Home » Crita kita

Crita kita

Ryan Salazar, Pendhiri

Ryan Salazar, Pendhiri Broadcast Beat Magazine

Pemikiran media saka entrepreneur Ryan-Salazar, Broadcast Beat narik kawigaten panggung-panggung liya sing ngetung lan ngrampungake pasar-pasar anyar lan teknologi sing diwujudake. "Broadcast Beat Magazine dirancang kanggo menehi wong kabeh warta industri kaya mengkono," Touts Salazar. "Bayangkan, atusan produsen manufaktur lan perusahaan public relations ... kabeh diundhuh menyang salah sijine papan kanggo ngabanting kabar berita anyar! Kajaba iku, Broadcast Beat nduweni panulis staf nulis isi asli saben dina. Para panulis iki wis nulis kanggo meh kabeh printah lan e-publikasi sing utama ing industri! "

Penekanan Konten, Konten Konten, lan Konten Konten - kabeh dianggo! Isi kunci ing perdagangan media lan mangerteni sumber siji amarga iku penting banget. Padha ngomong yen ngerti setengah perang - kita wis entuk sampeyan dijamin kanggo sing setengah lan banjur sawetara!

Broadcast Beat wis ngganti publikasi lawas sing ngetokake berita produksi siaran ing media minangka media. We are not just going out to get news - it's being delivered right to our website! Broadcast Beat kalebu saben acara industri ing saindenging dunya lan ing kasus paling, kanthi jangkoan video online langsung saka lantai pameran.

"Kita duwe hubungan karo kabeh perusahaan, penyiar lan manufaktur, kalebu organisasi kaya National Association of Broadcasters (NAB), Society of Motion Picture & Television Engineers (SMPN), Academy of Television Arts & Sciences (NATAS) lan liya-liyane, "ujare Salazar.

Industri mbutuhake swara - lan Beat Broad ana kanggo nyedhiyani. Saliyane kabeh isi sing wis ditemtokake saka sumber sing sampeyan gumantung saiki utawa ing mangsa sing lawas, para nonton seneng banget kanggo ndeleng materi sing kerep dianggo wiwit saka teknis menyang whimsical lan nang endi wae ing antarane. Broadcast Beat katon ing teknologi anyar lan berkembang lan nyedhiyakake saka sudut pandang sing duweni kapentingan ing industri lan ing njaba.

Ngira ganti karir ing media? Broadcast Beat nduweni listing saka Hot Jobs sing ora mung nyekel mripat sampeyan nanging bisa nyedhiyakake sampeyan ing kategori "penggerak lan penggalian" lan ningkatake penghasilan sampeyan! Temokake karyawan sing ora mung cocok karo sampeyan, nanging uga dadi pertandhingan becik kanggo pendhudhuke anyar! Cross-train kanggo nambah kawruh lan pengalaman, nanging uga basis finansial! Karya wis metu - ACT SAIKI kanggo owah-owahan sing luwih apik!

Nalika tembung "The Cloud" muncul lan katon cepet banget, ing masa depan isi media lan nepangi dikarepake ing piranti seluler lan komputer gumantung ing Cloud kanggo menehi konsumen modern apa sing dikarepake kabeh - isi Nalika lan ing ngendi iku trep kanggo ndeleng. Aku malah dadi bagian saka organisasi gedhe sing ngrungokake Cloud - kesadaran sing Broadcast Beat bakal nyebar.

Dadi akeh wilayah, supaya akeh - nanging Broadcast Beat bakal ana kanggo mesthekake yen sampeyan ana! Kisah-kisah saben dina bakal mbantu ndhelikake sampeyan ing industri media sing terus-terusan saka owah-owahan sing paling cepet kanggo modifikasi utama! Kanthi panulis sing apik, sampeyan uga bakal dilaporake minangka salah sijine kudu ana ing pasar media! Ana akeh pekerjaan sing kudu dilakoni - supaya saiki, tetep informasi saiki lan tetep blogged-ing!

8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!