Kisah-kisah Unggulan

News

Asisten Produksi 1  

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Asisten Produksi Radio sing umume ngoperasikake papan studio utama lan makarya karo unit produksi staf ing nyunting lan nggawe katalog audio kanggo siaran jaringan olahraga kita. ESPN, Inc., Pamimpin Worldwide Leader, minangka perusahaan hiburan hiburan multinasional, multimedia multimedia sing nduwe portofolio paling gedhe aset olahraga multimedia kanthi lembaga bisnis 50. Kantor pusat ing Bristol, Connecticut, ESPN yaiku 80% diduweni dening ABC, Inc. (anak perusahaan The Walt Disney Company), lan 20% dening Hearst Corporation. ESPN didegake dening Bill Rasmussen lan diluncurake ing September 7, 1979. Saiki karo karyawan 6,500, saben taun ESPN ...

Read More »

Broadcast Associate

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Tanggung jawab utama: - Jaga Dhaptar Priksa Produksi - Mbangun Tubs Produksi (kayata Spanduk, Drup Grafis Duet, Gendéra Mic, Disk Zip Musik, Gulungan EVS, Gulungan Elemen Penjualan, Gulungan Elemen TD, Simpenan Pita, X-Files, lsp) - Mbantu karo tampilake acara (kayata Papan reklame, Nuduhake Animasi / Unsur, kalebu Bawang kanggo Tampilake Bukak, Tombol / Perangko, Bugs Kanggo Mbobol, Transisi, Pipa Ulang Ulang Tim, Frontend Tim lan Pemain, lsp. & Paket Gambar Grafis CBS) - Priksa manawa kabeh musik, foto lan video diresiki kanggo udhara - Mesthekake kabeh syarat produksi lan spesifikasi HD - Jaga dokumen produksi (kayata ngrampungake Formulir Rilis Tamu, Lembar Cue Musik, lsp) - Kerja ...

Read More »

Keuangan Produksi VP

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

- Siapke anggaran pilot lan pola kanggo proyek sing ditugasake - Jaga file anggaran - Siapke Laporan Status Biaya mingguan kanggo produksi sing ditugasake - Ngatur tanggung jawab akuntansi produksi saben dina kanggo produksi sing diwenehake, kalebu: - Setujoni transaksi ngluwihi watesan kabijakan - Tinjauan lan sarujuk karo cilik saben minggu rekonsiliasi awis - Mbantu ngatur akuntansi persiyapan lan pambungkus - Ngrekrut lan ngrekrut akuntan produksi lepas - Tinjau lan nganyari Kebijakan lan Prosedur Akuntansi Produksi - Koordinasi audit internal produksi sing diwenehake - Ngatur klaim Asuransi - Koordinasi lan atur program insentif produksi - Nyedhiyakake dhukungan finansial kanggo Produksi Eksekutif - Koordinasi istilah finansial ...

Read More »

Direktur Produksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

DIREKTOR PRODUKSI KREATIF kanggo WXRT / Chicago (Alternatif Dewasa). Nggoleki individu sing motivasi banget sing bisa nggawa stasiun legendaris iki menyang level -next.- Multi-tasker sing diatur kanthi apik ing lingkungan kolaboratif kanthi tugas kalebu: program khusus, kampanye pencitraan lan elemen kanggo program tanda tangan XRT, nggawe promo mingguan kanthi swara stasiun , nyuarakake lan nyalin iklan lokal, uga nyipta lan nggawe konten streaming lan sing bisa diunduh kanggo macem-macem aplikasi digital CBS. Kualifikasi sing Diperlokake Kudu trampil ing komputer Apple / Mac, platform ProTools, Audisi Adobe, AudioVault (kabeh aspek saka AV AIR lan manajemen file), ISDN, teknologi FTP, lan konsol Mixer PR & E Broadcast. ...

Read More »

Internasional Produksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

-Pemerintahan pejabat-Ngewangi ngembangake konten pitch-Ngewangi direktur ing omah (casting, papan swasana, referensi visual) -koordinasi Shoot (lokasi, transportasi, seni, peralatan) -Maca & ngevaluasi papan & skrip-Interns kudu kasedhiya kanggo minimal telung dina / minggu, 9:30 - 5 PM. Interns dianjurake supaya kasedhiya telung dina berturut-turut (conto: Sen, Sel, Rabu) -Kepentingan kualitas kerja & pangerten sajrone setelan profesional-Kepinginan kanggo saran & pengembangan langsung-Tututi liwat & kemampuan kanggo preempt

Read More »

Desainer Grafis SMP / Asisten Produksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Krink njaluk desainer / asisten produksi junior / asisten produksi SMP. Kita minangka perusahaan kreatif sing ngasilake inks khusus lan spidol, uga proyek seni lan desain. Kita nganggo topi sing beda-beda lan njupuk akeh tugas saben dina. Krink minangka perusahaan cilik kanthi sawetara karyawan; vibes penting banget kanggo alur kerja sing apik. Posisi iki paling cocog kanggo wong sing duwe pengalaman bisnis cilik. Calon kudu duwe motivasi lan bisa ngatur pakaryan. Kita nindakake akeh tugas sing beda-beda sajrone mbutuhake calon diatur lan berorientasi kanthi rinci; Yen ora, sampeyan bakal ...

Read More »

Asisten Produksi / Penyunting

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kita njaluk individu sing motivasi banget kanggo gabung karo kapasitas level entri ing industri produksi. Kita nyedhiyakake studio film lan televisi utama. Sampeyan bakal makarya ing sisih lorone produksi kanthi nyiyapake ing set lan ing kantor. Iki minangka tugas lengkap lan sampeyan bisa uga dijaluk akhir minggu. - Koordinator kru kanggo produksi– Ngramut produksi / perangkat keras komputer lan piranti lunak– Ngerjakake pesawat kanggo ngewangi Lighting, Kamera, lan Audio– Ngewangi pamilik kanthi mandhiri kanggo nglakokake perusahaan- Ngedit proyek ing Symphony sing Seneng - Pengalaman karo piranti lunak editing sing sregep - Banget ...

Read More »

Internasional Produksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kita nggolek magang sing kepengin sinau kabeh aspek produksi - saka pra produksi nganti pasca produksi. Sampeyan bakal bisa langsung kerja karo Manajer Produksi babagan gaweyan administratif nganti PAing tunas. Sampeyan bakal sinau seluk-beluk babagan apa sing kedadeyan. Posisi iki kanggo wong-wong sing pengin dadi Produsen. Sampeyan kudu trampil karo komputer, orientasi detail, komunikator gedhe, lan lintang nalika ngarahake. Ing surat sampul sampeyan, jelasake kenapa sampeyan pengin kerja lan kenapa sampeyan pengin ...

Read More »

Posting Paling anyar

Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!