Home » News » Dplay Seneng OTT Sukses, Ngembangake Tampilake Solution Kanthi Iklan Dinamis

Dplay Seneng OTT Sukses, Ngembangake Tampilake Solution Kanthi Iklan Dinamis


AlertMe

OSLO, NORWAY, JULI 9, 2019 - Katon TV, panyedhiya pangguna kanggo platform pangiriman video generasi sabanjure kanggo video sing dikirimake kanthi kualitas lan streaming, ngumumake Dplay wis ngembangake solusi OTT saka Tampilake lan NEP Norwegia karo panyelarasan iklan dinamis kanggo luwih nambahake kurban kasebut.

"Dplay wis sukses banget, lan kita terus nglayani layanan ing pasar anyar lan terus nambah pelanggan anyar," ujare Peder O. Krogh, Direktur Operasi kanggo Dplay ing Nordics. "Awit kita ngetokake layanan sing kasedhiya ing server Appear Adaptive Bitrate (ABR), kualitas pangiriman kita wis lintang."

Norwegia NEP ngoperasikake Dplay ing pirang-pirang pasar Eropa, lan Dplay wis paling anyar nambah Spanyol menyang negara ngendi layanan ditawakake. Fungsionalitas penyisipan iklan dinamis iki diluncurake ing wulan Mei kanggo saluran sing dipilih ing wilayah Nordik lan layanan anyar ditambah terus.

"Nganggo Tampilake wis dadi kesenengan," ujare Timothée Thirouin, Direktur Operasi Periklanan Digital kanggo Dplay. "Nemokake mitra sing ngerti kabeh chain saka siaran langsung lan streaming kanggo customer pungkasan penting kanggo sukses, lan Norwegia lan Nampak bebarengan wis nuduhake piyambakipun sanget saged lan mbiyantu."

Appear ABR nyedhiyakake mesin, segmentasi video sing kuat, bisa diukur, mung-in-time packager lan server asal, bebarengan karo solusi panyimpenan kinerja sing dhuwur ing salah sawijining suite terintegrasi. Ngayahi server standar sing ora bisa dienggo, ngidini NEP Norwegia kanggo ngrancang lan ngrampungake saben solusi customer sabenere kaya sing dibutuhake. Asilé arupa solusi sing efisien banget lan daya efisien sing ndhukung redundansi, kanthi kinerja lan kehandalan sing luar biasa.

"Hubungan sing cedhak karo Dplay lan NEP Norwegia wis ngidini kita ngembangake portofolio produk kita bebarengan karo kabutuhane, paling anyar nambahake dukungan kanggo panyelarasan iklan dinamis ing HLS minangka kebutuhane," ujare Naser N. Haify, International Account Manager ing Appear. "Kita uga ndhukung ad-markers ing DASH lan CMAF kanggo urip lan VOD, ngaktifake macem-macem kemungkinan ing panyimpenan ad dinamis kanggo para pelanggan."

Babagan Katon

Tampilake TV, sing berbasis ing Oslo, Norwegia, didedikake kanggo ngrancang lan ngasilake peralatan lan solusi kelas donya kanggo pangiriman layanan video profesional. Misi perusahaan ngirimake produk unik sing mbukak peluang anyar kanggo distribusi video. Kita kerja kanthi rapet karo para pelanggan kanggo mesthekake yen kita ana ing ngarep teknologi lan ing wektu sing padha menehi produk ramah pengguna. www.appeartv.com


AlertMe