB Show Minggu Kick Off ing Stage Utama ing Hall Utara jam 4 sore-5pm, 19 April. Gaffigan, aktor lan pelawak sing misuwur bakal tampil langsung dadi bagian saka 2020 wisata "Pale Tourist". Acara iki dibukak kanggo kabeh pamiarsa sing wis kadhaptar lan kudu ditemtokake, yen ...

Read More »

2020 #NABShow: Foresight yaiku 20/20: Reimagining Media #BEAvegas

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Asosiasi Pendidikan Broadcast (BEA) minangka organisasi media akademik internasional paling unggul kanggo produksi media lan kemajuan karir kanggo pendidik, siswa, lan profesional! Kanthi luwih saka 250 sesi sinau ing media kelas, lokakarya teknologi hands-on Iki prelu para pendidik lan siswa padha kudu nampa makmal latihan piranti lunak gratis, saran karir kanggo siswa sing motivasi lan kabeh kedadeyan ...

Read More »

@ Clear-Com Presents US Debut saka FreeSpeak Edge #AES lan #NABShowNY 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

ALAMEDA, USA - Oktober 3, 2019 - Ing AES 2019 lan NAB NY 2019, Clear-Com® bakal nduduhake sistem interkabel nirkabel majeng ing FreeSpeak Edge ™ ing pertama kalina ing AS, lan uga bakal menehi sawetara sawetara Produk berbasis IP lan alat komunikasi interkom profesional, kalebu dhukungan kanggo SMPTE 2110-30. FreeSpeak Edge, tambahan paling anyar kanggo ...

Read More »

2019 #NABShow Live - 2020 NAB Show

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Selasa, 1pm Host: Ryan Salazar Tamu: Jim Chabin - Presiden, Masyarakat Olahraga Lanjut - Masyarakat AR / VR, Chris Brown - Operasi VP, Konvensi & Operasi Bisnis Lengganan Broadcast Beat - Produser NAB Tampilake LIVE ing Soundwise

Read More »

2019 #NABShow Live - Hiburan Saking Lokasi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Senin, 12:30 pm Host: Brian Seth Hurst Para tamu: Nancy Bennett - Loro Bit Circus, Gregg Katano - Hologate, Jenni Ogden - Mripat Q Productions, Lynn Rosenthal - Pusat Pengalaman VR Periscape Lengganan Ngalahake Broadcast - Produser NAB Tampilake LIVE ing Soundwise

Read More »

2019 #NABShow Live - Senin: Masa Depan Crita pt1

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Senin, Jam 5:XNUMX: Para tamu Ninaad Kulkarni lan Pupul Bisht: James Cridland - Futurologist Radio, Richard Welsh - Pendhiri lan CEO | Sundog Media Toolkit, Ltd., Andrew Shulkind - Direktur Inovasi Konten & Teknologi Teknologi | M. Bonnieux, Inc. Langganan Broadcast Beat - Produsen NAB Show LIVE ing Soundwise

Read More »