Kisah-kisah Unggulan

News

Office/Production Coordinator

Academy Award and Emmy nominated documentary film team seeks full-time Office/Production Coordinator for new films. Position starts immediately. Production office in Los Feliz. This position would directly report to line producer in matters of physical production and financial reporting. This position would not travel, but on occasion, may be required to be on set for shoots in or around Los Angeles. This is a great opportunity for an aspiring documentary film producer. The ideal candidate is meticulously organized and hard-working, with knowledge of doc filmmaking process and familiarity with production documents. They have good phone manner, excellent writing skills and ...

Read More »

Asisten Produksi Video

Exiram Productions needs a partner to help with budgeting, video work etc. for a downloadable site of female creature transformations and fantasy videos called Were-Creature Videos.

Read More »

Asisten Produksi

Nationally syndicated TV show looking to hire production assistants in Chicago. Must be able to book real people and work well in a fast-paced environment.

Read More »

Asisten Produksi

CSI Sports is looking for a motivated, detail oriented candidate to fill the roll of Production Assistant. This candidate will be responsible for screening masters, creating logs and QCing masters and deliverables. Additional responsibilities include but are not limited to consolidating and/or transcoding media, posting cuts to internal websites, archiving and maintaining projects. Must have professional experience with video production and the Microsoft Office Suite. Working knowledge of Avid Media Composer a plus.

Read More »

Produksi Video Intern

Interns bakal bisa mbantu departemen produksi video. Tanggung jawab kalebu mbantu pembangunan, pra-produksi, produksi lan pas produksi ing perkembangan seri lan seri. Interns bakal ngidhentifikasi tren sosial lan ngewangi nyediakake isi apik sing dirancang kanggo pamirsa spesifik Fandango. -Assist Producer, Produsen lan Produksi Mitra kanthi produksi, produksi lan pas produksi. - Ngewangi tim produksi ing tugas sehari-hari -Telusur lan bakat -Play peran sing penting ing proses kontrol kualitas kabeh prodhisi -Kampung tanggung jawab lan proyek liyane sing diwenehake -Mbantu ngleksanani kebijaksanaan lan njaga tingkat kerahasiaan sing paling bener. -Must tetep nggoleki biasa lan ditrima ing ...

Read More »

Manajer Produksi Hiburan

Ngembangaké lan nglakokaké perencanaan produksi lan penganggaran saka kabeh acara pawai profil ing USH sing ditemtokake dening Direktur Produksi Hiburan. Iki kalebu, nanging ora winates ing Atmosfer, Halloween Horror Nights, Holiday Decor, lan Grinchmas. Tugas Penting lan Tanggung Jawab * Ngawasi lan nyetujui operasi saben acara saben-saben acara, babagan kualitas produk, layanan teknis, lan staf. * Delegasi lan nyedhiyakake arah kerja kanggo Managemen Produksi Event lan Managers Stage kanggo ngatur saben acara saben individu, nalika njaga liwat-kabeh sesanti Departemen Produksi. * Nyedhiyani administrasi kabeh budget acara ing basis saben dina kanggo kalebu ...

Read More »

Manajer Associate, Riset Produksi

ESPN Stats & Information Group minangka lingkungan kerja tekanan sing dikepengsi, khusus ing penyebaran informasi antarane ESPN. Isi kita digunakake ing pirang-pirang platform - televisi, media digital, radio, ESPN The Magazine, lan ESPN Mobile. We are comprised of four departments: BottomLine, Production Analytics, Research and Production Production & Stats & Analysis. Departemen Riset Produksi ESPN tanggung jawab nyedhiyakake perspektif lan konteks babagan acara olah raga lan storyline kalebu konteks historis lan analisis statistik. Kanggo posisi Research Associate Manager, kita looking kanggo wong sing bisa gabungke passion kanggo olahraga stats lan storylines karo kapentingan ing ...

Read More »

Asisten Produksi, Dokumentasi & Pengembangan

Departemen Dokumenter ing WNET tanggung jawab kanggo ngembangake gagasan anyar kanggo dokumenter, seri, ngevaluasi proposal dokumenter, nggarap para pembuat film babagan proyek, interaksi karo sumber pendanaan, web, stasiun stasiun, publisitas lan tim pemrograman ing WNET, PBS lan CPB ing strategi pembangunan lan muter kabeh proyek dokumenter. Asisten Produksi tanggung jawab kanggo njaga bank data proposal proyek, proposal skrining lan rekomendasi, proyeke pendukung sing dilakoni, kalebu kemasan, ngasilake kontrak bakat, pembayaran pelacakan, nyinaoni crita kanggo pangembangan gagasan lan njaga database media, lan ngajokake penghargaan lan entri festival kaya sing dibutuhake. Tanggung jawab tambahan ...

Read More »

Spring 2014 Video Production Intern

BBVA Kompas Stadion Penyiaran lan Fasilitas Presentasi wis seeking calon intern. Posisi sing nyenengake iki nyedhiyakake individu-individu sing dipilih kesempatan kanggo ngalami penyiaran lan stadion produksi video olahraga profesional lan organisasi hiburan. Calon bakal ngalami pengalaman sing paling berharga ing donya olah raga lan hiburan kanthi cepet liwat eksekusi acara umum lan swasta. Pemohon sing nduweni karir mesthine kudu nggayuh gelar sarjana utawa master ing Radio & Televisi, Komunikasi, Desain Grafis utawa manajemen olah raga. Pengalaman sadurungé karo tim olah raga profesional, acara urip utawa produksi TV tambah. Kemampuan kanggo nggarap bengi / akhir minggu, ...

Read More »

Game Data Engineer

Warner Bros. minangka publisher video game ndhuwur lan kita terus nggedhekake kanthi nambahake wong gedhe lan ngupaya portofolio merek lan properti intelektual sing paling apik ing industri kasebut. We are looking for nambah profesional antusias, talented lan berpengalaman kanggo tim penerbitan seluler kita. Warner Bros. Games Inc. ngupaya Game Data Engineer kanggo Warner Bros. Games San Francisco Publishing Team. Game Data Engineer dianggo kanthi rapet karo tim internal kanggo ngrancang, mbangun, ngluncurake, lan njaga infrastruktur data sing kuwat kanggo game seluler gratis kanggo muter. Game Data Engineer bakal nggarap bisnis intelijen, analytics lan profesional penerbitan ...

Read More »

Direktur, Manajemen Produksi VH1

- Ndhukung papan rekaman saluran saluran ing macem-macem format sing kalebu promo on-air, nuduhake mbukak, iklan print lan promosi mati, pamasaran digital, pamasaran konsumen lan pemasaran terpadu - tanpa pengawasan saben dina saka SVP ing partai 3rd Produksi uga ngawasi produksi internal - Nyedhiyani saran lan dadi mitra kunci ing tahap pengembangan kreatif kanggo mesthekake yen sesambungan kreatif dikirim lan kasil diprodhuksi nalika ketemu kabeh target kreatif, operasional, lan finansial. - Ngatur tim produksi lan sumber daya kanthi fokus tartamtu ing pembangunan lan kasil implementasine standar lan proses. ...

Read More »

Senior Broadcast IT Engineer

Profesional senior iki nyedhiyakake pangopènan, instalasi, lan ndandani peralatan siaran lan teknologi informasi ing kabeh bidang teknis acara lan hiburan produksi 24x7x365, lan uga minangka pamimpin, mentor, lan / utawa pengawas ing insinyur liyane. Senior Engineers nduduhake kompetensi ing macem-macem teknologi lan konteks bisnis, lan minangka sumber daya sing paling serbaguna, sing bisa digunakaké. Uga kalebu dhukungan langsung saka sistem on-air / kritis kaya sing dijaluk dening klien. Ndandani ndandani lan pangopènan piranti / piranti / peripheral kanggo PC desktop, server penyiaran, peralatan telekomunikasi, ruang siaran, lan sistem otomatisasi, infrastruktur data lan LAN, lan sistem penyiaran TV. Seneng ...

Read More »

Dukungan Penyiar Broadcast

Profesional iki nyedhiyakake papan pangopènan, instalasi, lan / utawa komponen perbaikan piranti lunak siaran lan teknologi ing kabeh bidang teknis saka warta 24x7x365 lan / utawa produksi hiburan. Uga kalebu dhukungan langsung saka sistem on-air / kritis kaya sing dijaluk dening klien. Ndandani ndandani lan pangopènan hardware / peralatan / peripheral kanggo PC desktop, peralatan telekomunikasi, ruang pamrogram lan sistem otomatisasi, infrastruktur data lan LAN, lan sistem penyiaran TV (kalebu kamar kontrol, studio, TOC, kamera lan sistem feed / edit). Shift ing jadwal puteran bisa uga dibutuhake kanggo memenuhi kabutuhan pelanggan. Nggawe perbaikan peralatan siaran audio & video ing tingkat dewan ...

Read More »

Koordinator Produksi

- Nggarap head department departemen kanggo njaga data pengeluaran nyata-Nyipta lan njaga kalender lan data jadwal- Ngatur Managers Produksi analisis data pengeluaran, nyiapake lapuran, dsb. - Rapat rapat produksi, latihan pisanan, latihan teknologi, lan sawetara pratinjau - Ngawasi wektu lan saksi kanggo Staff lan Overhire- Akun rekening perusahaan rekonsiliasi bulanan Akun- Performing rekonsiliasi akun reguler - Liyane tugas liyane minangka neededUnderstanding produksi teater; ketrampilan komputer sing kuwat; keahlian dalam Microsoft Office Suite (utamané Excel), lan Google Docs; starter diri sing dirancang lan detail. Kemampuan kanggo ngutukake lan ngimbangi panjaluk sing akeh sacara bebarengan iku kudu .... Dua taun luwih utawa luwih ing teater ...

Read More »

Video Production / Rental House Internship

Intern karo dvDepot lan entuk kawruh, pengalaman, lan kontak sing bakal mbantu sampeyan miwiti karir! We are looking for international savvy to work in our office for Winter / Spring 2014. Sampeyan kudu didaftarkan ing universitas / universitas kanggo nglamar. Internships ora dibayar, nanging kredit akademis kasedhiya. Sampeyan kudu kasengsem sinau babagan gear profesional lan operasi saben dina saka Rental House. Sampeyan bakal mangerteni fungsi peralatan produksi video lan cara iki diterapake ing lapangan. Sampeyan bakal diajarke kanggo ngenali lan nguji peralatan, nyediakake pengalaman tangan. Sampeyan uga bakal ...

Read More »

Asisten Produksi

Tugas karo para tamu sing bakal metu ing pameran nalika ana ing kutha kanggo nggarap Keterlibatan ing kabeh tata cara dina pamerasan, ngewangi tim produksi ing kabeh tahapan produksi Buku tamu kanggo nampilake ing acara Nindakake riset ing topik potensial acara utawa tamuMinimum 6 wulan pengalaman TV karo talk show, berita utawa program pengadilan, utawa pengalaman liyane sing relevan (kalebu magang) Kemampuan Microsoft Office lan internet Sarjana gelar

Read More »

Asisten Produksi

-Mbantu komunikasi; - ngetokake pertunjukan - Ngiringi lan mbantu para pamuter-Props lan pamindhahan transportasi lan pangreksan pamriksa Show-check point-Assisting produser ing set-Assistance with technology (swara & video)

Read More »

Senior Print Production Associate

High-volume NYC educational book publisher looking for experienced Print Production Associate.Requirements: Minimum 5 years experience working in 4-color book printing. Must have exceptional In-Design skills and thorough knowledge of PDF creation and workflow. Experience working with US and overseas printers a must. Will manage the production of a seasonal list of 100 + titles.

Read More »