Kisah-kisah Unggulan

News

Piranti Lunak Kreatif VEGAS Ngembangake Keahlian Nggawe Konten kanggo Langsung Langsung kanthi Bukak Aliran VEGAS

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Perangkat Lunak Kreatif VEGAS Ngirim Streaming Langsung Kaliber Profesional Integrasi karo VEGAS Pro kanggo Alur Kerja Pasca Produksi VEGAS Creative Software (www.vegascreativesoftware.com) ngumumake dina iki ngembangake produksi video lan keahlian pasca produksi menyang pasar streaming langsung kanthi ngluncurake VEGAS Stream . Dikembangake kanthi kemitraan karo NewBlue (newbluefx.com/), VEGAS Stream dikembangake kanggo nyayakake kabutuhan kreator konten lan penyiar kanggo macem-macem kategori pasar, kalebu pasar B2B kanggo acara perusahaan, pemasaran lan rapat tim online; pasar pendhidhikan golek cara anyar sing efektif kanggo nyambung karo siswa lan fakultas, utamane sajrone pandemi COVID-19; lan kreator konten sing digoleki ...

Read More »

MediaKind nambah pengalaman ndeleng liwat integrasi teknologi Dolby Vision HDR

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Portofolio enkoding MediaKind saiki ndhukung teknologi Dolby Vision, supaya luwih cepet wektu kerja lan interoperabilitas karo pamuter media lan piranti paling anyar Dolby Vision ngluwihi kemampuan MediaKind kanggo ningkatake kualitas gambar lan replikasi, utamane kanggo integrasi konten UHD teknologi Dolby Vision HDR kanggo majune visi MediaKind kanggo ngirim pengalaman video kanthi kualitas paling dhuwur ing kabeh siaran, operator, streaming, lan layanan adhedhasar awan FRISCO, TEXAS - 1 Maret 2021 - MediaKind, pimpinan pangowahan global ing teknologi lan layanan media, ngumumake manawa nggabungake Dolby Vision® teknologi ing portofolio enkoding. Dolby Vision bakal didhukung ing MediaKind Packaging lan MediaKind ...

Read More »

Teknologi Kreatif nggunakake Quicklink ST500 (Studio-in-a-box) kanggo kontribusi profesional

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Teknologi Kreatif, bagean saka Grup NEP, nggunakake ST500 Quicklink's (Studio-in-a-box) kanggo macem-macem kontribusi profesional kanggo ngirim acara virtual kanggo para klien. Saindhenging taun 2020, kita ndeleng akeh acara langsung sing dipindhah kanthi online kanggo njaga para pamirsa, kontributor, lan kru supaya aman. Teknologi Kreatif nggunakake Quicklink ST500 kanggo ngirim acara virtual bermutu kanggo para klien, kalebu feed video lan audio latensi sing konsisten lan sithik saka akeh kontributor jarak jauh ing macem-macem lokasi. Acara anyar sing dikirimake perusahaan nggunakake teknologi kalebu acara virtual kanggo perusahaan Blue-Chip internasional, sing mbukak 90 serentak ...

Read More »

BT nganyari layanan pertukaran video FacilityLine nggunakake Nevion's VideoIPath

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nevion, Perusahaan Grup Sony lan panyedhiya solusi produksi media virtualisasi, ngumumake dina iki, BT Media lan Broadcast wis ngleksanakake orkestra VideoIPath lan piranti lunak kontrol SDN kanggo nganyarke kontrol layanan pertukaran video tengah, FacilityLine. FacilityLine minangka layanan pertukaran video langsung berkapasitas tinggi, multi-format, sing ngidini pelanggan BT Grosir bisa nuduhake SD, HD lan UHD / 4K, kanthi cepet lan aman, kanthi atusan organisasi media ing Inggris minangka bagean saka komunitas media paling gedhe ing Eropa Supaya BT bisa nerusake perjalanan menyang jaringan SDN, otomasi lan infrastruktur IP, dibutuhake upgrade kanggo kontrol ...

Read More »

AGITO kerja keras ing Walanda

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

26 Februari 2021 Kanthi kantor ing Walanda, Belgia, lan Spanyol, Eurogrip minangka salah sawijining pemasok peralatan kamera spesialis paling gedhe ing Eropa lan nggawa pengalaman 25 taun menyang macem-macem produksi ing saindenging bawana. Iki minangka salah sawijining pembeli pertama saka salah siji sistem dolly modular AGITO lan wis bisa nggawe karya siaran ing lingkungan produksi saiki sing dibutuhake dening pandemi Covid. Salah sawijining proyek utama sing saiki digunakake uga dadi salah sawijining tradhisi musim salju utama Walanda, sing dadi landasan budaya yaiku Radio ...

Read More »

InSync Technology Ltd nganyari dadi PHABRIX QxL kanggo generasi sinyal ST 2110

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

26 Februari 2021 InSync Technology Ltd milih rasterizer QxL 25G IP ST 2110 PHABRIX kanggo generasi lan analisis video lan audio UHD SDI lan IP. InSync Technology minangka bisnis sing diduweni karyawan kanthi sukses, ana ing Petersfield, UK. Wiwit diwiwiti ing taun 2003, InSync wis spesialis ing pangembangan produk perangkat keras lan piranti lunak pamroses sinyal sing efisien banget, kanthi fokus ing tingkat pigura sing dikompensasi lan konversi format. Paola Hobson, Managing Director ing InSync Technology Ltd, ujar, "Penting banget nalika ngevaluasi solusi tes lan pangukuran anyar sing produk sing dipilih bisa menehi ...

Read More »

Teknologi playout kerikil dipilih kanggo nyopir Asharq News

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

26 Februari 2021 Pebble, otomatisasi utama, manajemen konten, lan spesialis saluran terintegrasi, nyuplai teknologi playout kanggo mbantu sukses ngluncurake Asharq News, layanan berita ekonomi lan politik multiplatform utama. Diumumake ing November 2020 pungkasan, perjanjian konten eksklusif antarane Bloomberg Media lan Saudi Research and Marketing Group (SRMG), dadi komponen utama saluran: 'Asharq Business with Bloomberg'. Asharq News kantor pusaté ing Riyadh kanthi kantor pusat ing Pusat Keuangan Internasional Dubai ing UEA, lan Washington ing AS, uga pusat-pusat pusat lan studio ing Kairo lan Abu Dhabi. Uga duwe kantor regional lan ...

Read More »

Cooke S7 / i Bingkai Lensa Plus Lensa Tambah Kejelasan Visual kanggo Ambiguitas Narasi ing Mburi Mripate

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

26 Februari 2021 Sinematografer Felix Wiedemann, BSC milih lensa utama Cookie Optics 'S7 / i Full Frame Plus kanggo njupuk Behind Her Eyes, sawijining drama misteri misteri enem kanggo Netflix. Adhedhasar novel eponim saka Sarah Pinborough, crita kasebut nyusul Louise, ibu tunggal putra lan kerja parsial ing kantor psikiater. Louise miwiti hubungan karo boss lan nggawe persahabatan sing ora mungkin karo garwane, nanging dheweke kejiret ing rahasia lan ora ana sing katon. "Iki crita kebak misteri lan suspense, lan ana pangertene manawa para pamirsa ...

Read More »

Posting Paling anyar

Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!