Kisah-kisah Unggulan

News

Cinegy ngumumake TURBOCUT - Nggawe Editing karo Adobe Premiere Luwih cepet tinimbang Ora

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Munich, Jerman, 28 Mei 2020 - Cinegy dina iki ngumumake TURBOCUT, plug-in Adobe CC anyar kanthi nyata nyepetake edit H.264 / HEVC kanthi nggunakake dekoder hardware NVIDIA GPU. Pengumuman iki salaras karo Adobe ngluncurake versi 14.2 Adobe Premiere kanthi sawetara fitur anyar sing ditambah, nanging isih ilang hardware NVIDIA nyepetake panyuntingan lan nggunakake GPU NVIDIA kanggo dekodasi H.264 lan HEVC. Minangka Jan Weigner, CEO Cinegy GmbH nerangake, "Wis pirang-pirang taun, puluhan ewu pangguna nggunakake Daniel2 Plug-in kanggo Adobe CC, sing wis nawakake ekspor cepet NVIDIA saka H.264 lan HEVC. Dadi, nalika kita nyepetake ...

Read More »

Switch ngluncurake Produksi TV-as-a-Service TV basis awan kanggo platform platform produksi langsung industri sing paling fleksibel lan komprehensif

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nggawe produksi langsung menyang méga kanggo njaluk permintaan produksi TV langsung, acara virtual lan keterlibatan media sosial New York - 00:01 EDT, Mei 28, 2020 - The Switch, platform kanggo produksi lan pangiriman video langsung global, wis ngluncurake MIMiC, nawakake produksi produksi-as-a-service awan berbasis sing menehi penyiar, layanan streaming, pemegang hak lan perusahaan ngakses kemampuan produksi remot kanggo acara live lan virtual kabeh ukuran. Produsen konten saiki bisa nggunakake kapabilitas produksi awan awan sing ager lan jangkauan jaringan global kanthi efektif kanggo entuk biaya kanthi efektif kanggo ...

Read More »

Penampilan Dhewe Penampilan: Kutha Malaikat nggawa 1938 Los Angeles menyang Omah pamirsa karo Cooke S4 / i Primes

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

(Mei 2020) - Nalika wektune cinematographer John Conroy ngembangake penampilan kanggo Showtime's Penny Dreadful: City of Angels spin-off, dheweke wis ngalami wolung episode babagan lensa Penny Dreadful asli ing sabuké. Bagean utama goleki muter-muter bakal nggunakake lensa utama Cooke Optika 'S4 / i lan lensa Cooke Speed ​​Panchro vokal sing anyar. "Nalika Penny Dreadful: Kutha Angels bakal duwe estetika sing padha karo seri asli, iki disetel ing lokasi lan wektu sing beda," ujare Conroy. "Seri asli disetel ing Victoria gothic Victoria, nalika City of Angels ...

Read More »

Broadcast Pix ngumumake lokasi kantor anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Broadcast Pix, siaran langsung, lan streaming streaming perusahaan wis pindah menyang kantor anyar, ing 141 Middlesex Road ing Tyngsboro, Massachusetts. "Iku macem! Lokasi anyar kita luwih cocog karo Broadcast Pix 2.0 - luwih akeh kantor, rapat, lan ruang mikir kanthi manufaktur fisik sing kurang. Nalika transisi ngirim piranti streaming streaming adhedhasar piranti lunak, kaya RadioPix ™ lan StreamingPix ™ lan saya akeh kerja, mula kita butuh ruang kreatif kanthi konektivitas lan barang-barang kaya sing luwih gedhe, "ujare Graham Sharp, CEO. "Mmm, mambu cat seger - kita ora sabar ngenteni bali menyang pangerten normalitas nalika ...

Read More »

NgowahiShare lan Adobe Kolaborasi kanggo Ngaktifake Produksi Remot lan Workflows Editing Group

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Boston, MA - 27 Mei 2020 - EditShare®, pamimpin teknologi sing duwe spesialisasi kanggo solusi media aman, kolaborasi lan solusi panyimpenan cerdas kanggo pangripta konten video, terus kolaborasi karo Adobe® kanggo ningkatake produksi remot akhir lan suntingan kolaborasi alur kerja. Nggawe pengalaman pangguna sing luar biasa, saka crita crito kanggo perusahaan kerja perusahaan, solusi terpadu saka EditShare karo Adobe kanthi rapi nyambungake alur kerja suntingan dadi ekosistem media sing luwih akeh kanthi pelacakan metadata lan automasi aliran kerja kanggo nyederhanakake crita, apa wae ing premis, ing konfigurasi hibrida. utawa minangka alur kerja maya adhedhasar lengkap. Panel Aliran anyar kanggo Adobe Premiere® Pro ngowahi manajemen konten, ...

Read More »

Productions AY Dadi kanggo Pliant Technologies 'CrewCom kanggo sawetara Acara Urip sing Popular

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Persiyapan Sederhana Sistem lan Ekstensif Range Mbuktekake bisa dipercaya kanggo Produksi AY Productions GAINESVILLE, FL, MAY 27, 2020 - Spesialis, produsen audio, lan kom, dadi Intercom nirkabel Pliant Technologies 'CrewCom kanggo nyedhiyakake komunikasi sing kuwat kanggo macem-macem prodhuksi langsung kalebu Bal-balan wengi Kamis (TNF), Kejuaraan AFC, Debat Demokratik ing Charleston, Master, US Open Golf, PGA Championship, World Series, NFL Draft, lan Super Bowl. Aaron Young, insinyur engineer ing AY Productions, lan Andy Rostron, engineer freelance coms, miwiti kemitraan dheweke kerja ing Kemis Malam Bola Sepak (TNF) bali ing taun 2013. Minangka teknologi maju lan prodhuksi ...

Read More »

DPA ngeculake Mikrofon lan Kit Wawancara Mikro

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Solusi Anyar Diwenehi Jurnalis Pilihan Opsi Miking sing Disambung karo Protokol Distancing Sosial ALLEROED, DENMARK, MAY 27, 2020 - DPA Mikrofon ngenalake tambahan paling anyar kanggo antrian mikropon, 4097 Micro Shotgun mikropon CORE. Nampilake kuwalitas sonik sing padha karo Microphone Choir supercardioid, 4097 CORE Micro Shotgun wis dioptimalake kanggo milih ucapan saka kadohan. Gabung menyang KK Wawancara CORE anyar 4097, mic wis dirancang kanggo nggunakake boom lan anginjam sing entheng. Kit iki pancen migunani kanggo para wartawan ing jagad sosial saiki amarga ngidini pangguna ...

Read More »

KitchenFish Cacah Ngowahi Video FOR-A kanggo jangkoan sing dipercaya saka Broadcast Daily Lottery

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Cypress, CA, 27 Mei 2020 - Saben wengi ing 6:59, KitchenFish LLC, perusahaan produksi video ing West Columbia, SC, kudu sampurna sajrone 59 detik, amarga tanggung jawab kanggo liputan siaran wengi ing Kidul Lottery Pendidikan Carolina. Perusahaan negesake keandalan ing kabeh tuku peralatan - saengga wektu kanggo nganyarke video switcher kasebut, perusahaan nuli bali menyang FOR-A Corporation of America kanggo salah sawijining switcher video HANABI. "Kita dudu acara paling apik, paling rumit, nanging kita kudu terus-terusan ngirim 365 dina saben taun," jelas Hinde Garrison, ...

Read More »

Posting Paling anyar