Kisah-kisah Unggulan

News

Kantor Produksi Intern

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kantor / Asisten Kantor Produksi bakal entuk kesempatan kanggo sinau macem-macem katrampilan kantor administratif lan produksi, bakal nyandhang topi sing ndhukung manajer produksi karo susunan perjalanan, tuku pesenan, laporan biaya lan awis cilik; bakal ndhukung produser digandhengake karo riset crita lan archival, lan bakal log lan transcribe materi wawancara. Calon sing cocog bakal entuk sawetara pendhidhikan utawa latihan ing produksi utawa produksi pasinaon, uga minat banget kanggo nggawe film dokumenter, riset lan acara saiki. Calon kudu diatur, profesional, antusias, lan mbukak kanggo sinau. Kawruh kerja Microsoft Office kalebu dhasar Excel dibutuhake. Pengalaman karo kreatif liyane ...

Read More »

Fasilitas Manajer Produksi-Konsert

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Shenandoah Conservatory saka Universitas Shenandoah ngupayakake manajer produksi sing berpengalaman kanggo fasilitas aula konser kanggo diwiwiti. Tanggung jawab utama ing jabatan sing entuk manfaat full-time iki kalebu ora diwatesi kanggo ngatur operasi saben dina saka Armstrong Concert Hall lan Goodson Recital Hall / Chapel kanggo panggunaan Konservatorium, njaga sistem operasi sing lancar kanggo panggunaan Konservatorium Universitas umum ruang kinerja musik lan gawe jadwal kabeh acara ing ajang kinerja kasebut kanthi klompok kampus lan kampus; nggarap kursi divisi, direktur ensemble, lan direktur pangurus kanggo njaga kalender master sing bisa diakses lan ngrampungake konflik jadwal nalika dibutuhake; katalog lan njamin ...

Read More »

Asisten Produksi Casting

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Bisa dingerteni babagan kabeh jinis musik utamane alternatif, hip-hop (sekolah lawas lan anyar), p & p lan pop. Kudu Dadi JUNKIE MUSIK. Dheweke ahli ing budaya pop utamane musisi, heartthrobs remaja, aktris lan acara TV suwene 10 taun kepungkur. Kenal karo seniman lemah lan berkembang kanthi akeh jinis musik. Internet saavy - pelamar kudu ngerti babagan Facebook, blog musik, situs berita musik, Twitter, Instagram, situs YouTube lan nuduhake terus-terusan riset online. Teratur lan bisa nglacak pamimpin casting, njaga file casting, jadwal sesi casting lan maneh pengajuan online. Pungkasan, kemampuan nyunting (siji wong) - ...

Read More »

Asisten Produksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Asisten Produksi tanggung jawab nggawe lan akurasi unsur grafis lan video sing digunakake kanggo udara. Bakal nulung Produser nemokake video, nggoleki data statistik lan elemen bangunan kanggo studio lan prodhuksi terpencil. Gelar College dibutuhake. Kudu duwe ilmu olahraga sing kuat kanthi penekanan ing kampus lan basket basket lan Major League Baseball. Mesthine duwe katrampilan komunikasi sing kuat, loro uga lisan.

Read More »

Manager Produksi Unit

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Film tesis lulusan USC (medeni / suspense), dadi eksekutif sing diproduksi dening aktor TV TV, ngupayakake UPM sing apik banget. Jadwal njupuk: pertengahan nganti akhir Januari ing LA Tentative: Jan 17-21; Jan 25-26Please aplikasi yen sampeyan minangka individu sing kreatif lan teratur sing bisa mlaku kanthi pas. Minat babagan genre film medeni minangka tambahan nanging ora angel. Sanajan iki posisi sing ora dibayar, iku kesempatan sing apik kanggo ndeleng karya sampeyan dening akeh jinis film, amarga kita rencana kanggo nampilake film iki ing pirang-pirang festival ing saindenging jagad! Kredit lan dhaharan sing disedhiyakake.Jaluk layang surat lan ...

Read More »

Desainer Produksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Film tesis lulusan USC (medeni / suspense), dadi eksekutif sing diproduksi dening aktor TV TV, ngupaya Desainer Produksi sing berpengalaman lan kreatif. Jadwal njupuk: pertengahan nganti akhir Januari ing LA Tentative: Jan 17-21; Jan 25-26Please aplikasi yen sampeyan minangka individu sing kreatif, berpengalaman, lan profesional sing bisa mlaku kanthi tepat. Minat babagan genre film medeni minangka tambahan nanging ora angel. Sanajan iki posisi sing ora dibayar, iku kesempatan sing apik kanggo ndeleng karya sampeyan dening akeh jinis film, amarga kita rencana kanggo nampilake film iki ing pirang-pirang festival ing saindenging jagad! Kredit lan dhaharan sing disedhiyakake.Please ...

Read More »

Produksi Associate

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Téater regional LORT D ing Sarasota, FL njaluk Associate Associate kanggo ngisi lukisan Props lan Scenic. Tugas kalebu: pengawasan lan eksekusi prop, pengawasan lan pelukis lukisan sing apik, lan dhukungan administratif kanggo Produksi Produksi. Paling minimal saka telung taun pengalaman teater profesional dibutuhake.

Read More »

Asisten Produksi Digital

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Tanggung jawab: Ngatur Situs Web Ngoptimalake kecepatan situs web, konten, lalu lintas, lan tata letakDownload / Optimal / Ngowahi ukuran kabeh video lan foto kanggo tampilan webKrefer lan ngatur grafis kanggo pameran undhangan pameranKanggo media sosial, Artnet, lan Wikipedia dianyariMobari bahan sing dianyari kanggo mitra situs web Digital File Archive ManagementCoordinate digital manajemen file karo nganyari gambar Production ManagerRecord ing database lan nyiapake file digital kanggo printer Terus produksi produksi, kalender seni sing apik, dhaptar telpon lan kontak sing dianyariUpdate cathetan saben dina kalebu nelusuri # kiriman kiriman lan statusDocument karya seni kanggo adol lan pameran

Read More »

Posting Paling anyar

Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!