Kisah-kisah Unggulan

News

Mediaproxy ndadékaké path kanggo logging lan monitor generasi sabanjure karo LogServer ing IBC 2019

Melbourne, Australia - 10 July 2019 - Mediaproxy, panyedhiya layanan solusi siaran IP berbasis piranti alus bakal nyorot upgrade anyar menyang sistem log, monitoring lan analisis logServer IP nalika IBC 2019 ing Booth 7.B44 ing RAI Center Amsterdam saka 13 kanggo 17 September. IBC minangka pertunjukan utama kanggo teknologi siaran paling anyar lan paling inovatif. Mediaproxy minangka pameran biasa ora mung amarga iki nanging amarga konferensi sing mlaku bareng pameran fokus ing topik sing muncul ing TV lan streaming. Interaktivitas saiki minangka pertimbangan utama kanggo penyiaran lan penyedia layanan, utamané ...

Read More »

Olah raga lan panyelenggara olahraga internasional Mayor ASO pratela persetujuan multi taun kanggo nggunakake Globecast Digital Media Hub kanggo enggo bareng isi

Globecast ngumumake yen Amaury Sport Organization (ASO), pamilik lan penyelenggara acara olah raga internasional sing akeh, wis milih Content Marketplace, minangka bagian saka Digital Media Hub Globecast, kanggo mbagi konten. ASO ngatur 210 dina kompetisi saben taun, kanthi acara 90 ing negara 25. Isi dienggo bareng karo pelanggan ASO kalebu saluran televisi, media luwih akeh lan uga ASO kanggo keperluan internal. Digital Media Hub minangka layanan Globecast kanggo olahraga lan acara urip. Ngapikake penerbitan konten langsung lintas-platform uga nggawe lan distribusi konten VOD - nggunakake modul Content Marketplace - ngartike manambah isi ...

Read More »

K-Tek ngetokake KlassicPro Boom Poles

K-Tek, perusahaan sing ngetokake pisanan digawe ing Amerika Serikat, grafit, teleskop kutub 25 taun kepungkur, ngumumake kemajuan gedhe ing Klassic Boom Poles sing menang. Kanggo ngupayakake tuntutan operator boom profesional saiki, KlassicPro anyar nggabungake fitur sing paling apik saka asli, kayata: grafit grafit dhuwur-bobot entheng, basis modular, penanganan cepet lan kendharaan sing tenang. Isih ditemokake ing toko asli ing Vista, California, saben KlassicPro digawe kanthi peduli sing padha lan diwenehi rinci minangka asli. Desain anyar nawakake tukar tambah. Ing kana ana headpiece K-Tek kang anyar sing bisa dipindhahake. Ora ana pole sing dipasang lan disegel ...

Read More »

Tedial Launching MULTI SPORT SMARTLIVE Configurations and Demonstrate Version Factory Updates for Content Production and Distribution at IBC 2019

Tedial Launching SMARTLIVE MULTI SPORT Configurations and Demonstrate Version Pabrik Pembaharuan kanggo Konten Produksi lan Distribusi ing IBC 2019 Solutions solusi kasedhiya ing panggonan lan ing méga Malaga, Spanyol - 9th Juli 2019 - Tedial, MAM independen solusi solusi spesialis, bakal unveiling fitur anyar sing wigati tumrap olah raga, olahraga menang lan solusi acara live, SMARTLIVE, ing 8.B44 ing IBC 2019. Perusahaan uga bakal nganyarke upgrade menyang versi Versi 2019 kanggo pisanan ing Eropa. SMARTLIVE MULTI SPORT Configurations Anyar kanggo IBC 2019, SMARTLIVE bakal fitur konfigurasi MULTI OLAH, sing ngidini ...

Read More »

Produksi Gambar Siaran Sony Pictures Ngenali Web Swara Gemet Kanggo Spider-Man ™: Jauh Saka Ngarep

Culver City, Calif.- Suara pasca produksi blockbuster panas musim panas saka Columbia Pictures, kanthi asosiasi Marvel Studios, Spider-Man: Far From Home, dirampungake dening Sony Pictures Post Production Services. Pengawas Swara lan Desainer Swara Steven Ticknor, Mixer Re-Rekaman lan Supervising Sound Editor & Desainer Swara Tony Lamberti lan Mixer Re-Rekaman Kevin O'Connell mimpin tim seniman swara veteran ing ngasilake soundscapes dinamis kanggo cocog aksi katup film, tokoh-tokoh superhero lan karakter sing luwih gedhe tinimbang urip, sing kalebu kuartet makhluk ekstra dimensi kanthi kekuwatan gedhe sing dikenal minangka Makhluk Elemental. Sawisé acara Avengers: Endgame, ...

Read More »

Kanggo Kally Williams, Malah Film Horror Bloodbath Ora Cocog kanggo Lectrosonics

Rio Rancho, NM (Juli 9, 2019) - Prodhuk rekaman soundtrack produksi Kally Williams minangka jenis sing nyedhiyakake kabeh wong saka aktor-aktor sing ngarahake nyedhaki Los Angeles karo impen seluloid: Buruh, nyampurnakake perdagangan, lan impen bisa dadi nyata. Kriting nyawiji saka YouTube nuduhake "Hello Hunnay karo Jeannie Mai" menyang antologi horor Netflix menyang komersial KFC anyar. Dheweke saiki seneng ditampilake ing dhaptar panggilan pisanan nalika film, serial TV, lan dokumenter kabeh jinis kudu nyampurake swara pakar ing lokasi ing sembarang kondisi. Tansah dening dheweke sisih dheweke Lectrosonics ...

Read More »

Sistem pemalsuan VP2 Calrec kang ndadekake debut Eropa ing IBC 2019

HEBDEN BRIDGE, UK, JUNE 9, 2019 - Ing pertunjukan pisanan ing IBC (Stand 8.C61) yaiku sistem pencampur virtualized Calrec's VP2. VP2 ora duwe kontrol kontrol fisik lan nggunakke software Calrec's Assist kanggo persiapan lan kontrol. Inti 2U VP4 rawuh ing telung ukuran DSP; 128-, 180- lan saluran input 240, lan nggabungake solusi jaringan Hydra2 Calrec. Calrec Serial Control Protocol (CSCP) ngidini console audio rampung kontrol dening sistem otomatis. VP2 mbisakake stasiun kanggo ngasilake akeh manfaat nggunakake console Calrec, nanging tanpa kontrol kontrol fisik. Kontrol lan persiyapan ...

Read More »

Dplay Seneng OTT Sukses, Ngembangake Tampilake Solution Kanthi Iklan Dinamis

OSLO, NORWAY, JULY 9, 2019 - Tampilake TV, penyedia layanan video pangiriman video generasi sabanjure kanggo siaran lan streaming video berkualitas, ngumumake yen Dplay ngembangake solusi OTT saka Tampilan lan NEP Norwegia karo penyisipan iklan dinamis nambahake kurban. "Dplay wis sukses banget, lan kita terus nglayani layanan ing pasar anyar lan terus nambah pelanggan anyar," ujare Peder O. Krogh, Direktur Operasi kanggo Dplay ing Nordics. "Awit kita ngetokake layanan sing kasedhiya ing server Appear Adaptive Bitrate (ABR), kualitas pangiriman kita wis lintang." NEP Norwegia ngoperasikaké Dplay ing sawetara pasar Eropa, lan Dplay ...

Read More »

BBC Street mbuka kasempatan kreatif lan téknis kanthi Baselight TWO anyar

LONDON - 9 Juli, 2019: BBC Street, fasilitas pasca produksi ing BBC Skotlandia ing Glasgow, wis nginstal sistem Baselight anyar kanggo nganyarke setelan grading lan pambusane kanthi toolet 4K / HDR paling anyar ing Baselight lan kanggo ningkatake klien pengalaman. BBC Street digawé kanggo klien eksternal uga prodhuk internal, kang disiyarake ing layanan BBC nasional lan internasional, BBC Skotlandia lan BBC Alba, saluran basa Gaelik, lan ngliputi sawetara program kalebu drama diwasa lan bocah-bocah, film pendek, lan fitur dokumenter. Baselight TWO anyar mujudake alur kerja BBC Skotlandia kanthi akeh cara. ...

Read More »

Afrika Post Office ngasilake Kesuksesan Kreatif karo EditShare

Boston, MA - Juli 9th, 2019 - EditShare, pimpinan teknologi ing panyimpenan skala cerdas, AQC lan solusi manajemen media, ngumumake yen fasilitas kreatif berbasis Nairobi, Afrika Post Office (APO) wis milih produk EditShare kanggo nyepetake kolaborasi lan manajemen media kanggo proyèk film, dokumenter, lan editorial sing diakoni sacara kritis. APO bakal ngukur panyimpenan sing dhuwur-dhuwur, disingkat ukuran-out EditShare, Manajemen aset media aliran (MAM), lan solusi cadangan arsip arsip kanggo proyeke. Fasilitas pasca mandiri pisanan ing Afrika sub-Sahara, APO dipimpin dening editor pemenang multi-award Franki Ashiruka, karyane kelas dunia sing kalebu "Poacher" lan "Tales saka ...

Read More »

Jaringan Broadway's Used Blackmagic Micro Studio Camera 4Ks lan ATEM Switchers

Fremont, CA - July 9, 2019 - Blackmagic Design ngumumake yen Tony sing menang Broadway muter "Jaringan" digunakake produke kanggo nggawe pengalaman immersive kanggo para pamirsa, nempatake dheweke ing tengah siaran warta. Video Designer lan Cinematographer Tal Yarden migunakake Studio Kamera 4Ks, Kamera Studio 4Ks, Video Assist 4K monitor / perekam, ATEM 2 M / E Produksi Studio 4K lan ATEM 1 M / E Advanced Panel on lan off panggung kanggo film lan urip ngalih kinerja , ngewangi nggawe tontonan multimedia unik kanggo pamirsa. Katuntun dening Tony Award lan Olivier Award ...

Read More »

Hitomi nganyari MatchBox Glass and Analyzer Option ing IBC nggawa analisis lip-sync lan Alignment ing trep, fleksibel iOS App

Ngadhepi 2.C11, IBC 2019, RAI, Amsterdam: Hitomi Broadcast, pabrikan MatchBox, piranti lunak alignment video audio sing terkemuka ning industri, bakal ngluncurake 'MatchBox Glass', aplikasi iOS App anyar lan gratis kanggo jajaran panyimpenan lip-sink instan kamera ing IBC taun iki. Hitomi Broadcast Director Russell Johnson ngandika, "Sinkronisasi asring salah siji item pungkasan ing daftar pamriksa lapangan lan bisa kedadeyan nganti urip utawa on-air. Asring, bisa ditemokake kasedhiya yen ana masalah sinkronisasi, sing bisa larang lan, paling banget, supaya bisa dipecah luwih dhisik. "MatchBox Kaca ...

Read More »

Intinor bakal meluncurake panel router, gabungan mixer lan menara Direkt anyar ing IBC 2019

Ngadeg 14.D10, IBC 2019, RAI, Amsterdam: Intinor Technology, pangembang prodhuk lan solusi pangembang Swedia kanggo video kualitas dhuwur liwat jaringan IP, bakal nglakokake panel pangungseni lan mixer video sing diidinake maneh kanggo Direkt nyambungake rok produksi terpencil ing IBC 2019. Router Direkt Intinor digunakake dening perusahaan siaran lan produksi utama kanggo video ganti lan nyampur ing fly, lan karo kombinasi panel panel lan mixer video anyar unit bisa nyedhiyakake GFX-overlay lan PiP. Direkt link bisa ngirim lèpèn video menyang sawetara panarimo, kalebu receiver Intinor, dirancang utamané kanggo TV kabel utawa saluran ...

Read More »

RED BEE MEDIA PARTNERS WITH SWEDISH NENDA - POWERING GENERATION GENERATION TELEVISION EXPERIENCES IN ROOM HOTEL BEACH THROUGH MANAGED OTT

Red Bee Media, panyedhiya layanan global sing ngatur panyiaran lan media, wis mlebu kemitraan karo inovator streaming Nenda Swedia, ningkatake upaya perusahaan nganggu pasar televisi B2B global. Nenda bakal ngetokake layanan Red Bee Media's Managed OTT and Distribution kanggo nyedhiyakake industri perhotelan kanthi layanan streaming unik, ngasilake pengalaman televisi generasi sabanjure ing kamar hotel ing dunya. Anders Hässel, CEO lan Pendhiri, Nenda Layanan, powered by Red Bee Media's Managed OTT and Distribution Services, bakal nyawijikaké rantai hotel kanthi biaya sing efisien, konten sing sugih lan bisa dikombinasi kanthi unik ...

Read More »

Pasadena Media Memilih Pedagang Karton kanggo Upgrade Studio

Wiwit 1983, Pasadena Media wis ngoperasikaké papat publik, pendidikan lan saluran televisi akses pamaréntah kanggo Kutha Pasadena, distrik sekolah lan kuliah komunitas. ing ndhuwur ngasilake isi kanggo patang saluran, nirlaba uga nganggo pusat pelatihan media komunitas kutha lan studio televisi. "Kita nyedhiyakake latihan kanggo umum kanggo nggunakake peralatan kita lan nggawe pameran tv dhewe. Biasane, kita njupuk karo loro utawa telung kru saben dina, lan kita njupuk rong episode karo saben kru. Aku kira kita njupuk babagan sing padha karo studio berita reguler, "jelas Chris Miller, Chief Operations Officer ...

Read More »

Lampu Baterai Enlists Misuwur Industri Colorist Scott Klein

Light Iron, perusahaan Panavision, kasengsem ngumumake yen colorist pemenang penghargaan Scott Klein gabung karo perusahaan. Minangka colorist pengawas saka pirang-pirang seri episodial, Klein nggabungake artis-artis Light Iron ing Los Angeles lan New York sing nyedhiyani keahlian kolaboratif, kreatif ing film-film fitur, episode episodik lan video musik. "Nalika Lampu Besi dikenal minangka kemampuan film kanthi ciri khas, kita wis ngembangake divisi episodis sing kuat, lan Scott mbangun komitmen kita kanggo nyedhiyakake bakat lan teknologi sing perlu kanggo ndhukung kabeh format lan platform distribusi," ujare General Manager. ..

Read More »

Cine Gear Ngumumake Pemenang Anugerah Prestasi Teknis

Saben taun manufaktur tech industri ngarah manawa akeh prodhuk produksi lan post produksi anyar sing paling monjo ing Cine Gear Expo ing Hollywood. Taun iki, Anugrah Prestasi Teknis Cine Gear nggambarake entri 130 saka panyedhiya 306. Tim Ekspo nemtokaké hakim panulis sing makili pendhiharan disiplin industri sing disenengi lan milih ing calon teknologi anyar ing 12 kategori produk sing beda-beda. Para hakim lan Cine Gear Expo seneng ngumumake panampa Teknis 2019 Cine Gear Expo Technical Achievement Award. Ing kategori Teknologi Kamera, entri pemenang yaiku Sony Electronics karo Sony Extension System ...

Read More »

EVS LEADS THE WAY TO LEAN PRODUKSI LAN NIKMATI PENGALAMAN LIVE 'EXPERIENCE AT IBC2019

Desain inovatif lan teknologi paling anyar, kayata learning machine lan dukungan pribadhi kanggo IP, minangka faktor pendorong produk anyar lan solusi ngedalake ing EVS ing IBC2019. Ing 8.B90 stand, EVS nyedhiyakake solusi produksi mangsa sing nyedhiyakake standar produksi urip sing bisa diakses kanthi biaya operasional sing luwih murah. Interoperabilitas IP lengkap lan integrasi karo piranti pihak katelu uga wujud ing kabeh solusi lan update EVS anyar. Ngenalaken Sistem Kamera Otonom Anyar Peserta IBC bakal weruh peluncuran sistem otomatis posisi lan sistem framing multi-kamera otomatis sing nganalisa gambar feed kamera robot ing wektu nyata lan ...

Read More »