Kisah-kisah Unggulan

News

Teknik Produksi Lightstorm Teknik Produksi Nggunakake Desain Blackmagic

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 27 Mei 2020 - Desain Blackmagic ngumumake dina iki yen Lightstorm Entertainment nggunakake macem-macem produk Blackmagic, kalebu Teranex AV, Smart VideoHub 40 × 40 12G, ATEM 4 M / E Broadcast Studio 4K lan liya-liyane kanggo karya sing anyar sajrone produksi kanggo urutan "Avatar". Dikenal kanggo nglereni teknik nggawe film sing canggih wiwit diwiwiti, Lightstorm Entertainment James Cameron wis mesthi dadi paling utama ing teknologi anyar. Kanthi judhul kayata "The Terminator," "The Abyss" lan "Titanic," perusahaan ora nate ngidini watesan teknologi kanggo mungkasi crita sing kuat. Kanthi rilis "Avatar" ing taun 2009, perusahaan ...

Read More »
Korektor warna M-COCO-2

Crystal Vision ngeculake korektor warna sing dibungkus

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Crystal Vision wis mbebasake korektor warna lan legalizer sing paling akeh fitur kasebut. M-COCO-2 minangka korektor warna saluran dual Crystal Vision, mbantu para penyiar nyimpen dhuwit kanthi 24% luwih murah saben saluran tinimbang produk alternatif perusahaan. Kemampuan M-COCO-2 kanggo nggarap IP, karo SDI utawa karo loro IP lan SDI ing wektu sing padha, nggawe korektor warna industri pisanan kanggo menehi konektivitas IP (ndhukung video loro SMPTE ST 2022 lan ST 2110), nalika isih akeh fitur uga nggawe solusi sing apik kanggo sistem hibrida uga nginstal SDI kanthi lengkap. Fitur iki kalebu unik ...

Read More »

RTV Slovenia Ngembangake Mitra Usaha karo Dalet kanggo Ngowahi Transformasi News Akhir-Kanggo-Akhir kanggo Radio lan TV karo Dalet Galaxy lima

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Paris, Prancis - 27 Mei 2020 - Dalet, panyedhiya solusi lan layanan pinunjul kanggo penyiar lan profesional konten, dina iki ngumumake yen RTV Slovenia bakal pindhah kabeh operasi warta menyang Dalet Galaxy lima. Pelanggan radio Dalet luwih saka 25 taun, penyiar nasional Slovenia ngembangake kemitraan karo Dalet kanggo kalebu operasi warta televisi. Lima platform Dalet Galaxy sing kuat bakal dadi solusi editorial lan orkestrasi dhasar sing ngatur produksi produksi warta lan alur aliran radio kanggo televisi lan televisi ing hub produksi ing Ljubljana lan ing saindenging lokasi wilayah ...

Read More »

Dave Sampson Calrec pindhah menyang peran IP anyar minangka Spesialis Jaringan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Jembatan Hebden, tanggal 27 Mei 2020 - Calrec nyiptakake posisi anyar kanggo nggedhekake reputasi maneh minangka pamimpin pasar ing teknologi IP. Dave Sampson wis njupuk peran Jaringan Spesialis kanggo nyedhiyakake keahlian ing omah sing ngiyatake kemampuan Calrec kanggo ndhukung pelanggan kanthi pindhah menyang IP. Anggota tim Calrec suwene pitung taun, Sampson sadurunge dadi peran Engineer Product Product ing ngendi dheweke dadi tanggung jawab kanggo uji coba produk produk Calrec Ao Ao kanggo standar industri kalebu ST2110, AES67, NMOS lan liya-liyane. "Minangka konektivitas IP saya tambah akeh lan luwih gampang diakses kabeh sektor saka ...

Read More »

Howling Music Marches ing Langkah karo USMC lan Wunderman Thompson

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Howling Music sing didhasarake ing Nashville ngasilake soundtrack "kabisan sing mlaku" kanggo kampanye pemenang penghargaan ADDY sing ngrayakake ulang taun kaping 244 Marines. NASHVILLE - Corps Kelautan nandhani ulang tahun 244 ing ulang taun selebriti kanthi ngluncurake kampanye iklan sing nampilake "ulang taun" sing pertama. Ndhaptar dening agensi Atlanta Wunderman Thompson lan nampilake soundtrack sing disusun lan direkam dening Howling Music, Nashville. Kampanye kasebut, dadi pusat saka pasukan saka Parris Island, South Carolina nglancarake semangat lan nanggepi semangat sajrone latihan sing cedhak, menang papat anugerah Bronze kanggo Musik ing kompetisi Atlantik Ad Club 2020 Amérika. Ditulis dening tim kreatif Wunderman Thompson, kekehenan kasebut nyurung ...

Read More »

Tampilake Game Game Interaktif "Quizuna" Ndhaptar ing Pro Pro mini ATEM kanggo Live Streaming

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 26 Mei 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen produksi produksi live ATEM Mini Pro lagi digunakake kanggo nguwasa pamicara interaktif lan kuis, "Quizuna." Acara kasebut, yaiku salah sawijining jinis ing YouTube ing Jepang, sing diselenggarakake dening aktris Hollywood Jepang, Ikumi Yoshimatsu lan ditunjuk kaping pirang-pirang minggu ing saluran YouTube dheweke, "Swara Ikumi." Gagasan kanggo pertunjukan kasebut muncul nalika Yoshimatsu lan pasangan lan produser ing RIM Entertainment, Matt Taylor, dikuwarsa ing Tokyo. Duo mutusake nggawe dhiskusi langsung lan acara kuis sing ngidini pamirsa berinteraksi ...

Read More »

Polygon Labs Unveils Ipsum 2.0 Integrasi karo Epic Games 'Unreal Engine 4 lan Pixel Streaming

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

New York, AS - 26 Mei 2020 - Polygon Labs, studio inovatif sing nyurung wates aplikasi data interaktif lan branding visual, saiki wis ngumumake versi agregasi data lan platform visualisasi paling anyar kanggo warta siaran, olahraga, cuaca lan merek, Ipsum 2.0. Nganyari penting iki kalebu integrasi karo platform penciptaan 3D sing nyata-nyata Epic Games, Unreal Engine 4, lan Pixel Streaming, sing ngidini Unreal Engine bisa ngatasi output grafis menyang browser adoh lan piranti seluler liwat WebRTC. Bangunan ing sukses, iki minangka pisanan sing Polygon Labs wis gabung karo Unreal Engine kanggo ...

Read More »

Video Nembak "Sama Sun" Jasmine Ash karo Kamera Bioskop Blackmagic 6K lan RAW Blackmagic

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 22 Mei, 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake video musik Jasmine Ash kanggo single "Same Sun" dheweke ditembak dening Brendan Walter nggunakake Pocket Cinema Camera 6K. Walter uga nggunakake codec RAW Blackmagic lan DaVinci Resolve kanggo koreksi warna ing video kasebut, sing ngidini dheweke bisa nangkep kabeh warga ing omah nalika njupuk lampu alami liwat jendela. "Same Sun" minangka lagu paling anyar saka penyanyi lan penulis lagu populer Jasmine Ash, sing uga penyanyi utama Oh Darling lan penyanyi lagu hit "Starlight." Video musik ...

Read More »

Posting Paling anyar