Home » Bintang

Bintang

Michael Marquart Nyurung Amplop Audio Immersive

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Album sinematik dheweke ngeculake "Umur Manungsa" sing digunakake dening Sennheiser AMBEO VR Mic lan Neumann KU 100 album konsep sadurunge Michael Marquart, The Saviour, dirilis ing taun 2019 kanthi nomine proyek A Bad Think, nyekel nominasi Grammy kanggo Best Immersive Album Audio uga pujian kritis sing jembar. Wis duwe 'rasa apa ...

Read More »

Pebble ngluncurake Pebble Control kanggo nyepetake panyediaan jaringan IP

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pebble, otomatisasi utama, manajemen konten, lan spesialis saluran integral, seneng ngumumake peluncuran Pebble Control, sistem manajemen koneksi IP sing mandhiri, bisa diukur, lan gampang dikonfigurasi sing dibangun khusus supaya para penyiar bisa nggawe kabisat kabeh fasilitas IP tanpa prelu masang solusi perusahaan sing dipesan luwih dhisik. Nggunakake dhukungan lengkap kanggo NMOS (Jaringan ...

Read More »

Sambutan anggota anyar ing Kulawarga Ninja Atomos

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Atomos seneng banget ngumumake manawa ngembangake kulawarga Ninja, kanthi rong produk Ninja sing anyar lan nganyari utama kanggo Ninja V! Ninja V nampa pilihan kanggo upgrade codec H.265, Ninja V + - dibangun kanggo produksi Apple ProRes RAW 8K, lan Ninja Stream - 4Kp60 HDR kanggo lingkungan produksi jarak jauh sosial sing berkualitas. Ninja ...

Read More »

Industri media wis nemtokake maneh inovasi - lan nemokake kesempatan anyar, ujare laporan DPP

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Jaringan bisnis industri media, DPP, wis nerbitake serangkaian telung laporan sing njelajah apa sing dibutuhake kanggo perusahaan media supaya bisa inovasi kanthi sukses. Nggawe Inovasi Pay minangka asil saka lokakarya jero lan wawancara karo 45 eksekutif senior, lan bisa digawe dening perusahaan anggota DPP, Ownzones. "Inovasi minangka tembung sing ora digunakake lan dingerteni - nanging saiki ...

Read More »

Pengembang Real Estate South Carolina Masa Depan Bukti HQ Anyar Kanthi LG Display Tech Tampilan LG lan Ruang Konferensi BYOD

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Integrator lokal Office People ngirim sistem ruang konferensi sing intuisi sing lancar lan sukses kanggo sukses nalika bledosan rapat virtual terus. Nalika The Beach Company, perusahaan pangembangan real estate umur 75 taun ing Charleston, South Carolina, mutusake pindhah lan modernisasi kantor pusat, bangunan campuran anyar ing kutha sing diarani The Jasper nampilake lokasi sing ideal. Bisnis Charleston sing katon banget ...

Read More »

Pebble ngluncurake Pebble Control kanggo nyepetake panyediaan jaringan IP

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sistem manajemen sambungan IP anyar nggunakake protokol NMOS kanggo nggawe jaringan siaran IP sing ringkes lan ringkes Pebble, otomatisasi utama, manajemen konten, lan spesialis saluran terintegrasi, seneng ngumumake peluncuran Pebble Control, sing bisa mandhiri, bisa diukur , lan gampang ngonfigurasi sistem manajemen koneksi IP sing dibangun khusus supaya para penyiar bisa ...

Read More »

Quickchannel Melu Program Mitra Solusi Cisco kanggo EMEA, USA & Kanada

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Quickchannel nawakake platform video sing misuwur ing pasar kanthi fokus kesederhanaan, keamanan lan integrasi. Perusahaan saiki wis ngumumake yen gabung karo Program Mitra Solusi Cisco® kanggo EMEA, USA lan Kanada. “Disetujoni karo Cisco sejajar karo strategi kita mbangun sistem eko ​​ing sekitar Quickchannel. Kita ngerteni iki minangka kemitraan strategis sing bakal nambah ...

Read More »

Evertz Nggabungake Zixi SDVP kanggo Pangiriman Video IP

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Integrasi Asli Nggawe Pengiriman Latensi Ultra-Mulus Mulus kanggo Aplikasi Media Anyar Zixi, pimpinan industri kanggo ngaktifake video kanthi kualitas siaran langsung liwat IP-apa wae, lan arsitek pemenang penghargaan Video Platform sing Ditemtokake Piranti Lunak (SDVP), dina iki ngumumake integrasi lan kemitraan karo Evertz, pimpinan global ing solusi teknologi media lan hiburan. Evertz wis nggabungake SDVP, kalebu ZEN Master, menyang ...

Read More »
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!