Home » Nggawe konten

Nggawe konten

Pivot Vizrt menyang Akses Fleksibel

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Revisi lengkap babagan penawaran produk Vizrt kanggo ngrampungake panjaluk lanskap media saiki Vizrt, panyedhiya alat crita visual visual (#SDVS) sing wis misuwur ing donya kanggo pangripta konten media, dina iki ngumumake Akses Fleksibel. Liwat Akses Fleksibel, Vizrt nuduhake risiko sing ana ing bangunan utawa upgrade kemampuan produksi sadurunge nggawe nilai. Michael Hallén, CEO lan Presiden Vizrt ...

Read More »

Sony Electronics Nggawe Tambahan Paling Anyar kanggo Seri Lensa Bingkai Lengkap G Master ™ kanthi 35mm F1.4 G Master ™ Ringan lan Kompak

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sony Electronics Inc. dina iki ngumumake FE 35mm F1.4 GM (model SEL35F14GM) - tambahan paling anyar kanggo seri lensa bingkai G Master sing terkenal - nyedhiyakake kualitas gambar kelas pertama lan bokeh sing apik ing desain kompak lan entheng. Nalika dipasang karo awak kamera E-mount, lensa nawakake kapabilitas AF (fokus otomatis) industri Sony - sampurna kanggo macem-macem panggunaan ...

Read More »

NDR Jerman Nggabungake StudioDirector 2.0 saka CGI kanggo Studio anyar ing Hamburg

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Solusi inovatif ngoptimalake studio anyar NDR minangka ruang kontrol sing didhukung kanthi otomatisasi siaran CGI, panyedhiya sistem ruang berita utama ing Eropa kanthi seneng ngumumake manawa Jerman Norddeutscher Rundfunk (NDR), anggota saka ARD Group, wis nggabungake StudioDirector 2.0 menyang OpenMedia sing wis ana ekosistem ruang warta. Penyiar siaran radio lan televisi NDR kanggo negara-negara Jerman ing Lower Sachony, ...

Read More »

NDI® Nggambar Kamera NDI® | HX Sing Diantisipasi Kanggo Pangguna Android

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ngalih video, mindhah jagad ing 4K kanthi nggunakake telpon karo NDI® NDI®, bagean saka Vizrt Group bebarengan karo merek NewTek lan Vizrt, dina iki ngumumake kabeh aplikasi NDI® | HX Camera anyar kanggo Android. Ing jagad video sing ora penting iki, NDI® | HX Camera kanggo Android ndadekake smartphone lan tablet Android dadi sistem kamera sing siyap, kalebu sing bisa nganggo 4K ...

Read More »

Gadget Show Bali menyang Saluran 5 nganggo ATEM Mini Pro

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa ATEM Mini Pro wis mbantu seri The Gadget Show paling anyar, sing diproduksi dening North One Television ing Birmingham, supaya tetep siyap sanajan ana kendharaan lan tantangan sosial sing adoh. Diluncurake ing taun 2004, Gadget Show minangka program televisi fokus teknologi konsumen, sing nggunakake link studio ing saben episode. Ing Inggris, disiarake ing Channel 5 lan ...

Read More »

Universitas Chulalongkorn Nggunakake Alur Kerja Desain Blackmagik kanggo Kelas Online lan Streaming

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 25 Agustus 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa Universitas Chulalongkorn, universitas paling gedhe ing Thailand, nggunakake produksi Desain Blackmagic lengkap lan ngirim alur kerja kanggo program online lan streaming. Iki kalebu panggunaan ATEM 2 M / E Production Studio 4K, ATEM Mini Pro lan DaVinci Resolve Studio kanggo ngasilake lan nuduhake konten, sing uga kalebu konten bareng karo ...

Read More »
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!