News

Sound Lounge Film + Televisi Sound Artists kanggo Ngomong ing DOC NYC

Steve Mix "Giammaria" lan Evan Benjamin saka Divisi Film + Televisi ing Lounge Lounge bakal nuduhake wawasan babagan dokumenter ing Konferensi DOC NYC PRO, dianakake bebarengan karo festival film DOC NYC. Giammaria lan Benjamin bakal melu ing diskusi panel sing judulé Post-Sound: Apa sing Deleng Apa Apa Sampeyan Krungu, kalebu ing trek Rahasia Produksi Konferensi. Acara dijadwalake ing November 13th ing 10: 45 am Panelis liyane kalebu Direktur Rachel Shuman lan SIM International Keith Hodne. Penulis-direktur Ian Harnarine bakal moderat. Giammaria bakal ngrembug karyanipun ing film dokumenter ...

Read More »

IMT Vislink lan SpacePath Co-Exhibit di AfricaCom 2018

CAPE TOWN, AFRICA SELATAN, NOVEMBER 7, 2018 - xG® Technology, Inc. ("xG") (Nasdaq: XGTI, XGTIW), kang merek diakui minangka pemimpin global ing komunikasi video langsung ing siaran, , ngumumake yen bisnis IMT Vislink sawijining pameran bareng karo SpacePath ing AfricaCom (Hall 4, Stand F21), acara teknologi lan telekomunikasi paling gedhe lan paling gedhe ing benua kasebut. IMT Vislink nampilake terminal video lan data satelit Advent MSAT-120 lan ViewBack receiver-decoder saluran dual latency low, nalika SpacePath ngetokake sawetara kekuatan dhuwur (HPA) lan daya penguat daya padat (SSPA / SSPBs ). "AfrikaCom ndadekke ...

Read More »

MediaSoft Media Solutions Power Daya LG U + Hiburan Penawaran "Ing Tampilake"

LG U + nglayani pengalaman omni-view eksklusif, nyata-wektu karo solusi EditShare, menehi pemirsa sudut pandang anyar lan opsi OTT Basingstoke, UK - November 7, 2018 - EditShare pimpinan teknologi ing panyimpenan skala gedhe, AQC lan solusi manajemen media, diumumake dina iki sing telekomunikasi elektronika global Korea Selatan lan omah-omahé IPTV LG U + milih solusi EditShare kanggo ngasilake lan ngedistribusikan program musik SBS Medianet sing paling populer, "The Show", kanggo pelanggan sing dihargai. Arsitektur EditShare lanjutan dirancang kanggo ndhukung pengalaman LG U + "omni-view" unik, sing nawakake LG U + pelanggan kamera anyar sing ora kasedhiya ing pilihan TV tradisional utawa OTT. ...

Read More »

Mike Sowa nggabung karo FotoKem minangka Colorist Digital Senior Intermediate

Veteran industri Respected Mike Sowa gabung FotoKem minangka Colorist Senior Digital Intermediate minggu iki. Kanthi fokus kanggo ngawula komunitas kreatif, pamindhahan kasebut nandheske komitmen FotoKem kanggo ngembangake kurban kesenian. Colorist talented nggawa pengalaman 25 taun kanggo peran anyar, digambar dening resume nyengsemake sing kalebu stints ing Film Video Modern, Universal Def Pusat Center lan engagements ing fasilitas utama liyane ing Hollywood, kalebu LaserPacific lan Technicolor. Karya-karyanipun ingkang kapungkur kalebet "Kubo lan Loro Strings," "The Jungle Book," "Oblivion," "Home of the Brave," lan "The Side of the Wind".

Read More »

Kabel TVS nglancarake DOCSIS 3.1 Broadband Penawaran kanthi Solusi Akses Kabel Virtualisasi CableOS ™'s Harmonic

SAN JOSE, Calif. - Nov. 6, 2018 - Harmonic (NASDAQ: HLIT) ngumumake yen TVS Cable, operator kabel regional ing Kentucky, wis ngedol solusi akses kabel virtualisasi kabel Harmonic kanggo layanan broadband DOCSIS 3.1 anyar. Sistem Kabel Terminasi Kabel Modem (CMTS), Perangkat Lunak Kabel Modem (CMTS) berbasis industri, mbisakake kabel TVS kanggo nyedhiyakake kacepetan internet gigabit nalika ngatasi kendala, kekuwatan lan kendala kerumitan warisan-hardware. "Sadurunge ndamel CableOS, kita mlaku pitung CMTSs liwat 1,100 mil saka papan tanduran. Iku rumit lan larang kanggo ngatur macem-macem perangkat beda, IP renang lan jinis hardware, "ujare David Thacker, ...

Read More »

MX1 Nggabungake DPP lan Bakal Ndamel Media Keahlian kanggo Briefing Pemimpin Teknologi 2018

Nov. 6, 2018 - MX1, panyedhiya solusi global layanan media, ngumumake saiki wis nggabung karo jaringan pangowahan bisnis Produksi Digital (DPP) lan bakal berpartisipasi ing Briefing 2018 Pemimpin Teknologi DPP, njupuk Panggonan Nov. 6 ing London. Lumantar absensi, MX1 bakal nambah kawruh sing unik kanggo acara sing ngupaya nyedhiyakake macem-macem panyedhiya lan penyiar, pemilik konten, lan panyedhiya layanan kanthi gambar sing paling teknis lan komersial sing cocog ing ngendi industri bakal tumuju ing wulan sing bakal teka. "Briefing Pemimpin Teknologi DPP minangka kesempatan gedhe kanggo kita ...

Read More »

64 Audio Lancar Telung All-New Custom In-Ear Monitors; Saiki Shipping

A6t, A4t, lan A3e In-Ear Monitor sing Efektif lan Diketik A64t, lan A64e ing Telinga Saiki kasedhiya ing 6audio.com lan 2018 Audio Retailers VANCOUVER, Wash., Nov. 64, 6 - 1,299 Audio, pamimpin custom lan universal fit in-ear monitor, bangga bisa ngumumake peluncuran telung modh desain khusus kanggo musisi lan audiophile. A4t (MSRP: $ 999), A64t (MSRP: $ 3), loro fitur 699 Audio patri-pending teknologi tiaTM tubeless anyar, lan A64e (MSRP: $ XNUMX) saiki kasedhiya ing XNUMXaudio.com lan pengecer sah. "Saben model nduweni tandha swara sing unik, saéngga para musisi lan audiophile milih modhèl sing ...

Read More »

Alamat IP Media IP Video Routing, 4K / UHD Transport, Remote Produksi ing InterBee 2018

New IP Media Transmission Solutions Nggawe Infrastruktur Jaringan Seamless untuk Konten Konten Siaran di LAN & WAN Networks Di InterBee 2018, stand 3.3309, Media Link, produsen lan pelopor di teknologi transparan Media liwat IP bakal alamat sejumlah aplikasi utama, kalebu IP Video Routing, 4K / UHD transmisi lan Remote Production. Perusahaan bakal ngenalake solusi 4K / UHD transportasi video 100G lan solusi switching sing nawakake teknologi integral lan fungsionalitas kanggo jinis workflows iki supaya bisa diasilake. IP Video Routing Minangka bagéan saka aplikasi IP Video Routing (IP-VR) sing dituduhake ing InterBee, Media Links debut ...

Read More »

RTW kanggo Teknologi Intelijen Speech saiki ing Tonmeistertagung 2018

COLOGNE, GERMANY, NOVEMBER 6, 2018 - RTW, panyedhiya médi audio visual lan piranti pangayoman kanggo siaran, produksi, produksi lan kontrol kualitas profesional, bakal ngetokake teknologi ceramah ceramah anyar lan piranti lunak Versi 7 anyar kanggo Seri TouchMonitor ing Tonmeistertagung 2018 (Ngadeg 1-03). Dikembangaké bebarengan karo Institut Teknologi Digital Media (IDMT) Fraunhofer ing Oldenburg lan dibiayai déning Kementerian Federal kanggo Perekonomian lan Energi Federal (BMWi), teknologi riset ceramah ceramah anyar RTW nyedhiyakake analisis audio-nyata dialog film lan TV. Iki teknologi anyar alamat masalah sing akeh ...

Read More »

Sekolah Film lan Televisi Nasional nemu tingkat Mix Consistent karo Toolkit Loudness NUGEN Audio

BEACONSFIELD, UK, NOVEMBER 6, 2018 - Sekolah Film lan Televisi Nasional (NFTS) sing diakoni wis nglatih sawetara pikiran kreatif paling sukses ing industri iki. Salah sawijining pameran film, TV lan modhifikasi swara game ing donya, NFTS nyedhiyakake kursus praktik indhustri praktis, ing program pascasarjana, kalebu desain lan komposing suara. NFTS nandhesake crita nalika nggunakake fasilitas produksi donya. NFTS gumantung karo NUGEN Audio's Toolkit Loudness (VisLM, ISL lan LM-Correct) kanggo mbantu ngadidik siswa supaya duwe hubungan organik karo swara lan ngirimake campuran sing selaras karo format output macem-macem. "Kita ora pengin ...

Read More »

Turu MANIA World World Mlaku Debut Nganggo Pocket Cinema Camera 4K lan URSA Broadcast

Fremont, CA - November 6, 2018 - Desain Blackmagic saiki ngumumake menawa alur kerja produksi langsung kanggo penggemar Grammy nominasi band Amerika Fall Out Boy ing mania MANIA ditingkatake kanggo nyedhiyakake Panel Kontrol Kamera Pocket Cinema 4K, URSA Broadcast lan ATEM. Tur iki uga nggunakake alur kerja AV lengkap produk Desain Blackmagic tambahan. Wiwit bursting ing adegan ing 2005 kanthi single hit, "Sugar, We're Goin Down," Fall Out Boy wis dadi topping tangga lagu kanthi lagu-lagune kaya "Tari, Tari," "Abad," lan "Uma Thurman." Album iki nganyarake MANIA album paling anyar sadurungé taun iki, lan ...

Read More »

VITEC Ndhudhokake Layar Olahraga IPTV lan Digital Signage Award ing Soccerex USA 2018

SUNNYVALE, Calif. - Nov. 5, 2018 - VITEC, pimpinan donya ing coding lan solusi streaming video canggih, saiki ngumumake bakal menehi pamenang EZ TV IPTV lan Digital Signage Solution kanggo pameran olahraga ing Soccerex USA 2018, Nov. 15-16 ing Marlins Park ing Miami. Solusi sing gampang digunakake nyederhanakake pengaturan IPTV game, tandha digital, lan isi tembok video, ngirimake video streaming sing apik banget (nganti 4K) sing ora mung nyampurake penggemar tanpa nambahake overhead, nanging uga ngasilake untapped peluang pametu. "Taun sabanjuré bakal dadi pivotal kanggo franchise sepak bola ing Amérika Lor minangka prep ...

Read More »

PRO TV Romania Ndudhuh Calrec Relationship Ndarbeni Loro Konser Artemis

HEBDEN BRIDGE, UK, NOVEMBER 6, 2018 - PRO TV, stasiun televisi terkemuka ing Rumania, nguatake kolaborasi karo Calrec sawisé nyakup konsonan audio rong Artemis Light. Nyenengake nyenengake anyar yaiku versi saka Calme's Sigma lan Omega meja warisan. Peralatan iki bakal digunakake kanggo prodhuk tayangan PRO TV bebarengan karo transmisi olahraga. "Milih konsol Cahaya Artemis minangka kaputusan gampang kanggo kita diwenehi pengalaman tanpa kasunyatan 12 karo konsol Sigma lan Omega, lan pengetahuan sing jero saka arsitektur console Calrec. Artemis Light is a powerful ...

Read More »
Magewell Pro Convert SDI 4K Plus kanggo NDI

Magewell Umumake Fitur-Dikemas, Plug-and-Play 4K SDI-kanggo-NDI® Converter

November 6, 2018 - Nanjing, China: Magewell saiki ngenalake anggota kapindho ing kulawarga piranti Convert keluarga perangkat piranti mandiri kanggo nggawa sinyal video tradisional menyang siaran langsung, siaran berbasis IP lan infrastruktur AV nggunakake teknologi NDI® bebas royalti NewTek. Entuk encoder SDI XIUMXK Plus yang baru mengkonversi sinyal input SDI hingga 4K Ultra HD menjadi stream NDI penuh penuh dengan latency yang sangat rendah, yang memungkinkan pengguna untuk dengan mudah menghubungkan sumber SDI-dilengkapi ke jaringan, perangkat dan aplikasi media yang memungkinkan NDI. "Kita nampi respon sanget kanggo miwiti model Con Convert pisanan kita ing Show IBC, lan kita bungah kanggo nggedhekake ...

Read More »

MOBILE VIDEO CONSUMPTION SURGES AGAIN IN Q2, WITH massive UPTICK LOOMING FOR Q3

Implikasi Kanggo Linear Vs. Mobile Viewing Dijupuk ing Penggambaran NFL Anyar ing Mobile Devices nalika Linear Viewing Declines Report Highlights: Video Smartphone mung wiwit ngunggulake 50% secara global kanggo pertama kalina, pangowahan 13.2% ing taun-taun lan paling gedhe ing limang kuarsa Mobile- pamuter video (kalebu tablet) tansaya nyebar 9.8% sacara global ing taun ing Q2, sawise lelandhesan Q1 Kanggo kaloro kaloro, video seluler (kalebu tablet) wiwit ngluwihi 60% Total wektu nonton long-form ing smartphone sing paling dhuwur ing 75% ing North Amerika Recent laporan NFL nuduhake 65% ndeleng ndeleng ing piranti digital liwat taun kepungkur lan boom musim 147 2018 ing smartphone NFL isi ...

Read More »

Shift MOD menyang "Mode Sicko

Studio VFX Boutique ngirim efek-efek gedhe kanggo artis video Travis Scott sing mripat-popping. ATLANTA-Ing upaya de force force, studio visual efek BOD bebarengan karo direktur Dave Meyers kanggo Sicko Mode, trippy, video musik anyar saka artis Travis Scott, sing nampilake Drake. Direktur kreatif / Supervisor VFX Les Umberger, MOD ngasilake efek visual efek 200 ing sasi kanggo video, penghargaan surreal kanggo kota asal Scott saka Houston. Dawn saka album Astroworld saka Scott, Sicko Mode ngusung cetha saka visual-efek hipnotis, mulai saka irah-irahan sing ditata werna-werna ing dalan Houston (disebabake gerhana matahari) menyang ...

Read More »

Sigma Kapal Layar 105mm T1.5

Ronkonkoma, NY - November 5, 2018 - Sigma Corporation of America, produsen lensa foto, lensa, flash, lan aksesoris film, foto lan panyedhiya dina sing paling anyar. Sigma 105mm T1.5 FF kasedhiya dina iki liwat jaringan dealer Sigma global kanggo $ 4,999 USD. Fitur Utama lan Keuntungan · Lensa Cine T1.5 · Kompatibel karo sensor kamera full-frame · Dioptimalake kanggo produksi 6K-8K ultra-high resolution · Rotasi fokus 180-degree · Tersedia ing EF, E & PL mounts karo lensa support foot and cap Kalebet Sigma Cine FF Prime Speed ​​Prime Lenses ...

Read More »

Harmonika Ndadekake Efisiensi anyar kanggo Siaran lan Pengiriman Layanan OTT ing Inter BEE 2018

Apa panyedhiya layanan ngirimake penawaran siaran utawa streaming video tradisional, kudu luwih apik, nambah kualitas video lan nambah monetization. Ing Inter BEE 2018, Harmonic bakal nuduhaké cara pendekatan dhasar piranti lunak kanggo media pangolahan, playout lan pangiriman bisa digelar ing lingkungan maya lan ing lingkungan kanggo ningkatake ketangkasan lan efisiensi operasional, nalika ngarahake pengalaman panganggo sing apik ing kabeh layar. "Luwih cepet dadi kabutuhan kritis kanggo panyedhiya lan panyedhiya layanan ing dina iki, amerga kacepetan kanthi kabiasaan browsing lan teknologi sing owah-owahan," ujare Tony Berthaud, wakil presiden dodolan, APAC ing Harmonic. "Ing Inter BEE 2018, ...

Read More »
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!