Home » News » Gary Rotondelli Pensiun saka Vitec Production Solutions 'Vinten Brand Sawise 33-Year Karir

Gary Rotondelli Pensiun saka Vitec Production Solutions 'Vinten Brand Sawise 33-Year Karir


AlertMe

BURY ST EDMUNDS, UK - Jan. 7, 2019 - Vitec Grup iki ngumumake pensiun saka Gary Rotondelli, direktur sales technical kanggo automasi Vinten. Rotondelli nduweni karir sing misuwur ing industri robotika lan otomasi siaran sing luwih saka telung dekade, kalebu 26 taun kanthi Vitec Brand Vinten Group.

"Gary wis dadi pokok perusahaan ing taun 30, lan dheweke dadi pasuryan lan jeneng sing ana hubungane karo produk otomatisasi lan robotika Vinten kelas dunia. Karya keras lan pengabdian dheweke diwenehake marang para pelanggan lan bakat kanggo sesambetan sesambetan wis mbuwang banget, lan dheweke wis main peran gedhe kanggo ngedegake Vinten minangka pimpinan industri, "ujare Paul Dudeck, wakil presiden, sales, Amerika Vitec Solusi Produksi. "Kita bakal kesengsem banget karo Gary, nanging sing paling penting, kita ora bakal bisa nyambut gawe kanggo dheweke. Iku apik banget, nanging kita pengin wong kabeh sing paling apik minangka dheweke njupuk ing petualangan anyar. "

Rotondelli miwiti karieré ing robotika siaran ing 1985 minangka manajer penjualan nasional kanggo TSM, perusahaan sing dadi prodhuk pangemudik robot kamera prodhuk film utama AS kanggo produksi berita televisi. Sasampunipun Vinten pikantuk TSM ing 1993, piyambakipun nglangkungi tim manajemen penjualan perusahaan, ingkang nindakaken tugas minangka manajer penjualan nasional, direktur sales lan sales robot, lan manajer pangembangan bisnis robotika. Dheweke dadi direktur sales technical ing 2017.

"Saka dina perjalanan iki, aku wis bathi kanggo ketemu lan nggarap akeh wong sing luar biasa lan sawetara perusahaan lan pelanggan sing paling dihormati industri. Aku ngurmati rasa lan kanca-kanca saka kanca-kancaku, dadi akeh sing aku nganggep minangka kulawarga kaloro lan komunitas bisnis, "jarene Rotondelli. "Kaputusan kanggo pensiun ora gampang, nanging aku wis nyenengake peranan sing wis dakkandhani kanggo nggawe Vinten minangka merek terkemuka kanggo robot siaran. Tim kerja lan dedikasi saka Vitec Profesional klompok ora ngluwihi ing industri apa wae. "

informasi sing luwih Vitec Grup lan merek kasebut kasedhiya ing www.vitecgroup.com.

# # #

A Snapshot of The Vitec Group plc
Vitec punika panyedhiya global anugerah produk lan solusi premium kanthi cepet ing pasar "panangkepan gambar lan penciptaan konten" kanthi cepet lan berkembang.

Vitecpelanggan kalebu penyiaran, pencipta konten sing independen, fotografer lan perusahaan, lan aktivitas kita kalebu: desain, produksi, lan distribusi produk lan solusi kinerja sing dhuwur kalebu ndhukung kamera, aksesori elektronik sing dipasang kamera, sistem kamera robotik, lampu, , monitor, tas lan peralatan pangobongan swara.

Kita makarya ing saindhenging 1,700 ing saindenging negara ing 11 lan diorganisasi ing telung Divisi: Solusi Imaging, Solusi Produksi lan Solusi Creative.

The Vitec Plc Group dicantumake ing Bursa Saham London kanthi revenue 2017 sing diset ing * 378.1 yuta.

Informasi liyane bisa ditemokake ing: www.vitecgroup.com.

LEI number: 2138007H5DQ4X8YOCF14

* Pendapatan saka operasi terus lan ora diterusake

Kabeh merek dagang sing katon ing kene iku properti saka pihak sing nduweni.

Pranala menyang Tembung Doc: www.wallstcom.com/TheVitecGroup/190107VitecGroup.docx

Pranala menyang Foto:www.wallstcom.com/TheVitecGroup/VitecGroup-GaryRotondelli.jpg
Foto Caption: Gary Rotondelli foto ing pèngetan pensiun

Nuduhake ing Twitter: twitter.com/intent/tweet?text=Gary%20Rotondelli%20Retires%20from%[Email protected]%20Vitec%20Production%20Solutions%27%20Vinten%20Brand%20After%2033-Year%20Career%20-%20http://bit.ly/2RiG1jP


AlertMe