News

Ben Murray PostWorks 'Technicolor' Tampilake Panel ing Distribusi ing DOC NYC

NEW YORK- Wakil Presidhèn Kreatif Technicolor PostWorks Layanan Kreatif Ben Murray bakal moderat diskusi panel ing nyiapake film kanggo distribusi ing Konferensi DOC NYC PRO minggu depan, dianakaké bebarengan karo festival film DOC NYC. Murray bakal disambung dening John Campbell, partner lan kepala manajemen Buffalo 8; produser / sutradara Blair Foster of Jigsaw Productions, lan pembuat film Alysa Nahmias, pangadeg Ajna Films. Studi Kasus Judhul: Nyiapake Film Sampeyan Kanggo Distribusi, sesi kasebut dijadwal kanggo Selasa, November 13 ing 3: 45 ing Pusat IFC. Kanthi akeh layanan streaming lan platform basis web, ...

Read More »

Media Link Ngundhuh Perangkat Lunak Manajemen ProMD Versi Basa Jepang

Pranala Media, pabrikan lan pelopor ing teknologi liwat media IP, ngumumake peluncuran ProMD EMS - Japanese, penerjemah Jepang kanthi piranti lunak ProMD Enhanced Management System. Bakal ditampilake ing acara InterBee sing bakal teka, Nopember 14-16, 2018 ing Booth Media Links: Hall 3 / 3309. ProMD EMS - Jepang ngidini pangguna nggunakake basa Jepang kanggo gampang ngakses sistem ProMD EMS kanggo piranti Media Link, kayadene Media MD8000 liwat solusi IP Transport, Series Switch MDXXUMUM, perangkat pinggiran jaringan MDP3000, uga minangka LAN sing gegandhengan ...

Read More »

STORY David Orr lan Cramer-Krasselt Tackle Fire and Ice for Rain-X

David Orr lan lembaga agency CHICAGO- STORY Cramer-Krasselt ndudingake sepasang wiper koco kanggo tes pungkasan ing titik anyar sing apik kanggo Rain-X. Ing iklan, sepasang wiper wesi Rain-X Silicone AdvantEdge sing pisanan diselehake ing pamblokiran Ès banjur dibuwingake nganggo geni gas sing kuat. Minangka banyu lan potongan ungu alon-alon nyedhak saka blades, tandha swara nyatakake yèn "bisa urip ing kahanan iki, mesthine bakal tetep ana ing kahananmu." Orr nganakaké demonstrasi dramatis kanthi cara praktis. Dheweke dikontrak perusahaan Ès Chicago kanggo mbeku blades ing ...

Read More »

QYOU Media ngangkat veteran industri Krishna Menon minangka Chief Revenue Officer The Q India

• Veteran industri sing tuwa karo pengalaman jero ing program pemrograman kanggo pasar pemuda • Setel kanggo ngedongkrak iklan lan sponsor penjualan minangka Q India kanthi cepet ningkat ing pasar seluler kanthi cepet kanthi 230 yuta pelanggan Dublin / Los Angeles / Toronto, November 8, 2018 - QYOU Media Inc. (TSXV: QYOU OTC: QYOUF) ("QYOU Media" utawa "Perusahaan") saiki ngumumake yen dheweke wis milih Krishna Menon minangka Chief Revenue Officer saka Q India (aka: Q). Adhedhasar Mumbai, Mr. Menon bakal ngetokake revenue iklan lan sponsor ing salah sawijining pasar paling cepet QYOU Media. Pak ...

Read More »

V-Nova PERSEUS Plus kasedhiya ing Telestream Encoding Solution

• Pengkodean PERSEUS Plus sing kasedhiya ing solusi Lightspeed Live sing ndetem industri • Telestream Lightspeed Live nyedhiyakake dhukungan kanggo alur kerja streaming video sing paling tantangan • Dhukungan kanggo kabeh perangkat sing nggunakake native hardware ndadekake PERSEUS Plus mung codec generasi sabanjure siap kanggo penyebaran dina iki V -Nova, panyedhiya solusi kompresi video, saiki ngumumake yen codec PERSEUS Plus generasi bakal didhukung dening sistem streaming video Lightspeed Live Telestream, sing digunakake dening panyedhiya operator utama lan penyedia layanan video ing saindenging dunya. Telestream Lightspeed Live nyedhiyakake enkoding, kemasan, lan distribusi multi-layar saliyane nyekel video multichannel lan ...

Read More »

Wisycom Pindhahake Jarak Kanggo Operator Produksi Mixer / Boom Adam Bloch

BUFFALO, NOVEMBER 7, 2018 - Operator Produksi Mixer / Boom Adam Bloch pungkasane ditugasake kanggo nyekel kabeh audio sing bisa dienggo, ing layar adhine kanggo latihan ing tim latihan kanggo tim bal-balan profesional ing Buffalo . Muga-muga bisa wae minangka invasif sing minimal nalika ora ana dialog apa wae, Bloch ngandut peralatan RF paling anyar, Wisycom MCR42S Dual Diversity Wideband UHF Mini Receiver System lan MTP41S Wideband Bodypack Transmitters. Bloch pisanan dikenalke ing Wisycom dening kanca industri lan kolega Randy Sparrazza, sing minangka salah sijine adopters awal saka merek ing AS lan wis dadi ...

Read More »

ATEME Ngaktifake VSTV K + Ngoptimalake Tabungan Bandwidth lan Revenue

PARIS, DENVER, SINGAPORE, SAO PAULO, 08 November 2018 - ATEME, pimpinan berkembang ing solusi pengiriman video kanggo siaran, kabel, DTH, IPTV lan OTT ngumumake saiki sing Vietnam Satellite Digital Television (VSTV K +), operator satelit paling gedhe ing Vietnam , wis ngasilake solusi TITAN kanggo layanan Direct-to-Home (DTH). Thanks kanggo ATEME's TITAN, operator Vietnam wis ngrambah OPEX lan tabungan bandwidth pinunjul ing MPEG-2 lan H.264, mrodhuksi panggunaan transponder satelit sing penting. Kajaba iku, solusi kasebut nyedhiyakake perusahaan kanthi keuntungan ing ngisor iki: Keluwesan: Platform sing dipilih fleksibel lan siap kanggo nganyarke mangsa kanggo 4K lan HEVC ...

Read More »

FilmLight nggambarake komitmen marang komunitas kreatif Jepang ing Inter BEE 2018

FilmLight's Japanese branch, FilmLight KK, bakal nampilake kekuatan Baselight v5 [LONDON - 08 November 2018]: FilmLight bakal nampilake komitmen kreatif lan teknis ning acara penyiaran televisi Jepang lan pasca produksi karo stan sendiri ing Inter BEE 2018 (Makuhari Messe, Tokyo, 14-16 November, #3311). Iki menehi tandha loro ulang taun limang kantor FilmLight ing Tokyo, lan menehi kesempatan kanggo nampilake versi paling anyar saka platform grading lan manajemen warna FilmLight, Baselight v5, kanggo pasar Jepang. "Film lan televisi premium kagolong penting ing Jepang, lan penting banget kanggo pangguna ...

Read More »

Weruh Live Audience - Tim, Pemain, Pembuangan -Dadi Saiki

"Inggih sampeyan ngerti aku durung ketemu wong lanang. Dadi, sampeyan kudu ngandhani jenenge, banjur aku bakal ngerti sapa sing main ing tim. "- Bud Costello," Ninet Ninety, "Universal Pictures, 1945 bal-balan lan golf padha kalah pesona (lan penonton) amarga liwat pajanan. Sawise kabeh, kita duwe limang bal-balan, sawetara baseball, sepakbola lan saluran NASCAR, uga rong jalur golf ing bunder gedhe lan ora kabeh wong pancene penggemar olahraga ... bener? Oke, Super Bowl (tresna iklan) lan ...

Read More »

AUTOGRAPH MENGALIKAN FREESPEAK II WIRELESS COMMS SOLUSI FOR ED SHEERAN 'DIVIDE' TOUR

Clear-Com® ngumumake yen solusi interkom nirkabel tanpa kabel FreeSpeak II ndhukung ndhukung monster Ed Sheeran-malah ngetungake tur global kanggo nggawe jaringan komunikasi sing handal. Sistem kasebut ditemtokake lan diinstal dening Sales & Installation Autograph sing berbasis London, lan diwenehake dening distributor UK Tyrell, Clear-Com sing sah. Ben Tredwell, sing wis nyedhiyakake peralatan audio liyane kanggo perusahaan produksi Inggris, Major Tom kanggo demo, nampa panjaluk kanggo mbiyantu ngunggahake sistem komputer. Tredwell nyusun demo sistem FreeSpeak II Clear-Com ing konser Manchester Sheeran, lan salajengipun dikirim lan dibantu ...

Read More »

Platinum Tools® Ngumumake Panel Patch Unloaded Anyar; Saiki wis ana

NEWBURY PARK, Calif., Nov. 7, 2018 - Platinum Tools® (www.platinumtools.com), pimpinan ing solusi kanggo nyiapake, instalasi, mandap tangan lan tes kabel lan kabel, bangga ngumumake peluncuran baris anyar sing dikunci lan unshielded Patch Panel. Anyar 24- lan 48-port baris saiki sing kasedhiya. "Piranti Platinum dikenal minangka pimpinan ing nyediakake produk lan solusi kanggo jaringan jaringan data, suara, lan video," ujare Lee Sachs, presiden Platinum Tools, Inc. lan manajer umum. "Patch Panel Unloaded ndadekake integrasi media gampang, fleksibel, lan dikonfigurasi medan ...

Read More »

Produk TSL Ndhukung Program Sekretariat Siswa SMPTE US

Produk-produk Washington, DC - November 7, 2018 - TSL gabung karo inisiatif kanggo inspirasi para profesional enom kanggo nimbang teknik siaran minangka kesempatan karir. Sambung karo media SMP lan siaran televisi SMPTE, TSL Products bakal gabung karo pamimpin industri liyane ing "Media Forward," acara sing dianakake ing Nopember 8 kanggo alamat sekelompok siswa ing wilayah kapitol Amerika babagan pangembangan, teknologi wilayah pertumbuhan ing pasar lan nyedhiyakake pengalaman langsung lan saran babagan cara nempatake lan nggayuh peluang karir ing sektor media lan siaran. Ing sisih lor ...

Read More »

Sound Lounge Film + Televisi Sound Artists kanggo Ngomong ing DOC NYC

Steve Mix "Giammaria" lan Evan Benjamin saka Divisi Film + Televisi ing Lounge Lounge bakal nuduhake wawasan babagan dokumenter ing Konferensi DOC NYC PRO, dianakake bebarengan karo festival film DOC NYC. Giammaria lan Benjamin bakal melu ing diskusi panel sing judulé Post-Sound: Apa sing Deleng Apa Apa Sampeyan Krungu, kalebu ing trek Rahasia Produksi Konferensi. Acara dijadwalake ing November 13th ing 10: 45 am Panelis liyane kalebu Direktur Rachel Shuman lan SIM International Keith Hodne. Penulis-direktur Ian Harnarine bakal moderat. Giammaria bakal ngrembug karyanipun ing film dokumenter ...

Read More »

IMT Vislink lan SpacePath Co-Exhibit di AfricaCom 2018

CAPE TOWN, AFRICA SELATAN, NOVEMBER 7, 2018 - xG® Technology, Inc. ("xG") (Nasdaq: XGTI, XGTIW), kang merek diakui minangka pemimpin global ing komunikasi video langsung ing siaran, , ngumumake yen bisnis IMT Vislink sawijining pameran bareng karo SpacePath ing AfricaCom (Hall 4, Stand F21), acara teknologi lan telekomunikasi paling gedhe lan paling gedhe ing benua kasebut. IMT Vislink nampilake terminal video lan data satelit Advent MSAT-120 lan ViewBack receiver-decoder saluran dual latency low, nalika SpacePath ngetokake sawetara kekuatan dhuwur (HPA) lan daya penguat daya padat (SSPA / SSPBs ). "AfrikaCom ndadekke ...

Read More »

MediaSoft Media Solutions Power Daya LG U + Hiburan Penawaran "Ing Tampilake"

LG U + nglayani pengalaman omni-view eksklusif, nyata-wektu karo solusi EditShare, menehi pemirsa sudut pandang anyar lan opsi OTT Basingstoke, UK - November 7, 2018 - EditShare pimpinan teknologi ing panyimpenan skala gedhe, AQC lan solusi manajemen media, diumumake dina iki sing telekomunikasi elektronika global Korea Selatan lan omah-omahé IPTV LG U + milih solusi EditShare kanggo ngasilake lan ngedistribusikan program musik SBS Medianet sing paling populer, "The Show", kanggo pelanggan sing dihargai. Arsitektur EditShare lanjutan dirancang kanggo ndhukung pengalaman LG U + "omni-view" unik, sing nawakake LG U + pelanggan kamera anyar sing ora kasedhiya ing pilihan TV tradisional utawa OTT. ...

Read More »

Mike Sowa nggabung karo FotoKem minangka Colorist Digital Senior Intermediate

Veteran industri Respected Mike Sowa gabung FotoKem minangka Colorist Senior Digital Intermediate minggu iki. Kanthi fokus kanggo ngawula komunitas kreatif, pamindhahan kasebut nandheske komitmen FotoKem kanggo ngembangake kurban kesenian. Colorist talented nggawa pengalaman 25 taun kanggo peran anyar, digambar dening resume nyengsemake sing kalebu stints ing Film Video Modern, Universal Def Pusat Center lan engagements ing fasilitas utama liyane ing Hollywood, kalebu LaserPacific lan Technicolor. Karya-karyanipun ingkang kapungkur kalebet "Kubo lan Loro Strings," "The Jungle Book," "Oblivion," "Home of the Brave," lan "The Side of the Wind".

Read More »

Kabel TVS nglancarake DOCSIS 3.1 Broadband Penawaran kanthi Solusi Akses Kabel Virtualisasi CableOS ™'s Harmonic

SAN JOSE, Calif. - Nov. 6, 2018 - Harmonic (NASDAQ: HLIT) ngumumake yen TVS Cable, operator kabel regional ing Kentucky, wis ngedol solusi akses kabel virtualisasi kabel Harmonic kanggo layanan broadband DOCSIS 3.1 anyar. Sistem Kabel Terminasi Kabel Modem (CMTS), Perangkat Lunak Kabel Modem (CMTS) berbasis industri, mbisakake kabel TVS kanggo nyedhiyakake kacepetan internet gigabit nalika ngatasi kendala, kekuwatan lan kendala kerumitan warisan-hardware. "Sadurunge ndamel CableOS, kita mlaku pitung CMTSs liwat 1,100 mil saka papan tanduran. Iku rumit lan larang kanggo ngatur macem-macem perangkat beda, IP renang lan jinis hardware, "ujare David Thacker, ...

Read More »

MX1 Nggabungake DPP lan Bakal Ndamel Media Keahlian kanggo Briefing Pemimpin Teknologi 2018

Nov. 6, 2018 - MX1, panyedhiya solusi global layanan media, ngumumake saiki wis nggabung karo jaringan pangowahan bisnis Produksi Digital (DPP) lan bakal berpartisipasi ing Briefing 2018 Pemimpin Teknologi DPP, njupuk Panggonan Nov. 6 ing London. Lumantar absensi, MX1 bakal nambah kawruh sing unik kanggo acara sing ngupaya nyedhiyakake macem-macem panyedhiya lan penyiar, pemilik konten, lan panyedhiya layanan kanthi gambar sing paling teknis lan komersial sing cocog ing ngendi industri bakal tumuju ing wulan sing bakal teka. "Briefing Pemimpin Teknologi DPP minangka kesempatan gedhe kanggo kita ...

Read More »
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!