Home » Bintang

Bintang

BLACKJET VX-1r USB 3.1 GEN 2 RED MINI-MAG Reader by ATECH FLASH TECHNOLOGY

Atech Flash Technology (AFT) manufacturers of industrial and professional media card readers and storage solutions will be launching their latest media reader named the Blackjet™ VX-1R RED MINI-MAG® Reader. Blackjet VX-1R utilizes the larger bandwidth 1,000 MB/s of USB 3.1 Gen 2, which allows you to ingest, edit and archive your creative content from your media cards at their maximum ...

Read More »

axle ai Launches CampaignInvestment SeedInvest

Piyambakipun dipunpasang ing paugeran. Perusahaan perintis, terus ngatasi kebutuhan sing luwih gedhe kanggo piranti telusur lan manajemen video sing luwih maju kanggo tim cilik nganti agêng, diumumake seminggu kepungkur, peluncuran axle ai GearTM, sistem terintegrasi sing nggabungake daya komputasi mini Apple mini anyar manajemen basis gerbang axle ai, manajemen media, alur kerja lan ...

Read More »

Postium Korea, Ltd. ngumumake distributor anyar kanggo Amerika

Postium Korea, Ltd, desainer lan produsen solusi pemantauan video definitif kanggo produksi siaran lan film, kanthi seneng ngumumake janjian Postium America minangka distributor eksklusif kanggo Amerika Lor lan Kidul. Postium America bakal ngidini panuntun dhumateng produk pilihan lan integrasi lan nawarake produk liwat mitra saluran reseller sing ditambahake ing saindhenging Amerika. "We are excited ...

Read More »

VIDEO ANYUAL TRAVEL AWARDS TO BE HELD AT 2019 NAB SHOW

- Nggabungake kemitraan kanggo kalebu panel ing NAB Show New York - WASHINGTON, DC - Video Video Awards (TVAs) bakal maneh dianakaké ing NAB Show ing April 9 ing Las Vegas. Digawé dening Citizine Networks, Inc., penghargaan ngormati video perjalanan inovatif lan inspirasi sing dirilis ing 2018 dening pembuat film independen, industri perjalanan, perusahaan media lan merek gaya urip. NAB Show attracts ...

Read More »

NAB SHOW ACCEPTING PAPER PROPOSALS FOR COMPANY BROADCAST AND CONFERENCE INFORMATION TECHNOLOGY

Asosiasi Penyiaran Nasional nampi usulan kertas teknis kanggo Konferensi Teknologi lan Teknik Konferensi (BEITC) di 2019 NAB Show, dianakaké April 6-11 di Las Vegas. Konferensi Teknologi Informasi lan Broadcast Konferensi dirancang kanggo insinyur lan teknisi siaran, insinyur kontrak, manufaktur peralatan siaran, distributor, konsultan teknik, insinyur R & D, profesional IT lan teknolog media sing gegandhengan. Ing ...

Read More »

FilmLight nyiptakake Perang Dingin kanggo 'Amerika'

Seri 6 digandhengake kanggo HDR lan 4K Ultra HD ing Technicolor PostWorks Seri Emmy kaping enem lan final pemenang The Americans, periode pencegahan spion sing disetel ing 1980s nalika Perang Dingin, iki pungkasan rampung ing HDR lan 4K Ultra HD ing Technicolor PostWorks ing New York. Wiwit seri loro, tampilan seri rampung wis ...

Read More »

KHQ-TV Supercharges Digital Video kanthi FUEL, Solusi Streaming Solusi Bitcentral

Saperangan wulan kepungkur aku nulis artikel ing Bitcentral, panyedhiya sistem produksi warta sing wigati sing dikenal minangka media workflow sing efisien lan solusi platform digital FUELTM sing paling diantisipasi. FUEL empowers lan mbisakake stasiun TV lan panyedhiya isi kanggo mbukak stream revenue anyar kanthi menehi pemirsa pilihan kanggo nonton newscast saka awal kapan wae ...

Read More »

#NABSHOWNY: Broadfield mbikak Partnership Distribusi karo RED Cinema

Broadfield Distributing, Inc. kanthi resmi ngumumake kemitraan distribusi karo RED Cinema lan bakal menehi kabeh kamera DSMC2 sing kalebu: MONSTRO 8K VV, HELIUM 8K S35, lan GEMINI 5K S35 ing #NABSHOWNY sadurungé esuk iki. Gary Bettan, Presiden Broadfield Distributing ngendika, "Kita tansah seneng ngembangake garis produk kita nanging ora kaya iki ...

Read More »

#NABSHOWNY Aja Kangen ICG Panel Presentation: Cara Television Unscripted Reinventing Multi-Cam!

Akeh profesor industri setuju, yen cara nggawe kamera multi kamera wis cepet ganti, kanthi teknik sing ana ing pinggiran TV urip saiki. Panggonan sing paling apik kanggo mangerteni operasi lan tèknik sing dianyari yaiku kanggo tampil ing NAB Show New York lan ngrungokake International Cinematographers Guild (ICG, IATSE Local 600) presentation of How Television Unscripted ...

Read More »

VEGALUX 300 StudioLED FRESNELS On-Tampilan ing #NABShowNY

FLUOTEC, prodhisi pangembang unggul lan prodhuksi terkemuka saka lampu LED profesional kanggo studio televisi, film, video lan fotografi bakal ditampilake ing Javits Center NEW YORK ing NAB NEW YORK EXPO Oktober 17-18 Booth N945 ing Cinema lan Broadcast Television Lighting Fixtures. THE VEGALUX 300 StudioLED FRESNELS Tunable and Dedicated Color Temperatures DAYLIGHT ...

Read More »

Calrec Debuts New Impulse Core ing NAB Show New York

Inti inti yaiku pamroses audio lan routing audio kanthi konektivitas AES67 lan SMPTE 2110. Kanthi konektivitas kontrol liwat IP, permukaan bisa sacara fisik lan disambungake liwat jaringan standar nggunakake hardware COTS. Teknologi iki nyedhiyakake kabeh pelanggan Calrec kanggo nggawe transisi menyang audio generasi sabanjuré (NGA) lan IP infrastruktur, lan nyedhiyakake keluwesan ...

Read More »

The One and Only, Robert De Niro Opening Keynote #NABSHOWNY

Robert De Niro (kudu aku ngomong liyane) bakal dadi pamimpin 2018 Opening ing NAB Show New York. De Niro minangka legenda saka donya produksi (ing ngarep lan ing ngarep kamera) kanthi saestu nguatake dekade pengalaman ing industri hiburan. Chatroulette De Niro bakal dimoderasi dening Dade Hayes, Sumbangan Editor- Deadline Batman Hollywood ...

Read More »

IBC 2018 - A Ross Review of #IBCShow

IBC minangka salah sawijining tradhisi sing paling gedhe ing kalender industri siaran lan menehi kesempatan sing wigati kanggo para pembuat konten supaya teka lan ndeleng perkembangan paling anyar ing teknologi produksi. Sayange, iku uga acara dina 4 sing diselenggarakake dina 5, lan pangurangan jumlah pengunjung taun iki kudu nambah bobot akeh suara ing pameran gedhe ...

Read More »

Plura Kanggo Ngeculake Ground-Breaking Products ing #NABShow New York

Plura, prodhuk global terkemuka kanthi solusi siaran digital lan solusi produksi video, bakal ngeculake loro produk ing acara NAB Show New York tahun iki. Line-up kalebu kabeh bukti anyar FUTURE PROOF SFP-H, Series Monitor Hibrida, ndhukung konektivitas Coax, Fiber & IP lan seri PRM-3G termasuk PRM-224-3G, sing nyawiji desain slim elegan digabungake karo Kelas A-10 ...

Read More »

ATTO lan AVID: Kredensial Certified kanggo Swara 20 Taun

ATTO Technology, Inc., ngumumake yen adaptor ThunderLink® 40GbE lan 10GbE ThunderboltTM 3 lan 40GbE FastFrameTM Network Interface Cards (NICs) wis disertifikasi kanggo nggunakake solusi panyimpenan bareng bareng Avid® NEXIS® pungkasan. "ATTO adaptor ThunderLink lan Jaringan Interface Cards uga bisa dipisahake kanggo nyedhiyakake konektivitas 40GbE lan 10GbE paling anyar kanggo Avid NEXIS lan Avid NEXIS | PRO panyimpenan ...

Read More »

#NABSHOWNY Simpen $ 100: NY POST PRODUCTION CONFERENCE, NAB SHOW NEW YORK & AES Exhibits

Wektu isih ngiwa kanggo nampa $ 100 mati ing pas konferensi penuh 2 (kanthi rutin $ 895) kanthi nggunakake kode PP27. Penawaran iki kadaluwarsa ing 9.13.2018 (ya, saiki dina iki). Dadi kanggo procrastinators sing manggon ing sapérangan saka kita, iki kasempatan pungkasan kanggo nylamet $ 100.00 lan nggunakake dhuwit kanggo nedha bengi steak ing tengah kutha. Go Here: www.nabshowny.com/conference/postproduction-conference-nyc ...

Read More »
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!