News

CAPER 2018: FOR-A Nampilake Favorit Pelanggan kanthi Eye Nuju Masa Depan

Cypress, CA, Oktober 19, 2018 - Minangka demonstrasi prasetya terus ing wilayah Amerika Latin, FOR-A® bakal nyedhiyakake telu prodhuk paling populer - pamancar HVS-490 lan HVS-100 lan sinyal FA-9600 Prosesor - minangka bagéan saka partisipasi ing CAPER 2018, kedadeyan saka Oktober 24-26th ing Pusat Costa Salguero ing Buenos Aires, Argentina. FOR-A bakal ngetokne ing pasangan CAPER saka partner SVC (Sistemas de Video Comunicación) ing Booth D-10. Tema bilik tahun iki yaiku "Ora Ana Wates." "CAPER secara tradisional wis dadi bagian penting saka strategi pemasaran kita," ujare Mario ...

Read More »

Derby lan Direktur Ezra Hurwitz Nggabungake Everytown kanggo Gun Safety in Saying "Cukup!"

Video musik tari ngembangake, nampilake musik dening Sia, narik perhatian manungsa marang efek traumatisasi kekerasan gun. New York City- Video musik sing kuat, anyar sing diprodhuksi dening Derby lan diterusake dening Ezra Hurwitz atas jenenge Everytown kanggo Gun Safety, nyuda masalah kritik gun ing sekolah kanggo siji tembung: Cukup! Tampilake inspirasi, sing mentas-anthem aku isih ing kene saka penyanyi / penulis lagu Sia Australia, video iki nyenengake penari-penari muda 130 saka Institut Tari Nasional New York sajrone nelpon kanthi emosional. Para penari njupuk peran murid ing ...

Read More »

NAB New York: Jaringan TVU Nduduhake Platform, Video, Produksi lan Distribusi Terpantas kanggo Video nganggo AI lan Otomasi

TVU Networks, pimpinan teknologi lan inovasi global ing solusi IP langsung, saiki ngumumake perusahaan iki nampilake pirang-pirang teknologi terobosan kanggo produksi berita nalika NAB New York. Highlights ing bilik kalebu: Produser TVU kanggo produksi video multi-kamera awan; integrasi anyar antara TVU Networks lan panyedhiya manajemen media utama (MAM); lan solusi TVU MediaMind solusi kanggo manajemen konten video otomatis basis AI. Kanthi TVU Producer, isi video bisa diasilake kanthi biaya kanggo platform sing beda-beda utawa grup pamirsa sing pancen ana ing awan. Non-profesional bisa kanthi gampang ngaplikasi grafis, nyetak lan nyungging tèks sauntara produksi, thanks to its WYSIWYG ...

Read More »

Digital Nirvana's Creation Metadata otomatis App kanggo AVID, Katrangan Ketutup, lan Media ngawasi Produk antarane NAB New York Highlights

Ing NAB Show New York 2018, Solusi Media Global lan Layanan Provider Digital Nirvana bakal nampilake aplikasi metafon panyedhiya metadata sing mandhiri kanthi kuat, Metadator kanggo para pangguna platform media AVID, generasi caption tertutup awan lan layanan retrieval lan caption caption, lan versi paling anyar saka Media Monitoring Platform sawijining. Kanthi liwat rong dekade pengalaman industri, keahlian DN ing pengembangan lan penerapan solusi inovatif ora ditepungi. Alur kerja revolusioner Digital Nirvana njamin paling apik ing automation lan kustomisasi, nyediakake solusi sing langgeng kanggo pelanggan. Nirvana digital bakal nampilake kurban ing stan #N546 nalika NAB New York saka Oktober ...

Read More »

Weezer's Africa Music Video Shot Using RAW Blackmagic and URSA Mini Pro

Fremont, CA - October 22, 2018 - Blackmagic Design ngumumake video musik anyar Weezer kanggo lagu hit "Afrika" sing ditembak nganggo URSA Mini Pro karo codec RAW Blackmagic sing mentas diumumake. Prodhuksi produksi, kayata grading lan editing, rampung kanthi nggunakake DaVinci Resolve Studio. Dirilis dening Jade Ehlers Crush Music lan Brendan Walter, video iki kanggo remake tontonan band saka "Afrika" klasik Toto. Video iki uga ditemtokake kanggo ngrekam klasik kanthi nggawe rekaman video klip Weezer sing apik "Sweater Song". Video iku salah siji sing digoleki sing nangkep band muter ing ngarep biru ...

Read More »

RTÉ nyawisake Mediaproxy LogServer kanggo logging lan pemantau kepatuhan

Mediaproxy, panyedhiya solusi solusi broadband IP basis, wis ngumumake yen penyiaran nasional Irlandia RTÉ wis milih LogServer kanggo ngasilake laporan rinci babagan kualitas lan kinerja layanan RTÉ kanggo kepatuhan marang peraturan siaran. Instalasi iki digelar dening Broadcast Video Services (BVS) kanthi kantor pusat Dublin. Adhedhasar Dublin, RTÉ mrodhuksi lan nyedhiyakake portofolio sing wiyar, hiburan, drama asli, pamrograman lan konten olahraga anak ing saluran perdana RTÉ One lan RTÉ2. LogServer minangka solusi basis piranti lunak Mediaproxy kanggo ngangkut barang, monitoring, lan laporan kepengenan real-time. Iku fitur aplikasi rekaman kepekaan canggih kalebu kemampuan kanggo ngrekam seamlessly ...

Read More »

Simplestream urip Platform Video Olahraga kanggo nyederhanakake Layanan Sabanjure Sabanjure Olahraga OTT

Jum'at 19th OCTOBER 2018 - LONDON - Simplestream, pimpinan live, live-2-VOD lan layanan OTT sing dikarepake, wis ngumumake peluncuran Platform Video Olahraga. Solusi label end-to-end, awan, lan label putih kanthi mulus bisa nyediakake penyiaran, pemegang hak, lan distributor kanthi cepet kanggo miwiti lan njaga layanan OTT generasi sabanjure ing pirang-pirang layar lan ing wilayah ngendi hak ijin kasebut. Fitur utama kalebu streaming latency sing kurang, pangaturan acara urip, generasi video otomatis lan integrasi data kanggo pertandingan real-time, liga lan statistik pemain, lan aplikasi adhedhasar HTML5 sing bisa njagong ing piranti apa wae, supaya para penggemar olahraga apa wae. .

Read More »

CDM Technologies and Solutions nduduhake solusi software Bluefish444 IngeSTream lan IngeSTore ing Broadcast India 2018

Live SDI Edit-While-Record and Live SDI kanggo NDI streaming North Melbourne, Australia, Oktober 19, 2018 - Bluefish444, produsen kualitas video paling profesional 4K SDI, ASI, Video Over IP & HDMI I / O mini converters, ngumumake CDM Technologies and Solutions bakal nuduhake live SDI Edit-While-Record karo software Bluefish444's IngeSTore, lan urip SDI kanggo konversi NDI® karo IngeSTream di Broadcast India 2018. IngeSTore yaiku piranti lunak panangkapan XHTML, 444G / HD / SD, multi-channel gratis Bluefish3, saengga bisa nyithak maneka format, kalebu codec komplit DVCPRO, lan DNxHD, ProRes, AVC-Intra, Sony XDCAM, lan codec JPEG 2000 liwat lisensi sing kasedhiya ing ...

Read More »

Nine Mile Circle, Les Umberger Ngluwari VFX kanggo "Win" Jay Rock

ATLANTA- Nine Mile Circle nyedhiyakake efek efek firepower kanggo Win, video musik anyar saka Jay Rock. Direktur kreatif Nine Mile, Les Umberger njabat minangka supervisor efek visual ing proyek kasebut, kang diarahake dening Dave Meyers lan Dave Free, lan nyipta rapper superstar kanthi band marching, dolanan kolam renang, bebek mburu, lan proyektor dodging ing medan perang. Win minangka single pertama saka Redemption, album anyar sing diakoni Jay Rock ing Top Dawg Entertainment. Video menehi dheweke, lan tamu Kendrick Lamar, ing seri saka skenario surreal, kanthi kabeh aksi diluncurake ing nada sing diredom lan ditenun ...

Read More »

MPSE lan CAS Charity Golf lan Poker Turnamen Mundur Dana kanggo Dana Beasiswa

Luwih saka pro sora 100 njupuk bagéyan ing acara taunan 10. Studio City, California - Puluhan profesional swara hiburan nampilake kapinteran golf lan poker ing test ing MPSE & CAS Annual Charity Golf lan Poker Tournament Oktober 14th ing Angeles National Golf Club ing Sunland, California. Acara kasebut ngasilake dana kanggo Dana Beasiswa Ethel Crutcher MPSE, sing nyedhiyakake pendampingan lan dukungan kanggo seniman swara siswa, lan menehi kesempatan kanggo anggota loro organisasi kanggo ngendhokke lan seneng-seneng. Turnamen golf gaya scramble acara kasebut dimenangake dening Team Dub Stage karo saben ...

Read More »

Broadpeak, Inca Networks, lan Espial Ngaktifake Pangiriman Video IP Scalable kanggo Hiawatha Broadband Communications

RENNES, Prancis - Oct. 18, 2018 - Broadpeak®, panyedhiya layanan jaringan pangiriman konten (CDN) lan solusi streaming video kanggo panyedhiya isi lan operator telusuran ing sedaya donya, lan Inca Networks, pamimpin pangiriman video cerdas nyedhiyakake operator- solusi pengiriman video kanthi pengalaman panganggo kelas donya, saiki ngumumake padha partner kanggo nyedhiyakake panyedhiya layanan internet Hiawatha Broadband Communications (HBC) kanthi solusi pangiriman video IP sing handal lan bisa diukur. Manajemen pelanggan lan pengalaman panganggo dienggo dening Espial's Elevate Cloud IPTV platform, yaiku solusi TV-as-a-layanan sing mbisakake HBC kanggo nglayani layanan TV IPTV lan aplikasi ...

Read More »

Harmonik ngajokake Deborah Clifford marang Dewan Direksi

SAN JOSE, Calif. - Oct. 18, 2018 - Harmonik (NASDAQ: HLIT) ngumumake saiki wis nggedhekake dewan direksi perusahaan kanthi janjian saka Deborah Clifford. "Aku bungah kanggo nampi Debbie menyang papan kita," ujare Patrick Harshman, presiden lan CEO Harmonic. "Pengalaman kepemimpinan finansial lan operasional sing kuwat bakal dadi aset kanggo Harmonic amarga kita terus mbentuk masa depan pangiriman video lan broadband liwat inovasi ing SaaS video lan solusi akses kabel virtualisasi." Ms. Clifford saiki dadi wakil presiden finansial perencanaan lan analisis ing Autodesk, desain 3D, engineering lan ...

Read More »

Bolero S Custom-Enginees Nyadari Komunikasi Wasit Reliable kanggo Bundesliga Jerman

WUPPERTAL / FRANKFURT Jerman - Oct. 18, 2018 - Acara olah raga gedhe-gedhe ing jaman saiki, uga syarat-syarat siaran teknis, berkembang kanthi jangkah luar biasa. Kanggo ketemu lan ngluwihi persyaratan kasebut, Riedel Communications wis miwiti divisi Layanan Managed Sports, kalebu teknologi khusus rekayasa sing dipasangkan karo pengawasan lan dhukungan sing akeh dening insinyur-qualified Riedel. Antarane sing pisanan ngasilake saka layanan kasebut yaiku DFL Deutsche Fußball Liga, sing wis makarya bebarengan karo Riedel kanggo ngrancang infrastruktur sing bisa dipercaya kanggo komunikasi wasit Jerman Bundesliga. Kanthi sistem interkom nirkabel Bolero, ngenalaken ing 2017, Riedel nduweni platform interkom handal kanthi kualitas audio sing pinunjul ...

Read More »

Jaringan TVU Ndukung Produksi Remote Inovatif dening Departemen Transportasi Moscow

BARCELONA, SPAIN - Oktober 16, 2018 - TVU Networks, pimpinan teknologi lan inovasi global ing solusi video IP urip, dipilih dening Departemen Transportasi Moscow kanggo ngirim siaran inovatif kanggo menehi tandha ing Urban Forum 2018 kaping wolu, sing dianakake ing Juli taun iki. Penyelesaian TVU Networks dipigunakaké kanggo nggampangaké wawancara langsung karo pejabat publik saka rong lokasi, saka studio sing dumunung ing papan Forum ing pusat budaya Park Zaryadye ing sacedhake Kremlin sing apik lan Red Square, lan saka kréta sing obah ing Circle Line Moskow, 84m ngisor lemah. Total, wolung jam isi ...

Read More »

Laundry Nggawe Electrifying Show Package kanggo NFL Network's "The Kyle Brandt Football Experience"

Studio desain & animasi Laundry bubar nyiptakake paket tampil anyar kanggo "The Kyle Brandt Football Experience" ing NFL Network. Miturut Laundry, Kyle Brandt minangka penggemar saka "The George Michael Sports Machine" CGI mbukak lan pengin kaya kanggo acara dhewe. Kanthi kerjasama kanthi cetha karo tim NFL Network, Laundry njelajah grafis olahraga epik lan palet warna neon sing kandel saka almarhum '80s lan awal' 90s kanggo ngembangake potongan kasebut. Tim kasebut ndharat ing paket pameran retro sing terinspirasi, kanthi sinetron, kanthi twist modern nang endi wae antarane "Miami Vice," Art Deco, lan "Tron." Kanggo ndeleng ...

Read More »

Bayangkan Komunikasi Showcase Praktis inovasi lan Migrasi Strategi ing CAPER2018

[BUENOS AIRES, Oktober 17, 2018] - Ing CAPER2018 (Oktober 24-26, Centro Costa Salguero), ahli Imagine Communications bakal melu partner saluran lokal Viditec (Stand # I-20) kanggo nduduhake pendekatan praktis kanggo inovasi sing nyediakake perusahaan media kanggo ngowahi jalur lan transisi menyang arsitektur generasi sabanjure. "Saperangan organisasi media duwe kemewahan situs sing duwe omah lan anggaran sing tanpa wates, utawa toleransi resiko kanggo bank ing teknologi sing ora ditetepake," ujare Imagine Communications, Sergio Yèdez, Wakil Presiden, CALA Sales. "Wong-wong mau ngupaya inovasi praktis, sing bisa mbantu wong-wong mau mbukak bisnis saiki lan menehi dalan gampang dilayari ...

Read More »

Platform Eksplorasi Data Visual Zegami urip ing Broadcast Market

Spinout Universitas Oxford migunakake kekuwatan AI lan intuisi manungsa liwat platform data visual sing unik sing ngajak kaputusan sing luwih wigati babagan kualitas lan isi, lan keterlibatan pemirsa sing kuat [Oxford, Inggris, Oktober 16, 2018] - Zegami, perusahaan eksplorasi data visual sing nggabungake media digital, data lan intelijen buatan (AI) menyang platform awan tunggal kanthi cepet kanggo ngekstrak informasi sing bener lan ngenali pola-pola ing sajrone, ngetokake menyang industri siaran. Wis nggawe impact ing sektor kayata riset olahraga, riset lan medis, teknologi eksplorasi visual sing kuat Zegami, sing diwiwiti ing donya obat molekuler, yaiku ...

Read More »

Captionmax transitions kanggo Starfish audio description software

Reading, UK, 18th October 2018: Teknologi Starfish Technologies, pionir ing Deskripsi Audio (Video Description), ngumumake yen Captionmax, salah sawijining perusahaan aksesibilitas media paling gedhe ing Amérika Lor, wis tuku lan ngleksanakake pirang-pirang lisensi kanggo Starfish's Advantage Audio Description workstation and software processing audio linear. Advertisement minangka advance gedhe menyang pasar Amérika Lor kanggo Starfish, adhedhasar ing bagean ing pembangunan produk sing ngaktifake Advantage kanggo cocog karo framerates lan parameter technical liyane sing tartamtu kanggo pasar US. Menapa malih, perusahaan bakal bekerjasama kangge ngembangaken fitur-fitur ingkang saged dipunginakaken kangge masa depan, komersial ingkang saged ndayani pelanggan lan pelanggan ...

Read More »
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!