Home » Bintang » Christopher Bair gabung karo Wilkinson Barker Knauer ing Kantor DC

Christopher Bair gabung karo Wilkinson Barker Knauer ing Kantor DC


AlertMe

Wilkinson Barker Knauer, LLP (WBK) seneng ngumumake yen Chris Bair gabung karo kantor ing kantor Washington, DC. Chris nggabung karo WBK sawise rong taun karo Biro Internasional Komisi Komunikasi Federal (FCC) Satellite Divisi ing ngendi dheweke njabat minangka Penasihat Jaksa. Ing peran kasebut, Chris akeh terlibat ing saben langkah satelit kawicaksanan - saka nganakake panalitene babagan topik kanggo proposal kanggo nyusun aturan final lan lisensi dokumen kanggo item Komisi tingkat. Saderengipun peranipun kaliyan FCC, Chris inggih punika Associate Research for LMI Advisors ing pundi piyambakipun nliti macem-macem topik babagan regulasi telekomunikasi, klebu spektrum, akses pasar luar negeri lan wewenang peralatan.

Panulis sing diterbitake, tulisan Chris wis muncul ing edisi Pengacara SciTech's Fall 2015 - Asteroid Declarations Pertambangan lan Interpretatif: Pandhuan Ngenani Konvensi Liability sing luwih akeh ing Industri Space Masa Depan. Dheweke uga njabat minangka Editor Artikel kanggo The Law of International Law Review George Washington. Chris nampa JD cum laude saka Sekolah Hukum Washington University Washington ing Washington, DC, lan BA magna cum laude saka Universitas Denver.

"We are excited to have a rising star like Chris join our team," ujare Managing Partner Bryan Tramont. "Kepinginan lan kepengenan ing acara kasebut satelit industri bakal dadi aset gedhe kanggo perusahaan kasebut. "

Chris bakal manggon ing kantor Washington, DC, lan bisa dituju ing 202.383.3422 lan ing [Email protected]. Informasi tambahan babagan Chris bisa ditemokake ing wbklaw.com/Our_Team/Christopher_Bair.


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)