Home » Pangiriman isi

Pangiriman isi

Fentre Bitcentral nyathetake révolusionisasi ing Produksi lan Pengiriman Paradigma On-Line

Linear on DemandTM streaming digital pribadi ndadekke pamirso lan revenue bali menyang pamilik isi Panyedhiya perusahaan fitur bulan iki Bitcentral, produser pemenang penghargaan produksi prodhuksi, distribusi, pengumpulan lan publikasi konten warta menyang perusahaan penyiaran lan konten konten. Perusahaan perintis, didegaké ing 1980 minangka Miralite Communications, panyedhiya jaringan satelit ing saindhenging dunia, ngowahi jeneng dadi Bitcentral ...

Read More »

Go Soft or Die - Carane Infrastruktur Prediksi Perangkat Lunak Ngidini Studios Kanggo Tansah Pace karo Ngganti Teknologi lan Business Requirements

Artikel ing ngisor iki ditulis dening Barry Evans, CTO Pixit Media Ing jaman produksi "panganan siap" pungkasane kita rampung. Klien pengin isi seger, padha arep isi sing murah lan padha pengin isine saiki. Lan saka perspektif format lan resolusi, dheweke mesthi pengin 'cara'. Saiki, sing ora ngomong panjaluk iki kudu ...

Read More »

Pendekatan unifying menyang Panyimpenan Panyimpenan Media & Hiburan

Tantangan Dina Produksi Pos, Efek Visual, lan Pementasan Workflows Karya produksi siaran lan pos produksi dina iki ditangani kanthi tantangan akeh, saka kompleks lan angel kanggo nggabungake ekosistem kanggo nambah ambane / frame piksel menyang lanskap IP-video sing berkembang. Kepala insinyur lan administrator IT ing akeh kasus kudu nggabungake MAM, VFX, grading, transcoding, rendering / compositing workflows karo make do cobbled ...

Read More »

NAB: Carane Kabeh Njaluk ...

Nah, kene iki, nyedhak NAB Show! Sawise maneh, aku bakal nampilake, sing nuduhake Broadcast Beat Magazine, nalika aku meluncur liwat Show Floor, ndeleng apa aku bisa ndeleng kabeh prodhuk lan inovasi sing paling anyar ing studio (siaran lan produksi pasca produksi). Malah karo kabeh kesenengan sing Show ndadekke, tau wonder apa "NAB" utawa sing ...

Read More »

Manajemen Data Multi-Cloud karo SwiftStack

Sadurungé sasi iki, aku nulis artikel ing Object Cloud Storage lan milih Caringo, pelopor ing pasar. Ana akeh pemain sing bakal main ing pasar M & E amergo wutah data sing bakal diprakirake ing dekade kepungkur. Lanskap kompetitif galak, lan aku bisa ndeleng consolidation teka ing taun teka, nanging kanggo wayahe, ...

Read More »

Caringo SWARM - Platform Panyimpenan kanggo Produksi, Distribusi lan Kolaborasi ing Skala Massive

Tantangan kanggo Ketabahan Akses kanthi cepet ing media sing dikarepake, kapan lan ing ngendi wae liwat piranti lunak, piranti genggam, layanan streaming, televisi cerdas, lan perangkat IOT sing berkembang kanthi evolving wis salawas-lawas ngowahi model wektu-kanggo-pasar lan monetisasi kanggo panyedhiya isi, awan OTT (liwat-the-top) panyedhiya layanan, perusahaan kabel, penyiar, panyedhiya media streaming, operator lan liya-liyane. Kabeh perusahaan sing ...

Read More »

Efisien Panyimpenan minangka Kauntungan Kompetitif ing M & E

Aku mung maca blog saka Adrian Herrera, VP Marketing kanggo Caringo. Dheweke kepengin ngetrapake rong titik nyebabake nyebabake industri prodhuksi / kirim produksi - kebutuhan kanggo nyimpen isi ing sethithik utawa ora ana biaya lan tekanan tambah kanggo ngirim aset digital ing wektu paling singkat, amargi pangarep-arep akeh panonton 'langsung ...

Read More »

Video Gandar Ndhuwur Bar Performance and Affordability kanggo MAM Solutions

Perusahaan puncak bulan iki fokus ing salah sawijining perusahaan paling cepet industri, Video gandar. Didhisiki dening veteran industri Sam Bogoch (CEO), Patrice Gouttebel (Product Manager) lan Steve Ryan (Pimpinan Engineer), sadurungé saka SeeFile, ing pertengahan 2012, visi perusahaan kasebut kanggo ngembangake solusi MAM (Media Asset Management) Kabutuhan ewu tim video cilik ...

Read More »

2017 #NABShow - Day 4 Wrap-up

TODAY iku dina kaping papat (lan Final) The 2017 NAB Show - lan WOW! Apa dina iku !!! 🙂 Liyane dina GLORIOUS! Sampeyan ngerti, wong-wong ngucap sing Hollywood iku "La La Land," nanging nalika sampeyan lagi ing NAB Show, diubengi dening kabeh peralatan lan akeh wong sing nggawe La La Land bisa, THIS ngrasa malah MORESO ...

Read More »

2017 #NABShow - Day 3 Wrap-up

TODAY iku dina kaping telu saka 2017 NAB Show - lan WOW! Apa dina iku !!! 🙂 Broadcast Beat duwe dina jangkoan STELLAR ing pertunjukan kemarin, lan dina katelu mesthi pesona! Pertunjukan arep FABULOUSLY, lan kru awak wis nggoleki karya - padha banget instrumental ing ngijini kita kanggo njaluk ...

Read More »

2017 #NABShow - Day 2 Wrap-up

TODAY iku dina kapindho The 2017 NAB Show - lan apa aku bisa ngomong? Broadcast Beat duwe dina JAKARTA SAKSARI, lan bakal dadi BIGGER lan BETTER saiki! Staff BB iki mlaku - banget instrumental ing ngijini kita kanggo njaluk tembung metu babagan Show lan kabeh produk ...

Read More »

2017 #NABShow - Day 1 Wrap-up

TODAY iku dina pisanan saka The 2017 NAB Show - lan LEVEL EXCITEMENT is OFF THE SKALE !!! Pintu-pintu wis dibuka sacara resmi - nanging aku lan kru-kru wis ana ing kene kanggo HOURS, ngatur lan ngumpulke kabeh berita NAB kita bisa! Aku ora bisa ngomong apa tegese NAB Show kanggo kula! Kula sampun ...

Read More »

JMR Debuts ICS Media Meterter 102 kanggo On-Set lan Studios Needing High Duplication Data Transfer

Sistem duplikasi data portabel, lan ndadekake sawetara salinan digital duplikat 1TB kurang saka jam 50 JMR Electronics, Inc., panyedhiya solusi panyimpenan paling cepet, saiki ngumumake kasedhiyan umum ICS Media Meterter 102 kanggo alur kerja produksi sing mbutuhake kasar, Sistem portabel kanggo duplikat aset digital kanthi kacepetan ultra-dhuwur. Pawongan NAB 2017 ing ...

Read More »

30,000 Feet Up & 2200 Miles to 2017 #NABShow

... Lan adoh kita pindhah! Kru Fort Lauderdale saiki wis telung puluh ewu kaki ing udhara lan kita wis pindhah menyang "Sin City" - Las Vegas, Nevada! NAB Show HERE WE COME! Minangka biasanipun, tingkat kegiyatan kula mboten badhe nglilani, saestu sampun miwiti blogging nalika ing bidang! (Iki mesthine minangka kabiasaan ala, nanging paling ora aku ...

Read More »

JMR lan Formulir Video Kemitraan Asing kanggo Menyaji Solusi Workflow Ingest-to-Delivery ing NAB 2017

JMR Electronics, Inc., minangka pusat desain lan produser pangembangan sistem panyimpenan lan Video pangembangan, pemimpin ing perangkat lunak manajemen media penyimpanan lan agnostik sing terjangkau, saiki ngumumake bakal nemtokake solusi kerja end-to-end sing nyoroti JMR's LightningTM Kurban produk kanggo Mac Pro® lan server file SHARE® terintegrasi karo 2017 poros, edisi paling anyar saka penghargaan Video axle ...

Read More »

SPROCKIT ing Pocket Panjenengan! #NABshow 2017

Unduh SPROCKIT Brosur kene! Miwiti perusahaan gampang. Mbangun perusahaan sing bisa ngukur lan ngganti donya hard! Nduwe gagasan gedhe sing ngrampungake masalah gedhe, mbangun tim All Star lan mundhakaken modal mung awal. Sampeyan kudu entuk produk sampeyan ing ngarep perusahaan tengen, ing panggonan tengen ing ...

Read More »
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!