Home » Pangiriman isi

Pangiriman isi

BOB FESTA ENCORE MULAI 'YELLOWSTONE' MUSIM

Wulan siji saka "Yellowstone" saka Paramount Network yaiku salah sawijining seri televisi paling ditonton sing disiarkan ing kabel sing didhukung iklan ing 2018, kanthi rata-rata saka 5 yuta pemirsa saben episode. Musim kapindho sing diantisipasi terus ngetutake kulawarga Dutton nalika lagi berjuang kanggo kaslametan nglawan mungsuh sing kejiret saka kabeh pihak, kanthi Kevin Costner ngrampungake peranane minangka kulawarga ...

Read More »

ATSC 3.0: Potensial Revolusioner Ing Pembuatan

Greg Jarvis, Wakil Présidhèn Eksekutif lan General Manager ing Fincons AS Munculé standar ATS 3.0 ing cincin AS ing jaman anyar kanggo para penyiar sing bakal nemokake padha duwe piranti anyar sing gedhé kanggo ngupaya njelajah potensi Hibrida TV lan mbantu dheweke dadi tambah akeh kompetisi ing ...

Read More »

NASCAR Pilih AWS minangka Preferred Cloud Computing, Cloud Machine Learning, lan Cloud Artificial Intelligence Provider

NASCAR nambah pengalaman penggemar, nyepetake upaya intelijen buatan, lan mbenakake efisiensi operasional dening migunakake misi SEATTLE-June 4, 2019-Today, Amazon Web Services, Inc. (AWS), perusahaan Amazon.com (NASDAQ: AMZN), ngumumake sing National Association for Stock Auto Racing (NASCAR) wis milih AWS minangka standar kanggo pembelajaran mesin berbasis awan lan workfor intelligence buatan. NASCAR bakal nggunakake ...

Read More »

Ngirim DCPs ing Malaysia karo Signiant Jet

Miturut Avinash Suresh, Direktur ing Yusari Film Tingkat adopsi teknologi media anyar beda-beda ing ndonya, lan Malaysia secara tradisional wis ing pungkasan spektrum sing luwih alon. Contone, ora nganti 6 taun kepungkur, pamindhahan saka 35mm kanggo Digital Cinema pancen ditahan. Nalika alon ing kawitan, sawise keuntungan lan paningkatan ing ...

Read More »

Tiga Topik Topik NAB 2019

Miturut Jon Finegold, Signiant CMO Sadurunge kita rampung kanthi tenang sakwise angin puyuh NAB, aku pengin nuduhake bayangan sawetara babagan acara taun iki. Iku tansah menarik kanggo krungu topik sing gelembung menyang permukaan ing obrolan sing beda-beda. Taun iki, ana telung tema sing ditemokake. 1. We are in a cloud-cloud / multi-cloud world One ...

Read More »

Journey Towards High Quality Online Experiences

AUTHOR: Stefan Lederer, CEO lan pendiri ing Bitmovin Ing multi-layar, multi-platform donya kita manggon ing wis nyata ningkatake kesenengan konten pengalaman konsumen '. Pemirsa saiki bisa nonton kabeh babagan olahraga urip kanthi fitur film dawa ing smartphone, saéngga konsumen bisa ndeleng isi, panggonan lan kapan wae. Minangka wasiat kanggo cara populer streaming tenan, ...

Read More »

NAB Show LIVE - 2019 Show Schedule. #NABShow @NABShow

Broadcast Beat minangka produser NAB Show LIVE, ing acara NAB Show ing Las Vegas. Dianakaké April 6-11, 2019, NAB Show minangka konvènsi paling gedhé ing donya sing nyakup konvergensi media, hiburan lan teknologi. NAB Show LIVE bakal nampilake live streams of select konferensi lan wawancara jero karo pameran, vendor, lan pamimpin industri. Isi bakal kasedhiya ...

Read More »

30,000 Feet up - Aku ing cara kanggo #NABShow! @NABShow

... Lan adoh kita pindhah! Saiki aku telung puluh ewu kaki ing udhara, ing dalan menyang "Sin City" - Las Vegas, Nevada, kanggo 2019 NAB Show! Minangka biasanipun, tingkat kesenengan saya ora bakal nglilani, supaya aku wis blogging nalika ing pesawat! (DEFINITELY iki minangka pakulinan, saiki !!!) Awit "Saben crita diwiwiti kene" (NAB Show's Theme ...

Read More »

ALL-STAR NAB SHOW KEYNOTE SESSION: TAKES LIVE SPORTS TO NEW HEIGHTS IN THE CLOUD

SESSION ALL-STAR NAB Tampilake LIVE SPORTS TO NEW HEIGHTS IN THE MUNDO - Eksekutif saka CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, lan Pac-12 Networks nuduhake carane maya, layanan media, lan AI njupuk perhatian para pamirsa, menehi pembuangan luwih kontrol , nganyari rekaman ndeleng, lan nggawé pengalaman olah raga ing mangsa ngarep - WASHINGTON, DC- NAB Show bakal ngusulake diskusi intine eksklusif sing fokus babagan ...

Read More »

All-Star NAB Show Keynote Session Njupuk Olahraga LIVE Kanggo Heights Anyar Ing Cloud. @NABShow #NABShow

- Eksekutif saka CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, lan Pac-12 Networks nuduhake carane maya, layanan media, lan AI narik kawigaten para pamirsa, menehi penggemar luwih ngontrol, ngilangake rekaman ndeleng, lan nggawé pengalaman olahraga mangsa - NAB Show diskusi intine eksklusif fokus ing babagan teknologi panganiaya sing nyebabake owah-owahan olahraga lan nyambangi panemume. Sesi kasebut, diprodhuksi dening Amazon Web ...

Read More »

Magewell: Nggawe Transisi menyang IP Praktis lan Terjangkau. @NABShow #NABShow

Taun kepungkur minangka titik tontonan kanggo panggunaan transportasi media berbasis IP ing produksi urip, kanthi teknologi lingkungan ekosistem kayata NDI® bebas royalti NewTek sing ngrambah massa kritis. Keuntungan IP sing dijanjikake kanggo ningkatake keluwesan lan biaya panyebaran sing suda wis dadi kasunyatan kanggo pangguna sing mlumpat ing kereta api IP awal, lan adopsi mainan terus berkembang. Kemampuan kanggo ...

Read More »

Kontrol Driving menyang Cars kita

Konten nyopir ing mobil kita Pasar infotainment otomotif global dijangka bisa ngasilake $ 40.17 milyar dening 2024 minangka asil saka paningkatan konsumen kanggo hiburan ing kendaraan. Sambungan lan implementasi 5G sing luwih apik nyedhiyakake layanan futuristik ing mobil, kalebu kasedhiyan layanan multimedia lan hiburan - anjog kanggo pangembangan infotainment sing luwih canggih ...

Read More »

Breaking News liwat Cloud

Konsumen saiki wis ngowahi luwih akeh menyang media sosial minangka saluran kanggo ngatasi berita kasebut. Luwih kerep tinimbang ora, nalika kabar pungkasane ditayangake ing TV, para konsumen wis nggawe pikiran babagan apa sing dadi crita liwat saluran sosial sing langka kayata Facebook Live, Twitter lan IGTV. Tim produksi tradisional, mung digunakake kanggo nglaporake ...

Read More »

Satelit: Lingkungan Orbital Surgawi

Ora akeh sing ditinggal sing bisa njamin 1945 minangka taun sing penting - nyumurupi konflik global sing paling gedhé ing ndonya; Presiden Amerika paling dawa sadurunge Franklin Delano Roosevelt (presiden 32nd kita) liwati ing kalanggengan lan diganti dening Wakil Presiden Harry S. Truman; Perserikatan Bangsa-Bangsa wis diusulake lan didhekake

Read More »

NAB: Carane Kabeh Njaluk ...

Nah, kene iki, nyedhak NAB Show! Sawise maneh, aku bakal nampilake, nuduhake Broadcast Beat Magazine, nalika aku meluncur liwat Show Floor, weruh apa aku bisa ndeleng kabeh prodhuk lan inovasi sing paling anyar ing studio (siaran lan pasca produksi). Malah karo kabeh kasenengan sing Show ndadekke, tau wonder apa "NAB" utawa sing ...

Read More »

FUEL Bitcentral nyathetake révolusi Panyegmatan Produksi lan Pengiriman Berita On-Line

Linear on DemandTM streaming digital pribadi ndadekke pamirso lan revenue bali menyang pamilik isi Panyedhiya perusahaan fitur bulan iki Bitcentral, produser pemenang penghargaan prodhuk produksi, distribusi, pengumpulan lan publikasi konten warta menyang perusahaan penyiaran lan konten konten. Perusahaan perintis, didegaké ing 1980 minangka Miralite Communications, panyedhiya jaringan satelit ing saindhenging donya, ngowahi jeneng dadi Bitcentral ...

Read More »