Home » News » Gréja Kebangkitan Kristen Ngleksanakake Solusi AV saka Desain Blackmagic

Gréja Kebangkitan Kristen Ngleksanakake Solusi AV saka Desain Blackmagic


AlertMe

Fremont, CA - Juli 11, 2019 - Desain Blackmagic saiki ngumumake yen cabang paling anyar saka Gereja Kristen Kebangkitan Kristen Afrika Selatan (CRC) wis nginstal solusi AV kanthi tujuan adhedhasar ATEM 4 M / E Broadcast Studio 4K lan Panel Advanced Panel ATEM 1.

Kanthi luwih saka Kongregasi 90 saindhenging Afrika Kidul, lan luwih saka 15 sacara global, kalebu London, Amsterdam lan Perth, CRC didegaké ing 1994 dening para pastors senior, Ing Boshoff lan garwane Nyretta Boshoff, ing Bloemfontein. CRC migunakake teknologi kanggo ngubungaké sawetara panggung nalika layanan urip, kanthi video muter peran wigati ing kemampuan gereja kanggo nyambungake karo donya sing luwih gedhe lan ngluwihi wates.

Auditorium anyar ing Johannesburg, sing nyengkuyung saka wong 5,500, diwajibake dadi solusi dual tujuan. "Sistem iki ora mung perlu kanggo bisa nyiut aliran urip nanging uga nangani kebutuhan audiovisual kita ing omah," wiwit Francois Griesel, insinyur kepala penyiaran kanggo CRC.

Nambahake: "Apa wae sing diwenehake kudu dadi teknologi paling canggih, nggambarake tugas kita kanggo ngewangi wong modhèrn."

Komplek kasebut gumantung marang alur kerja sing nampilake telung Blackmagic URSA Broadcast for acquisition lan ATEM 4 M / E Broadcast Studio 4K switcher for vision mixing. "We pisanan nyewa peralatan kanggo nyoba ing acara urip ing Pretoria," wangsulane Francois. "Kapabilitas lan kualitas produksi ngluwihi kabeh pangarepan kita, lan nalika sampeyan nemokake faktor ing titik rega, Desain Blackmagic yaiku dalan kanggo ngetutake lan nandur modal. "

Tim produksi dumadi saka rong staff lengkap, lan watara sukarelawan 12-14. "Mulane, sistem iki kudu dadi cukup kuwat nanging cukup gampang kanggo operator sing ora duwe pengalaman kanggo nyedhaki," ujare Francois. "Kita ngandelake loro panel hardware ATEM 1 M / E kanggo nggawe campuran program sing beda; siji kanggo AV internal kalebu proyeksi IMAG lan liya kanggo streaming layanan menyang kampus CRC liyane. "

Saliyane, tim kasebut gumantung ing bentuk gelombang Blackmagic SmartScope Duo 4K kanggo werna sing cocog karo sinyal kamera sing teka nganggo ATEM Camera Control Panel, sing nyedhiyakake kontrol remot independen nganti papat URSA Broadcast. A HyperDeck Studio Pro ngrekam master TC, nalika telung HyperDeck Minis nyedhiyakake kemampuan kanggo ngrekam saben kamera ISO kanthi kapisah.

"Nggunakake Blackmagic SDK, kita uga bisa ngembangake solusi grafis khusus, adhedhasar rong PC spec dhuwur sing dilengkapi karo kartu puter maneh lan puter maneh DeckLink Duo. Iki ngidini kita nglumpukake grafis kayata lirik lagu lan pesen kanggo jemaat minangka bagéan saka campuran program, "jelas François.

Kanggo lepen urip, CRC migunakake Teradek encoders and decoders in tandem with the Blackmagic Teranex Mini Audio to SDI and SDI to Audio converters for embedding and de-embedding of audio.

"Kanthi spasi auditorium sing gedhe, sifat video sing nyenengake ndadekake saben wong ngrasa minangka bagian saka komunitas CRC, lan streaming urip langsung iki luwih akeh nggawa kongregasi bebarengan ing bawana," concludes Francois. "Amarga sukses instalasi anyar iki, saiki kita uga nganyari kemampuan produksi ing kampus utama kita, CRC Pretoria, karo Blackmagic URSA Broadcast lan ATEM switching."

Pencet Photography

Gambar produk Blackmagic URSA Broadcast, ATEM 4 M / E Broadcast Studio 4K, ATEM Panel Kontrol Kamera, ATEM 1 M / E Advanced Panel, HyperDeck Studio Pro, Teranex Mini Audio kanggo SDI, Teranex Mini SDI kanggo Audio, DeckLink Duo lan kabeh liyane Desain Blackmagic produk kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images.

About Desain Blackmagic

Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com.


AlertMe