Home » Jobs » Desainer Media Digital

Opsi Pakaryan: Desainer Media Digital


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: New Park Creative
Lokasi: Hartford CT US
Tanggung jawab administrasi (jadwal format, jadwal produksi). Kita ngasilake konten kayata situs web, video, bahan cetak, lan nindakake layanan lengkap ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)