Kisah-kisah Unggulan

News

MixOne Sound Nggawe Streaming Langsung Massive lan Ngrekam Panggung Swara kanthi Desain Blackmagic

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 3 Maret 2021 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa AV lan perusahaan pementasan MixOne Sound bubar nggawe panggung swara kanggo ngrekam lan live streaming pagelaran musik langsung nggunakake produk Blackmagic Design minangka tulang punggung aliran kerja. Wiwit panggung swara dibukak, MixOne Sound Stage wis tampil luwih saka 40 seniman, kalebu Tinashe, Swae Lee, Chaka Khan, Dave Koz, Kewan-Kewan Minangka Pimpinan, Calon Mboten Apik, Pemimpi, Demam 333, Omens Ala, Hollywood Undead, Volume, Makutha Kekaisaran lan Chase Atlantik. Nalika diwatesi ing acara langsung amarga pandemi COVID-19, MixOne Sound ...

Read More »

Nexstar Nguripake Musik Stephen Arnold kanggo Nggawe Identitas Sonik kanggo LineN Nightly sing Ditambahi NewsNation

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Agensi merek Sonic ngirim paket musik kanggo barisan sore sing direnovasi, kalebu acara anyar "Laporan Donlon" lan "Banfield." DALLAS— Stephen Arnold Music nyengkuyung jeneng jaringan jaringan kabel Nexstar Media Group WGN America minangka NewsNation kanthi merek sonik lan musik khusus sing diilhami dening komitmen jaringan kanggo ngirim "warta adhedhasar kasunyatan" menyang pamirsa sing kepengin media sing ora bias. Makarya bebarengan karo Jonathan Killian, Wakil Presiden jaringan, Pemasaran Kreatif lan Komunikasi Merek, studio nggawe paket musik khusus kanggo antrian NewsNation sing ditambahi, sing kalebu NewsNation Edisi Awal karo Nichole Berlie, NewsNation Prime karo Marni Hughes, Rob Nelson lan Albert Ramon, ...

Read More »

ATEME lan mitra NPAW nawakake solusi kanthi gratis kanggo para pelanggan sing dirujuk

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

ATEME, pimpinan solusi pangiriman video kanggo siaran, kabel, DTH, IPTV lan OTT, ngumumake manawa dheweke wis kerja sama karo NPAW (Nice People At Work), perusahaan intelijen video sing nggawe solusi paling lengkap kanggo analitik video holistik ing pasar Kemitraan kasebut bertujuan kanggo nawakake solusi solusi kunci gratis kanggo para pelanggan kalorone perusahaan sing dirancang kanggo ningkatake Kualitas Pengalaman kanggo pamirsa konten video. Kanthi kemitraan anyar iki, saben pelanggan ATEME bakal bisa entuk bathi saka solusi analisis video streaming wektu nyata saka NPAW, YOUBORA, lan ngawasi sing bisa ditindakake ...

Read More »

GB Labs kerja sama karo Wasabi kanggo solusi panyimpenan cloud skala media

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

GB Labs, inovator solusi panyimpenan sing kuat lan cerdas kanggo industri media lan hiburan, saiki dadi anggota jaringan mitra Wasabi. Wasabi misuwur amarga Hot Cloud Storage, teknologi panyimpenan sing gampang ngganggu sing menehi mupangat, produktivitas, lan bathi. "Kabeh wong ngomong babagan panyimpenan awan, nanging model awan khas ora cocog karo sing dibutuhake media," ujare Howard Twine, kepala petugas produk ing GB Labs. "Industri kita kudu nyimpen akeh file gedhe, bisa uga suwe, lan kudu bisa ndownload file kasebut nalika ...

Read More »

ATEME Mbalik Kanthi SERI WEBINAR 24-JAM GLOBAL Nderek Kejayaan Acara EVENT 2020

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

ATEME, pimpinan solusi pangiriman video kanggo siaran, TV kabel, DTH, IPTV lan OTT, ngumumake yen acara "24-Jam ATEME" bakal bali ing taun 2021 sawise sukses taun kepungkur. Sawise maneh, jajaran sesi karo pamicara tamu saka 30 mitra bakal dijadwalake sajrone 24 jam terus-terusan, diwiwiti tanggal 3 nganti 4 Maret. Saliyane nutupi topik-topik panas kayata cloud, TV generasi sabanjure, lan wawasan babagan sukses supaya streaming, pamirso duwe kesempatan kanggo ngrungokake CEO ATEME, Michel Artières, babagan masa depan konten lan media nalika mbukak ...

Read More »

Editors Swara Gambar Gerak Ngumumake Nominasi Penghargaan Reel Emas 68th

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Upacara virtual internasional dijadwalake tanggal 16 April. Studio City, California — Editors Swara Gambar Gerak (MPSE) dina iki ngumumake para pinilih ing Penghargaan MPSE Golden Reel Tahunan kaping 68. Nominasi nggambarake karya seniman swara paling berbakat ing donya lan kontribusine kanggo film, televisi, animasi, hiburan komputer, lan produksi siswa sing paling apik ing taun kepungkur. "Kita seneng banget karo Penghargaan Reel Emas MPSE taun iki. Iki bakal nampilake format virtual sing dinamis sing bakal nyenengake lan ngidini wong-wong saka saindenging jagad bisa melu, "ujare presiden MPSE Mark Lanza. "Kita bakal duwe presenter saka saben ...

Read More »

Maxon Ngumumake Akuisisi Aplikasi Patung 3D Ponsel

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Friedrichsdorf, Jerman - 1 Maret 2021 - Dina iki, Maxon ngumumake wis ngrampungake akuisisi pemalsu, aplikasi seni lukis 3D lan lukisan tekstur digital kanggo iOS. Dikandhani luwih saka sepuluh taun kepungkur dening Javier Edo Meseguer, pemalsu nawakake alur kerja pemahat tingkat profesional, kelas desktop, ing piranti seluler. forger nduweni antarmuka multitouch intuisi lan koleksi sikat lan alat patung sing komprehensif. Algoritma remeshing sing kuat uga kemampuan masking lan layering nggawe pemataran tingkat konsep lan produksi ing piranti seluler. Kemampuan kanggo ngimpor / ngekspor format file OBJ lan Alembic luwih gampang nggampangake alur kerja desktop menyang desktop. "Kita mesthi nggoleki ...

Read More »

Shooter "Outlier" Independen Independen lan Pos kanthi Desain Blackmagic

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 26 Februari 2021 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa film fitur independen "Outlier" ditembak ing Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K, lan dikirim ing DaVinci Resolve Studio. Film iki diprodhuksi sajrone pandemi Covid-19 kanthi paraga lan kru winates. Kepepet ing hubungan kasar karo pacare James (Logan Fleisher), Olivia Davis (Jessica Strayer) bisa mlayu kanthi pitulung saka wong asing, Thomas (Thomas Cheslek). Ora suwe wedi Olivia saka traumas kepungkur wiwit nyebar menyang Thomas, sing ujar manawa dheweke mung pengin njaga Olivia supaya aman. Nanging nalika dheweke nemokake Thomas ndhelik ...

Read More »

Posting Paling anyar

Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!