Home » Crita kita

Crita kita

Ryan Salazar, Pendhiri

Ryan Salazar, Pendhiri Majalah Broadcast Beat

Ingkang gagah prakawis pangusaha media Ryan Salazar, Broadcast Beat narik kawigaten panggenan sanès ingkang dipunsempangkepaken sanès-sanèsipun lan ngrampungaken pasar-pasar lan teknologi ingkang anyar.  "Majalah Broadcast Beat dirancang kanggo menehi kabeh warta industri marang kabeh kedadeyan," touts Salazar. “Bayangake, atusan pabrikan utama lan firma hubungan masyarakat… kabeh mlebu ing sak papan kanggo nuduhake berita industri sing mbobol! Kajaba iku, Broadcast Beat duwe panulis staf sing nulis konten asli saben dina. Panulis iki wis nulis meh kabeh print lan e-publikasi utama ing industri! "

Nggawe Konten, Manajemen Konten lan Pangiriman Konten - KABEH ditutupi! Konten minangka kunci ing perdagangan media lan ngerti sumber siji sing penting banget. Dheweke ujar manawa ngerti setengah perang - sampeyan kudu menehi sampeyan setengah lan banjur sawetara!

Broadcast Beat wis ngganti publikasi lawas sing nyebarake warta produksi siaran minangka media. Kita ora mung arep njaluk kabar - nanging uga dikirim menyang situs web! Broadcast Beat nyakup saben pertunjukan industri ing saindenging jagad lan ing pirang-pirang kasus, kanthi jangkoan video online langsung saka lantai pertunjukan.

"Kita duwe koneksi karo kabeh perusahaan hubungan umum, penyiar lan pabrikan, kalebu organisasi kaya National Association of Broadcasters (NAB), Society of Motion Picture & Television Engineers (SMPN), Akademi Seni & Ilmu Televisi Nasional (NATAS) lan liya-liyane, "ujare Salazar. 

Industri kasebut butuh swara - lan Broadcast Beat kasedhiya kanggo nyedhiyakake. Kajaba kabeh konten sing sampeyan ngarepake saka sumber sing sampeyan wis gumantung saiki utawa mbiyen, para pamiarsa seneng ndeleng materi sing akeh banget wiwit saka teknis nganti aneh lan ing endi wae. Broadcast Beat ndeleng teknologi anyar lan anyar sing ditampilake saka sudut pandang sing narik kawigaten para industri lan njaba.

Mikir ngganti karir ing media? Broadcast Beat duwe dhaptar Lowongan Kerja Panas sing ora mung bakal narik kawigaten sampeyan nanging uga bisa dadi kategori "penggerak lan penggerek" lan nambah penghasilan! Temokake lapangan kerja sing sampurna sing ora mung cocog karo sampeyan, nanging uga cocog karo pendhudhukan anyar! Lintasan kereta kanggo nambah pengetahuan lan basis pengalaman, nanging uga basis finansial! Pakaryan kasebut ana ing njaba - TINDAK SAIKI kanggo ganti dadi luwih apik!

Nalika tembung "The Cloud" muncul lan katon cepet banget nggunakake iklan mual, masa depan konten media lan ngrampungake panjaluk ing piranti seluler lan komputer gumantung marang Cloud supaya bisa menehi konsumen modern apa sing dikarepake - konten kapan lan ing endi sing trep kanggo dideleng. Aku malah dadi bagean saka organisasi gedhe sing prihatin karo Cloud - kesadaran Broadcast Beat sing bakal mbantu nyebar.

Akeh wilayah sing kudu dilindhungi - nanging Broadcast Beat bakal kasedhiya kanggo mesthekake yen sampeyan ana ing kana! Crita saben dina bakal mbantu sampeyan terus nganyari babagan industri media sing terus berubah saka fluktuasi paling cilik nganti modifikasi utama! Kanthi pangarang sing ahli nggawe sampeyan duwe informasi kaya sing kudu ana ing pasar media! Ana akeh gaweyan sing kudu ditindakake - mula saiki, tetepake informasi sampeyan saiki lan tetep blog!

Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!