Home » Nggawe konten

Nggawe konten

Michael Marquart Nyurung Amplop Audio Immersive

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Album sinematik dheweke ngeculake "Umur Manungsa" sing digunakake dening Sennheiser AMBEO VR Mic lan Neumann KU 100 album konsep sadurunge Michael Marquart, The Saviour, dirilis ing taun 2019 kanthi nomine proyek A Bad Think, nyekel nominasi Grammy kanggo Best Immersive Album Audio uga pujian kritis sing jembar. Wis duwe 'rasa apa ...

Read More »

Sambutan anggota anyar ing Kulawarga Ninja Atomos

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Atomos seneng banget ngumumake manawa ngembangake kulawarga Ninja, kanthi rong produk Ninja sing anyar lan nganyari utama kanggo Ninja V! Ninja V nampa pilihan kanggo upgrade codec H.265, Ninja V + - dibangun kanggo produksi Apple ProRes RAW 8K, lan Ninja Stream - 4Kp60 HDR kanggo lingkungan produksi jarak jauh sosial sing berkualitas. Ninja ...

Read More »

Biara Thai Wat Na Pa Pong Gumantung ing NewTek TriCaster® lan NDI® Kanggo Nyiarake Piwulang Buddha Tanpa wates

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Biara mung nggunakake medium paling apik kanggo nuduhake piwulang, dipercaya NewTek lan NDI® kanggo video Wat Na Pa Pong minangka biara Buddha Theravada sing ana ing sisih lor-wetan Bangkok ing Provinsi Pathum Thani Thailand. Ajarn Kukrit Sothipalo sing mulya ndadékaké biara lan percaya sinau, latihan, lan proklamasi sacara eksklusif saka tembung Buddha - praktik sing dikenal ...

Read More »

Pivot Vizrt menyang Akses Fleksibel

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Revisi lengkap babagan penawaran produk Vizrt kanggo ngrampungake panjaluk lanskap media saiki Vizrt, panyedhiya alat crita visual visual (#SDVS) sing wis misuwur ing donya kanggo pangripta konten media, dina iki ngumumake Akses Fleksibel. Liwat Akses Fleksibel, Vizrt nuduhake risiko sing ana ing bangunan utawa upgrade kemampuan produksi sadurunge nggawe nilai. Michael Hallén, CEO lan Presiden Vizrt ...

Read More »

Sony Electronics Nggawe Tambahan Paling Anyar kanggo Seri Lensa Bingkai Lengkap G Master ™ kanthi 35mm F1.4 G Master ™ Ringan lan Kompak

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sony Electronics Inc. dina iki ngumumake FE 35mm F1.4 GM (model SEL35F14GM) - tambahan paling anyar kanggo seri lensa bingkai G Master sing terkenal - nyedhiyakake kualitas gambar kelas pertama lan bokeh sing apik ing desain kompak lan entheng. Nalika dipasang karo awak kamera E-mount, lensa nawakake kapabilitas AF (fokus otomatis) industri Sony - sampurna kanggo macem-macem panggunaan ...

Read More »

NDR Jerman Nggabungake StudioDirector 2.0 saka CGI kanggo Studio anyar ing Hamburg

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Solusi inovatif ngoptimalake studio anyar NDR minangka ruang kontrol sing didhukung kanthi otomatisasi siaran CGI, panyedhiya sistem ruang berita utama ing Eropa kanthi seneng ngumumake manawa Jerman Norddeutscher Rundfunk (NDR), anggota saka ARD Group, wis nggabungake StudioDirector 2.0 menyang OpenMedia sing wis ana ekosistem ruang warta. Penyiar siaran radio lan televisi NDR kanggo negara-negara Jerman ing Lower Sachony, ...

Read More »

NDI® Nggambar Kamera NDI® | HX Sing Diantisipasi Kanggo Pangguna Android

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ngalih video, mindhah jagad ing 4K kanthi nggunakake telpon karo NDI® NDI®, bagean saka Vizrt Group bebarengan karo merek NewTek lan Vizrt, dina iki ngumumake kabeh aplikasi NDI® | HX Camera anyar kanggo Android. Ing jagad video sing ora penting iki, NDI® | HX Camera kanggo Android ndadekake smartphone lan tablet Android dadi sistem kamera sing siyap, kalebu sing bisa nganggo 4K ...

Read More »
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!