Home » News » COBALT DIGITAL MENERIMA TEKNOLOGI LAN ENGINEERING EMMY® AWARD

COBALT DIGITAL MENERIMA TEKNOLOGI LAN ENGINEERING EMMY® AWARD


AlertMe

Kobalt Digital iku salah siji saka panampa saka Teknologi Tahunan & Engineering Emmy® Awards 70th sing bakal digarap bebarengan karo National Association of Broadcasters (NAB), ing NAB Show ing Wynn Encore Hotel lan Spa ing Minggu, April 7th, 2019 ing Las Vegas, NV.

Kobalt minangka salah sawijining perusahaan sing dipilih kanggo nampa Emmy ® Award kanggo "Metode Transmisi Reliable Reliable kanggo kontribusi Live lan Distribusi TV". Jinis teknologi iki ngidini nggunakake Internet minangka sarana biaya sing efektif kanggo urip, kurang kontribusi latency lan distribusi kanggo isi siaran.

Dr. Ciro Noronha

Sapérangan produk kobalt kalebu opsi kanggo pangiriman sing bisa dipercaya liwat Internet, sing dikembangaké déning Dr. Ciro Noronha, Direktur Teknologi Cobalt lan salah sawijining pionir ing bidang iki. Dr. Noronha, sing nduweni gelar Ph.D. ing bidang Teknik Elektro saka Universitas Stanford, ngandika, "Kanthi kemajuan teknologi kompresi (sing nggawa syarat tarif data mudhun) lan ing infrastruktur Internet (sing nggawa kapasitas jaringan munggah), wis kanthi teknis bisa nggunakake Internet minangka dhuwur -kualitas, sumbangan kurang-latency lan link distribusi. Protokol sing digunakake ing produk kobalt ngrampungake gambar lan nggawe kasunyatan. "

"Kobalt minangka tiyang pitados ing standar terbuka," tambah Dr. Noronha. "Teknologi iki saiki kasedhiya nggunakake protokol Reliable Internet Stream Transport (RIST) saka Forum Layanan Video."

Kobalt Digital yaiku salah sawijining kontributor kanggo standar RIST. "Kobalt wis dadi pemasok solusi pemrosesan sinyal, menyang industri siaran wiwit 1997, lan kita seneng lan diajeni supaya diakoni karo Teknologi lan Rekayasa Emmy Award", nyatakake Gene Zimmerman, Presiden Kobalt Digital.

About Kobalt Digital
Kobalt Digital Inc. nggawé lan ngasilake penghargaan 12G / 3G /HD/ SD lan IP berbasis konversi, terminal, pamindhahan, lan teknologi multiviewer kanggo produksi urip lan lingkungan televisi siaran. Minangka mitra pendiri ing inisiatif openGear®, Cobalt nawakake solusi lengkap kertu openGear lan kertu-kertu pamroses audio kanggo aplikasi kayata pemantauan kepatuhan tertutup, produksi OB, kontrol master, HD produksi warta, transportasi sinyal, swara audio, lan koreksi warna. Kobalt's Blue Box Group ™ baris antarmuka kotak konverter streamlines lan nyederhanakake sawetara 12G / 3G /HD/ SD lan IP berbasis konversi lan tugas transportasi sinyal. Prosesor tampilan multi-gambar perusahaan ngaktifake kemampuan multiviewer ing studio sing paling nuntut lan lingkungan penyiaran jarak jauh. Didistribusifake lewat jaringan distributor, integrator sistem, lan mitra liyane ing sak ndonya, Kobalt Digital produk digawe kanthi garansi limang taun. Informasi liyane kasedhiya ing www.cobaltdigital.com .


AlertMe