News

Proyeksi Siaran

Fox Sports Florida / Sun Sports saiki nyinaoni Broadcast Engineer. Posisi iki bakal nyedhiyakake dhukungan Rekayasa kanggo kabeh feed produksi sing metu lan metu, dhukungan produksi Studio kalebu ndandani lan instalasi peralatan siaran lan editing kanggo kantor Fox Sports Florida ing Ft Lauderdale lan Orlando. Tanggung Jawab: - Nyadhangake kabeh peralatan transmisi PLN wis dikalibrasi lan operasi kanthi bener kanggo telecast acara Langsung; ngleksanakake kontrol kualitas kabeh feed PLN sing mlebu lan metu lan ngatasi lan nyathet masalah teknis. - Ndhukung teknik kanggo kabeh produksi Studio sing urip lan direkam. - Nyedhiyani support Engineering karo kabeh televisi ENG ...

Read More »

Olahraga Media- Asisten Produksi

Ing ngisor pengawasan produser, posisi iki bakal melu ing kabeh aspek ing produksi acara olah rogo / LIVE. Tugas kalebu nyorat lan nyunting highlights, teases, fitur, lan inisiatif terkait tim; unsur show gathering; condensing tapes / media digital lan ngangkut barang kanggo panyimpenan. Tanggung jawab -Kritik, ngedit highlights, tease, fitur lan klumpukne unsur show. -Ganti prodhuksi ing studio lan nyunting kamar kanggo ngumpulake item lan ngatur unsur. -Minehi saran babagan organisasi rencana lan bahan produksi. Ngumpulake lan log unsur, video, wawancara, lan highlights. Ngakses lan mbantu panyimpenan media. -Panenan panenan kanggo proyèk khusus. -Minemoni ing rapat-rapat lan telpon konferensi sing ana hubungane karo ...

Read More »

Koordinator Pemasaran- Penyiaran

Tugas: - Koordinator Marketing bakal koordinasi eksekusi kabeh stunts Cartoon / marathons, lan promosi klien disesuaikan. Iki kalebu nggarap langsung karo marketing network lan klien kanggo entuk kabeh materi kreatif, jadwal adoh-adoh komersial karo kontak jaringan, inventarisasi reservasi karo Perencanaan Strategis, nantang tundhuk produksi ing jaringan lan kanggo memastikan saben promosi dieksekusi kanthi bener. - Tansah njaga, nganyari lan nerbitake status Network Networks lan elemen grid ing G: drive kanggo sales force lan marketing network. Grids iki ngemot kabeh informasi sing pas kanggo saben Kartun Jaringan Promosi sing didol lan kasedhiya. - ...

Read More »

Associate Produksi

Artforum nemokake asosiasi produksi. Pengalaman penerbitan diwajibake. Keterampilan Adobe CS penting. Proyek iki nyakup kabeh aspèk penerbitan majalah-print, digital, lan web.

Read More »

Kantor Produksi Intern

Pejabat Produksi / Asisten Produksi bakal duwe kesempatan kanggo sinau macem-macem ketrampilan administratif lan produksi kantor, bakal nganggo akeh topi sing ndhukung manajer produksi kanthi pengaturan perjalanan, pesanan tuku, laporan biaya lan dhuwit cilik; bakal ndhukung produser rekan karo crita lan riset arsip, lan bakal mlebu lan ngirim materi wawancara. Calon ideal bakal duwe sawetara pendidikan utawa latihan ing produksi utawa pasca prodhuksi uga minangka kapentingan sing kuat ing film, film, riset lan acara saiki. Calon kudu diatur, profesional, antusias, lan mbukak kanggo sinau. Kawruh kawicaksanan Microsoft Office kalebu Excel dhasar dibutuhake. Pengalaman karo kreatif liyane ...

Read More »

Fasilitas Manager-Konsert Hall Fasilitas

Shenandoah Conservatory saka Universitas Shenandoah ngupaya manajer produksi sing dialami kanggo fasilitas balai konser sing diwiwiti kanthi cepet. Tanggung jawab utama ing posisi full-time iki, nanging ora diwatesi kanggo ngatur operasi saben dina ing Armstrong Concert Hall lan Goodson Recital Hall / Chapel kanggo panggunaan Konservatorium, ngamanake sistem operasi sing mulus kanggo umum penggunaan Konservasi Universitas spasi kinerja musik lan jadwal kabeh acara ing papan-papan panggung kanthi kampus lan kelompok-kelompok ing kampus; nggarap kursi-kursi Divisi, Direktur Ensemble, lan Managing Director ing njaga kalender master sing bisa diakses lan ngrampungake konflik jadwal kaya sing dibutuhake; cataloging lan njupuk ...

Read More »

Casting Production Assistant

Knowledgeable on all forms of music especially alternative, hip-hop (old school and new), rXCHARXb and pop. MUST BE A MUSIC JUNKIE. Well versed in pop culture especially musicians, teen heartthrobs, actresses and TV shows for the last 10 years. Familiar with underground and emerging artists of many music genres. Internet saavy XCHARX applicants should know their way around Facebook, music blogs, music news sites, Twitter, Instagram, YouTube sites and show great persistence at online research. Organized and able to keep track of casting leads, maintain casting files, schedule casting sessions and review online submissions. Lastly, editing ability (one person) XCHARX ...

Read More »

Asisten Produksi

Asisten Produksi tanggung jawab kanggo nggawe lan akurasi unsur grafis lan video sing digunakake ing udara. Bakal ngidini Produser nemokake video, nggoleki data statistika lan unsur bangunan kanggo studio lan produksi remot. Gelar sarjana dibutuhake. Kudu duwe pengetahuan olahraga sing kuwat karo penekanan ing basket sekolah lan pro lan Major League Baseball. Kudu duwe kemampuan komunikasi sing kuat, loro ditulis lan lisan.

Read More »

Manajer Produksi Unit

Film tèks lulusan USC (horor / suspense), sing diproduksi dening aktor Jaringan TV, nggoleki UPM apik tenan. Jadwal pamindhahan: pertengahan nganti akhir Januari ing LA Tentative: Jan 17-21; Jan 25-26Sampeyan yen sampeyan minangka individu sing kreatif lan terorganisasi sing bisa kerja kanthi pas wektune. Minat ing genre film horor punika plus nanging ora perlu. Senajan iki minangka posisi sing ora dibayar, iku minangka kesempatan gedhe kanggo nyedhakake karya sing katon dening akeh jinis film, kayata rencana kanggo nuduhake film iki ing pirang-pirang pameran ing saindenging donya! jajanan diwenehake.Please send cover letter lan ...

Read More »

Desainer Produksi

Film skripsi lulusan USC (horor / suspense), kang diproduksi dening aktor Jaringan TV, ngupaya Desainer Produksi sing kreatif lan kreatif. Jadwal pamindhahan: pertengahan nganti akhir Januari ing LA Tentative: Jan 17-21; Jan 25-26Sampeyan yen sampeyan minangka individu sing kreatif, berpengalaman, lan profesional sing bisa kerja kanthi pas wektune. Minat ing genre film horor punika plus nanging ora perlu. Senajan iki minangka posisi sing ora dibayar, iku minangka kesempatan gedhe kanggo nyedhakake karya sing katon dening akeh jinis film, kayata rencana kanggo nuduhake film iki ing pirang-pirang pameran ing saindenging donya! jajanan provided.Please ...

Read More »

Associate Produksi

A teater regional LORT D ing Sarasota, FL ngupaya Produksi Associate sing tanggung jawab kanggo Props lan Scenic painting. Tugas kalebu: pengawasan lan eksekusi prop, pengawasan lan eksekusi lukisan apik, lan dhukungan administratif kanggo Manager Produksi. Minimal telung taun pengalaman teater profesional dibutuhake.

Read More »

Asisten Produksi Digital

Tanggung Jawab: Ngatur WebsitesOptimizing situs web kacepetan, isi, lalu lintas, lan layoutDownload / Ngoptimalake / Ngowahi ukuran kabeh video lan foto kanggo web viewingCreate lan ngatur grafis kanggo undhangan undhangan Visuals media sosial, Artnet, lan situs Wikipedia dianyariTekan dianyari bahan menyang situs partner Digital File Archive ManagementCoordinate digital manajemen berkas karo pangatur ProduksiRecord nganyari gambar ing basis data lan nyiapake file digital kanggo printer Tansah ngirim produksi, kalender seni rupa, daftar telpon lan kontak sing diupdateUpdate cathetan harian kalebu tracking # kiriman cetak lan statusDokument artwork kanggo pameran lan pameran

Read More »

Asisten Produksi

Program Content Associate minangka program perdana kanggo ngenali lan ngembangake pemimpin Produksi generasi sabanjure ing ESPN. Iku program entry-level sing dimaksudake kanggo ningkatake keterampilan lan keterampilan produksi peserta lan nyedhiyakake yayasan kanggo kemajuan ing saindhenging organisasi. Program iki dimaksudake kanggo nyedhiyani jalur karir sing jelas, pangarepan kinerja sing ditemtokake lan kesempatan belajar lan pembangunan kabentuk kanggo para pemimpin mangsa ESPN. ESPN, Inc., The Worldwide Leader in Sports, iku perusahaan hiburan olahraga multinasional, hiburan multinasional sing nampilake portofolio aset olahraga multimedia sing paling akeh kanthi entitas bisnis 50. Berkantor pusat ing Bristol, Connecticut, ESPN ...

Read More »

Spring Internship - Produksi / Operasi

Saliyane tugas administratif, para praktisi prodhuksi bakal tanggung jawab kanggo teks lan naskah sing diidinake kanggo proofreading, mbantu direktur operasi kanthi pangopènan jadwal produksi lan basis data, lan nyiapake file kanggo reprints. Intern uga bakal mbantu direktur operasi lan ngatur editor karo bahan perdagangan ing omah (ie ngirim publisitas publisitas, foto penulis lan jangkoan kanggo siaran pers lan nulis copyedits kanggo manuskrip kanggo tim editorial). Gumantung pengalaman desain karo Adobe Creative Suite, intern uga bisa tanggung jawab kanggo ngrancang materi kanggo publisitas, spanduk kanggo situs web Seven Story, desain teks, lan konversi e-book. Syarat: Karya keras, inisiatif, ...

Read More »

Associate Produksi

Nggoleki individu sing cerdas, terorganisir lan nduweni pengalaman karo produksi cetak buku tradisional. Tanggung jawab kalebu: - Nggawe jadwal produksi internal - perkiraan cetak - perdagangan barang saka vendor - ngecek mekanik interior lan sampul / jaket - nyusun sheet layout lan order tuku kanggo printer - nampilake bukti warna saka vendor - review buku blues / bukti cilik - light proofreadingRequirements: MUST HAVE EXPERIENCE BOOK 1 1 / 2 YEARS EXPERIENCE.

Read More »

Newsperson / Penulis Siaran

The Associated Press nggoleki Newsperson / Broadcast Writer kanggo meja editing Regional West ning Phoenix, Arizona. Penulis siaran ing meja warta regional AS nyerat, nyetak lan mbantu ngatur operasi nulis siaran ing wilayah multi-negara. Para panulis iku bagéan saka operasi dinamis, 24 / 7 sing kalebu editor saka teks, foto, multimedia lan video. Anggota staf nyambut gawé minangka tim kanggo mesthekake AP nduweni cakupan warta dina kabeh format. Penulis siaran nyatakake menyang Editor Broadcast regional, lan dianggo rapet karo editor berita lan wartawan ing wilayah kasebut uga siaran nasional ...

Read More »

Asisten Produksi News

TUGAS lan RESPONSIBILITI sing penting uga kalebu: - Nyeret suara kanggo udara. - Nggawe lan ngawasi langsung nembak. - Njupuk reporter feed kanggo online. - Njawab telpon lan nangani pitakonan panjaluk. - Nindakake kothak ngalahake lan tindakake pandhuan ing wayah wengi. - Nyedhiyakake pitulungan umum kanggo staf warta, utamane nalika nutupi warta. Kualifikasi sing kudu kudu prioritize, nangani tekanan deadline, ketik 45 + tembung sak menit. Kudu dadi literatur komputer. Kudu kasedhiya kanggo nggarap kabeh jam, overnights, lan akhir pekan lan kudu ngowahi owah-owahan ing shift karya. Kualifikasi sing dipilih Radio produksi lan / utawa jurnalisme ...

Read More »

Eksekutif Akun Olahraga (Siaran Spanyol)

WFAN AM / FM legendaris lan rumah radio anyar NewYork Yankees, ngupaya Eksekutif Account Olahraga kanggo nggantosi lan ngedolake siaran Basa Spanyol kanggo NEW YORK YANKEES Radio Network. Posisi iki mbutuhake individu orientasi sales, kerja, lan agresif. Sampeyan kudu ngerti lan menehi respon lan carane bisa digabungake. Pelamar kudu pengalaman paling ora siji utawa luwih saka ing ngisor iki: Olahraga Penjualan Penjualan, Sportsor Radio Hispanik, Pengembangan Bisnis Baru, Konsep Selling, dan / atau Keterampilan Sasaran / Strategis / MultiLevel. Kunci posisi iki bakal kanggo prospek lan pengembangan hubungan karo kaputusan lokal lan Regional kunci ...

Read More »
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!