Kisah-kisah Unggulan

News

Audio Asylum Pindah Ing Pasar Anyar Kanthi Sistem Pemantauan PMC 5.1

Mbangun kualitas, akurasi lan, mesthine, swara fenomenal sing mung sawetara alasane apa Mark Yaman milih pemantau PMC kanggo Audio Asylum, fasilitas produksi audio ing Johannesburg, Afrika Kidul. "Aku seneng banget marang PMC," dheweke nerangake. "Nalika wiwitane saya nandur modal ing pasangan monitor PMC, aku ngerti aku bakal ngembangaken sistemku kanggo ngisi 5.1. Apa sing nggawe iki prasaja minangka kesediaan PMC kanggo njupuk nomer seri saka monitor lan nindakake perlawanan cocog karo liyane speaker aku perlu. Ora ana perusahaan monitor liyane aku ...

Read More »

Encore's Suzanne Thompson Ditampa Wayne Black Award

Kehormatan Dipuncariake ing 20th Anniversary Spotlight Awards ™ Gala Diadegake dening Wanita ing Film lan Televisi Vancouver Ing 20th Anniversary Spotlight Awards ™ Gala dianakaké ing Juli 2, 2019, Encore Vancouver Wakil Presiden Sales Suzanne Thompson dihormati karo Wayne Black Award kanggo sumbangan dheweke kanggo komunitas produksi kirim lokal. Disedhiyakake dening Nirlaba Wanita ing Film lan Televisi Vancouver (WIFTV), Anugerah Pramugari merayakan prestasi penting wanita ing industri media British Columbia (BC). WIFTV alamat sistemik alangan kanggo partisipasi witjaksono wanita ing produksi lan nyebarkeun media basis layar lan Wayne Black Award dijenengi ing ...

Read More »

Tuwuh pamindhahan kanggo teknologi produksi media virtualisasi Aperi mbantu ngamanake pendanaan $ 10m

Camarillo, California, Juli 3, 2019 - Aperi, pelopor produksi media virtualisasi, wis nutupi pendanaan luwih saka $ 10 yuta (USD) amarga ngupaya ukuran kanggo nyukupi kebutuhan sing akeh saka pelanggan kanggo macem-macem unik layanan. Kathah investasi menika saking sekawan kapitalis ventura ingkang dipimpin industri global ingkang dipunginaaken dening para ahli teknologi lan teknologi awan Merapar, lan kalebet Ocom, Manuardeo, Innov8on lan Malvern Ventures LLC, ingkang dipun tarik saking Inggris, AS, Eropa lan Asia. Ngrembag babagan kabar, Joop Janssen, CEO Aperi ngandika: "Iki demonstrasi kapercayan ing revolusioner Aperi ...

Read More »

Gaya Gedhe Toronto, Toronto, Ferwerda Mbantu Minggatake Donya ngluwihi Gilead kanggo "Tembang Tangane" Musim Tiga

Musim katelu saka serial dystopian "The Handmaid's Tale" sing ngasilake penghargaan MGM Television luwih maju ngluwihi novel bahan sumber dening Margaret Atwood, sing nampilake lokal ing njaba negara Gilead minangka wulan Juni terus nglibatake keterlibatan dheweke ing perlawanan nalika nyoba ngluwari putrane putri . Colin Watkinson, sing éntuk penghargaan Emmy Award Cinematografi kanggo karyané ing pilot acara, dadi DP kanggo rong episode episode kaping telu, kanthi DPs Zoe White lan Stuart Biddlecombe nangani episode sabanjure. Deluxe Colorist Toronto, Senior Colorist, Bill Ferwerda, sing nyedhiyakake finish werna 'seri kanggo rong mangsa sadurunge, dibangun ...

Read More »

Digital Airways lan ACCESS Twine for Car bisa ngaktifake layanan pesenan lan pembayaran ing mobil sing aktif

Tokyo, Jepang, 2ndJuly 2019 - ACCESS CO, LTD saiki ngumumake kerjasama kanggo nganyari pesenan sing didhukung voice lan inisiatif Digital Airways sing inovatif kanggo ACCESS Twine ™ kanggo Platform Layanan Mobil lan Layanan Konten. Kemitraan anyar mbisakake vendor otomotif OEM lan Tier-1 kanggo nyebarke solusi terpadu sing nyedhiyakake pembalap lan penumpang karo layanan ritel mobil, kayata booking lan mbayar hotel, bahan bakar lan parkir - kabeh diakses kanthi nggunakake swara swara. Integrasi bakal ngidini pembuat mobil lan pemasok kanggo nyedhiyakake akses cepet menyang layanan umum kanggo kabeh penumpang mobil - punapa mawon kahanan perjalananipun - lan njamin ...

Read More »

Pagelaran FilmLight menehi bédané marang pemenang Cannes

LONDON - 3 Juli, 2019: Loro-lorone hadiah utama ing Festival Film Cannes taun iki wis pindhah menyang film pecah-pecah sing gumantung ing ilmu warna FilmLight sing katon khas. Parasite, saka direktur Korea Bong Joon Ho, mundhut Palme d'Or, nalika direktur Mati Diop menangaké Grand Prix kanggo Atlantique (Atlantics), direktur wadon ireng pisanan kanggo ngurmati kehormatan. Parasite yaiku komedi peteng sosial lan ketegangan sosial . "Ana telung film utama ing film iki," ujare colourist Kevin Kang, sing ngrampungake film ing Dexter Studios ing Seoul. "Kanggo mbedakake suasana hati, kelas ngisor ...

Read More »

Jeblugan Insight TV ing Yunani lan Siprus ing Nova

Insight TV, panyedhiya konten global lan saluran TV wis ngumumake yen wis ngetokake saluran HD ing Yunani ing Nova, panyedhiya layanan hiburan lan komunikasi sing paling apik ing negara kasebut. Tèks TV Insight sing unik, sing nyurung wates roh lan petualangan, bakal kasedhiya ing Yunani lan Siprus karo subjudhul Yunani sing diwenehake dening Nova. Kesepakatan iki dikelola dening partner distribusi Insight TV, Thema. Nova nyedhiyakake pelanggan kanthi buket program internasional lan domestik kayata: olahraga, film, seri tv, berita, musik, program anak lan saluran hiburan umum, ditambah mayoritas ...

Read More »

Cooke S4 / i lensa utama bisa nyedhiyakake horrors perang ing Catch-22

Kanggo Hulu enem episode miniseries Catch-22, disutradarai dening Grant Heslov, Ellen Kuras lan George Clooney, cinematographer Martin Ruhe ngandut loro lensa Optik 'S4 / i Cooke Optics sing cocog karo rong kamera ARRI ALEXA -screen versi, kang premiered ing 17 Mei. Adhedhasar novel Joseph Joseph Heller sing diakoni, Catch-22 disetel nalika Perang Dunia II lan nyakup watara undang-undang militer sing nyatakake yen sampeyan miber misi sampeyan, sampeyan bakal gila, lan kabeh sing kudu dilakoni iku ora arep mabur . Nanging yen sampeyan ora takon, sampeyan wis waras, lan ...

Read More »

Prosesor Neuron Axon Ndadekake Debut Siaran Luncuran On New Truck Truck 'Cloudbass

UK Outside Broadcast spesialis Cloudbass dadi perusahaan siaran luar ing donya kanggo ngowahi truk OB sing ana wiwit HD-SDI menyang UHD IP nggunakake teknologi pangolahan sinyal generasi sabanjure Axon Digital Design. Transformasi iki ndadekake Cloudbass nawakake penyiaran kabeh keluwesan lan kecepatan alur kerja IP. Uga semenake posisi perusahaan minangka salah sijine panyedhiya solusi siaran sing paling maju sacara teknis ing Inggris. Nganyarke kendaraan kamera 20 mung njupuk limang minggu kanggo ngrampungake lan melu refurbishment total kabeh area kerja, uga instalasi lengkap ...

Read More »

Dane Cody milih DPA Microphones Kanggo Nangkep Dialog Crystal Clear

Mikrofon DPA mbuktekaken invaluable kanggo Production Sound Mixer Dane Cody sing wis nggunakake teknologi paling anyar perusahaan ing rong produksi pungkasan. Dane Cody saka Australia migunakaken DPA anyar 6000 Series Subminiature Microphones kangge nggayuh dialog lokasi kangge musim kaping kalih saking Harrow, satunggaling serial drama televisi populer ingkang diproduksi dening Hoodlum Entertainment kangge ABC Australia lan ABC Studios International. Dheweke uga nggunakake mikrofon miniatur CORE 4061 kanggo ngrekam dialog kanggo Paramount Players lan Nickelodeon Movies remake aksi langsung saka program animasi anak klasik Dora lan Lost City of Gold. Dane ngandika loro proyek benefited enormously saka ...

Read More »

SubtitleNEXT - Sponsor Emas ing Intermedia 2019 Warsaw Konferensi

SubtitleNEXT dijenengi Emas Sponsor ing Intermedia 2019 Warsaw Konferensi 19 - 20 September 2019 - Institut Linguistik Applied, Universitas Warsaw SubtitleNEXT kang pencipta lan distributor - Profuz Digital lan IABM-anggota PBT EU - remen kanggo konfirmasi status minangka Sponsor emas saka Intermedia 2019 Konferensi Warsaw saka 19 - 20 September. Didhisiki dening macem-macem lokakarya ing 18th September, konferensi kasebut bakal fokus utamane ing terjemahan audiovisual lan bakal dumadi ing Universitas Warsaw ing Polandia. Universitas Warsaw, Polandia - Marcin-Kluczek-20_Uniwersytet-Warszawski- Ngikuti saka sukses acara AVT sing diatur ing ...

Read More »

Broadcast Relies ing ATEM Constellation 8K kanggo 2019 Blancpain GT World Challenge America

Fremont, CA - Juli 2, 2019 - Desain Blackmagic saiki ngumumake yen Apex Broadcast wis mbangun truk OB khusus sing dikepengake karo switcher Atem Constellation 8K, ATEM 2 M / E Broadcast Panel, telung ATEM Panel Kontrol Kamera, 13 URSA Broadcast cameras, Broadcast Router Videohub, papat perekam Studio HyperDeck lan kurang luwih 30 Mini Konverter Fiber Optik 12G kanggo siaran 2019 Blancpain GT World Challenge America. Seri balap mobil profesional saben dina ing CBS Sports Network saben Minggu saka April nganti Oktober 2019. Apex Broadcast uga mbangun truk OB sing luwih cilik, sing digunakake kanggo motorsports nuduhake lan ...

Read More »

Sennheiser njabat Shraddha Mukul minangka Regional Marketing Manager pisanan kanggo Timur Tengah

Sawisé ngrembaka ing sawijining bisnis bisnis Konsumer lan Pro-Audio ing Timur Tengah, Sennheiser wis ngetokake investasi ing wilayah kasebut kanthi janjian saka Shraddha Mukul minangka Regional Marketing Manager sing anyar. Ing peran sing anyar, Mukul bakal ngurusi aktivitas merek lan marketing marketing Sennheiser ing saluran sales, minangka spesialis audio katon kanggo ngasilake sukses lan sesambungan strategis karo mitra. Mukul bakal laporan langsung menyang Mig Cardamone, Direktur Penjualan lan Pemasaran ing Sennheiser Middle East sing ngandika, "Kita wis terus berkembang jejak kita ing Timur Tengah ...

Read More »

Rich Ellis Mimpin Sales ing Periscope Post & Audio, Hollywood

Periscope Post dan Audio HOLLYWOOD-Chicago wis milih Rich Ellis minangka Executive Sales Manager ing fasilitas bubar kasebut ing Hollywood. Veteran industri sing nduweni pengalaman luwih saka rong dekade, Ellis bakal ngedol dodolan kanggo fasilitas kaki persegi 22,000 sing anyar, sing nyedhiyakake layanan pasca-produksi swara lan gambar kalebu koran, editor, grading warna, editing suara, lan pencampuran . Michael Nehs, pemilik co-pemilik Periscope Post & Audio, ngandhakake yen Ellis iku wong sing becik kanggo ngenalake Periscope menyang studio, penyiaran, perusahaan streaming, lan produser film lan televisi liyane. "Sugih iku profesional fenomenal, uga disambung lan komit kanggo nyedhiyakake klien ...

Read More »

Calrec Artemis Pilihan Pisanan kanggo Clark Media

VALENCIA, CA, JULY 1, 2019 - Nalika Clark Media ngluncurake produksi produksi anyar 53, Konferensi audio digital siaran Artemis Light Calrec Audio yaiku ngarep lan tengah. Rig iki dirancang kanggo fleksibel; khusus kanggo nggolekake produksi 4K UHD lan HD native kanggo kabeh saka acara olahraga lan program penghargaan kanggo nampilake pertunjukan game lan crita berita. "Minangka salah sijiné konsol-konsol ing industri siaran, kita yakin yakin milih Calrec lan, kaya sing dikarepake, Artemis ora bisa dikalahake," ujare Steven Engineer, ketua insinyur kanggo Clark Media. "Iku menehi kita keluwesan ...

Read More »

Primestream Tapped dening Organisasi Amerika Serikat kanggo Katalog Transkripsi lan Video Otomatis

Primestream® pimpinan ing Media Asset Management lan automasi alur kerja dina iki ngumumake yen Organisasi Negara Amerika (OAS) milih platform Primestream's Xchange® - sing dianakake ing awan lan diintegrasi karo Artificial Intelligence (AI) - kanggo katalog aset media. Integrasi AI bakal ngenali saben speaker ing sembarang video sing digawe saka sesi OAS. Sabanjure, isi audio bakal ditranskrip saka pirang-pirang basa supaya bisa dikirim kanthi cepet menyang negara anggota 35 OAS, sing nyakup saben negara ing Amerika. Iki dandan sing pinunjul liwat proses manual sadurungé, sing ...

Read More »

Alkemy X nyebabake Rich Shurtliff minangka Direktur IT

Insinyur veteran njupuk alih pensiun VP of Engineering Bob Pyle. NEW YORK CITY- Perusahaan media premier antariksa Alkemy X saiki ngumumake janjian Rich Shurtliff minangka Direktur Teknologi Informasi. Shurtliff, sing nyedhiyakake pengalaman jero IT kanggo efek visual, desain lan produksi konten, bakal ngawasi strategi, layanan lan operasi teknologi informasi perusahaan ing studio Philadelphia, New York, lan Los Angeles. Panjenenganipun nggantosaken pensiun Bob Pyle, ingkang dados pawiyatan paling caket saksampune 30. "Alkemy X nduweni tradhisi sing dawa nggarap teknologi maju kanggo ngembangake kreativitas, efisiensi lan keamanan," ...

Read More »

Gereja WestGate Tambah Multi-Kampus Pengiriman Video Langsung karo Z-HD5500 HDTV Kamera Hitachi Kokusai

Kamera anyar ngangkat kualitas gambar nalika ngasilake prodhusèn kanggo nggawé pengalaman video sing luwih dinamis Woodbury, NY, Juni 28, 2019 - Minangka gereja WestGate, San Jose, California-wiyar ditembangké ngluwihi kampus asli Saratoga menyang sawetara lokasi satelit, video urip dadi panyumbang penting wutah sing ditindakake. Looking kanggo ningkatake kualitas gambar lan keluwesan produksi kanggo siaran multi-situs, gereja kasebut nuku loro studio produksi lan studio produksi Z-HD5500 HDTV saka Hitachi Kokusai Electric Amerika, Ltd. (Hitachi Kokusai) lan wis seneng karo asil. "Nalika aku gabung karo pasamuan, kita wis nggedhekake kapasitas kita ing Saratoga, lan duwe impen ...

Read More »