Kisah-kisah Unggulan

News

Alpha Networks, Spideo, lan Wyplay Bakal Nduduhake Frog Premium, Solusi Multiscreen End-to-End ing 2017 NAB Show

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

BRUSSELS, PARIS, MARSEILLE — April 11, 2017 –– Alpha Networks, a pay-TV technology company specialized in back-end software; Spideo, a next generation recommendation engine provider; and Wyplay, creator of software solutions for leading pay-TV operators, today announced an extensive partnership where their technologies have been integrated to deliver Frog Premium, an end-to-end TV product, offering an attractive user experience on multiple devices. Alpha Networks’ tucano is a back-end platform that simplifies management of subscribers/offers and content types, including VOD, live, and catch-up TV, delivered over various networks. Featuring an open CMS/CRM architecture and software as a service (SaaS) business model, ...

Read More »

Sistem Interra Ngapikake Video Streaming Quality Kanthi Anyar VEGA ABR Analiser ing 2017 NAB Show

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

CUPERTINO, Calif. — April 11, 2017 — At the 2017 NAB Show in Las Vegas at booth SU7105, Interra Systems, a leading global provider of software products and solutions to the digital media industry, will demonstrate VEGA(TM) ABR, an addition to the company’s industry-leading VEGA platform designed to improve video streaming quality. VEGA ABR allows encoder and transcoder manufacturers, online video providers, and cable and satellite operators to analyze, debug, verify, and troubleshoot ABR streams, thereby streamlining the delivery of error-free, high-quality video content. By providing operators with in-depth information about ABR streams, down to the compressed audio and video ...

Read More »

Artel Video Systems lan Qligent ngumumkeun Integrasi Kemitraan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

WESTFORD, Mass. — April 11, 2017 — Artel Video Systems, a world-class provider of innovative, real-time, multimedia delivery solutions, today announced an integration partnership with Qligent, a specialist in cloud-based, enterprise-level media monitoring and analysis, to help broadcasters ease the transition to ATSC 3.0. As broadcasters begin to manage their repacking assignments, implement plans for ATSC 3.0, and migrate toward all-IP networks, the dynamic nature of all the ATSC 3.0 components and the added criticality of IP links between the physical locations require pro-active real-time monitoring and analysis of the media service delivery chain. As part of this partnership, Qligent ...

Read More »

Pemenang Film Student Project Project Vista lan Runner-up diadegake ing Istana Caesars

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PUTRA PUTRA, NY - 11 April 2017 - The Society of Motion Picture and Television Engineers (R) (SMPTE (R)), organisasi sing karya standar wis nyengkuyung abad kemajuan teknologi ing teknologi hiburan, dina iki ngumumake manawa Shane Murphy duwe menang hadiah utama $ 5,000 ing kompetisi Vista film mahasiswa The Vista Project lan manawa Jon Navarro dipilih dadi runner-up. Dipimpin dening pelopor industri bioskop Bud Mayo, ketua New Vision Theatre, lan dening Barbara Lange, direktur eksekutif SMPTE lan Hollywood Professional Association (HPA), panitia pengadilan nyritakake para pemenang sajrone minggu CinemaCon, 27-30 Maret ing Caesars Palace ing Las Vegas. "Kita seneng banget ...

Read More »

Bioskop Firefly Ngumumake Integrasi karo Axle Gear

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PARIS lan BOSTON, MA. 13 April 2017 - Firefly Cinema, pangembang inovatif dailies lan piranti lunak grading warna-warna, dina iki ngumumake manawa nyedhiyakake integrasi langsung karo gandar gandar saka Video gandar, pamimpin manajemen media sing terjangkau. Ditampilake kaping pisanan ing booth NAB porsi SL13609, integrasi kasebut nggawe gambar gradasi warna kanthi pesawat lan metadata saka alat manajemen FireDay Cinema FireFly Cinema kanggo mili kanthi lancar menyang sistem manajemen media axle. Aliran kerja sing dilaksanakake dening loro perusahaan kasebut ngidini dailies berkualitas tinggi supaya bisa diproses, diwenehi tag lan warna ing sistem FireDay sing wis disetel, banjur digawa bali ...

Read More »

Alat Dukungan Kamera Miller ngetokake Situs Web Anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fitur Kaca Miller Landing Fitur Refery Search Tools SDNEY, 14 APRIL, 2017 - Perangkat Dhukungan Kamera Miller, pimpinan produksi produsen dhukungan kamera kanthi anyar, ngumumake situs web anyar kanthi mesin telusur produk sing ditapis supaya para pelanggan nemokake sistem tripod sing bakal pas kabutuhan sing tepat. Desain anyar kanggo www.millertripods.com menehi pengalaman luwih lengkap sing luwih gampang navigasi lan menehi fungsi sing luwih apik kanggo para pelanggan saiki lan potensial. Bar telusuran sing luwih maju ing saben kaca produk ngidini para pelanggan nemokake produk Miller sing cocog karo syarat sing cocog karo syarat beban ...

Read More »

Primestream nganyari versi anyar FORK produksi lan platform otomatis

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Primestream® nggawe akses menyang fitur sing kuat liwat kesempatan upgrade anyar lan mbukak akses API kanggo pelanggan sing duwe kontrak dhukungan. Platform produksi lan automation FORK ™ versi anyar dibangun kanthi gampang nggunakake fitur sing kuat kanggo ngatur sanajan olahraga, perusahaan lan alur kerja sing paling rumit, mula dijupuk liwat kiriman. Nganyari nawakake fokus khusus ing kinerja lan efisiensi. Pelanggan sing nganyarke menyang FORK 5.5 nampa peningkatan Pengalaman Panganggo sing penting ing Navigator Konten kanthi introduksi tampilan antarmuka dinamis adhedhasar tugas sing ana, uga perbaikan signifikan karo alur kerja MXF lan 4K / UHD kanthi nambah ...

Read More »

FilmLight ngetokake 5.0 ing kabeh produk

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LONDON - 13 April 2017: Ing NAB2017 (booth SL3828, Pusat Konvensyen Las Vegas, 24-27 April), FilmLight bakal nduduhake versi warna warna 5.0 versi. Pangguna bakal entuk manfaat saka toolkit sing padha, lan pengalaman pangguna sing konsisten lan akrab, saka sistem penggredelan warna lan finansial Baselight, liwat Baselight Editions, nganti Daylight lan aplikasi anyar sing disetel, Prelight. "Kita ngirimake 5.0 ing endi wae, nggawa tingkat kontrol warna lan kemungkinan kreatif saka wiwitan produksi nganti tekan pungkasan," ujare Wolfgang Lempp, CEO FilmLight. "Lan, sing penting, warna lan maksud seni kalebu kabeh ...

Read More »

Posting Paling anyar