Kisah-kisah Unggulan

News

Wawasan Productions Tetep ing dalan kanthi Clear-Com

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Industri acara langsung wis mbuktekake ketahanan sajrone taun kepungkur, tetep ditampilake kanthi masang alur kerja anyar lan ngonfigurasi teknologi kanthi macem-macem cara. Insight Productions minangka conto sampurna saka inovasi iki, adaptasi karo produksi jarak jauh kanggo ngrampungake dhukungan produksi tradisional ing situs. Kanggo nggayuh pendekatan hibrida iki kanthi lancar, perusahaan nggunakake Clear-Com®'s LQ® Series IP Interfaces lan Agent-IC® Mobile App kanggo komunikasi sing efisien lan berkualitas ing antarane kru teknis, klien lan bakat, manawa ana ing transit, ing papan utawa ing omah. Insight Productions didegake dening sedulur Dylen lan Austen Roberts, ...

Read More »

PBS39 Ngleksanakake Caption Realtime Otomatis sing Diaktifake AI saka Red Bee Media

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Stasiun televisi adhedhasar Pennsylvania PBS39 (WLVT) bubar ngetrapake Otomatis Realtime Captioning (ARC) saka perusahaan jasa media global Red Bee Media. Solusi sing didhukung AI nggabungake teknologi Pengenalan Pidato Otomatis (ASR) kanthi platform caption live Subito sing ditampilake Red Bee. Ngidini penyiar ngaktifake katrangan otomatis sing paling apik kanggo konten langsung sing direncanakake lan darurat kanthi penet tombol. PBS39 milih pindhah menyang ARC sawise nyoba suwene 3 wulan karo Red Bee. "Tim kita seneng duwe kebebasan supaya bisa ngaktifake katrangan tertutup kanthi gampang kanggo siaran langsung kapan wae dibutuhake," ujare Andrea Cummis, Kepala ...

Read More »

Quantum StorN Next Nyetel Rekam Kinerja Anyar kanggo Beban Video

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

StorNext 7 ngatasi kabeh sistem file liyane ing kabeh metrik SPEC SFS 2014 nggunakake 57% simpul panyimpenan luwih murah tinimbang pesaing paling cedhak SAN JOSE, Calif. - 25 Februari 2021 - Quantum Corporation (NASDAQ: QMCO) dina iki ngumumake yen StorNext® File System minangka sistem file paling cepet kanggo beban kerja video. Ing uji coba nggunakake patokan independen SPEC SFS 2014, sistem StorNext 7 ngatasi kabeh sistem file liyane ing kabeh telung metrik kinerja, nggunakake arsitektur referensi kanthi 57% simpul simpul sing luwih sithik tinimbang vendor paling cedhak sabanjure lan kanthi biaya sing luwih murah saben aliran bebarengan. Asil kasebut nduduhake ...

Read More »

Kamera Kayu Nggawe Aksesoris kanggo Canon EOS C70

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

  24 Februari 2021 (Dallas, TX) - Kamera Kayu ngumumake macem-macem aksesoris sing kompatibel karo Canon EOS C70 anyar, nambahake bagean modular sing dawa, lan luwih ningkatake kustomisasi supaya cocog karo persyaratan pribadi operator kamera. Operator bisa nggedhekake permukaan C70 kanthi Plate Top kontur lan ningkatake keprigelan genggam kanthi Mini Top Handle - kalorone duwe akeh ¼ ”-20, ⅜” -16, lan ARRI sing dipasang standar kanggo ngamanake Kamera Kayu tambahan utawa aksesoris pihak katelu. Monitor Hinge sing kompatibel nambah visibilitas monitor ing kamera kanthi sudhut miring 180 derajat; gunung iki tekan ...

Read More »

Dejero Nyambungake Kreatif Subaru Sejatine ing Wektu Nyata kanggo Tembak Komersial ing Pegunungan Kanada sing Jauh

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Layanan Dejero CellSat nglancarake komunikasi langsung lan transfer video kanggo First Mile Technologies sajrone nggawe iklan Subaru ing Alberta Waterloo, Ontario, 23 Februari 2021 - Komersial Subaru anyar dening perusahaan produksi OPC, ditembak ing sisih gunung sing adoh ing Taman Nasional Banff, Alberta , urip amarga layanan konektivitas CellSat sing diganti game Dejero, solusi satelit seluler lan Ku-band campuran kanggo penyiaran jarak jauh, komunikasi lan kolaborasi, sing nyedhiyakake konektivitas nirkabel sing tahan banting ing lokasi sing adoh. Kanggo ngatasi tantangan logistik lan finansial sing disedhiyakake dening panyambungan seluler winates ing lokasi motret jarak jauh lan panyiapan lan panggunaan ...

Read More »

Calrec: Sara Fernandez, Senior Audio Engineer ing VAV Group, Wawancara kerajinan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sara Fernandez, Teknisi Audio ing VAV Group, wis 14 taun kerja ing audio profesional lan nggunakake Calrec Summa kanggo macem-macem proyek. Waca apa sing bakal diandharake babagan Summa, bebarengan karo pindhah menyang IP lan apa sing dipikirake babagan masa depan swara profesional. Kepiye sampeyan dadi Teknisi Audio lan apa sing menehi inspirasi kanggo mlebu ing lapangan kasebut? Aku ngerti aku bakal sinau kanthi swara sadurunge lulus SMA. Wiwit cilik aku kepincut karo jagad audio-visual. Sawise rampung sinau, aku ngrampungake magang ing ...

Read More »

ATEME Nggampangake Luwih Setengah Kabeh Penyebaran ATSC 3.0 ing Amerika Utara

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

ATEME, pimpinan solusi pengiriman video kanggo siaran, TV kabel, DTH, IPTV lan OTT, ngumumake platform TITAN Live diterapake ing luwih saka setengah kabeh tugas ATSC 3.0 ing Amerika Utara ing taun 2020, nyedhiyakake kepemimpinan teknologi lan inovasi kanggo sawetara penyiar paling gedhe ing AS. Akeh stasiun TV lan grup stasiun sing misuwur saiki nggunakake ATEME TITAN Live kanggo peluncuran ATSC 3.0 uga penyegaran ATSC 1.0 kanthi jumlah saluran sing tambah lan konsolidasi saluran saka stasiun sing beda-beda dadi siji menara. Sinclair Broadcast Group kalebu pemimpin sing nggunakake solusi ATEME, kalebu sing pertama ...

Read More »

Posting Paling anyar

Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!