Home » Bintang

Bintang

DaVinci Resolve Studio Ndhukung Aliran Kerja Produksi Remote Posting Sepatu Anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 19 Februari 2021 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa Colourist Senior Maria Carretero saka studio kreatif Nice Shoes mbatalake menehi film fitur "Waikiki" sing menang penghargaan kanthi nggunakake DaVinci Resolve Studio, uga proyek-proyek penting kayata video musik "Lost Horse "Lan film Sundance 2021" All Light, Everywhere. " Sepatu sing apik wis gumantung ing DaVinci Resolve Studio minangka ...

Read More »

PTZOptics Nerbitake Controller Joystick anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Downingtown, PA - 17 Februari 2021 - PTZOptics, pabrikan terkemuka kamera robot berkualitas siaran, ngumumake rilis Controller Joystick PT-SuperJoy-G1, solusi lengkap sing ndhukung kontrol kamera adhedhasar serial lan jaringan. SuperJoy nyedhiyakake kontrol produksi multicamera canggih ing pucuk driji pangguna saka level kemampuan apa wae. Pangguna bakal duwe kontrol kanthi lengkap babagan PTZOptics utawa kamera HuddleCamHD, minangka ...

Read More »

iZotope mengeti Akademi Ilmu Pengetahuan lan Teknik Academy of Motion Picture kanggo nggunakake pembelajaran mesin + AI ing film / studio rekaman

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

iZotope, pimpinan industri teknologi audio cerdas, lagi diakoni dening Academy of Motion Picture Arts and Science kanthi Penghargaan Ilmiah lan Teknik. Sorotan penghargaan kasebut ngasilake karya peneliti peneliti Alexey Lukin ing sistem pemrosesan audio RX iZotope bebarengan karo tim luwih saka 70 matématikawan, insinyur perangkat lunak, perancang swara, spesialis produk lan liya-liyane. Diwenehake kanggo prestasi sing ngasilake pengaruh ...

Read More »

Pivot Vizrt menyang Akses Fleksibel

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Revisi lengkap babagan penawaran produk Vizrt kanggo ngrampungake panjaluk lanskap media saiki Vizrt, panyedhiya alat crita visual visual (#SDVS) sing wis misuwur ing donya kanggo pangripta konten media, dina iki ngumumake Akses Fleksibel. Liwat Akses Fleksibel, Vizrt nuduhake risiko sing ana ing bangunan utawa upgrade kemampuan produksi sadurunge nggawe nilai. Michael Hallén, CEO lan Presiden Vizrt ...

Read More »

MTJIBS DAPAT GAMBAR ORA BISA BISA KANGGO AGITO

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Perusahaan dhukungan kamera sing berbasis ing Fort Lauderdale ngatasi jarak adoh lan kesenian kanthi gaya Wis meh rong taun, Michael Taylor, pamilik MTJIBS - perusahaan dhukungan kamera Fort Lauderdale, Florida, pengin nggedhekake arsenal solusi perusahaan sing bisa ditawakake marang klien. . Nanging ing wektu kasebut, dheweke ora bisa nemokake sistem sing cocog kanggo investasi sing cocog karo ...

Read More »

Seminar Tawaran Menarik babagan Adaptasi Pendidikan Musik kanggo COVID karo Dante Sajrone NAMM 2021

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Latihan babagan Sertifikasi Dante AV lan Dante Level 1 lan 2 uga kasedhiya Audinate nawakake seminar gratis sajrone NAMM 2021 babagan topik "Bali menyang Pendidikan Musik lan Pertunjukan Langsung Profesional." Seminar kasebut nerangake babagan carane Dante ngaktifake macem-macem jinis pertunjukan langsung kanthi njaga jarak sosial lan perlindungan kamar kanggo kabeh wong. Uga kasedhiya ...

Read More »

Streamland Media Ngumumake Tujuan Kanggo Entuk Bisnis Technicolor Post saka Technicolor

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Streamland Media, sadurunge Picture Head Holdings LLC, wis menehi kesepakatan kanggo entuk bisnis Technicolor Post. Tambahan iki digawe saka jaringan pemenang penghargaan Streamland kanggo jaringan global, sing luwih mantep kanggo kreativitas, inovasi lan kolaborasi sing penting ing produksi pasca. Akuisisi kasebut, sing tundhuk marang kahanan panutupan adat, didhukung dening Trive Capital lan Five Crowns Capital ...

Read More »
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!