Home » Bintang

Bintang

VETV lan Plura Gabung Pasukan kanggo Bantuan Veteran Nganggur

Interioré 'Denali Gold' SuperShooter Mobile TV Truck nyumbang menyang Veterans-TV dening NEP. Robert Lefcovich minangka wong ing misi. Panjenenganipun kepéngin bantuan para veteran sing nganggur nemoni karya ing industri televisi kanthi nyedhiyani latihan profesional gratis. Lan thanks kanggo kontribusi gedhe saka Ray Kalo lan perusahaan Plura, katon kaya ngimpi Lefcovich ...

Read More »

Deleng lan Swara "Ms. Misteri Pembunuhan Modern Fisher "(artikel 2 saka 2)

Kru kamera nampilake pintu masuk Peregrine Fisher (Geraldine Hakewell) menyang Club Adventuresses ing "Just Murdered", episode pilot Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries. (Sumber: Saben Prodhuk Cloud) Saben Misteri Pembunuhan Modern Fisher, saben misteri Pembunuh Modhèrsi Fisher (spin-off Miss Mysteries Murder Mysteries), sing digawe debuté ing AS ing layanan streaming Acorn TV, ...

Read More »

Deleng lan Swara "Ms. Misteri Pembunuhan Modern Fisher "(artikel 1 saka 2)

Geraldine Hakewell minangka Peregrine Fisher, ing ngarep kamera lan tukang roda mobil olahraga dheweke, ing Ms. Mystery Murder Modern. (sumber: Saben Prodhuk Cloud) Saben Cloud Productions 'Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries, seri televisi Australia sing dadi perdana AS ning layanan streaming Acorn TV ning April, iku pameran detektif sing apik banget karo ...

Read More »

VFX Legion Nggawe Kesan Visual Kanggo 'MA,' Film Horor

VFX Legion bubar nyelehake film 'MA,' film horor psikologis anyar Blumhouse Productions, sing dibuka ing bioskop ing Mei 31st. Studio sing menehi penghargaan nyebabake pengalaman perusahaan kanthi digital mutilasi lan eviscerating karakter lan nambahake rekaman praktis kanggo nggawe macem-macem efek visual photorealist sing ndadekake impact visceral saka sawetara film paling nggumun lan adegan suspenseful. ...

Read More »

BOB FESTA ENCORE MULAI 'YELLOWSTONE' MUSIM

Wulan siji saka "Yellowstone" saka Paramount Network yaiku salah sawijining seri televisi paling ditonton sing disiarkan ing kabel sing didhukung iklan ing 2018, kanthi rata-rata saka 5 yuta pemirsa saben episode. Musim kapindho sing diantisipasi terus ngetutake kulawarga Dutton nalika lagi berjuang kanggo kaslametan nglawan mungsuh sing kejiret saka kabeh pihak, kanthi Kevin Costner ngrampungake peranane minangka kulawarga ...

Read More »

Ngaktifake Workflows Webcasting paling lantang karo Matrox® Monarch EDGE

Video online lan platform ndhuwur (the OVPs and OTTs) terus berkembang. Pangguna bisa ngadeg kanthi nggunakake kaunggulan ing inovasi webcasting - kayata high-frame rate (HFR) 4K, 4K 360 VR, lan pilihan multi-kamera - sing didhukung ing pamuter video berbasis web desktop, seluler, lan Smart TV. Dirancang kanggo ngisi arus kerja streaming langsung awake, Matrox Monarch EDGE ...

Read More »

Kemungkinan Jauh ing Broadcast Post-Production

OpenDrives Adapts Workflows for Increased Efficiencies Manfaat sing ora bisa dipungkiri siaran siaran langsung dumunung. Masalah mung menawa alur kerja pasca-produksi tradisional sing luwih cocok kanggo produksi teater ora cara sing paling efisien kanggo nggawe acara-acara kasebut kanthi cepet. Saka perspektif workflow teknis, siaran langsung nangkep rekaman kaya nalika nggunakake peralatan onsite lan ...

Read More »

Deleng lan Swara "Bosch" (artikel 3 saka 3)

Foto konco kru Bosch ing ngarep, kanthi pangarang Michael Connelly liyane-saka-kiwa ing latar lan produser-panulis Tom Bernardo ing sisih tengen Connelly. Produser eksekutif Pieter Jan Brugge (ing kupluk) langsung ndhudhuki Connolly ing latar mburi. Artikel pisanan ing seri iki fokus marang sumbere para direktur lan cinematographers sing menehi Amazon Prime Video Bosch ...

Read More »

ATSC 3.0: Potensial Revolusioner Ing Pembuatan

Greg Jarvis, Wakil Présidhèn Eksekutif lan General Manager ing Fincons AS Munculé standar ATS 3.0 ing cincin AS ing jaman anyar kanggo para penyiar sing bakal nemokake padha duwe piranti anyar sing gedhé kanggo ngupaya njelajah potensi Hibrida TV lan mbantu dheweke dadi tambah akeh kompetisi ing ...

Read More »

Pikir Flash Liyane Apa Luwih Luwih? Mikir maneh

Jason Coari, Direktur Global, Prodhuk lan Solusi Marketing ing Quantum Saben uwong setuju yen lampu kilat bisa ngasilake kinerja sing luar biasa. Lan kanggo sawetara proses lan alur kerja, jenis kinerja kasebut bisa ditindakake kanthi jelas. Contone, nalika para panulis nggarap kanthi pirang-pirang aliran 4K sing ora dimompresi (utawa luwih kerep, 8K) video, lampu kilat bisa nyedhiyani jenis pengalaman responsif sing dibutuhake kanggo nggawe ...

Read More »

Deleng lan Swara "Bosch" (artikel 2 saka 3)

Artikel pisanan ing seri iki katutup, kayata novel-novel Bosch karya Michael Connelly ngenani tradisi fiksi detektif sing keras, diresiki dening para seniman Raymond Chandler lan Dashiell Hammett, supaya seri televisi Bosch Amazon Prime Video terus ireng, katon ala film klasik noir. Lan loro wong sing paling tanggung jawab ...

Read More »

Deleng lan Swara "Bosch" (artikel 1 saka 3)

Titus Welliver minangka Harry Bosch ing pamungkas final "Raise the Dead," Episode Papat, Lima Mangsa Bosch Amazon Prime Video Bosch, ora mung sing paling apik ngenani pulisi ing TV saiki, iku uga salah sijine seri prosedural polisi paling apik ing babagan sejarah televisi, ana ing kono karo Dragnet, Hill Street Blues, lan Prime Suspect. ...

Read More »

NASCAR Pilih AWS minangka Preferred Cloud Computing, Cloud Machine Learning, lan Cloud Artificial Intelligence Provider

NASCAR nambah pengalaman penggemar, nyepetake upaya intelijen buatan, lan mbenakake efisiensi operasional dening migunakake misi SEATTLE-June 4, 2019-Today, Amazon Web Services, Inc. (AWS), perusahaan Amazon.com (NASDAQ: AMZN), ngumumake sing National Association for Stock Auto Racing (NASCAR) wis milih AWS minangka standar kanggo pembelajaran mesin berbasis awan lan workfor intelligence buatan. NASCAR bakal nggunakake ...

Read More »

Laporan Kematian Blu-Ray lan DVD sing Dibesarkan

(sumber foto: Pixabay) Oh, dear. Sawise ahli-ahli "ahli" sing biasa-biasa "ngetokake" media fisik, "yaiku istilah kanggo CD, DVD, Blu-ray, lan liya-liyane. Panyebab kasebut, konsumen rata-rata bakal langsung ngliwati media fisik sajrone streaming amarga (a) streaming luwih "trep" tinimbang kabutuhan sing ora ditrima. ...

Read More »

Game saka Pembajakan: Masalah Soal Bakal Gerah

Game Raksasa (sumber: HBO) Minangka samesthine, seri Ahad terakhir Game Thrones pungkasan sing digawe ton saka buzz, ora mung nyetel rekaman kanggo HBO peringkat, nanging uga nyetel rekaman kanggo on-line pembajakan. Miturut Reporter Hollywood, siaran awal cicilan pungkasan show apik ditonton dening 13.6 yuta pamirso, lan nomer kasebut munggah menyang 19.3 yuta pemirsa ...

Read More »

Ngirim DCPs ing Malaysia karo Signiant Jet

Miturut Avinash Suresh, Direktur ing Yusari Film Tingkat adopsi teknologi media anyar beda-beda ing ndonya, lan Malaysia secara tradisional wis ing pungkasan spektrum sing luwih alon. Contone, ora nganti 6 taun kepungkur, pamindhahan saka 35mm kanggo Digital Cinema pancen ditahan. Nalika alon ing kawitan, sawise keuntungan lan paningkatan ing ...

Read More »