Kisah-kisah Unggulan

News

Rich Ellis Mimpin Sales ing Periscope Post & Audio, Hollywood

Periscope Post dan Audio HOLLYWOOD-Chicago wis milih Rich Ellis minangka Executive Sales Manager ing fasilitas bubar kasebut ing Hollywood. Veteran industri sing nduweni pengalaman luwih saka rong dekade, Ellis bakal ngedol dodolan kanggo fasilitas kaki persegi 22,000 sing anyar, sing nyedhiyakake layanan pasca-produksi swara lan gambar kalebu koran, editor, grading warna, editing suara, lan pencampuran . Michael Nehs, pemilik co-pemilik Periscope Post & Audio, ngandhakake yen Ellis iku wong sing becik kanggo ngenalake Periscope menyang studio, penyiaran, perusahaan streaming, lan produser film lan televisi liyane. "Sugih iku profesional fenomenal, uga disambung lan komit kanggo nyedhiyakake klien ...

Read More »

Calrec Artemis Pilihan Pisanan kanggo Clark Media

VALENCIA, CA, JULY 1, 2019 - Nalika Clark Media ngluncurake produksi produksi anyar 53, Konferensi audio digital siaran Artemis Light Calrec Audio yaiku ngarep lan tengah. Rig iki dirancang kanggo fleksibel; khusus kanggo nggolekake produksi 4K UHD lan HD native kanggo kabeh saka acara olahraga lan program penghargaan kanggo nampilake pertunjukan game lan crita berita. "Minangka salah sijiné konsol-konsol ing industri siaran, kita yakin yakin milih Calrec lan, kaya sing dikarepake, Artemis ora bisa dikalahake," ujare Steven Engineer, ketua insinyur kanggo Clark Media. "Iku menehi kita keluwesan ...

Read More »

Primestream Tapped dening Organisasi Amerika Serikat kanggo Katalog Transkripsi lan Video Otomatis

Primestream® pimpinan ing Media Asset Management lan automasi alur kerja dina iki ngumumake yen Organisasi Negara Amerika (OAS) milih platform Primestream's Xchange® - sing dianakake ing awan lan diintegrasi karo Artificial Intelligence (AI) - kanggo katalog aset media. Integrasi AI bakal ngenali saben speaker ing sembarang video sing digawe saka sesi OAS. Sabanjure, isi audio bakal ditranskrip saka pirang-pirang basa supaya bisa dikirim kanthi cepet menyang negara anggota 35 OAS, sing nyakup saben negara ing Amerika. Iki dandan sing pinunjul liwat proses manual sadurungé, sing ...

Read More »

Alkemy X nyebabake Rich Shurtliff minangka Direktur IT

Insinyur veteran njupuk alih pensiun VP of Engineering Bob Pyle. NEW YORK CITY- Perusahaan media premier antariksa Alkemy X saiki ngumumake janjian Rich Shurtliff minangka Direktur Teknologi Informasi. Shurtliff, sing nyedhiyakake pengalaman jero IT kanggo efek visual, desain lan produksi konten, bakal ngawasi strategi, layanan lan operasi teknologi informasi perusahaan ing studio Philadelphia, New York, lan Los Angeles. Panjenenganipun nggantosaken pensiun Bob Pyle, ingkang dados pawiyatan paling caket saksampune 30. "Alkemy X nduweni tradhisi sing dawa nggarap teknologi maju kanggo ngembangake kreativitas, efisiensi lan keamanan," ...

Read More »

Gereja WestGate Tambah Multi-Kampus Pengiriman Video Langsung karo Z-HD5500 HDTV Kamera Hitachi Kokusai

Kamera anyar ngangkat kualitas gambar nalika ngasilake prodhusèn kanggo nggawé pengalaman video sing luwih dinamis Woodbury, NY, Juni 28, 2019 - Minangka gereja WestGate, San Jose, California-wiyar ditembangké ngluwihi kampus asli Saratoga menyang sawetara lokasi satelit, video urip dadi panyumbang penting wutah sing ditindakake. Looking kanggo ningkatake kualitas gambar lan keluwesan produksi kanggo siaran multi-situs, gereja kasebut nuku loro studio produksi lan studio produksi Z-HD5500 HDTV saka Hitachi Kokusai Electric Amerika, Ltd. (Hitachi Kokusai) lan wis seneng karo asil. "Nalika aku gabung karo pasamuan, kita wis nggedhekake kapasitas kita ing Saratoga, lan duwe impen ...

Read More »

GatesAir Nguatake Infrastruktur Transmisi FM NOVA Entertainment ing Australia

Penyiar bakal ngupgrade 7 stasiun metropolitan lan siji stasiun regional karo pemancar GatesAir sing dhuwur-efisiensin, ngurangi biaya operasional liwat jejak sing ngurangi CINCINNATI, Juni 28, 2019 - GatesAir, pamimpin global ing solusi pangiriman konten tanpa kabel, kanggo TV lan radio penyiar, wis entuk kontrak gedhe karo NOVA Entertainment ing Australia kanggo ngunggahake 6 situs transmisi radio FM ing benua kasebut. GatesAir bakal nyuplai total pemancar FM 16 Flexiva FAX, kanthi partner ing negara RaeAir nganakake evaluasi, instalasi, komisioning, lan layanan pasca sales situs. Sikil nasional NOVA Entertainment pisanan njupuk ing 2001 kanthi peluncuran Nova ...

Read More »

Duplitech Gumantung ing Scanner Cintel 2 kanggo HDR Film Scanning

Duplitech, salah sawijining laboratorium layanan media sing paling dimangerteni LA, nggunakake tuan rumah desain Blackmagic, kalebu Cintel Scanner 28 kanggo pemindaian film dhuwur dinamis (HDR). Duplitech nemokake yen Cintel Scanner 2019 ngerjakake kanthi apik ing film 2mm, sauntara bubar nyambut gawe karo unsur kasebut nalika mlebu ing seri televisi "Blondie" saka 2. Duplitech nyedhiyakake maneka warna solusi pangiriman isi saka enkoding, authoring lan produksi disk, kanggo pemindaian film omah, grading werna lan pemugaran, editing teknis lan aturan aset, konversi standar lan liya-liyane. Saliyane Cintel ...

Read More »

SubtitleNEXT ing ngarep industri AV, Linguistik & Media ing Media4All -

SubtitleNEXT ngedegake dhewe minangka indispensable kanggo subtitle kreatif ing pendidikan tinggi, lingkungan AV lan pembuatan film Kanggo release langsung - 28 Juni 2019, Stockholm, Skandinavia - Teknologi vendor / developer PBT EU lan Profuz Digital, ngumumaké lan ndandani struktural alat SubtitleNEXT kanggo basa, media, lan subtitle sing nyedhiyakake ing LSP (Provider Layanan Basa), Media lan AV ing acara 4All Media 8. Diadegaké ing Stockholm ing pertengahan Juni taun iki, forum iki narik kawigatosan para akademisi, peneliti, praktisi basa, penerjemah, interpreter, penyiaran, lembaga pamaréntah, kelompok pendukung ing pangembangan audio-visual lan industri aksesibilitas media. ...

Read More »

Telestream nduduhake Intelligent Media Processing, Pangiriman Aman & Intuisi Video Analytics ing IBC 2019

Nevada City, California, Juni 27, 2019 - Ing IBC 2019, Telestream (Booth 7.C16 & 7.C14), pamimpin global ing orchestration workflow media, media streaming lan teknologi pangiriman media, bakal nampilake end-to-end solusi streaming langsung, kemajuan strategis ing sistem enkoding video lan transkoding, lan perkembangan paling anyar ing pemantauan lan analytics video, ing premis lan lingkungan virtual. Iki bakal nyedhiyakake pertunjukan pisanan perusahaan anyar wiwit tes video, pemantauan lan jaminan jaminan Tektronix kanggo pasar siaran lan media digital digabungake dadi Telestream. CEO perusahaan, Scott Puopolo, pracaya IBC 2019 rawuh ing ...

Read More »

US Air Force Live Sound Engineer / CRAS Lulusan Kanggo Melu ing Juli 13 CRAS Open House

Gilbert, Ariz., Juni 27, 2019 - The Conservatory of Recording Arts & Sciences (CRAS; www.cras.edu), sawijining institusi terkemuka kanggo pendidikan teknik audio, bakal mbukak lawang kanggo Gilbert, Ariz campus (1205 N , Fiesta Blvd.) kanggo calon mahasiswa, tuwane, lan media ing dina Sabtu, Juli 13 saka 10am - 4pm. Lulusan CRAS, kalebu 2005 graduat Josh Voyles sing dadi insinyur swara sing kondhang kanggo Angkatan Bersenjata Angkatan Amerika Serikat, bakal ngiringi Open House, lan uga dadi bagéan saka Forum Panel Open kanggo para mahasiswa CRAS ing wayah sore Juli 11. "Ing ...

Read More »

Evertz menang ing Royal Ascot Racing

Teknologi Evertz DreamCatcher ™ Production Suite ndadekake debut Royal Ascot ing taun iki nalika dikepalanake dening RaceTech kanggo ndhelikake acara balap sing misuwur ing dunya kanggo produksi, arsip, lan dukungan VAR kanggo para pejabat balap. RaceTech, perusahaan sing dipimpin déning Persatuan Racecourse Inggris, nyedhiyakake kendaraan, kamera, lan awak Outside Broadcast kanggo nyekel aksi ing kabeh papan balap jaran utama ing saindhenging Inggris. Ing Oktober 2018, RaceTech ngenalake DreamCatcher ™ dadi enem armada saka unit kontrol mobil seluler HD spec kanthi dhuwur lan saiki nggunakake teknologi Evertz liwat balapan jaran 770 saben taun. Ing Royal Ascot, ...

Read More »

ProCo Sound nyedhiyakake Sistem Monitor In-Telpon Tanpa Wayar Paling Kompak Industri

ORLANDO, JUNE 27, 2019 - ProCo Sound, merek ACT / RHC, ngenalake sistem monitor in-ear nirkabel (WIEMS) sing digawe ing InfoComm 2019. WIEMS minangka solusi sing paling kompak ing kuping ing pasar saiki. Fitur desain ramping lan prasaja, tanpa antena eksternal lan set-up plug-and-pair apik. Kanthi nganti 30 meter saka jarak antarane panampa lan receiver sabuk, WIEMS bisa digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu swara, siaran, lan film, uga ing pendidikan lan instalasi liyane -based instances. WiEMS anyar ProCo duwe papat saluran sing bisa dipilih lan fitur headphone 3.5-mm pangguna kanggo ngidini pangguna sing disenengi ...

Read More »

Konduktor Meningkatake Kemampuan Rendering Cloud karo Amazon EC2

Platform Rendering Cloud Nggedhekake Skalabilitas karo AWS Resources Resources Oakland, CA - Juni 27, 2019 - Konduktor Technologies saiki ngumumake yen platform rendering awan bakal ndhukung Amazon Web Services (AWS) lan Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2), ngasilake near-infinite sumber daya komputasi virtual AWS kanggo pelanggan Conductor. Kapabilitas anyar bakal nyedhiyakake studio prodhuksi isi nggarap efek visual, animasi lan akses media immersive menyang sumber daya anyar sing aman lan aman kanggo kapasitas rasio kanthi cepet lan sacara ekonomi. Amazon EC2 kedadean, kalebu biaya titik-efektif Biaya, wis samesthine dadi kasedhiya liwat Konduktor ing Panas 2019. "Tujuan kita tansah kanggo mesthekake yen ...

Read More »

Netflix Film Paddleton Njupuk pendekatan unik kanggo Suara

LOS ANGELES, JUNE 26, 2019 - Kanthi gaya akting improvisasi unik ing jantung film asli Netflix, Paddleton, nyekel audio minangka keprihatinan sing paling apik kanggo Supervisor Suara Daniel S. McCoy CAS, pemilik lan operator ToneMesa, Inc. wigati banget menawa pelawak terkenal Ray Romano ing peran sing dibintangi, McCoy ngrebut kesempatan kanggo nampilake gaya komedi aktor kanthi nggabungake loro papan kekuasaan audio, DPA Microphones lan Wisycom, menyang alur kerja produksi. DPA Microphones lan Wisycom ngaktifake McCoy kanggo sukses minangka kru swara siji-wong ing produksi produksi Duplass Brothers. Ing dina ...

Read More »

Nevion lan Sony nggawe kemitraan strategis kanggo nyedhiyakake solusi produksi siaran IP ditingkatake

Nevion, panyedhiya pemenang penghargaan ing solusi produksi media virtual, saiki ngumumake yen wis setuju karo Sony Imaging Products & Solutions Inc. ("Sony") kanggo nggawe kemitraan strategis ing area solusi berbasis IP kanggo penyiaran lan industri liyane. Kanggo nggedhekake kemitraan iki, Sony uga bakal dadi investor utama ing Nevion dening ngaku saham minoritas ing perusahaan liwat persetujuan tuku saham. Ing taun-taun pungkasan, Nevion wis dadi panyedhiya solusi jaringan media IP kanggo transportasi, pemrosesan, pemantauan, lan pangoperasian video, sinyal audio lan data sing digunakake nalika produksi. ...

Read More »

Polecam Limited ngangkat "Manios Digital & Film" kanggo ekspansi pasar ing Amerika Serikat

Kemitraan anyar bakal nggedhekake kasedhiyan sistem platform kamera remot otomatis AutoPod (v2) menyang AS Bedford, Inggris (Juni 27, 2019) - Polecam, pimpinan donya ing platform serat karbon ringan lan sistem remot kanggo siaran lan pasar acara live, wis ngumumake janjian saka "Manios Digital & Film" minangka distributor US eksklusif. Iki tandha ekspansi resmi Polecam menyang pasar AS, sawise sales kuwat ning Inggris, Eropah, lan Asia. "We are excited to work with the Manios Digital team as we expand sales to market US. Minangka ...

Read More »

Lembaran Play-Defined Software Grass Valley Ngasilake Kebebasan lan Fleksibilitas kanggo Lab Pike Media

MONTREAL - 8: 00 MSK, Juni 27, 2019 -Pike Media Lab wis ditransfer menyang piranti lunak mung solusi playout saka Grass Valley. Tengah menyang kemampuan playout anyar yaiku ICE SDC, sing ndhukung aliran video 2022-6 sing ora dikompres lan mbisakake panyedhiya layanan media Rusia kanggo ngukur model komersial lan operasional anyar uga nangani isi saka meh wae sumber lan disebarake kanthi cepet menyang platform apa wae. Pike Media Lab nyedhiyakake layanan playout kanggo platform kabel lan OTT ing Federasi Rusia bebarengan karo akses menyang saluran Rusia kanggo penutur basa Rusia ing Amerika Utara. Nggunakna kemampuan bisnis sing solusi sing ditemtokake piranti lunak ...

Read More »

Mitra Q India lan Mediologi ing penjualan Ad

TORONTO lan LOS ANGELES, 27, JUNE 2019 - QYOU Media (TSXV: QYOU; OTCQB: QYOUF) ngumumake wis partnered karo Mediologi kanggo ngarahake penjualan iklan kanggo The Q India sacedhake macem-macem distribusi seluler lan OTT. Mediologi ndarbeni lan ngoperasikake jaringan iklan vernakular India paling gedhe ing Readwhere AdExchange. Readwhere AdExchange uga Partner Google Certified Channel paling gedhé India. Ing Readwhere AdExchange uga dianggo langsung karo merek lan agensi ing macem-macem kampanye CPM lan BPK sing dhuwur. Ing 570 yuta, India minangka nomer paling dhuwur nomer telu saka panganggo internet sawise China, tambah 13% saben taun. Rugi iklan digital tansaya 34% ing 2018 lan saiki akun 21% saka iklan ...

Read More »