Home » Manajemen Konten » Aveco lan Spectra Logic Nggabungake Kekuwatan kanggo End-to-End Ingest kanggo Solusi Arus Workflow

Aveco lan Spectra Logic Nggabungake Kekuwatan kanggo End-to-End Ingest kanggo Solusi Arus Workflow


AlertMe

Aveco ASTRA MAM lan Spectra Logic BlackPearl sing terintegrasi kanthi lengkap nyedhiyakake manajemen konten media kanthi lancar 

Aveco®, penyedia otomatisasi independen paling gedhe ing industri media, lan Spectra Logic®, pimpinan solusi panyimpenan data lan manajemen data, dina iki bebarengan ngumumake manajemen aset media (MAM) lan solusi arsip sing terintegrasi, sing wis dites, disertifikasi lan pasang hawa.

Adhedhasar Aveco ASTRA MAM lan Spectra® BlackPearl® Converged Storage System, pangguna bisa ngatur lan nglindhungi konten kanthi lancar - saka ing produksi nganti arsip lan distribusi. Manajemen siklus, tingkatan otomatis lan panyambungan maya mbisakake pangguna pungkasan kanggo ngatur biaya lan njupuk keuntungan saka layanan cloud sing cocog.

"Kanthi Spectra BlackPearl kanthi lancar nggabungake alur kerja manajemen panyimpenan (kalebu arsip) menyang solusi Aveco ASTRA MAM, para pengguna saiki bisa langsung nggoleki lan ngelingi aset tanpa preduli media panyimpenan sing dipanggoni, ing papan utawa ing awan ing MAM," ujar Hossein ZiaShakeri, Wakil Presiden Senior Pengembangan Bisnis lan Aliansi Strategis Spectra Logic. "Iki minangka solusi paling luweh kanggo organisasi media sing golek panyimpenan sing terjangkau lan bisa diukur adhedhasar standar sing mbukak ing tape, disk panyimpenan obyek utawa cloud, kanggo mesthekake kontene bakal luwih dawa tinimbang medium panyimpenan."

Intine, ASTRA MAM nyedhiyakake database umum lan set alat kanggo kabeh aplikasi ASTRA. Duwe kabeh alat sing integrasi ketat ing sekitar sistem manajemen aset media umum, biaya sing luwih murah, interoperabilitas sing luwih apik, lan alur kerja sing luwih gampang. BlackPearl nyedhiyakake portal modern lan modern kanggo arsitektur panyimpenan multi-level lan integral dadi solusi Aveco ASTRA MAM sing bisa digoleki langsung lan dikenang aset.

"Tujuan utama kita karo ASTRA MAM yaiku nyedhiyakake platform terpusat kanggo kabeh konten sing digunakake ing produksi lan kontrol master lan menehi operator cara sing gampang nanging kuat kanggo ngrampungake tugas saben dinane," ujare Pavel Potuzak, CEO Aveco. "Integrasi Spectra BlackPearl dibangun ing target iki kanthi nambahake arsip sing kuat lan bisa diukur kanggo solusi ingest-to-arsip lengkap."

Babagan Aveco

Aveco, adhedhasar ing Republik Ceko, Amerika Serikat, India, Rusia lan Thailand, ngrancang, adol, lan ndhukung otomatis produksi studio, otomasi kontrol master, lan sistem playout saluran integral ing saindenging jagad. Kasedhiya macem-macem arsitektur, wiwit saka operasi multi-kanal, multi-situs kompleks nganti sistem mandiri cilik, lan saka fasilitas produksi lan playout lengkap-end menyang produk masing-masing. Kanthi luwih saka 300 pelanggan ing Eropa, Amerika, Asia, lan Afrika, Aveco duwe teknologi lan pengalaman kanggo ngirim alur kerja, kanggo ngontrol piranti pihak katelu, lan nyedhiyakake perusahaan linuwih lan dhukungan 24 jam Aveco wis dingerteni. kanggo. Ing taun 2019, perusahaan kasebut dianugerahi Penghargaan Inovasi IBC ing kategori Konten Ing endi wae kanggo kerja otomatisasi kanggo ETV Bharat kanggo sistem otomatisasi sing ndamel 24 studio lan 24 saluran warta full time ing 13 basa kanggo konsumsi warta seluler. Wiwit dibentuk ing taun 1992, Aveco tetep dadi perusahaan milik pribadi sing stabil kanthi komitmen jangka panjang kanggo terus maju lan dhukungan sing tepat wektu.

Apa penyiar warta, saluran hiburan umum, saluran musik, utawa organisasi TV blanja, Aveco mbantu perusahaan media dadi pabrik konten, kanggo ngasilake, ngatur, lan ngirim konten kanthi andal, efisien, lan kena pengaruh maksimal.

Informasi liyane kasedhiya ing www.aveco.com, kanthi ngirim email [email dilindhungi], utawa kanthi nelpon kantor pusat Prague ing + 420-235-366-707, kantor New Delhi ing + 91-989-901-1397, kantor Bangkok ing +66 (0) 828 170 113, utawa Los Angeles kantor ing + 1-818-292-1489.

Babagan Spectra Logic Corporation
Spectra Logic nggawe solusi panyimpenan data lan manajemen data sing ngatasi masalah pengawetan digital jangka panjang kanggo organisasi sing ngatasi pertumbuhan data eksponensial. Dhewe khusus kanggo inovasi panyimpenan luwih saka 40 taun, produk Spectra Logic lan fokus pelanggan ora bisa dibuktekake kanthi nggunakake solusi dening para pimpinan ing pirang-pirang industri kanthi global. Spectra nyedhiyakake panyimpenan lan akses data multi-dekade sing terjangkau, kanthi nggawe metode ngatur informasi anyar ing kabeh jinis panyimpenan — kalebu arsip, cadangan, panyimpenan adhem, maya pribadi lan awan publik. Kanggo sinau luwih lengkap, bukak www.sektraktory.com/.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!