Kisah-kisah Unggulan

News

Nevion kanggo nampilake masa depan IP sing disiarkan ing IBC2017

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Oslo, Norway, 18 Juli 2017 - Nevion, panyedhiya penghargaan saka solusi produksi media virtualisasi, bakal nampilake kepiye solusi basis IP kanggo kontribusi, fasilitas, produksi remot lan TV terrestrial digital (DTT) bisa nggawe penyiar supaya "nyambungake luwih apik , nuduhake luwih apik lan siaran luwih apik "ing IBC2017. Acara taun iki, sing kedadeyan ing antarane 15-19 September ing RAI ing Amsterdam, bakal weruh Nevion ngumumake lan nuduhake macem-macem fitur anyar sing dikirim minangka update piranti lunak kanggo produk unggulan, piranti lunak orkestrasi Manajemen VideoIPath lan Virtuoso, media sing ditetepake piranti lunak platform simpul. Nganyari iki dirancang kanggo ngirim konvergensi dibutuhake para penyiar minangka ...

Read More »

Release resmi Gateways IP Crystal Vision ing IBC 2017 (Booth 2.C28)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Booth 2.C28 ing IBC 2017 bakal weruh peluncuran gateway IP-bukti bukti masa depan Crystal Vision, sing nggabungake video sing digawe liwat piranti keras IP kanthi proses adhedhasar piranti lunak fleksibel. Kanthi fitur sing migunani kalebu pemantauan status, pengalihan bersih, sinkronisasi sing canggih (kalebu dhukungan PTP), telat lan mbentuk lalu lintas IP, gateway wiwitan ndhukung protokol SMPTE 2022-6 lan SMPTE 2022-7 lan bisa gampang dikonfigurasi liwat upgrade piranti lunak kanggo ndhukung Protokol berbasis SMPTE 2110. Perkenalan pigura Wawasan 1 1RU nggawa luwih fleksibel kanggo sistem pigura Visi, nyedhiyakake omah nganti patang kertu lan gabung karo keuntungan Visi ...

Read More »

Cara Bukak App OTT

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Liwat ndhuwur (OTT) televisi ngganti cara nonton video. Kamangka layar televisi sadurunge digunakake khusus kanggo TV linear, para pamirsa saiki bisa nggunakake piranti, adaptor media lan aplikasi TV Internet kanggo nggunakake konten digital. Rata-rata Amérika, saben eMarketer, nonton luwih saka 12 jam konten OTT saben minggu. Angka kasebut samesthine bakal tuwuh nganti 19 jam ing taun 2020. Saka perspektif konsumen, wutah iki ora bakal dadi kejutan. OTT minangka medium sing trep, siji sing cocog banget lan cocog karo cacahe para pamirsa babagan konten lan pariwara. Penyiar lan pemilik konten ...

Read More »

Kamera Keslow Ngumumake akuisisi Kamera Clairmont

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pindhah Ngrangkepake Kaki Company menyang Kanada minangka Denny Clairmont Nganggo Kamera Keslow, minangka omah sewa peralatan kamera gambar sing paling gedhe kanthi pribadi ing Amerika Utara, ngumumake dina iki yen njupuk Clairmont Camera lan operasi Vancouver lan Toronto. Pamindhahan kasebut bakal luwih saka persediaan lensa anamorphic lan lensa quadruple Keslow, lan nambah akeh peralatan kamera khusus menyang portofolio ekstensif perusahaan kasebut. Bebarengan, pendiri Clairmont, Denny Clairmont, salah sawijining bakat sing dihormati ing industri lan ngarep kamera, ngumumake pensiun. Akuisisi kasebut bakal dirampungake utawa sadurunge tanggal 4. Agustus.

Read More »

Stephen Arnold Music Wins Gold ing PromaxBDA Awards ing Station Summit 2017

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

DALLAS, TX Stephen Arnold Music, Pemimpin Donya ing Sonic Branding ™, diakoni keunggulan kanthi Penghargaan Emas PromaxBDA ing Station Summit 2017, sing dianakake tanggal 22 Juni 2017 ing Las Vegas ing Mirage Hotel & Casino. Penghargaan emas yaiku kanggo karya Stephen Arnold Music ing KOMO afiliasi ABC Seattle lan kampanye "Dadi Northwest". Versi khusus saka George Arnold Music sing misuwur "Nang endi wae aku lunga" paket gambar eksklusif eksklusif, "Dadi Northwest" mendhuwur kategori "Musik utawa Instrumental Kanthi utawa Tanpa Vokal" ing PromaxBDA Awards taun iki. Stephen Arnold Music minangka finalis kaping lima ing penghargaan 2017 ...

Read More »

Telemetrics Wutah Tanduran Pindhah menyang Fasilitas sing Dikembangake

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Markas Lanjut Anyar Iki Mupangate Mupangate kanggo Pelanggan lan Mitra Salembarga sing reguler Allendale, NJ (17 Juli 2017) - Amarga tambah bisnis lan garis produk, Telemetrics, pimpinan sistem robotik lan sistem kontrol, wis pindhah markas utama menyang fasilitas sing luwih gedhe ing Allendale, New Jersey. Lokasi anyar bakal mbantu nyetel R&D ing situs kanthi manufaktur nalika ngirim produk lan layanan menyang pasar kanthi cepet. Pamuter Kamera Telemetrik® Elektronik Elektrik, Pan / Kamera Potret Kamera, Sistem Trek TeleGlide® lan Panel Kontrol Kamera (RCCP-1) wis entuk katrima ing macem-macem pasar (kayata, Broadcast, ...

Read More »

Seksi Hollywood SMPTE® kanggo Ndhaptar maneh Swara Film klasik ing Rapat Juli

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LOS ANGELES - Bagian Hollywood SMPTE®, organisasi sing karya standar wis nyengkuyung sawijining kemajuan abad ing teknologi hiburan, bakal dadi demonstrasi teknologi swara film klasik ing rapat saben wulan, dijadwalake Selasa, 25 Juli, ing Hollywood. Acara kasebut bakal kalebu pagelaran langsung dening Joe Rinaudo, pangadeg Silent Cinema Society, ing Fotoplayer Amerika (diwenehake dening Akademi Gambar lan Ilmu Akademi Mosi). Fotoplayer minangka jinis piano pamuter sing digunakake ing bioskop nalika jaman bisu nyedhiyakake efek lan musik. Arsivis gambar gerakan Bob Heiber bakal ...

Read More »

Sigma ngumumake Reregan lan Kasedhiyan kanggo 14mm lan 135mm T2 Cine Prime Lenses, Pengiriman Juli Iki

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ronkonkoma, NY - 14 Juli 2017 - Sigma Corporation of America, lensa foto lan bioskop, kamera, lampu kilat lan produsen bioskop, saiki ngumumake kasedhiyan rong lensa anyar merek: Sigma 14mm T2 FF lan 135mm T2 FF, sing loro-lorone bakal wiwit dikirim akhir Juli 2017. Kompatibel karo sensor gambar lengkap, lensa Perdana cine kanthi kacepetan dhuwur kasedhiya kanggo pemasangan EF, E lan PL. Kasedhiya minangka lensa individu kanggo rega ritel $ 4,999.00 USD saben, utawa minangka bagéan saka rong lan pitung lensa kanggo rega ritel $ 10,499.00 USD lan $ 24,799.00 USD. ...

Read More »

Posting Paling anyar