Kisah-kisah Unggulan

News

Intinor kanggo Nduduhake Cara Nggawe Produksi Remot ing Webinars Langsung Kanthi Skaarhoj

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Umea, Swedia 21 Mei 2020 - Teknologi Intinor, pangembang produk lan solusi ing Swedia kanggo video berkualitas tinggi ing internet, bakal nduduhake carane nindakake produksi adoh ing seri webinar langsung karo perusahaan Skaarhoj, perusahaan produsen panel kontrol siaran universal. . Tujuane yaiku kanggo nampilake kepiye alat produksi remot saka Intinor lan Skaarhoj saling nglengkapi kanggo menehi aliran kerja fleksibel lan aman kanggo produksi langsung nggunakake macem-macem sumber lan lokasi. Kapentingan ing alur kerja produksi remot (utawa REMI) saya tambah suwe saiki. Malah ...

Read More »

RUSHWORKS VDESK Sistem Produksi Integrasi lan Solusi Streaming Ngaktifake Patuhi 'Papan perlindungan' Gampang lan Gampang

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

RUSHWORKS VDESK Sistem Produksi Terpadu lan Solusi streaming Ngaktifake Munisipalitas Kepatuhan sing Cepet lan Gampang 'Ngobrol' ngoptimalake sistem sing ana kanggo kapabilitas terpencil kanthi nggunakake RUSHWORKS 'teknologi gampang sing bisa dicapai Kembang Mound, TX - 18 Mei 2020 - RUSHWORKS, panyedhiya teknologi kelangan kanggo produksi, puter maneh lan streaming wiwit taun 2001, nyedhiyakake sistem produksi remot lan solusi streaming kanggo para pelanggan saka agensi pemerintah, penyiar televisi lan omah ibadah. Sajrone lelungan sosial lan komunikasi remot sing durung rampung sadurunge digawa dening pandemi Covid-19 Perusahaan wis nanggapi bagean salib organisasi njaluk supaya bisa nggedhekake sistem lan ningkatake kemampuan remot nganggo ...

Read More »

Jaringan TVU Nggabung Konsortium Nyedhiyani Liputan Urip Paling Dhuwur saka Bukak Spasi Komersial Bersejarah dening Agensi Angkasa AS

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

VIEW MOUNTAIN, CA - 20 Mei 2020 - Jaringan TVU, sawijining teknologi lan pamimpin pasar ing solusi video live live IP lan awan adhedhasar awan, dina iki ngumumake gabung karo konsortium panyedhiya teknologi sing ditugasake ngirim sudut kamera video langsung khusus kanggo penyiar global sing kalebu peluncuran bersejarah saka pesawat ruang komersial manned pisanan dening astronot Amerika ing lemah AS. Bukak iki uga nandhani pesawat angkasa pertama dening NASA sajrone sangang taun. Astronot Veteran Robert Behnken lan Douglas Hurley ditetepake kanggo tanggal 27 Mei 2020 saka Pusat Spasi Kennedy ing Pulo Merritt, ...

Read More »

Daya Operasi Virtual Pisanan 24/7 Jaringan Anak Kenyan Gratis-kanggo-Udara

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

20 Mei 2020 - Miwiti jaringan televisi ora kanggo ati-ati, malah sajrone jaman ekonomi. Nanging ngluncurake pandemi global minangka wiwitan ing negara kanthi gangguan tenaga sing asring njupuk 'guts' menyang tingkat liyane. Nanging, sing persis karo Pendhiri Jeff Schon lan Jesse Soleil karo New York City lan Akili Network sing didhasarake Nairobi. Jaringan bocah-bocah pendidikan pendidikan sing pertama lan mung ing Kenya diluncurake ing 24 Maret. Akili Kids! siaran campuran program kanggo bocah sekolah lan bocah sekolah pra-sekolah. CEO Schon lan Soleil (Presiden) pindhah saka AS kanggo manggon ...

Read More »

Spotify Dadi Dhaptar kanggo DPA kanggo Ngrekam Dhaptar Dhaptar 'Spotify Singles

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Produser Mimpin William Garrett gumantung ing Brand kanggo Nangkep Crystal Clear Instrumentals NEW YORK, MAY 20, 2020 - Dhaptar lagu "Spotify Singles" sing unik wiwit jaman vinyl, kaset lan CD single, yaiku koleksi musik streaming sing sampurna kanggo nglengkapi lingkungan kerja ing omah. Luwih saka lagu 600 wis direkam wiwit koleksi sing diluncurake ing taun 2016, lan arusane wis nganti luwih saka telung milyar pangguna Spotify. Produser Senior Spotify William Garrett ngawasi produksi, ngrekam lan nyampur dhaptar lagu, sing ngemot rong lagu saka saben seniman sing ditampilake; siji yaiku rekaman anyar asli ...

Read More »

NAGRA Watermarking Forensic NAGRA Mengko Loro Menehi Anugerah Paling Anyar ing NAB Show Express

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

NexGuard ClipMark menang Future Best of Show Award sing dipersembahake dening TVBEurope NexGuard Plug-In kanggo Editing Software menang Future Best of Show Award sing diwenehake dening Digital Video Solutions dirancang kanggo ngrusak lan pertempuran perompak ing macem-macem tahap rantai produksi konten, kalebu pre-release lan produksi produksi Cheseaux, Swiss, lan Phoenix, Arizona - May20, 2020 - NAGRA, perusahaan Kudelski Group (SIX: KUD.S) lan panyedhiya mandhiri mandhiri utama lan solusi televisi multisreen, dina iki ngumumake manawa forensik NexGuard paling anyar Solusi watermarking menang kaping pirang-pirang penghormatan ing NAB Show Express Special Edition Best of Show Awards 2020, sing dituduhake ...

Read More »

Dejero kanggo Ngirim Futeos Bersejarah Bali ing pesawat Angkasa Manungsa saka Lemah Amerika

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Dejero bakal nyedhiyakake distribusi transisi lan distribusi video IP IP global lan peluncuran NASA lan SpaceX saka Kennedy Space Center Waterloo, Ontario, 20 Mei 2020 - Dejero, produsen solusi sing bisa dikelola maya sing nyedhiyakake pemenang video transportasi Emmy® lan konektivitas Internet nalika mobile utawa ing lokasi sing adoh, wis nggabungake konsorsium panyedhiya teknologi sing ngirim macem-macem teknologi siaran kanggo mitra media lan para pelanggan Dejero, kanggo nggampangake liputan sejarah NASA lan SpaceX ing Mei 27th saka astronot AS pisanan saka Amerika Serikat wiwit taun 2011. Dejero's teknologi bakal ngaktifake distribusi feed ing saindenging jagad ...

Read More »

SubtitleNEXT dipilih dening Universitas Warsaw kanggo kursus subtitling langsung -

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Copyright University of Warsaw 20 May 2020, Warsaw, Poland - Anggota PBT EU anggota IABM seneng ngonfirmasi yen Departemen Interpretasi Kajian lan Terjemahan Audio-visual (ISAT), minangka bagean saka Institut Linguistik Applied University of Warsaw's - SubtitleNEXT sing dipilih kanggo kursus subtitling sing. Institut Linguis Terapan ing Universitas Warsaw minangka pusat utama ing Polandia sing tanggung jawab nglatih penerjemah audio visual lan spesialis aksesibilitas. Nanggapi panjaluk sing akeh kanggo sinau luwih akeh ing lapangan iki, lembaga kasebut melu kursus ing subtitling inter-lingual ing pirang-pirang basa, kalebu kursus sing melu subtitling kanggo ...

Read More »

Posting Paling anyar