Home » News » Jerman "Ku'damm 63" Rampung ing HDR kanthi DaVinci Resolve

Jerman "Ku'damm 63" Rampung ing HDR kanthi DaVinci Resolve


AlertMe

 

Fremont, CA - 3 Mei 2021 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen angsuran kaping telu saka franchise miniseries populer ZDF, Ku'damm 63, dinilai ing DaVinci Resolve Studio.

Diprodhuksi dening Fiksi UFA kanggo penyiar publik Jerman ZDF lan kasusun saka telung episode 90 menit, seri kasebut terus crita babagan evolusi sosial lan budaya Jerman sing mandheg, diceritakake liwat katresnan, kebebasan menang lan penderitaan saka telung sadulur, Monika, Helga lan Eva, putri saka matriarch konservatif.

Produksi pasca dikirimake dening Dfacto Motion, karo Ana Izquierdo sing tanggung jawab menehi nilai. Kaya seri sadurunge, Ana kolaborasi raket karo DP Michael Schreitel lan nulungi owah-owahan jaman sing digambarake kanthi mekar tampilan seri katelu.

"Kita pengin pindhah saka tampilan Ku'damm 56 sing durung diwasa menyang tampilan sing luwih cerah, luwih warni, amarga iki ora mung nggambarake waktune, nanging uga tema-tema utama ing jaman kasebut, kayata tuwuh televisi lan bioskop Technicolor, uga pandangan sing luwih optimis, ”jlentrehe Ana.

Sanajan seri sadurunge wis diramal ing YRGB, keputusan digawe kanggo ngirim Ku'damm 63 nggunakake pipa ACES kanggo nggampangake SDR menyang HDR. Iki tegese mbangun wit simpul sing ana wiwit saka awal ing garis wektu warna. Ana ngembangake rong simpul kanggo nggawe pangkalan lan banjur kelas menengah kanggo ngembangake palet nada oker. "Kita njupuk sawetara wektu kanggo lembut blues lan uga nggunakake simpul ekstra karo limut gamut ing ngendi kita ndeleng reaksi stark sing ora dikarepake karo warna neon," ujare Ana.

Kaya dene pirang-pirang drama, seri kasebut mbutuhake akeh karya VFX kanggo nguripake Berlin taun 1960-an, lan Ana nerangake manawa tantangane yaiku makarya raket karo departemen VFX kanggo njamin rasa realisme, nyegah gangguan saka narasi kasebut. "Kita duwe sawetara foto eksterior studio tari Galent kulawarga ing Ku'damm, dadi alat detailing sing tepat kanggo Resolve penting kanggo menehi rating sing akurat banget, kanthi saluran alpha kanggo saben komposisi lan elemen CGI sing beda."

Amarga SDR bakal dadi format pangiriman utama, bahan iki dadi dhasar kanggo versi HDR, kanthi departemen gambar nyetel proyek dadi Rec.2020 lan nyetel sorotan ing garis wektu sing dibutuhake. "Versi HDR nyenengake banget; khususe, volume lan rasane telung dimensi ing njero wayah wengi digawe penting. "

"Acara kasebut digawe kanthi perawatan teknis lan visual sing apik banget, wiwit fotografi dhasar nganti pos, lan alur kerja DaVinci Resolve nduweni peran dhasar," ujare Ana. "Kolaborasi karo direktur lan DP, kita bisa njupuk warna warna siji langkah luwih adoh kanggo negesake tuwuhing karakter, sing penting. Duwe pipa produksi pasca sing fleksibel lan andal ngidini kita nggunakake wektu kanggo nggawe estetika periode sing sampurna minangka latar crita. "

Pencet Photography
Foto produk kanggo DaVinci Resolve Studio, lan liya-liyane Desain Blackmagic produk kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images.

About Desain Blackmagic
Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com.


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!