Home » News » COBALT DIGITAL MENERIMA TEKNOLOGI LAN ENGINEERING EMMY® AWARD

COBALT DIGITAL MENERIMA TEKNOLOGI LAN ENGINEERING EMMY® AWARD


AlertMe

Kobalt Digital iku salah siji saka panampa saka Teknologi Tahunan & Engineering Emmy® Awards 70th sing bakal digarap bebarengan karo National Association of Broadcasters (NAB), ing NAB Show ing Wynn Encore Hotel lan Spa ing Minggu, April 7th, 2019 ing Las Vegas, NV.

Kobalt minangka salah sawijining perusahaan sing dipilih kanggo nampa Emmy ® Award kanggo "Metode Transmisi Dipercaya sing dipercaya kanggo Live Kontribusi lan Distribusi Pautan TV". Teknologi jinis iki ngidini panggunaan Internet minangka kontribusi sing migunani lan kontribusi sing murah kanggo konten siaran.

Dr. Ciro Noronha

Sawetara produk Cobalt kalebu pilihan kanggo pangiriman dipercaya liwat Internet, sing dikembangake dening Dr. Ciro Noronha, Direktur Teknologi Cobalt lan salah sawijining pionir ing lapangan iki. Noronha, sing nyekel gelar Ph.D. ing Teknik Elektrik saka Universitas Stanford, ujar, "Kanthi maju teknologi komprèsi (sing nyuda syarat-syarat tingkat data) lan ing infrastruktur Internet (sing nggawa kapasitas jaringan), mula teknis bisa nggunakake Internet kanthi dhuwur. -quality, kontribusi sithik lan link distribusi. Protokol sing digunakake ing produk Kobalt ngrampungake gambar lan nggawe kasunyatan. "

"Kobalt minangka wong sing percaya babagan standar sing mbukak", tambah Dr. Noronha. "Teknologi iki saiki kasedhiya nganggo protokol Internet Stream Transport (RIST) sing bisa dipercaya saka Forum Layanan Video."

Kobalt Digital yaiku salah sawijining kontributor kanggo standar RIST. "Kobalt wis dadi pemasok solusi pemrosesan sinyal, menyang industri siaran wiwit 1997, lan kita seneng lan diajeni supaya diakoni karo Teknologi lan Rekayasa Emmy Award", nyatakake Gene Zimmerman, Presiden Kobalt Digital.

About Kobalt Digital
Kobalt Digital Inc. nggawé lan ngasilake penghargaan 12G / 3G /HD/ SD lan IP berbasis konversi, terminal, pamindhahan, lan teknologi multiviewer kanggo produksi urip lan lingkungan televisi siaran. Minangka mitra pendiri ing inisiatif openGear®, Cobalt nawakake solusi lengkap kertu openGear lan kertu-kertu pamroses audio kanggo aplikasi kayata pemantauan kepatuhan tertutup, produksi OB, kontrol master, HD produksi warta, transportasi sinyal, swara audio, lan koreksi warna. Kobalt's Blue Box Group ™ baris antarmuka kotak konverter streamlines lan nyederhanakake sawetara 12G / 3G /HD/ SD lan IP berbasis konversi lan tugas transportasi sinyal. Prosesor tampilan multi-gambar perusahaan ngaktifake kemampuan multiviewer ing studio sing paling nuntut lan lingkungan penyiaran jarak jauh. Didistribusifake lewat jaringan distributor, integrator sistem, lan mitra liyane ing sak ndonya, Kobalt Digital produk digawe kanthi garansi limang taun. Informasi liyane kasedhiya ing www.cobaltdigital.com .


AlertMe