Kisah-kisah Unggulan

News

Pilihan Manajemen Kabel Vertikal untuk Lantai Rak Lantai Sekarang Pengiriman

STEVENSVILLE, Md., Juni 26, 2019 - Produk Gunung Video (videomount.com), panyedhiya solusi sing paling dhuwur kanggo pasar siaran, keamanan, komersial, CI, perumahan, lan pro audio / video, bangga ngumumake 27U lan opsi manajemen kabel 42U kanggo papan rak lantai populer sing saiki kasedhiya. "Ing lampiran, organisasi pengkabelan kudu," terang Keith Fulmer, presiden Video Mount Products. "VMP's ERENVCM-27 lan ERENVCM-42 mbantu nyimpen kabeh bundel kawat sing diatur lan diurutake nalika nyedakake peralatan rak. Digawe saka ABS tahan banteng lan baja karo piring ngarep sing bisa dipindhah kanggo ningkatake kabel sing luwih gampang, ...

Read More »

Globecast ngenalake Jaringan Maya kanggo konektivitas IP-over-satelit bandwidth dhuwur kanggo pasar perusahaan

Globecast, panyedhiya solusi global kanggo media, ngumumake Globecast Virtual Networking (GCVN), kurban layanan anyar sing ndadekke konektivitas loro, bandwidth dhuwur, lan konektivitas IP-over-satelit menyang pasar perusahaan. Iki nyedhiyakake konektivitas IP sing cepet lan dipercaya ing ngendi wae lan ing ngendi wae jaringan darat gagal utawa ora konsisten. Kanthi GCVN, prodhisi acara media lan kreator isi ing ruang B2B bisa ngirimake konten live streaming, transfer file, Wi-Fi, 4K, 8K lan 360 nggunakake transmisi satelit native IP saka lokasi kanthi remote, kanthi dijamin premium solusi bandwidth dhuwur. Iku becik kanggo produksi perusahaan, acara sing nduweni dhuwur ing ngendi bandwidth layanan sel langka, lan ...

Read More »

S7 / i Full Frame Plus lensa menehi dimensi kanggo Netflix Film, The Perfection

Optik Cooke Optik 'S7 / i Full Frame Plus lan lensa Anamorphic / i dipunginakaken ing Netflix Film The Perfection. Film kasebut diarahake dening Richard Shepard (The Matador, Dom Hemingway, "Girls"), ditulis dening Eric C. Charmelo, Nicole Snyder, lan Richard Shepard, lan ngetutake crita sawijining prodigy musik sing ngupayakake murid lintang anyar saka sekolah mantan dheweke kanthi konsekuensi sing kaget. Perfection dirilis sacara global ing Netflix Friday 24 May 2019. "Kesempurnaan nuntut beda kanggo macem-macem crita. We wanted each part to have ...

Read More »

Matrox Menang Papat Penghargaan Paling Apik ing InfoComm 2019

MONTREAL, Quebec - Juni 25, 2019 - Matrox® bungah ngumumake sing nduweni encoder Monarch EDGE 4K / multi-HD, pengontrol multi-monitor QuadHead2Go ™, extio ™ 3 IP KVM extenders, Encode perusahaan encoder Maevex 6120 4K papat bergengsi Best of Show Awards ing InfoComm 2019. InfoComm Best of Show Awards dievaluasi dening panel hakim ing situs, kalebu anggota AVIXA lan CTS, sing milih produk-produk pinter kasebut adhedhasar inovasi, kinerja marang kategori standar, kekayaan / relevansi set fitur, kemudahan nggunakake, keramahan jaringan, lan nilai / ROI. Matrox's lineup award-winning: Matrox Monarch Encoders encoders deliver resolutions up to 3840x2160p60 or quad 1920x1080p60 ...

Read More »

Grass Valley lan CenturyLink Nduduhake Kapabilitas Produksi Remot Liwat 100G Berkelajuan Tinggi

MONTREAL - 8: 00 EST Juni 25, 2019 - Grass Valley wis nyetujoni posisine minangka frontrunner ing transisi industri kanggo IP karo terobosan liyane ing produksi video IP terpencil. Perusahaan iki gabung karo perusahaan teknologi CenturyLink kanggo ngoperasikake tes bandwidth ultra-tinggi langsung saka kamera ing Stadion Hard Rock ing Miami Gardens, Florida menyang lokasi produksi remot ing Tulsa, Oklahoma. Nggunakake jaringan Vyvx kecepatan 100 Gbps CenturyLink lan fitur DirectIP Grass Valley, pameran kasebut nuduhake yen sinyal multi-kamera sing ora dikompres bisa dikirim lan dikontrol saka fasilitas produksi remot, ngilangi kabutuhan gedhe ...

Read More »

Accusonus Ndadekake Pengolahan Swara Luwih menyang Keluarga Paling Tuwa, Plug-in Audio Knob Tunggal lan Plug-in Noise Reduction kanggo Video Editors, Sound Engineers, Podcasters

New Accusonus ERA 4 Bundles Simplify, Accelerate Complex Audio Workflows with Single-Knob, Intelligent Control for High Quality Cleaning and Repair Audio for Content Creators of Any Skill Level and on Any Accusonus Platform (www.accusonus.com) today announced it's bringing its multi-paten, pangopènan audio siji-tombol lan teknologi pangurang swara kanggo kulawarga plugin paling anyar kanggo editore video, insinyur audio lan podcast: bagan ERA 4. The ERA 4 Bundles (Enhancement and Repair of Audio) yaiku kumpulan plug-in pembersih audio knob sing dirancang khusus kanggo ngurangi kerumitan desain swara lan alur kerja audio tanpa ...

Read More »

Densitron ngenalake modul tampilan rol resolusi dhuwur anyar

Kent, UK, 25 Juni 2019 - Densitron, panyipta teknologi HMI lan pamimpin global ing tampilan, monitor, lan solusi komputasi sing ditempelake, saiki ngenalake UReady 2U Full Surface Rack Display, tampilan 2RU TFT anyar sing dirancang kanggo pemantauan sinyal lan gambar lan minangka sistem kontrol karo multitouch sing diprediksi kapasitif tutul (PCT) kanggo macem-macem aplikasi kalebu siaran, AV, elektronik lan liya-liyane. Kanthi ukuran layar sing cetha, resolusi dhuwur 16.3, tampilan layar permukaan 2U nyedhiyakake sawetara monitor gambar video lan tampilan audio sing bakal ditampilake ing sisi. Fungsi PCT nyedhiyakake ...

Read More »

Betel Media Ngirim pesen Gereja kanthi Bantuan saka Facilis

HUDSON, MA (Juni 24th, 2019) - Facilis, pemasok internasional terkemuka solusi biaya panyimpenan biaya dhuwur lan kinerja kanggo jaringan produksi kolaborasi media, ngumumake yen Bethel Media milih Portilis bareng panyimpenan kanggo ndhukung workflow panyiptaan konten sing nuntut jangkah greja liwat video, web, ritel lan produksi layanan streaming-on-demand. Adhedhasar ing Redding, California, Gereja Bethel minangka gereja tanpa denominasi kanthi jemaah luwih saka wong 11,000. Minangka organisasi, Bethel Media ngalami owah-owahan saka kru videographers lan staf pendukung sing nyewa kanggo nyekel layanan Minggu lan isi njaba tambahan. Minangka isi video terus ...

Read More »

Insight TV Launches in Spain on Ahí + Sports Service

TV Insight, penyiar 4K UHD HDR ing donya, lan produser saka konten UHD native, wis nglancarake saluran HD ing operator Spanyol Ahí +, paket olahraga pay-tv. Pelanggan bakal nduweni akses menyang wawasan lengkap Insight TV saka konten inspirasi lan pemikiran sing adhedhasar afektif global lan topik tren. Ahí diluncuraké kanthi tujuan utama kanggo nyedhiyani populasi kurang saka 25,000, asring ing komunitas cilik utawa wilayah adoh, kanthi layanan telekomunikasi global. Ngirim program-program berkualitas, layanan iki memenuhi syarat-syarat demografi kabeh. Pelanggan bakal bisa nonton TV Insight populer kalebu Franco, ...

Read More »

The Q India premieres on DishTV's 'Watcho'

TORONTO lan LOS ANGELES, 25 Juni 2019 - QYOU Media (TSXV: QYOU; OTCQB: QYOUF) ngumumake kerjasama karo Watcho, platform OTT sing digawé anyar dening TV operator Dish TV paling gedhé India, kanggo nggawa The Q India's 24 / 7 streamline linear saka isi digital pisanan kanggo pelanggan. Iki minangka kesepakatan distribusi kaping lima kanggo The Q India lan nguatake nafsu regional kanggo konten video cekungan premium. India dumunung watara setengah milyar wong India enom sing umuré antara 20 - 30. Digedhèkaké ing jaman digital, demografi téknologi iki tansah disambung, tansah on lan kepéngin nganggo konten digital kapan lan ing ngendi waé. Dish TV's ...

Read More »

ONE TWENTY NINE FILMS Launches in New York

Robert Mulligan rawuh minangka produser eksekutif Pantai Timur minangka perusahaan prodhuksi ing basis iklan lan terus berkembang isi asli. SAN FRANCISCO-Satu Puluh Nine Film berkembang ing Pesisir Wétan lan ngembangake jangkauane ing njaba niche ing produksi iklan dadi konten asli. Perusahaan iki nyediakake produser veteran Robert Mulligan kanggo dadi prodhuk eksekutif ing New York City. Sadurungé Direktur Konten ing Momentum Worldwide, Mulligan bakal ngawasi aktivitas produksi ing New York lan bisa ngembangake bisnis anyar ing iklan, isi merek lan media digital. Dheweke uga tim ...

Read More »

Testronic Lab Nginvestasi ing High Performance Archion's EditStor Omni Storage Solution kanggo Ngalamatake Workflows ing Burbank, CA, lan Warsaw, Polandia Fasilitas

Archion Technologies, pemimpin ing solusi panyimpenan jaringan cerdas, ultra-dhuwur kinerja konten cerdas, wis ngumumake Testronic Labs, pemimpin ing jaminan kualitas (QA), layanan lokalisasi, lan kepatuhan kanggo industri film, televisi lan game, wis nandur modhas ing sistem panyimpenan Archion EditStor Omni. Solusi Archion iki dienggo ing rong lokasi Testronic: Burbank, CA, lan Warsaw, Polandia. Testronic minangka panyedhiya global QA ing film, TV, game, lan platform, kanthi fasilitas ing London, Warsawa, Burbank, lan Santiago. Ditemtokake liwat 24 taun kepungkur, Testronic nduweni tim ahli jaminan kualitas sing ...

Read More »

Video musik "So Long" ning Diplo, karo Cam Artis Baru, Nggawe Desain Blackmagic URSA Mini Pro lan RAW Blackmagic

Fremont, CA - Juni 24, 2019 - Desain ngumumake yen "So Long," video musik paling anyar ning Diplo sing nampilake artis negara Cam, ditembak nganggo URSA Mini Pro 4.6K lan nggunakke format RAW Blackmagic. Diprodhuksi ing Festival Stagecoach 2019 ing Indio, California, video lan nyanyian punika minangka pambiwara saking basa EDM, ngrembaka ing genre musik negara. Tilas kasebut dadi tantangan sing nyenengake kanggo Direktur Brandon Dermer. Dikenal kanggo pendekatan DIY marang karyane, Diplo nemokake video musik metal pati Dermer kanggo Nekrogoblikon ing 2012, lan dadi penggemar. Loro duwe ...

Read More »

Calrec Brio Ngundhuh Swara Pendidikan ing Broadcast Audio

HEBDEN BRIDGE, UK, JUNE 24, 2019 - Ing saindenging jagad, sekolah lan universitas ngupaya nglatih generasi sabanjure para insinyur siaran, lan nemokake manawa luwih akeh tinimbang konsep lan teori. Kursus sing sukses nyedhiyakake pendidikan sing disebarake kanthi apik sing nyiapake para siswa kanthi latihan teknis lan kemampuan tangan kanggo mbantu nyedhiyakake rasa percaya diri kanthi maksimal. Calrec Audio wis weruh akeh panginstalan pungkasan saka konsol lan solusi jaringan audio ing perusahaan pendidikan. Range Brio Calrec wis dadi solusi konsol-konsol ing papan iki kanggo macem-macem alasan, kalebu faktor-faktor cilik, daya lan efektifitas biaya; lan gedhene ...

Read More »

V-Nova gabung karo ATSC, nyiptakake kolaborasi lan inovasi industri kanggo ngaktifake pengalaman media paling apik

* Video kompresi ahli V-Nova gabung karo badan pengembangan standar * Tujuan utama kanggo nggerakake lan kontribusi marang pengembangan standar ATSC 3.0 ing dunya * Kompresi media cerdas yaiku inti kanggo ngirim layanan anyar ATSC 3.0 London, UK - 24 Juni 2019 - V-Nova wis dadi anggota Komite Sistem Televisi Advanced (ATSC) - organisasi nirlaba internasional sing ngembangake standar televisi digital. ATSC saiki fokus ing pameran komersil spesifikasi 3.0 kanggo penyiaran terestrial digital. Iku nggambarake standarisasi dasawarsa kamajuan teknologi carane layanan TV dikirim, ...

Read More »

Prancis 3 ngidini Quicklink Studio kanggo konser Bigflo & Oli

Prancis 3, salah sawijining saluran televisi umum Perancis paling gedhé sing minangka bagéan saka grup Prancis Télévisions, wis bubar nggunakake solusi Quicklink Studio kanggo kamera multi Facebook Live saka konser Bigflo & Oli. Konser iki dianakaké ing Toulouse, kutha ngendi Bigflo & Oli tansaya munggah, lan ditampa luwih saka penonton 60,000 suwene rong dina. Kanggo njupuk iki, Quicklink Studio digunakake ing telung iPhone 8 kapisah kanggo menehi perspektif lantai konser, sing nyedhiyakake kemampuan kanggo milih sudut sing beda lan nyenengake acara urip. Ing studio, Prancis 3 padha ...

Read More »

Mediaproxy ndadekke fitur paling anyar kanggo kepatuhan monitor-analisa LogServer kanggo Media + Hiburan Tech Expo 2019

Perusahaan Australia nampilake IP logging lan analisis platform kanthi ngawasi pangupasan lan kemampuan maya ing papan ngarep ing cabang SMPTE ing Sydney Melbourne, Australia - 24 Juni 2019 - Mediaproxy, panyedhiya layanan solusi siaran IP berbasis piranti lunak, bakal nuduhake update anyar kanggo ketaatan, paket monitoring lan analisis LogServer sawijining ing Expo Media + Hiburan Tech Expo ing booth F27 ing International Convention Center Sydney (ICC Sydney) saka 17 kanggo 20 Juli 2019. Nalika diakoni sacara internasional minangka perusahaan teknologi mutakhir kanggo aplikasi sing tundhuk ing alur kerja siaran, Mediaproxy njaga kehadiran sing kuwat ...

Read More »

Sony AI-Based Edge Analytics Appliance and Midsize Laser Projectors Award InfoComm "Best of Show" Honours

Sony dianugerahi penghargaan paling dhuwur saka penerbit majalah AV Technology lan majalah Sound & Video Contractor sasuwene acara InfoComm 2019 ing Orlando pekan lalu. Appliance Edge Edge Appliance AI berbasis Sony, REA-C1000 nuli njupuk penghargaan "Best of Show" saka AV Technology, nalika proyektor laser VPL-FHZ75 3LCD nampa "Best of Show" saka majalah Sound & Video Contractor. Majalah AV Technology minangka publikasi manajer audiovisual lan informasi teknologi sing tanggung jawab kanggo njupuk lan njaga sistem AV lan IT. Sound & Video Contractor minangka sumber teknis kanggo integrators, kontraktor, dealers, lan konsultan. Appliance Edge Edge Applied AI: Sony's REA-C1000 ngidini pangguna kanggo nggawé konten video ing wektu nyata, tanpa ...

Read More »