Kisah-kisah Unggulan

News

Asisten Produksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fox NewsEdge nggolek Asisten Produksi lepas. Calon sing cocog yaiku motivasi, diwasa, teratur, mandhiri, njaluk kesempatan sing apik kanggo sinau kabeh aspek prodhuksi warta. Tanggung jawab kalebu, nanging ora diwatesi kanggo: - Bisa kerja bareng karo produser, panulis lan editor ing produksi video sing dimaksud kanggo distribusi menyang afiliasi NewsEdge nasional lan internasional 150. - Ngatur proses teknis sing dibutuhake kanggo ngestio video saka macem-macem sumber menyang server video ing omah Fox News. - Ngalahake panjalukan afiliasi kanthi nindakake telusuran archival lan screening kanggo materi sing berpotensi canggih. - Tindakake suntingan dhasar lan ...

Read More »

Asisten Produksi, Fox News Minggu

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fox News Minggu ngarep dadi Asisten Produksi. Tanggung jawab: - Produksi koordinasi kanggo Fox News Minggu, kalebu grafis, skrip, rundowns, lan unsur pertunjukan liyane - Bisa karo host program ing crosstalks karo afiliasi, Fox News Channel lan radio - Kirimi nganyari konten program kanggo Fox Broadcasting ing LA - editorial Ngalahake lan logistik produksi kanggo EP, nuduhake jangkar lan staf staf liyane Keperluan: - Pengalaman ruangan News - Mesthine bisa nggarap jadwal Rebo-Minggu - Kawruh kerja iNews lan Ardome - gelar Sarjana lan kawruh sing kuat babagan acara saiki - Calon kudu duwe ...

Read More »

Editor Produksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Minangka asil promosi ing jero lan terus-terusan tuwuh, penerbit Buffalo, penerbit buku NY kepengin golek Editor Produksi anyar kanggo klompok Book Library sawijining. Pelamar sing layak kudu duwe pengalaman medhari minimal 6 sajrone minimalake karya karo tata letak buku. Mesthine Mac-literate lan arang banget bisa mlebu InDesign. Iki dudu posisi desain (ora kudu dibutuhake), nanging sampeyan kudu mbutuhake kawruh lan pangerten babagan tata letak lan jinis, kanthi kawruh babagan produksi cetak. Katrampilan Nyunting lan bukti panrima ditambah. Posisi iki mbutuhake pangowahan editor kanggo tata letak, ditambah karo nggawe kaca tambahan. Mesthi ...

Read More »

Asisten Produksi, Meja Media

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Minangka mejo layanan kanggo Fox News Channel, Fox Business Network lan dotcom entitas, Meja Media ngupayakake nyewa Asisten Produksi. Calon kanggo posisi level entri iki kudu kepinginan kanggo ngerti kerjane kaloro aspek teknis media digital lan pengadilan editorial ing ruangan TV. Katrampilan komunikasi sing apik lan sikap positif pancen kudu. Tanggung jawab: - Masangake data editor-editor (informasi teks) menyang volume video mlebu saben dina sing gedhe. - Nyedhiyakake log dijupuk-by-shot kanggo video sing dipilih khusus kanggo arsip permanen. - Skills ngetik cepet - kemampuan kanggo nulis pidato penting ing break .. .

Read More »

Koordinator Lalu Lalu

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Koordinator Lalu lintas Broadcast bakal tanggung jawab kanggo sesambungan karo macem-macem tim internal lan vendor eksternal kanggo nggawe log lalu lintas, nyedhiyakake studio live lan jangkoan lalu lintas terpencil, lan masalah masalah. Tugas utama kalebu: - Bisa kerja internal karo departemen Ad Sales, Programming, Production, Marketing, Promosi & CBS Broadcast; lan eksternal karo Ad Agencies / Programming Partners kanggo mesthekake kabeh komersial dijadwalake miturut kontrak Sales lan Deal Program Barter - Makarya kanthi rapet karo Plancongan Sales lan tim akun kanggo mutusake masalah kreatif lan nyaranake optimasi penempatan komersial - Bisa digunakake kanggo nggawe 100% langsung diluncurake lan pangiriman komersial supaya kabeh ...

Read More »

Asisten Produksi / Peneliti, Fox News Poll

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fox News nggoleki Asisten / Peneliti Produksi kanggo nggarap riset pendapat umum lan Fox News Poll ing New York. Calon kudu tresna rincian, duwe katrampilan analitis sing kuwat, lan kepengin banget babagan politik lan urusan umum. Posisi kasebut langsung lapor karo Wakil Presiden Panliten Pendapat Umum. Tanggung jawab kalebu, nanging ora diwatesi kanggo: kuesioner mriksa lan nyalin-nyunting, ngeculake lan artikelDesain lan bukti grafis on-air asil pollDaya ngasilake pitakon saka produsen babagan panggunaan polling: Ngrampungake polling eksternalMroduksi kabeh grafik online polling polling kanggo liputan pemilihanPemupaten pamrentah ing dhasar polusi Nggawe lan ngramut spreadsheet data tren kepungkur sing kepungkur ...

Read More »

Manager, Keuangan Produksi Film

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pengurus, Keuangan Produksi Film tanggung jawab kanggo aspek finansial produksi film kanggo macem-macem proyek ing saindenging gaya urip proyek (sadurunge produksi, produksi, produksi produksi). Peranan kasebut bakal dadi salah sawijining kontak utama lan sesambungan ing antarane Studio lan saben proyek individu sing diutus. Calon sing nduweni kualifikasi kudu bisa prioritas multi-tugas lan imbangan babagan inisiatif saingan. TANGGUNGJAWAB ESSENTIAL: - Ngawasi proses aliran dana produksi lan penganggaran sajrone tahap pra produksi - Tanggung jawab milih lan nggawe punggawa akuntansi produksi freelance - Tindakake laporan biaya produksi kanggo njamin biaya pungkasan lan lengkap lan ngira biaya akhir yaiku. .

Read More »

MANAGER PRODUKSI DIGITAL

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Perusahaan produksi sing dipimpin para direktur kanthi misi sing gampang: kanggo nggawe pengalaman nyipta lan dituduhake para pamirsa. Ngrayakake kerja ing groundbreaking ing platform, Psyop spesialis kanggo nggawe konten sing dipimpin karo desain sing apik lan seni sing narik ati. Saiki kita nggoleki Pengurus Produksi Digital kanggo kantor LA kita. Kualifikasi lan prioritas kasebut yaiku: Kudu duwe pengetahuan kerja sing kuat babagan Shotgun (nyetel nembak, aset, tugas ngatur, lan sapiturute) Dadi menowo program sing digunakake ing pipeline: MayaHoudiniArnoldNukeZBrush / MudboxMotionBuilderExcellent skills komunikasi amarga sampeyan bakal ngganggu para seniman, direktur, lan tim produksi kanggo nyebarake cathetan lan tindakake saben dina ...

Read More »

Posting Paling anyar