Home » Pangiriman isi

Pangiriman isi

Evertz Nggabungake Zixi SDVP kanggo Pangiriman Video IP

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Integrasi Asli Nggawe Pengiriman Latensi Ultra-Mulus Mulus kanggo Aplikasi Media Anyar Zixi, pimpinan industri kanggo ngaktifake video kanthi kualitas siaran langsung liwat IP-apa wae, lan arsitek pemenang penghargaan Video Platform sing Ditemtokake Piranti Lunak (SDVP), dina iki ngumumake integrasi lan kemitraan karo Evertz, pimpinan global ing solusi teknologi media lan hiburan. Evertz wis nggabungake SDVP, kalebu ZEN Master, menyang ...

Read More »

Velocix Nampilake Pariwara Video Native-Cloud lan Layanan Personalisasi Stream

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Platform software-as-a-service ndhukung alur kerja iklan digital lan programmatic Velocix, panyedhiya teknologi streaming video IP kelas-kelas unggulan ing donya, ngluncurake iklan video lan layanan personalisasi streaming asli-asli sing ngidini operator TV, penyiar, lan layanan streaming adhedhasar internet kanggo ngasilake bathi sing luwih dhuwur saka saben aliran sing diwenehake. Solusi lunak-minangka-layanan sing ditata kanthi lengkap lan dikelola, diarani Cloud VPP, ...

Read More »

Tukaran konten antar-perusahaan kanggo rantai pasokan media modern: panjelasan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Rick Clarkson Chief Strategy Officer, Signiant Ing industri media saiki, mindhah akeh konten kanthi cepet lan aman ing antarane mitra kritis. Pertukaran konten antar-perusahaan kanthi otomatis, ing antarane kabeh perusahaan ukuran lan geografi, penting banget kanggo produksi lan luwih-luwih utamane ing distribusi film dinamis lan maneka warna, acara televisi, game video, aset OTT / VOD, lan gegandhengan .. .

Read More »

OTT Quality ngawasi Layanan karo Komen Zero

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kanggo akeh pamilik konten lan distributor, pangiriman OTT minangka tambahan lan malah ngganti cara pangiriman media tradisional. Nanging nalika nggawe atusan utawa ewu saluran, kepiye organisasi kasebut njamin pengalaman apik kanggo para pelanggan? Kepiye carane ngatasi tugas ngawasi - tanpa kompromi ndeteksi kesalahan wektu nyata? Operator bisa milih kanggo ngawasi video ...

Read More »

LTN Global ngasilake produksi interaktif ing Konvensyen Nasional Demokrat 2020

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

COLUMBIA, Md. - 21 Agustus 2020 - LTN® Global, pimpinan industri ing teknologi media transformasi lan solusi jaringan transportasi video minangka mitra produksi interaktif resmi Konvensyen Nasional Demokrat (DNC), sing digelar minggu iki ing Milwaukee, Wisconsin. Minangka mitra produksi interaktif resmi, solusi LTN digunakake kanggo nggabungake feed peserta pamirsa dadi pengalaman video live dinamis. ...

Read More »

Wicara Tek: NAB Show Edhisi Khusus LIVE - LANGSUNG 13-14 Mei 2020

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Tech Talks: Edisi Khusus NAB Show LIVE Diprodhuksi dening Broadcast Beat, ing edisi khusus NAB Show LIVE, para pamirsa online bakal ngerti kepiye penyiar, merek, sinematografer, podcasters lan streamer terkemuka nggawa inspirasi lan inovasi ing media, hiburan lan industri teknologi. TALKS TECH: DAY 2 Miss Tech dina 1 babagan Tech Tech? Watch kene! Tune Line-Up Saluran ...

Read More »

Komitmen NewTek Reaffirms kanggo Pengecer karo Program Saluran Global Global

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

–– Kanthi pendhidhikan, layanan lan macem-macem mupangat saluran, program dirancang kanggo nggawe pengalaman panganggo pungkasan - NewTek, pimpinan teknologi video adhedhasar IP lan bagean saka Vizrt Group, dina iki ngumumake program saluran anyar kanggo adol ing ndonya. Baris produk NewTek, utamane TriCaster®, 3Play® lan produk teknologi enkoder adhedhasar NDI® bakal ...

Read More »

Naga Ireng Disepak ing Suket :)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Saiki, kabeh wong wis ngrungokake warta gedhe babagan akuisisi Black Dragon Capital babagan akuisisi pabrikan siaran lan perangkat keras & produsen perangkat lunak Grass Valley. Belden Inc., pemasok global solusi solusi spesialisasi utama, melu menehi tandha perjanjian definitif kanggo adol bisnis Live Media Perusahaan ("Grass Valley") menyang Black Dragon Capital, perusahaan ekuitas pribadi ...

Read More »
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!