Home » Bintang » Marshall Electronics Nganggo Kabeh kanggo Nyedhiyakake Solusi streaming Online Broadcast Broadcast kanggo Texas Card House Poker Club

Marshall Electronics Nganggo Kabeh kanggo Nyedhiyakake Solusi streaming Online Broadcast Broadcast kanggo Texas Card House Poker Club


AlertMe

Desain Siaran Omega ing Miniall Miniature HD lan Kompak HD Kamera Zoom Kanggo Nyambung Game Kertu Dhuwur

AUSTIN, TX, OGOS 24, 2020  ̶ Nalika Texas Card House, klub poker legal pertama ing Texas, arep nggawe solusi siaran, solusi streaming langsung sing dirancang kanggo nggawa pamirsa online kanthi cedhak lan tampilan pribadi saka kabeh aksi turnamen profil tinggi kasebut, dadi 30 taun veteran industri Omega Broadcast, panyedhiya saka Broadcast peralatan video Nggoleki tetep ing anggaran nalika ora berkompromi babagan kualitas, Omega Broadcast nemokake jawaban sing digoleki Marshall CV503 Miniatur HD lan Kamera Zum Kompak CV350.

"Kita wis nggunakake Marshall ing jaman kepungkur lan ngerti dheweke bakal dadi pilihan sing cocog kanggo apa sing dikarepake Texas Card House," ujare David Fry, Wakil Presiden, Omega Broadcast. "Produk Marshall uga tim sales lan dhukungan minangka kelas donya, lan kita seneng bisa nggarap maneh."

Kanggo proyek kasebut, tim Omega ngrancang lan nginstal pigura khusus sing digantung ing sadhuwure meja sikil enem sikil kanthi sangang kaki, sing diwenehake khusus kanggo turnamen profil dhuwur. Kabeh peralatan elektronik dipasang ing njero pigura, kalebu kamera pitung, rong mikrofon, lan patang lampu. Perangkat kasebut dipasang ing kantor bali kanggo ndeleng pribadi liwat kamera Marshall tambahan karo pengontrol RCP. Kanggo saben turnamen sing disimpen kanthi profil dhuwur, palakonane kacathet karo juru pawarta sing menehi komentar ing kamar mburi. Kabeh aliran kasebut duwe wektu tundha 30 menit kanggo nglindhungi integritas game kasebut.

Kanggo Texas Card House, kamera CV350-10XB Marshall digunakake kanggo tampilan pemain uga kanggo cedhak karo kertu lan nyorot logo Texas Card House. Kanthi sensor gambar, kamera CV350-10XB ngrasakake manawa pamuter ngandhani lan ngalih arah kasebut menyang pamuter tartamtu, menehi pamirsa pengalaman lengkap kanggo nonton lan ngrungokake tumindak kasebut. Ndhukung 2.5-megapiksel 1/3-inci HD Sensor kanthi kinerja dhuwur, CV350-10XB bisa njupuk gerakan kabeh pemain. CV350-10XB ndhukung sambungan listrik RS-485 liwat kothak pasokan listrik 12V.

Kajaba iku, kamera CV503 Marshall digunakake ing ndhuwur meja lan kanggo akeh nembak fasilitas turnamen. Kanthi sensor 2.5 megapiksel, 1 / 2.86 inci, CV503 nggawa cetha lan lengkapHD video. Kamera CV503 duwe gunung lensa M12 sing bisa diowahi. Kamera iki uga bisa dibatalake liwat RS-485 utawa menu galaksi.

Texas Card House diwiwiti kanthi mung sawetara atus pamirsa lan berkat kualitas lan kajelasan kamera Marshall, saiki duwe 10,000 pamirsa online, "tambah Fry. Perusahaan kasebut seneng banget karo asil, dheweke rencana nindakake teknologi inovatif iki sajrone fasilitas liyane. "

Diadegake ing Austin ing taun 2015, misi Texas Card House yaiku nggawa poker kelas pertama sing aman kanggo pemain ing saindenging negara gedhe Texas. Klub kasebut nawakake macem-macem lokasi ing saindenging Texas kanggo anggotane seneng macem-macem bentuk poker ing klub sosial upscale karo para profesional profesional lan program penghargaan paling apik ing negara kasebut.


AlertMe
Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!