Home » Crita kita

Crita kita

Ryan Salazar, Pendhiri

Ryan Salazar, Pendhiri Majalah Broadcast Beat

Ingkang gagah prakawis pangusaha media Ryan Salazar, Broadcast Beat narik kawigaten panggenan sanès ingkang dipunsempangkepaken sanès-sanèsipun lan ngrampungaken pasar-pasar lan teknologi ingkang anyar. "Broadcast Beat Magazine iki dirancang kanggo menehi wong kabeh kabar industri kaya mengkono," touts Salazar. "Bayangkan, atusan produsen manufaktur lan perusahaan public relations ... kabeh ditutuk dadi siji panggonan kanggo ngabadharake berita industri anyar! Kajaba iku, Broadcast Beat nduweni manajer sing nulis isi asli saben dina. Para panulis iki wis nulisake meh kabeh prints lan e-publikasi utama ing industri! "

Penekanan Konten, Konten Konten, lan Konten Konten - iku kabeh! Isi kunci ing perdagangan media lan mangerteni sumber siji amarga iku penting banget. Padha ngomong yen ngerti setengah perang - kita wis entuk sampeyan dijamin kanggo sing setengah lan THOMEN!

Broadcast Beat wis ngganti publikasi lawas sing ngetokake berita produksi siaran ing media minangka media. We are not just going out to get the news - kang dikirim langsung menyang situs web kita! Broadcast Beat kalebu saben acara industri ing saindenging dunya lan ing kasus paling, kanthi jangkoan video online langsung saka lantai pameran.

"Kita duwe hubungan karo kabeh perusahaan, penyiar, lan manufaktur ndhuwur, kalebu organisasi kaya National Association of Broadcasters (NAB), Society of Motion Picture & Television Engineers (SMPN), Academy of Television Arts & Sciences (NATAS) lan liya-liyane, "ujare Salazar.

Industri mbutuhake swara - lan Beat Broad ana kanggo nyedhiyakake. Saliyane kabeh isi sing wis teka saka sumber sing sampeyan gumantung saiki utawa ing wektu sing lawas, para nonton seneng banget kanggo ndeleng bahan baku sing akeh saka technical nganti aneh lan nang endi wae. Broadcast Beat katon ing teknologi anyar lan berkembang lan nyedhiyakake saka sudut pandang sing duweni kapentingan ing industri lan ing njaba.

Ngira ganti karir ing media? Broadcast Beat nduweni listing saka Hot Jobs sing ora mung bisa nyekel mripat sampeyan nanging bisa nyedhiyakake sampeyan ing kategori "penggerak lan penggemar" lan ningkatake penghasilan sampeyan! Temokake karyawan sing ora mung cocok karo sampeyan, nanging uga dadi pertandhingan becik kanggo pendhudhuke anyar! Cross-train kanggo nambah kawruh lan pengalaman, nanging uga basis finansial! Karya wis metu - ACT SAIKI kanggo owah-owahan sing luwih apik!

Nalika tembung "The Cloud" muncul lan katon cepet banget, ing masa depan isi media lan nepangi tuntutan ing piranti seluler lan komputer gumantung ing Cloud kanggo menehi konsumen modern apa sing padha kepenginan kabeh - isi nalika lan ing ngendi iku trep kanggo ndeleng. Aku malah dadi bagian saka organisasi gedhe sing mentingake Cloud - kesadaran sing Broadcast Beat bakal nyebar.

Dadi akeh wilayah, supaya akeh - nanging Broadcast Beat bakal ana kanggo mesthekake yen sampeyan ana! Kisah-kisah saben dina bakal mbantu sampeyan ndandani paling anyar babagan industri media sing terus-owahan saka owah-owahan sing paling cepet kanggo modifikasi utama! Kanthi panulis sing apik, sampeyan uga bakal dilaporake minangka salah sijine kudu ana ing pasar media! Ana akeh sing kudu dilakoni - supaya saiki, tetep informasi saiki lan tetep blogged-ing!