Home » Nggawe konten

Nggawe konten

Fentre Bitcentral nyathetake révolusionisasi ing Produksi lan Pengiriman Paradigma On-Line

Linear on DemandTM streaming digital pribadi ndadekke pamirso lan revenue bali menyang pamilik isi Panyedhiya perusahaan fitur bulan iki Bitcentral, produser pemenang penghargaan produksi prodhuksi, distribusi, pengumpulan lan publikasi konten warta menyang perusahaan penyiaran lan konten konten. Perusahaan perintis, didegaké ing 1980 minangka Miralite Communications, panyedhiya jaringan satelit ing saindhenging dunia, ngowahi jeneng dadi Bitcentral ...

Read More »

NAB: Carane Kabeh Njaluk ...

Nah, kene iki, nyedhak NAB Show! Sawise maneh, aku bakal nampilake, sing nuduhake Broadcast Beat Magazine, nalika aku meluncur liwat Show Floor, ndeleng apa aku bisa ndeleng kabeh prodhuk lan inovasi sing paling anyar ing studio (siaran lan produksi pasca produksi). Malah karo kabeh kesenengan sing Show ndadekke, tau wonder apa "NAB" utawa sing ...

Read More »

Manajemen Data Multi-Cloud karo SwiftStack

Sadurungé sasi iki, aku nulis artikel ing Object Cloud Storage lan milih Caringo, pelopor ing pasar. Ana akeh pemain sing bakal main ing pasar M & E amergo wutah data sing bakal diprakirake ing dekade kepungkur. Lanskap kompetitif galak, lan aku bisa ndeleng consolidation teka ing taun teka, nanging kanggo wayahe, ...

Read More »

Caringo SWARM - Platform Panyimpenan kanggo Produksi, Distribusi lan Kolaborasi ing Skala Massive

Tantangan kanggo Ketabahan Akses kanthi cepet ing media sing dikarepake, kapan lan ing ngendi wae liwat piranti lunak, piranti genggam, layanan streaming, televisi cerdas, lan perangkat IOT sing berkembang kanthi evolving wis salawas-lawas ngowahi model wektu-kanggo-pasar lan monetisasi kanggo panyedhiya isi, awan OTT (liwat-the-top) panyedhiya layanan, perusahaan kabel, penyiar, panyedhiya media streaming, operator lan liya-liyane. Kabeh perusahaan sing ...

Read More »

Efisien Panyimpenan minangka Kauntungan Kompetitif ing M & E

Aku mung maca blog saka Adrian Herrera, VP Marketing kanggo Caringo. Dheweke kepengin ngetrapake rong titik nyebabake nyebabake industri prodhuksi / kirim produksi - kebutuhan kanggo nyimpen isi ing sethithik utawa ora ana biaya lan tekanan tambah kanggo ngirim aset digital ing wektu paling singkat, amargi pangarep-arep akeh panonton 'langsung ...

Read More »

Video Gandar Ndhuwur Bar Performance and Affordability kanggo MAM Solutions

Perusahaan puncak bulan iki fokus ing salah sawijining perusahaan paling cepet industri, Video gandar. Didhisiki dening veteran industri Sam Bogoch (CEO), Patrice Gouttebel (Product Manager) lan Steve Ryan (Pimpinan Engineer), sadurungé saka SeeFile, ing pertengahan 2012, visi perusahaan kasebut kanggo ngembangake solusi MAM (Media Asset Management) Kabutuhan ewu tim video cilik ...

Read More »

Westlake Pro Nggawe Tahap Suara Kelas Dunia nganggo JMR Mac Pro RAID Rackmount Workstations

Westlake Pro, Los Angeles, pamenang penghargaan pro audio lan penghargaan studio, wis milih lan nggabungake workstation JMR Electronics LightningTM ThunderboltTM certified menyang implementasi SAN kecepatan tinggi studio. Prodhuk JMR Lightning Thunderbolt (LTNG-XQ-8-RMMP) nggabungake Apple Mac Pro®, telung Avid Pro Tools® | Kertu HDX, panyimpenan RAID, panel I / O adat, lan saluran serat HBA sing jaringan ...

Read More »

Brainstorm nambah Reality, Graphics lan Solusi sing basis Template

InfinitySet 3 nampi fitur Reality lan Graphics sing anyar. Brainstorm bakal miwiti SmartSet, solusi Virtual Set sarta Reality Augmented berbasis template Brainstorm, perusahaan spesialis sing nyedianake nyedhiyakake grafis 3D lan-virtual 2017D sing nyedhiyakake industri kanthi cepet, ngenalaken ing peningkatan dandan NAB XNUMX saindhenging macem-macem produk, dirancang kanggo ningkatake Solusi Reality lan Graphics. Kanthi company partner never.no, ...

Read More »

VideoCAVE, aplikasi Reality Mixed

Brainstorm and never.no team up at NAB to deliver VisualMedia, solusi terintegrasi kanggo visualisasi 3D real-time konten sosial Brainstorm, perusahaan spesialis sing didedikake nyediakake grafis 3D nyata-wektu lan virtual solusi nang industri lan tau.no, Pionir ing papan sosial TV, bangga bisa ngumumake VisualMedia, sawijining solusi sing digabungake bebarengan kanggo nggawé konten TV ...

Read More »

SmartSet, Reality Augmented Rega lan Virtual Set kanggo penyiar cilik

Brainstorm ngenalake macem-macem solusi biaya basis biaya, sing dirancang khusus kanggo stasiun TV cilik lan lokal. Brainstorm, perusahaan spesialis sing didedikake kanggo nyedhiyakake grafis 3D nyata-wektu lan solusi virtual nang industri, ngenalaken ing NAB jajaran anyar solusi berbasis cithakan kanggo ngrampungake sawetara solusi Virtual Set, Augmented Reality lan Motion Graphics . Produk berbasis cithakan Brainstorm diputer ...

Read More »

InfinitySet 3 - dirancang kanggo nggawé konten Reality Augmented

Brainstorm mènèhi kemampuan Virtual Set lan Reality Augmented Reality kanthi daya grafis sing luwih dhuwur lan alat bantu AR / VR khusus Brainstorm, perusahaan spesialis sing didedikake kanggo nyedhiyakake grafis 3D nyata-wektu lan solusi virtual, sing diumumake ing NAB versi anyar Saka InfinitySet, solusi Augmented Reality lan Virtual Set sing menang. Wis dianggep solusi paling canggih kanggo produksi Virtual Set ...

Read More »

2017 #NABShow - Day 4 Wrap-up

TODAY iku dina kaping papat (lan Final) The 2017 NAB Show - lan WOW! Apa dina iku !!! 🙂 Liyane dina GLORIOUS! Sampeyan ngerti, wong-wong ngucap sing Hollywood iku "La La Land," nanging nalika sampeyan lagi ing NAB Show, diubengi dening kabeh peralatan lan akeh wong sing nggawe La La Land bisa, THIS ngrasa malah MORESO ...

Read More »

2017 #NABShow - Day 3 Wrap-up

TODAY iku dina kaping telu saka 2017 NAB Show - lan WOW! Apa dina iku !!! 🙂 Broadcast Beat duwe dina jangkoan STELLAR ing pertunjukan kemarin, lan dina katelu mesthi pesona! Pertunjukan arep FABULOUSLY, lan kru awak wis nggoleki karya - padha banget instrumental ing ngijini kita kanggo njaluk ...

Read More »

2017 #NABShow - Day 2 Wrap-up

TODAY iku dina kapindho The 2017 NAB Show - lan apa aku bisa ngomong? Broadcast Beat duwe dina JAKARTA SAKSARI, lan bakal dadi BIGGER lan BETTER saiki! Staff BB iki mlaku - banget instrumental ing ngijini kita kanggo njaluk tembung metu babagan Show lan kabeh produk ...

Read More »

2017 #NABShow - Day 1 Wrap-up

TODAY iku dina pisanan saka The 2017 NAB Show - lan LEVEL EXCITEMENT is OFF THE SKALE !!! Pintu-pintu wis dibuka sacara resmi - nanging aku lan kru-kru wis ana ing kene kanggo HOURS, ngatur lan ngumpulke kabeh berita NAB kita bisa! Aku ora bisa ngomong apa tegese NAB Show kanggo kula! Kula sampun ...

Read More »

JMR Debuts ICS Media Meterter 102 kanggo On-Set lan Studios Needing High Duplication Data Transfer

Sistem duplikasi data portabel, lan ndadekake sawetara salinan digital duplikat 1TB kurang saka jam 50 JMR Electronics, Inc., panyedhiya solusi panyimpenan paling cepet, saiki ngumumake kasedhiyan umum ICS Media Meterter 102 kanggo alur kerja produksi sing mbutuhake kasar, Sistem portabel kanggo duplikat aset digital kanthi kacepetan ultra-dhuwur. Pawongan NAB 2017 ing ...

Read More »
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!