Home » Pangiriman isi

Pangiriman isi

Dhiskusi Tech: Edisi Khusus NAB Show LIVE - LIVE May 13-14, 2020

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Dhiskusi Tech: Edisi Khusus NAB Show LIVE Diprodhuksi dening Broadcast Beat, ing edisi khusus NAB Show LIVE, pamirsa online bakal ngerti kepiye penyiar, merek, cinematographers, podcaster lan streamer nggawa inspirasi lan inovasi ing media, hiburan lan industri teknologi TEK TIK: DAY 2 Miss dina 1 ing Temu Bicara Tech? Watch kene! Saluran Saluran Channel ...

Read More »

Komitmen NewTek Reaffirms kanggo Pengecer karo Program Saluran Global Global

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

- - Kanthi pendidikan, layanan lan macem-macem mupangat saluran, program dirancang kanggo ngrampungake pengalaman pangguna pungkasan - NewTek, pimpinan teknologi video berbasis IP lan bagean saka Vizrt Group, dina iki ngumumake program saluran anyar kanggo pengecer tengen jagad. Baris produk NewTek, umume TriCaster®, 3Play® lan kamera basis NDI® lan produk enkoder bakal dadi ...

Read More »

Naga Ireng Disepak ing Suket :)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Saiki, kabeh wong wis krungu warta gedhe saka Black Dragon Capital sing ngumumake akuisisi siaran anjog lan produsen piranti lunak & produksi Produksi Grass Valley. Belden Inc., supplier global solusi solusi jaringan khusus, mlebu tandha persetujuan definisi kanggo adol bisnis Live Media Company ("Grass Valley") menyang Black Dragon Capital, perusahaan ekuitas swasta ...

Read More »

NAB: Carane Kabeh Njaluk ...

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nah, kene iki, nyedhak NAB Show! Sawise maneh, aku bakal nampilake, nuduhake Broadcast Beat Magazine, nalika aku meluncur liwat Show Floor, weruh apa aku bisa ndeleng kabeh prodhuk lan inovasi sing paling anyar ing studio (siaran lan pasca produksi). Malah karo kabeh kasenengan sing Show ndadekke, tau wonder apa "NAB" utawa sing ...

Read More »

Penyunting Swara Gambar Gerak Ngumumake Presentasi kanggo Penghargaan Reel Emas MPSE sing kaping 67

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Los Angeles - Penyampir kanggo Anugerah Emas Referensi MPSE sing kaping 67 bakal kalebu artis rekaman sing menang Grammy Award Melissa Manchester, bintang All Rise Nadia Grey, direktur Climb Michael Angelo Covino, bintang Dark / Web Michael Nardelli, Gabby Duran & bintang Unsittables Valery Ortiz lan sutradara Stucco Janina Gavankar. Upacara penghargaan wis dijadwalake dina Minggu, 19 Januari ing Hotel Westin Bonaventure ing ...

Read More »

Dina 12 Dina Natal Natal 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Musim Natal iki wis kabeh wong ngrameke ing mode semangat liburan! Malah, nerd teknologi kaliber sing dhuwur kaya kita saka industri siaran lan produksi pasca siap kanggo Natal holly jagad lan ngarep! Minangka tetep karo tradisi liburan, aku njaluk pitakon marang para penyayang Natal ing pirang-pirang saluran media sosial kita: "Yen sampeyan bisa golek dolanan produksi sing nyenengake ing Natal iki, ...

Read More »

Apa Broadcast sing Bisa Sinau saka Hollywood

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Miturut Jason Coari, Direktur Pemasaran Produk, Kuantum Kanggo umume sejarah modern, evolusi teknologi wis teka kanthi cara manawa inovasi didorong dening aplikasi teknologi kanggo kasus panggunaan khusus lan luwih spesifik. Ing jagad otomotif, sepisan mung ana jinis senyawa karet sing digunakake kanggo ban ing kabeh musim lan kendharaan. Minangka bubar ...

Read More »

KCRW Gawe Broadcast Radio Negara Anyar-saka-Art-Media lan Markas Media

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

KCRW bubar pindhah saka ruang paling ngisor bangunan ing kampus utama Santa Monica College, menyang markas $ 38-yuta sing anyar seni ing Pusat Media lan Desain Santa Monica College. Fasilitas anyar iki minangka puncak dana pengumpulan dana 11, ngrancang, nginstal, nggabungake, lan dilatih dening staf KCRW lan mitra sing melu proyek kasebut. Ing ...

Read More »