News

IMT Vislink ngumumkeun Kolaborasi Gabungan karo Panasonic ing IBC 2018

AMSTERDAM, SEPTEMBER 6, 2018 — xG Technology, Inc. (“xG” or the “Company”) (Nasdaq: XGTI, XGTIW), whose IMT Vislink brands are recognized as the global leaders in live video communications in the broadcast, law enforcement and defense markets, announces that IMT Vislink will be showcasing its joint collaboration with Panasonic at this year’s IBC show (Stand 1.A69). IBC marks the first time this partnership, which pairs IMT Vislink’s external wireless HCAM camera system with the Panasonic studio camera range, will be on display. In addition, IMT Vislink is debuting its upgraded HCAM/ULRX platform. The latest HCAM transmitter improves latency to 1 frame on all formats, including 4K UHD. With ...

Read More »

IBC 2018: TSL Products Highlights Interconnectivity Through Advanced Control

Marlow, UK – September 6, 2018 – TSL Products announces various updates to its Advanced Broadcast Control Systems that demonstrate the ability to provide interconnected solutions for traditional, IP and hybrid networks. New functionality includes edge device routing in remote production environments as well as playout and automation functionalities, which will be on display at IBC 2018 (Stand 10.B41, Hall 10). With these new developments and the addition of new protocols and peripheral devices, TSL brings more power to its control offering and opens it up to new areas of the broadcast chain. “At IBC 2018, we’ll be showcasing the connective ...

Read More »

M6 Group Transitions menyang All-IP Workflow Kanthi Harmonic

SAN JOSE, Calif. - Sept. 6, 2018 - Harmonik (NASDAQ: HLIT) ngumumake yen M6 Group, operator utama saka pirang-pirang saluran TV ing Prancis, bakal nganyarke infrastruktur ingest, playout lan panyimpenan kanggo solusi media-over-IP saka Harmonic. Ndhukung dhukungan kanggo standar SMPTE ST 2110 kanggo pangiriman media profesional liwat jaringan IP lan SMPTE 2022-7 kanggo ngoper proteksi mulus, solusi playout lan panyimpenan Harmonic bakal ningkatake transisi penyiar menyang kabeh pangiriman video IP. "Duwe migunaake solusi produksi lan pemutaran video Harmonic sajrone dasawarsa, kita ngerti langsung lan inovasi sing diwenehake," ujare Mathias ...

Read More »

V-Nova PERSEUS mbisakake peluncuran Pipul TV ing pasar Nigerian sing cepet-cepet berkembang

• V-Nova PERSEUS Plus uniquely enables highest quality education and entertainment service over any network • V-Nova PERSEUS Plus uniquely enables highest quality education and entertainment service over any network • Pipul TV leverages PERSEUS Plus to provide over 200 linear channels and vast VOD catalogue • PERSEUS Plus delivers HD video at 1 Mbps, maximizing service availability and reducing consumer data usage costs V-Nova, a leading provider of video compression solutions, today announced that Pipul TV, a next-generation Nigerian-based education and entertainment television and media communications network, has selected V-Nova PERSEUS Plus to support the launch of the company’s innovative ...

Read More »

TITAN ATEME Mundhake Layanan E-Learning Kroton Educacional Jangkar ing Biaya Sehat

PARIS, DENVER, SINGAPORE, SAO PAULO, September, 06 2018 - ATEME, pimpinan berkembang ing solusi pengiriman video kanggo siaran, kabel, DTH, IPTV lan OTT ngumumake yen sing ana ing organisasi pendidikan swasta swasta paling gedhé ing Afrika, Kroton Educacional, wis kasil ditudhuhake solusi TITAN lan AMS kanggo nggedhekake layanan IPTV lan OTT sing efektif, biaya. Solusi TITAN digunakake kanggo siaran kursus pendidikan urip lan latihan kanggo luwih saka situs resepsi 1,200. Saliyane ing siaran langsung, solusi TITAN uga bisa digunakake kanggo pangembangan konten saka pusat pembelajaran jarak (NED) menyang Kroton Teleports. Luwih kanggo ...

Read More »

Andorra Telecom Ngembangake Penawaran IPTV Kanthi Viaccess-Orca

PARIS - Sept. 6, 2018 - Viaccess-Orca (VO), pimpinan global nyediakake platform OTT lan TV, proteksi konten lan solusi data canggih, ngumumake yen Andorra Telecom, operator telekomunikasi utama ing Andorra, bakal nggedhekake jejere layanan IPTV lan ngetokake penawaran TV sabanjure sing anyar, kanthi migunakake solusi TV Platform lan DRM. Solusi VO bakal ngaktifake Andorra Telecom kanthi aman ngirim konten urip lan VOD kalebu layanan canggih kayata live VOD, TV nyekel, TV wiwitan, lan NPVR kanggo pelanggan ing pirang-pirang panggonan. "Konsumsi video ganti, lan goal kita yaiku ...

Read More »

Autoscript Ngenalke iPad Prompting Kanggo WinPlus-IP

LONDON - Sept. 6, 2018 - Autoscript, perusahaan telekomunikasi terkemuka dunia lan merek Vitec Group, dina iki ngluncurake iEVO - aplikasi unik sing ngidini siji utawa luwih iPads disambungake langsung menyang software WinPlus-IP sing didesak lan digunakake minangka alat teleprompter, pengawas rujukan tambahan, utawa operator pratinjau sing mirsani ing sembarang lokasi ing jaringan. Kanthi mundhut lisensi WP-i kanggo WinPlus-IP, para pengguna bisa nyambung lan nampilake skrip sing dijaluk ing iPad kanggo nyedhiyakake monitor, portable kanggo operator lan talent sing dipercaya. Nalika disambungake karo WinPlus-IP, solusi IP-aktif otomatis Autoscript, iPad karo aplikasi iEVO bakal ...

Read More »

Ngenali Taun-taun Ganti 15

By Nick Pearce-Tomenius, Co-founder and Sales and Marketing Director, Object Matrix Fifteen years ago, Jon Morgan asked me to join him in a journey to create a company that would revolutionise storage as we knew it. Myself and Jon decided that it was time to develop our own vision. We had foreseen the exponential growth of data volumes, and felt that we could develop a company that could successfully meet the challenges that would undoubtedly come with such an explosion of content. Fifteen years on and that same industry has changed a great deal, as has the company, and with ...

Read More »

Fasilitas Postmill Legendary Windmill Ndhuwur kanggo EditShare Storage EFS Tiered

Iconic end-to-end post production facility remedies siloed storage pools and disparate workflows with XStream EFS scale out shared storage, EFS near-line and Flow media asset management Basingstoke, UK — September 6, 2018 XCHARX EditShare® a technology leader in intelligent scale-out storage, AQC and media management solutions, announced today that end-to-end full service post production facility Windmill Lane has invested in the XStream EFS scale out storage platform and Flow media asset management. The facility, whose portfolio includes commercial brands such as Virgin Mobile, Tesla, Toyota; feature films such as Terminal, starring Margot Robbie and Miss Julie, starring Jessica Chastain and Colin Farrell; and ...

Read More »

IBC News: Muncul TV nduwe Showbiz Spectrum X-Series

AMSTERDAM, SEPTEMBER 6, 2018 - Tampilake TV, panyedhiya global pangembang platform pangolahan video generasi sabanjure kanggo video siaran lan streaming kanthi kualitas dhuwur, bakal nampilake platform X-Series latency, ultra-low ing kapasitas IBC (Stand 1 .C61). X-Series (X10 / X20) nawakake spektrum codec encoding sing lengkap, lan mbantu panyiar ngenalaken akeh manfaat operasi IP-centric ing wektu sing padha lan kanthi kesederhanaan sing ekstrim. Platform X10 lan X20 nawakake pilihan programmable karo modul sing gampang diganti antarane SDI lan IP ing salah siji domain dikompress utawa entuk dikompresi. Modul iki luwih nduduhake prasetya Panampilan kanggo ngrampungake transisi menyang IP ...

Read More »

Upgrade saka nangu.TV Platform lan Bukak saka Orange Sport Channel ing Rekam Wektu

nangu.TV, panyedhiya platform media perintis kanggo layanan IPTV lan OTT, ngumumake layanan box-top OTT anyar, tumuju ing platform nangu.TV kanthi kerjasama Orange Slovensko. Anyar sing diluncurake ing pasar Slowakia, solusi anyar iki ngidini pelanggan Orange nonton Orange TV liwat layanan online kalebu premium olahraga anyar Orange Sports ing sembarang lokasi kanthi akses internet ing set TV standar. Instalasi platform iki diwenehake karo komponen anyar sing disesuaikan kanggo syarat lokal pasar lan infrastruktur Slovak. nangu.TV luwih ningkatake komponen streaming, sing, bebarengan karo redundansi geografis sing ditindakake sadurunge kanthi ...

Read More »

Bayangkan Komunikasi, SpotX lan THEO Technologies Nampilake Ekosistem Pangiriman Lengkap ing IBC2018

Integrated, best-of-breed platform ngijini pengiriman apik iklan menyang OTT lan layar siaran linear [DALLAS, 06 September 2018] - Ing IBC2018 (14-18 September 2018, Amsterdam), Imagine Communications, SpotX lan THEO Technologies bakal nduduhake lengkap , ekosistem paling apik sing nyedhiyakake perusahaan media kanggo monetisasi persediaan, nggawe kampanye, muter video ing saben piranti lan platform, lan ngirim iklan menyang piranti sing nyambung menyang IP, TV alamat, lan layar siaran linear tradisional saka kampanye terpadu lan silo pangiriman. Platform pangiriman iklan sing terpantas, end-to-end bakal dituduhake ing Imagine Communications 'stand ing Amtrium, # 4.A01. "Bayangkan Komunikasi teko mbukak, inovasi standar sing ...

Read More »

MOG ngresiki Vizzi Online Video Platform ing IBC 2018

MOG presents Vizzi Online Video Platform at IBC 2018 An online video platform with full support for 360 [Maia, 06 September 2018] MOG Technologies, the worldwide supplier of end-to-end solutions for professional media unveils today one of the highlights at this year IBC Show. Vizzi is an all-in-one solution to publish, distribute, manage and monetize media contents. The new solution will be showcased at this year IBC, booth 7.A27. MOG believes that implementing an OTT platform does not need to be a complicated process. With Vizzi, organizations get an end-to-end solution that covers every aspect of the OTT ...

Read More »

Bluefish444 partner karo ClassX ing IBC Show 2018

Kagiyatan grafis siaran langsung KRONOS karo LiveBoard North Melbourne, Australia, September 6, 2018 - Bluefish444, produsen kualitas video 4K SDI, ASI, Video Over IP & HDMI I / O sing profesional lan ora dikompres. nuduhake Epoch lan hardware video KRONOS karo piranti lunak ClassX ing IBC Show 2018. ClassX LiveBoard minangka panyedhiya konten grafis siaran lan alat playout sing kuat, saéngga kanggo cepet lan kuat 2D, 3D grafis ing lingkungan siji. Kanthi grafis berbasis templat, efek PIP nyata-wektu, antarmuka drag and drop, otomatisasi dibangun lan nomer plugin grafis sing luar biasa, LiveBoard minangka solusi kabeh-ing-siji ing ...

Read More »

Paywizard nggabung karo Verimatrix kanggo ngaktifake pendekatan pre-emptive kanggo QoE

Paywizard partners with Verimatrix to enable pay-TV operators to proactively engage customers experiencing QoE issues Paywizard research shows contacting customer service with problems is one of the biggest pain points in the operator-subscriber relationship Partnership integrates Verimatrix Verspective® RT with Paywizard’s subscriber intelligence platform – Singula™ Extends Singula’s single customer view to include real-time updates on quality of service so operators can pre-emptively reach out to subscribers facing issues London, 6th, September, 2018 XCHARX Paywizard, the pay-TV subscription, billing and customer relationship management (CRM) specialist, has today announced that it has partnered with Verimatrix, a specialist in securing and enhancing revenue for ...

Read More »

ACCESS lan ZEASN partner kanggo kasedhiyan gen Smart TV

ACCESS and ZEASN usher in next gen Smart TV experiences The collaboration combines ACCESS’ expertise in connected entertainment with ZEASN’s smart TV app store and embedded WhaleOS Oberhausen, Germany, 6 September 2018 − ACCESS CO., LTD and Beijing ZEASN Information Tech CO. (ZEASN), today announced a joint solution that turns Smart TVs into entertainment hubs. The collaboration capitalizes on the connectivity features of Smart TVs to offer a smart digital library and apps, while enabling the entertainment industry to easily manage their custom apps, statistics and revenue. “Smart TVs have changed radically over the past twelve months, becoming much more intuitive to ...

Read More »

Turner International Argentina nglangkepake Mediaproxy Software Broadcast Compliance and Monitoring

Mediaproxy, panyedhiya solusi penyiaran IP berbasis piranti lunak kanggo kepatuhan, pemantauan lan analisis, wis ngumumake yen Turner International Argentina milih solusi berbasis piranti lunak kanggo pemanggilan kepatuhan lan pemantauan siaran langsung. Adhedhasar ing Buenos Aires, Turner International Argentina, anak perusahaan Time Warner, mrodhuksi lan nyedhiyakake portofolio saka warta, hiburan, lan konten olahraga kalebu CNN en Español, Warner Channel lan Jaringan Kartun liwat 56 yuta omah-omahé ing Amerika Latin. Ing syarat ketaatan lan kualitas layanan, Turner International Argentina milih LogServer kanggo ngangkut lan ngawasi saluran 95 liwat IP. LogServer iku Mediaproxy's ...

Read More »

Giuseppe Angilello Nggabungake Riedel minangka Sales Manager ing Italia

WUPPERTAL, Jerman - Sept. 5, 2018 - Riedel Communications ngumumake yen Giuseppe Angilello wis gabung karo perusahaan Sales Manager Italia. Ditampa kanthi ngembangake bisnis sales and rental Riedel kang nyebarake pasar siaran lan pasar AV Italia, Angilello laporan langsung menyang Maribel Román, General Manager Riedel kanggo Eropa Selatan. Angilello gabung karo Riedel saka Avid Technology Italy, ing ngendi dheweke dadi dodolan ing saluran sales lan peran pembangunan bisnis. Nalika ing Avid Italia, dheweke njabat manajer penjualan saluran 1 kanggo Eropa Selatan ing 2017 kanggo ngetungake penjualan produk-produk sing mentas diluncurake. Sadurunge Avid, Angilello ...

Read More »
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!