Kisah-kisah Unggulan

News

Desain Blackmagic Ngumumake Blackmagic URSA Mini Pro 4.6K Update

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA, USA - Senin, 25 Mei 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake nganyari piranti lunak anyar kanggo kamera Blackmagic URSA Mini Pro 4.6K asli sing nambah lokalisasi kanggo 11 basa, kemampuan kanggo nampilake LUT 3D 6.9.3D ing klip RAW Blackmagic. pandhuan pigura sing bisa disesuaikan anyar uga prilaku sing apik kanggo tombol fungsi. Pembaruan kasebut uga nambah kompatibilitas kanggo audio sing dipasang ing output SDI, fungsionalitas sinkronisasi jam sing luwih apik, lan liya-liyane. Kamera Blackmagic 6.9.3 Update kasedhiya saiki minangka download gratis saka situs web Desain Blackmagic. Kamera Blackmagic 11 Nganyari nambah dhukungan kanggo XNUMX macem-macem basa supaya bisa ...

Read More »

Pandhuan Survival Rapat Online diterbitake

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Minggu iki Pandhuan Survival Rapat Online wis diterbitake kanggo diluncurake ing Amazon Paperback and Kindle. Buku sing ditulis panulis sing nggawa kita Esports in Education, Live Streaming yaiku Smart Marketing lan Tiket Virtual bali maneh karo buku liyane sing pas. Pandhuan Survival Rapat Online yaiku buku sing bisa mbantu sampeyan dadi komunikasi lan komunikasi komunikasi online sing luwih apik kayata Skype, Zoom, Facebook, Microsoft Teams, lan Google Meet. Buku kasebut wis diumumake kanthi acara virtual mbesuk sing disebut PresenceSummit kanggo organisasi sing pengin nggawa pembangunan profesional menyang tim kasebut babagan ...

Read More »
Magewell Ultra Stream

Magewell Ngembangake Kapabilitas Ngrekam lan Live Streaming ing Enkodeng Stream

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nganyari perangkat kukuh gratis nambah mode rekaman anyar kanggo panyimpenan internal lan USB, dhukungan protokol RTSP, lan liya-liyane Mei 26, 2020 - Nanjing, China: Magewell wis nganyarke upgrade anyar kanggo kulawarga streaming streaming stream live streaming encode sing luwih menang penghargaan. gampang panggunaan piranti lan versatility. Kasedhiya ing kabeh unit anyar lan minangka update firmware gratis kanggo para pelanggan sing wis ana, versi 1.3 nambah mode rekaman anyar sing fleksibel saliyane dhukungan protokol streaming lan macem-macem perbaikan bocah cilik. Encoder Ultra Stream Magewell nggawe streaming live luar biasa sanajan pangguna ora profesional, supaya bisa ngrekam utawa stream ...

Read More »

LiveU TV Ndhaptar Crita Digital sing Apik menyang Media Sosial

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LiveU wis mbantu para pelanggan memikat para pamirsa nggunakake video langsung sajrone sepuluh taun. Saiki perusahaan ngetokake seri program langsung asli ing ngisor payung TV LiveU kanggo menehi pendhidhikan, inspirasi, lan melu para pamirsa ing omah. Acara kasebut, sing ditampilake ing kaca Facebook resmi LiveU, diprodhuksi kanthi nggunakake inovasi LiveU paling anyar kalebu unit lapangan mobile, aplikasi LU-Smart, IFB lan Video Return. Ing wektu medhot sosial iki, Pelanggan Sambungake sorot pelanggan nggawe konten langsung sing unik kanggo perusahaan, ibadah, pamrentah, nonprofit, lan host pasar liyane supaya bisa nyambung karo komunitas. LiveU ...

Read More »

CampusLore ngetrapake Quicklink kanggo diskusi atlit NFL lan NBA

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

CampusLore, platform kanggo pro-pemain njupuk game College College sing nggawe konten video asli karo atlit profesional, wis ngetrapake pembuatan Quicklink kanggo NFL lan pembuangan atlet NBA. Seri konten pertama sing dikembangake CampusLore kanthi nggunakake solusi Quicklink yaiku CL Live. CL Live minangka acara basket basket NBA / NCAA mingguan sing nampilake pemain NBA saiki, Georges Niang (Utah Jazz) lan Monte Morris (Denver Nuggets), sing ngrembug lan ngrusak macem-macem topik babagan basket sekolah lan NBA. Solusi Quicklink wis nggawe CampusLore kanggo ngenalake tamu sing remen ditampilake saka laptop utawa piranti seluler. ...

Read More »

SoftAtHome lan RDK Kolaborasi kanggo Nggawe Produk Video Anyar kanggo Penyedhiya Layanan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nggarap komunitas RDK, SoftAtHome nggawe solusi basis RDK Video lengkap sing nggabungake streaming multicast, DVB, Live DASH, agregator telusuran universal, aplikasi streaming video premium anyar, kontrol swara, lan pengalaman pangguna label label ImpressioTV putih. Paris (FRANCE) - 26 Mei 2020 - SoftAtHome, perusahaan piranti lunak independen kanggo broadband, video, lan analytics, bangga ngumumake produk paling anyar adhedhasar piranti lunak open source RDK kanggo industri video global, minangka bagéan saka portofolio Video kasebut. Minangka anggota sing paling disenengi RDK wiwit taun 2014, SoftAtHome wis nggawe solusi kanggo operator siaran, broadband lan OTT kanthi kritis ...

Read More »

Alun-alun Densitron kanggo Tes lan Pangukuran

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kent, Inggris, 26 Mei 2020 - Densitron, pimpinan global ing Interaksi Mesin Human Human Inovasi (HMI) lan teknologi tampilan, saiki ngenalake rasio aspek 1: 1 aspek rasio 4.0 '' Modul TFT Perindustrian Rugged kanthi fitur luar biasa sing dirancang kanggo operasi ing lingkungan tantangan. Musuh ing piranti; tes genggem lan ngukur; lan produk keamanan niche, kaca ngoper pesawat ing IP (IPS) modul nggunakake cairan kelas otomotif sing bisa beroperasi saka -30 ° c nganti + 85 ° c, becik digunakake ing lingkungan sing atos kanthi suhu sing nemen. Luwih saka fitur suhu operasional ultra-sudhut iki, insinyur Densitron wis nggabungake desain LED sing padhang lan kompak sing nyedhiyakake ...

Read More »

Alliance Teknologi Teknologi Nggawe Kolaborasi lan Nambah Anggota Anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MONTREAL - 26 Mei 2020 - Suket Lembah terus nyengkuyung kolaborasi ing rantaian produksi media kanggo nguatake barang-barang kanggo para pelanggan kanthi nampi sawetara anggota anyar menyang Grass Valley Technology Alliance (GVTA). Diluncurake ing April 2019, program sertifikasi menehi keuntungan penting kanggo para pelanggan, kayata kapercayan tuku lan entuk akses menyang sawetara sistem lan solusi sing bisa digandhengake karo platform Grass Valley lan komponen alur kerja. EcoDigital, Haivision, Mark Roberts Motion Control (MRMC) lan Vinten lan Autoscript Vitec Group gabung karo limang perusahaan sing wis ana ing GVTA. "Wiwit diluncurake taun kepungkur, ...

Read More »

Posting Paling anyar