Home » Bintang

Bintang

The Las Vegas SuperMeet Bids Farewell

After an impressive run of 18 years of mingling, networking, and enjoying a few cocktails and parties with industry peers, the Annual Las Vegas SuperMeet has come to an end. The SuperMeet provided the post-production and broadcast community an opportunity to not only learn about latest technology trends, but also to network and share industry news and opportunities in a ...

Read More »

Nelpon Kabeh NAB Show Foodies: Restoran Las Vegas! #NABShow

Awit pancen kudu umur 21 nganti meh urip ing Las Vegas, wis milih 21 panggonan sing paling apik (sawetara ana panggonan "mung-lokal", ora diombe kanggo wisatawan) kanggo nemokake grub paling apik Kasedhiya! Pikiran sampeyan, ora saben wong bakal seneng saben panggonan, nanging aku wis nemokake pangalaman ing saben-saben. ...

Read More »

Christopher Bair Joins Wilkinson Barker Knauer in DC Office

Wilkinson Barker Knauer, LLP (WBK) is pleased to announce that Chris Bair is joining the firm in the Washington, DC, office. Chris joins WBK after two years with the Federal Communications Commission’s (FCC) International Bureau Satellite Division where he served as an Attorney Advisor. In that role, Chris was heavily involved in every step of satellite policy — from conducting ...

Read More »

Audio/Video Routing Over IP in Production

Everything from personal computers to mobile technology has advanced rapidly in recent years, and the same is true of audio and video facilities. But audio and video routing topology for use within a given facility has been stagnant for decades. This technology, which relies on purpose-built hardware and point-to-point cabling, is ready for a change. Internet protocol (IP) based solutions ...

Read More »

Trends and Has-Beens 2019

Before we get into the meat of the article, I want to ply you with the following disclaimer. It has been said that ‘One man’s junk is another man’s treasure.’ This is also true in the realm of trends. One’s trend may actually be another’s ‘has-been.’ So, while I mention a few things that have caught my eye and are ...

Read More »

Satelit: Lingkungan Orbital Surgawi

Ora akeh sing ditinggal sing bisa njamin 1945 minangka taun sing penting - nyumurupi konflik global sing paling gedhe ing donya sing durung tau dikenal; Presiden Amerika paling dawa sadurunge Franklin Delano Roosevelt (presiden 32nd kita) liwati menyang kalanggengan lan diganti dening Wakil Presiden Harry S. Truman; Perserikatan Bangsa-Bangsa wis diusulake lan ditetepake

Read More »

Apa sampeyan bisa ndeleng cahya? Mung karo Lensa Tengen!

Lensa palsu paling tuwa ditemokake, adoh, yaiku Lensa Layard (alias: "Nimrud Lens"); Iki ditemokake dening AH Layard ing 1853 lan watara taun 3000 (kira-kira 750BC-710BC ing Kakaisaran Neo-Assyria). Iki ditemokake ing Kalhu, kutha karajaan Tiglath-pileser (ing modern dina, yaiku Nimrud ing Irak) ing Istana Barat Lor. Penemu sawijining ...

Read More »

NAB: Carane Kabeh Njaluk ...

Nah, kene iki, nyedhak NAB Show! Sawise maneh, aku bakal nampilake, sing nuduhake Broadcast Beat Magazine, nalika aku meluncur liwat Show Floor, ndeleng apa aku bisa ndeleng kabeh prodhuk lan inovasi sing paling anyar ing studio (siaran lan produksi pasca produksi). Malah karo kabeh kesenengan sing Show ndadekke, tau wonder apa "NAB" utawa sing ...

Read More »

Designing a Winning Product: Insight from the Tripod Design Trenches

Insights from the Tripod Design Trenches By James Guest In product design, creating a game-changing solution — even one that seems ordinary on its surface, like a tripod — and bringing it to market is anything but a straightforward process. With a product that’s already been optimized over decades of development and field-tested use, how do you come up with ...

Read More »

IP Broadcast Studios: What’s The Big Deal?

Whenever two or more broadcasters get together, the topic of discussion inevitably turns to IP-based studio facilities. It seems like the whole industry is “talking IP” these days, and everyone falls into one of two camps: 1) those who already have it, and 2) those who are planning for it. Why is IP so popular? Ask an engineer, and he’ll ...

Read More »

BLACKJET VX-1r USB 3.1 GEN 2 RED MINI-MAG Reader by ATECH FLASH TECHNOLOGY

Atech Flash Technology (AFT) manufacturers of industrial and professional media card readers and storage solutions will be launching their latest media reader named the Blackjet™ VX-1R RED MINI-MAG® Reader. Blackjet VX-1R utilizes the larger bandwidth 1,000 MB/s of USB 3.1 Gen 2, which allows you to ingest, edit and archive your creative content from your media cards at their maximum ...

Read More »

axle ai Launches CampaignInvestment SeedInvest

Piyambakipun dipunpasang ing paugeran. Perusahaan perintis, terus ngatasi kebutuhan sing luwih gedhe kanggo piranti telusur lan manajemen video sing luwih maju kanggo tim cilik nganti agêng, diumumake seminggu kepungkur, peluncuran axle ai GearTM, sistem terintegrasi sing nggabungake daya komputasi mini Apple mini anyar manajemen basis gerbang axle ai, manajemen media, alur kerja lan ...

Read More »

Postium Korea, Ltd. ngumumake distributor anyar kanggo Amerika

Postium Korea, Ltd, desainer lan produsen solusi pemantauan video definitif kanggo produksi siaran lan film, kanthi seneng ngumumake janjian Postium America minangka distributor eksklusif kanggo Amerika Lor lan Kidul. Postium America bakal ngidini panuntun dhumateng produk pilihan lan integrasi lan nawarake produk liwat mitra saluran reseller sing ditambahake ing saindhenging Amerika. "We are excited ...

Read More »

VIDEO ANYUAL TRAVEL AWARDS TO BE HELD AT 2019 NAB SHOW

- Nggabungake kemitraan kanggo kalebu panel ing NAB Show New York - WASHINGTON, DC - Video Video Awards (TVAs) bakal maneh dianakaké ing NAB Show ing April 9 ing Las Vegas. Digawé dening Citizine Networks, Inc., penghargaan ngormati video perjalanan inovatif lan inspirasi sing dirilis ing 2018 dening pembuat film independen, industri perjalanan, perusahaan media lan merek gaya urip. NAB Show attracts ...

Read More »

NAB SHOW ACCEPTING PAPER PROPOSALS FOR COMPANY BROADCAST AND CONFERENCE INFORMATION TECHNOLOGY

Asosiasi Penyiaran Nasional nampi usulan kertas teknis kanggo Konferensi Teknologi lan Teknik Konferensi (BEITC) di 2019 NAB Show, dianakaké April 6-11 di Las Vegas. Konferensi Teknologi Informasi lan Broadcast Konferensi dirancang kanggo insinyur lan teknisi siaran, insinyur kontrak, manufaktur peralatan siaran, distributor, konsultan teknik, insinyur R & D, profesional IT lan teknolog media sing gegandhengan. Ing ...

Read More »

FilmLight nyiptakake Perang Dingin kanggo 'Amerika'

Seri 6 digandhengake kanggo HDR lan 4K Ultra HD ing Technicolor PostWorks Seri Emmy kaping enem lan final pemenang The Americans, periode pencegahan spion sing disetel ing 1980s nalika Perang Dingin, iki pungkasan rampung ing HDR lan 4K Ultra HD ing Technicolor PostWorks ing New York. Wiwit seri loro, tampilan seri rampung wis ...

Read More »
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!