Home » 2019 NAB Show » 30,000 Feet up - Aku ing cara kanggo #NABShow! @NABShow

30,000 Feet up - Aku ing cara kanggo #NABShow! @NABShow


AlertMe

... Lan adoh kita pindhah!

Saiki aku telung puluh ewu kaki munggah ing udhara, ing dalan menyang "Sin City" - Las Vegas, Nevada, kanggo 2019 NAB Show! Minangka biasanipun, tingkat kesenengan saya ora bakal nglilani, supaya aku wis blogging nalika ing pesawat! (DEFINITELY punika pakulinan, saiki !!!)

wiwit "Saben crita diwiwiti kene" (NAB Show's Theme kanggo 2019), ayo miwiti kanthi nyebataken sethithik bab ingkang kita tindakaken - NAB Show LIVE !!!

Sing bener - NAB Show LIVE! Ana ing tengah Lobi Tengah, @NABShowStudio1 minangka jantung NAB Showproduksi konten digital onsite. Nampilaken tim media lan media sosial, Studio1 arupi papan kangge nonton siaran NAB Show Urip! Pertemuan sosial lan Tontonan selebritis; Live feeds, lapuran "lapuran" on-the-lantai lan isi arsip ditampilake ing Studio1 - saliyane kabar lan informasi pameran - bakal ditampilake ing Digital Content Network kanthi muter ing pirang-pirang layar ing saindhenging convention center lan ing Show Floor ing [Email protected] Nalika akeh wong-wong mau ana ing Tahap LIVE, aku bakal "ing lapangan" lan "ing lantai" - goleki kita! Tune in at www.nabshow.com utawa tengen ing kene broadcastbeat.com.

NAB Show yaiku panggonan kanggo nemokake arah media modern. Ngganti kasunyatan, melu ing sajarah, lan tambah pikiran. Gabung gelombang masa depan lan njelajah kesempatan sing akeh lan donya sing kasedhiya karo kasunyatan virtual.

NAB Show nyedhiyakake kabeh ekosistem digital lan diwakili dening para profesional ing iklan, pangembangan app, intelijen buatan, audio, realita ditambah, siaran, kabel, solusi awan, cybersecurity, video digital, tandha digital, eLearning, esport, film, pengembangan game, pamarentah lan militèr, omah-omah ibadah, hiburan, IOT, IT, acara live, realita campuran, seluler, video online, podcasting, kirim-produksi, radio, ritel, media sosial, olahraga, streaming, integrasi sistem, televisi, virtual realita, 5G lan liyane bakal nglumpukake ing Las Vegas sajrone enem dina supaya luwih maju, bisa nggolek kawruh, nyinaoni pengalaman, ngrampungake teknologi anyar, lan nyambungake karo industri sing ngembangake seni, ilmu pengetahuan lan bisnis isi .

Ngalahake, ngalahake - iku SPROCKIT

The SPROCKIT Program iki digawé saka eksekutif perusahaan lan hiburan lan mbantu ningali inovasi sing nyebabake penyiaran. Iku program Bi-partite, karo NAB nuduhake nyediakake program SPROCKIT kanthi showcase, lan urutan rapat pribadi kanggo peserta program sing ditindakake Los Angeles, Lembah Silicon, lan New York. Mungkin perusahaan utawa produk sampeyan duwe apa sing dadi bagian saka program iki! Mriksa metu!

Sukses terus ing Program NAB Shows 'SPROCKIT mbantu nggawa gagasan anyar menyang industri kanthi ndudohake start-up sing paling dinamis. Kadhangkala teknologi anyar duweni potensi kanggo ngganggu industri; yen kaluwihan prodhuk iku worth chaos, introduksi bisa nyebabake industri, kemungkinan teknologi tech nextgen bakal ngliwati SPROCKIT. www.nabshow.com/show-floor/attractions-pavilions/sprockit

JANGAN NGIRIMKAN KONFERENSI !!! Ana uga sing didiskusekake ing wong-wong mau lan akeh penampilan tamu tiba-tiba (lan pungkasan) iku UNREAL! Eksekutif saka akeh studio beda saka rahasia nuduhake industri sawise rahasia lan akeh bab-bab sing disambungake, ana akeh banget jeneng! Direktur pemenang penghargaan, pelukis, kru kreatif, lan eksekutif produksi studio lan jaringan tim kanggo nampilake tayangan ing kerajinan isi ... Supaya bisa ndeleng, akeh sing krungu ...

The "Excitement Meter" wis mung mencet 100 - lan mung dadi nganti 10 !!! - Aku wis entuk - para petugas wis nuntut "Mode Pesawat" - punapa mawon! Aku kudu ngerti ... (Apa sing dadi masalah ???) LOL - Ndelok sampeyan ana ing 6th... nanging aja lali tune-in ing Senen April 8th kanggo NAB Show LIVE!

... NDELENG ING VEGAS !!!


AlertMe
Tindakake kula

Ryan Salazar

Editor-In-Chief, Penerbit at Broadcast Beat Magazine, LLC.
Ryan miwiti makarya ing industri siaran lan ngirim produksi ing umur 12 taun! Dheweke wis nggawé program televisi, mbangun fasilitas produksi pasca gedhe, ditulis kanggo sawetara publikasi indhustri ing industri lan minangka insinyur audio kira-kira sepuluh taun. Ryan sadurunge nulis kanggo Majalah Broadcast Engineering, Creative COW lan proyek-proyeké wis tampil ing puluhan publikasi.
Tindakake kula

Kiriman paling anyar dening Ryan Salazar (Delok Kabeh)