Kisah-kisah Unggulan

News

Maxon May 3D & Motion Design Show

Maxon Ngumumake Pamicara Pameran Desain 3D & Motion Mei

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Friedrichsdorf, Jerman - 13 Mei 2021 - Maxon mung ngumumake pamrih pamicara kanggo Pameran Desain 3D & Motion Mei, seri virtual presentasi fokus artis sing ditawakake kanggo seniman grafis 3D lan gerakan. Wiwit telung dina 3D 4D & Motion Design Show telung dina, sing ngluncurake Cinema 24D S3, para pamiarsa bakal ndeleng kanthi cetha kepiye sawetara seniman 3D sing paling dinamis nggunakake alat kreatif Maxon. Mlebu kanggo Pangeling Desain XNUMXD & Motion sing Saiki Disedhiyakake Pidato: Brandon Parvini minangka perancang gerak bebas lan direktur adhedhasar ...

Read More »

Kreativitas, ambisi, tekad, komisioning lan produksi - apa sing dibutuhake supaya ide sampeyan ditampilake

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Royal Television Society TVC lan The Production Guild of Great Britain (PGGB) bangga ngumumake kolaborasi pertamanya sing njelajah perjalanan produksi televisi tanggal 16 Juni 17:30 - 18:30 BST. Acara virtual kasebut judhule dening para pimpinan ing lapangan lan bakal menehi pandhuan lan saran babagan proses wiwit komisioning nganti produksi, uga menehi interaksi karo pamirsa ing saindenging. Panel panel kalebu: Chloe Seddon, kepala pangembangan ing Parable Bianca Gavin, kepala produksi ing Pulse Films Karen Redfern, supervisor pasca produksi independen Dee Allen, Perusahaan 3 / Metode Studios | Ora ana Kepala pimpinan sesi yaiku Lyndsay Duthie, CEO ...

Read More »

Mad Old Nut Ngenalake Solusi Jarak Jauh Nanging Bebarengan kanggo Editor

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Hollywood (12 Mei 2021) - Inisiator teknologi produksi lan layanan unggulan Mad Old Nut Productions, Inc. nyedhiyakake penawaran anyar sing revolusioner, Apart But Together (ABT), solusi suntingan jarak jauh sing adoh kanggo editor sing ngeterake 99% kantor pengalaman, 100% wektu. Ing wiwitan pandemi, dadi jelas kanggo tim ing Mad Old Nut yen para editor frustasi karo teknologi kerja-saka-omah sing wis ana; lan dheweke budhal nggawe teknologi sing niru pengalaman ing ruang pemotong. Iki tegese nggawe pengalaman nyimpen bareng ing endi wae, sing ngidini editor dadi pengalaman ing kantor lengkap. ...

Read More »

 MediaKind ngumumake rong janjian senior kanggo nambah strategi bisnis ing ruang DTC lan Pariwara

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

 MediaKind ngumumake rong janjian senior kanggo ningkatake strategi bisnis ing ruang DTC lan Pariwara sing anyar digawe peran nguatake kemampuan teknis lan komitmen strategis MediaKind kanggo pasar video, iklan, lan olahraga langsung menyang konsumen (DTC). Mark Ramberg gabung karo MediaKind minangka Wakil Presiden Produk Grup, sing dadi manajemen produk platform video ing Hulu / Disney, salah sawijining layanan video DTC paling gedhe ing donya. Wakil Presiden Eksekutif, Strategi & Operasi Teknologi Anyar, Jeff Sherwin, teka ing MediaKind kanthi warisan lan keahlian pionir ing teknologi iklan sing bisa ditrapake. FRISCO, TEXAS - 13 Mei 2021 - MediaKind saiki ngumumake janjian saka Mark Ramberg ...

Read More »

Zest4.TV Gumantung ing Clear-Com kanggo Nggawa Black Friday Online kanggo Pengecer PrettyL LittleThing

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

- FreeSpeak II Wireless Intercom lan basis Eclipse Matrix Frame Drive Hybrid Production kanggo Virtual Shopping Event - Blanja Black Friday minangka acara budaya sing unik. Nggawe rasa seneng pengalaman kanthi online dudu tantangan cilik, nanging Zest4.TV digawe kanggo ritel mode lan kecantikan, PrettyLittleThing. Zest4.TV melu spesialis streaming acara Groovy Gekko kanggo panggung lan dadi tuan rumah acara blanja Black Friday 2020, sing diarani Pink Friday, kalebu kompetisi langsung, penjualan flash lan model sing nampilake gaya favorit merek kasebut. Kaya pirang-pirang acara saiki, pedoman kesehatan masyarakat matesi jumlah insinyur teknis ...

Read More »

Dejero EnGo Key kanggo 'Village Video Virtual' Sinematografer kanggo Kolaborasi Kreatif Jauh

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Konektivitas tanpa gangguan ing pirang-pirang lokasi ngaktifake komunikasi cepet karo sutradara, agensi lan klien jarak jauh, nglereni wektu produksi ing set Waterloo, Ontario, 12 Mei 2021 - Dejero nyedhiyakake sinematografer sing menang penghargaan, Vinit Borrison, kanthi solusi konektivitas ing jantung virtuale Alur kerja desa video, ngaktifake kolaborasi jarak jauh sing efisien ing endi wae ing jagad iki. Teknologi Blending Cerdas Dejero ngaktifake video latensi kanthi kualitas tinggi lan kurang, sajrone syuting, nyunting lan ngirim moto komersial Neutrogena. Sajrone pandemi kasebut, sinematografer Vinit Borrison, garwane, lan putrine sing enom mbintangi pariwara kanggo merek perawatan kulit. Produksi unik sing dijupuk nalika dikunci yaiku ...

Read More »

Aksesoris Kamera Kayu Anyar kanggo Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

  12 Mei 2021 (Dallas) - Kamera Kayu ngenalake macem-macem peralatan lan aksesoris kanggo Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K sing kasedhiya ing link.cs.inc/BMPCC6K-Pro Dirancang khusus kanggo nyedhiyakake kamera anyar, Blackmagic Pocket Cage Camera 6K Pro Camera Cinema duwe desain gen sabanjure lan kasedhiya bebarengan karo Top Handle (3 / 8-16) lan Baseplate LW 15mm ing saben tingkatan kit siap produksi Kayu Kayu. Kit kasedhiya ing versi Base, Advanced, Pro (V-Mount), lan Pro (Gold Mount). Tiers Pro nampilake Micro Battery Slide Pro khusus kamera kanggo nambah mikro lan ...

Read More »

Epic Games Ngumumake 'Unreal Build: Broadcast & Live Event' sing Nduwe Keynotes kanthi deadmau5 lan CEO FOX Sports Eric Shanks

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Epic Games dina iki ngumumake acara virtual gratis anyar, Unreal Build: Broadcast & Live Event, sing bakal nggabungake para pemikir industri sing paling inovatif saka saindenging jagad kanggo setengah dina konten informatif lan inspirasi. Kajaba iku, Epic bakal nuduhake fitur anyar lan upgrade anyar ing Unreal Engine 4.27 musim panas iki. Acara kasebut bakal diluncurake kaping pindho ing dina Rebo, 16 Juni kanggo nampung macem-macem wilayah, kanthi pameran kaping pisanan diwiwiti jam 6 esuk PDT | 9 AM EDT | 2 PM BST lan acara kaping pindho diwiwiti jam 11 esuk PDT | 2 PM EDT ...

Read More »

Posting Paling anyar

Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!