Home » Nggawe konten

Nggawe konten

VFX Legion Nggawe Kesan Visual Kanggo 'MA,' Film Horor

VFX Legion bubar nyelehake film 'MA,' film horor psikologis anyar Blumhouse Productions, sing dibuka ing bioskop ing Mei 31st. Studio sing menehi penghargaan nyebabake pengalaman perusahaan kanthi digital mutilasi lan eviscerating karakter lan nambahake rekaman praktis kanggo nggawe macem-macem efek visual photorealist sing ndadekake impact visceral saka sawetara film paling nggumun lan adegan suspenseful. ...

Read More »

BOB FESTA ENCORE MULAI 'YELLOWSTONE' MUSIM

Wulan siji saka "Yellowstone" saka Paramount Network yaiku salah sawijining seri televisi paling ditonton sing disiarkan ing kabel sing didhukung iklan ing 2018, kanthi rata-rata saka 5 yuta pemirsa saben episode. Musim kapindho sing diantisipasi terus ngetutake kulawarga Dutton nalika lagi berjuang kanggo kaslametan nglawan mungsuh sing kejiret saka kabeh pihak, kanthi Kevin Costner ngrampungake peranane minangka kulawarga ...

Read More »

Pikir Flash Liyane Apa Luwih Luwih? Mikir maneh

Jason Coari, Direktur Global, Prodhuk lan Solusi Marketing ing Quantum Saben uwong setuju yen lampu kilat bisa ngasilake kinerja sing luar biasa. Lan kanggo sawetara proses lan alur kerja, jenis kinerja kasebut bisa ditindakake kanthi jelas. Contone, nalika para panulis nggarap kanthi pirang-pirang aliran 4K sing ora dimompresi (utawa luwih kerep, 8K) video, lampu kilat bisa nyedhiyani jenis pengalaman responsif sing dibutuhake kanggo nggawe ...

Read More »

Journey Towards High Quality Online Experiences

AUTHOR: Stefan Lederer, CEO lan pendiri ing Bitmovin Ing multi-layar, multi-platform donya kita manggon ing wis nyata ningkatake kesenengan konten pengalaman konsumen '. Pemirsa saiki bisa nonton kabeh babagan olahraga urip kanthi fitur film dawa ing smartphone, saéngga konsumen bisa ndeleng isi, panggonan lan kapan wae. Minangka wasiat kanggo cara populer streaming tenan, ...

Read More »

NAB Show LIVE - 2019 Show Schedule. #NABShow @NABShow

Broadcast Beat minangka produser NAB Show LIVE, ing acara NAB Show ing Las Vegas. Dianakaké April 6-11, 2019, NAB Show minangka konvènsi paling gedhé ing donya sing nyakup konvergensi media, hiburan lan teknologi. NAB Show LIVE bakal nampilake live streams of select konferensi lan wawancara jero karo pameran, vendor, lan pamimpin industri. Isi bakal kasedhiya ...

Read More »

30,000 Feet up - Aku ing cara kanggo #NABShow! @NABShow

... Lan adoh kita pindhah! Saiki aku telung puluh ewu kaki ing udhara, ing dalan menyang "Sin City" - Las Vegas, Nevada, kanggo 2019 NAB Show! Minangka biasanipun, tingkat kesenengan saya ora bakal nglilani, supaya aku wis blogging nalika ing pesawat! (DEFINITELY iki minangka pakulinan, saiki !!!) Awit "Saben crita diwiwiti kene" (NAB Show's Theme ...

Read More »

ALL-STAR NAB SHOW KEYNOTE SESSION: TAKES LIVE SPORTS TO NEW HEIGHTS IN THE CLOUD

SESSION ALL-STAR NAB Tampilake LIVE SPORTS TO NEW HEIGHTS IN THE MUNDO - Eksekutif saka CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, lan Pac-12 Networks nuduhake carane maya, layanan media, lan AI njupuk perhatian para pamirsa, menehi pembuangan luwih kontrol , nganyari rekaman ndeleng, lan nggawé pengalaman olah raga ing mangsa ngarep - WASHINGTON, DC- NAB Show bakal ngusulake diskusi intine eksklusif sing fokus babagan ...

Read More »

All-Star NAB Show Keynote Session Njupuk Olahraga LIVE Kanggo Heights Anyar Ing Cloud. @NABShow #NABShow

- Eksekutif saka CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, lan Pac-12 Networks nuduhake carane maya, layanan media, lan AI narik kawigaten para pamirsa, menehi penggemar luwih ngontrol, ngilangake rekaman ndeleng, lan nggawé pengalaman olahraga mangsa - NAB Show diskusi intine eksklusif fokus ing babagan teknologi panganiaya sing nyebabake owah-owahan olahraga lan nyambangi panemume. Sesi kasebut, diprodhuksi dening Amazon Web ...

Read More »

Magewell: Nggawe Transisi menyang IP Praktis lan Terjangkau. @NABShow #NABShow

Taun kepungkur minangka titik tontonan kanggo panggunaan transportasi media berbasis IP ing produksi urip, kanthi teknologi lingkungan ekosistem kayata NDI® bebas royalti NewTek sing ngrambah massa kritis. Keuntungan IP sing dijanjikake kanggo ningkatake keluwesan lan biaya panyebaran sing suda wis dadi kasunyatan kanggo pangguna sing mlumpat ing kereta api IP awal, lan adopsi mainan terus berkembang. Kemampuan kanggo ...

Read More »

10 Things Every Drone Pilot Must Know About the Part 107 Exam

Dadi sampeyan wis mutusake kanggo nggabungake jajaran pilot drone profesional. Akeh pilot nganggep apa sing kudu dilulusake. Wong-wong percaya padha ngerti kabeh babagan mabur mesin sing luar biasa iki. Nanging, ujian kasebut ngandhut akehe kawruh khusus sing ora biasa diajak ngobrol nalika nerangake piloting drone. Artikel iki bakal menehi sampeyan ...

Read More »

Saka PRINT TO 100 PERCENT DIGITAL: CARA NETWORKS COMPLEX DID IT

Jermaine Harrell, Manajer Video IT Operations, Kompleks Networks Ditemukake ing 2002 minangka majalah cetak darmabakti kanggo nyedhiyakake berita lan tren babagan budaya werna populer kanggo wong diwasa, Kompleks Networks wis ngalami owah-owahan cukup wiwit sing awal. Ing 2007, kita miwiti nandur modal ing ngarsane online, lan dening 2011, sisih digital bisnis wis ...

Read More »

Apa Sampeyan Bisa Deleng Lampu? Mung karo Lensa tengen!

Lensa artifisial paling tuwa ditemokake, adoh, yaiku Layard Lens (alias: "The Nimrud Lens"); iki ditemokake dening AH Layard ing 1853 lan watara taun 3000 (babagan 750BC-710BC ing Kakaisaran Neo-Assyria). Iki ditemokake ing Kalhu, kutha kraton Tiglath-pileser (ing modern dina, yaiku Nimrud ing Irak) ing Istana Barat Lor. Penemu ...

Read More »

NAB: Carane Kabeh Njaluk ...

Nah, kene iki, nyedhak NAB Show! Sawise maneh, aku bakal nampilake, nuduhake Broadcast Beat Magazine, nalika aku meluncur liwat Show Floor, weruh apa aku bisa ndeleng kabeh prodhuk lan inovasi sing paling anyar ing studio (siaran lan pasca produksi). Malah karo kabeh kasenengan sing Show ndadekke, tau wonder apa "NAB" utawa sing ...

Read More »

FUEL Bitcentral nyathetake révolusi Panyegmatan Produksi lan Pengiriman Berita On-Line

Linear on DemandTM streaming digital pribadi ndadekke pamirso lan revenue bali menyang pamilik isi Panyedhiya perusahaan fitur bulan iki Bitcentral, produser pemenang penghargaan prodhuk produksi, distribusi, pengumpulan lan publikasi konten warta menyang perusahaan penyiaran lan konten konten. Perusahaan perintis, didegaké ing 1980 minangka Miralite Communications, panyedhiya jaringan satelit ing saindhenging donya, ngowahi jeneng dadi Bitcentral ...

Read More »

Manajemen Data Multi-Cloud karo SwiftStack

Sadurungé sasi iki, aku nulis artikel ing Obyek Cloud Storage lan nampilake Caringo, pelopor ing pasar. Ana akeh pemain sing bakal main ing pasar M & E amergo wutah data sing diprakirake ing dekade kepungkur. Lanskap kompetitif galak, lan aku bisa ndeleng consolidation teka ing taun teka, nanging kanggo wektu, ...

Read More »

Caringo SWARM - Platform Panyimpenan kanggo Produksi, Distribusi lan Kolaborasi ing Skala Massive

Tantangan kanggo Ketuntasan Akses kanthi cepet ing media on-demand, kapan lan ing ngendi wae liwat Internet broadband, perangkat genggam, layanan streaming, televisi cerdas lan piranti evolving IoT (Internet of things) wis salawase ngganti model wektu-kanggo-pasar lan monetisasi kanggo panyedhiya isi, awan OTT (over-the-top) panyedhiya layanan, perusahaan kabel, penyiar, panyedhiya streaming media, operator lan liya-liyane. Kabeh perusahaan sing ...

Read More »