Home » Pencet Releases

Pencet Releases

Acara Khusus Lawo: Audio bakal nggawe Kabisat Bintang ing 16 Desember

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Lawo ngumumake dina iki, yen dina Rebo, 16 Desember 2020, jam 10 esuk EST / 4pm CET, kabeh profesional audio diajak rawuh ing acara khusus online. Sajrone acara kasebut, perusahaan bakal mbukak macem-macem produk lan solusi anyar. "Kita ngarep-arep welcome profesional audio saka kabeh penjuru donya kanggo nyekseni audio nggawe kabisat", ujare Andreas ...

Read More »

Vizrt Group nyewa Daniel Url kanggo nguatake fokus pelanggan ing Pengembangan Produk

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Vizrt Group ngumumake dina iki yen Daniel Url gabung karo perusahaan kasebut minangka Kepala Manajemen Produk Global sing nglaporake menyang Michael Hallén, CEO lan Presiden Grup. Vizrt Group minangka organisasi sentris konten kanthi tujuan sing penting kanggo mbantu para pendongeng crita babagan crita liyane babagan crita. Daniel minangka Direktur Utama lan Chief Sales Officer Qvest Media luwih saka 11 ...

Read More »

Daftar Partai 2017 #NABShow

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Yen ora nyebutake Acara Pesta NAB Show 2017, kita bakal ngilangi potongan nyenengake sing ana gandhengane karo NAB Show! Deleng ing ngisor iki lan klik NAB Show rincian partai kanggo informasi luwih lengkap, amarga ana sing dadi pribadi, mung kanthi undhangan utawa dikenani biaya mlebu. Iki minangka dhaptar mlaku lan paling lengkap sing bakal ditemokake! We ...

Read More »

Broadcast Beat Magazine Dijenengi Produser NAB Show LIVE

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Majalah Broadcast Beat bakal dadi kehadiran utama ing NAB Show 2016 lumantar para staf, nampilake kru film, sinyal media sosial lan "blogging langsung" tanggal 16 - 21 April 2016. Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) 5 Januari 2016 - Broadcasting LIVE saka NAB Show Studio ONE, diwiwiti Minggu April 17th nganti Kamis April 21, Magazine Broadcast Beat bakal GLOW karo ...

Read More »

Broadcast Beat Awards Coming to IBC Show #IBC2015 @IBCShow

2015 IBC Show Broadcast Beat Awards
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Tampilake warta lan informasi industri studio paling mutakhir lan paling anyar, Broadcast Beat Magazine ngumumake bali "Broadcast Beat Awards," menyang Acara IBC 2015 - Ngenali perusahaan sing nggawe produk & layanan anyar lan inovatif kanggo siaran lan postingan industri produksi Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) 3 Agustus 2015 "Broadcast Beat Magazine" terus dipimpin ...

Read More »

Veteran Industri Curtis Chan Menehi Editor Senior kanggo Majalah Broadcast Beat

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Publikasi online terus ngembangake pamiarsa ing saindhenging nggawe konten, manajemen konten lan pangiriman konten - nambahake veteran industri ing Broadcast Magazine Team Team Ft. Lauderdale, FL (GCOMM), 19 Maret 2015 - Majalah Broadcast Beat, publikasi media komunikasi online terkemuka terus maju kanthi narik kawigatene sawetara talenta industri sing paling berpengalaman. Majalah ...

Read More »

Ngumumake #NABShow Social Media Dashboard @BroadcastBeat

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Majalah nggawa sampeyan berita mutakhir lan informasi industri studio paling mutakhir lan paling anyar, majalah online "www.broadcastbeat.com" bubar wis nambah dashboard media sosial menyang situs web Broadcast Beat Magazine. Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) 26 Februari 2015 "Majalah Broadcast Beat" terus dadi puncak kompetisi kanthi menehi Dashboard Media Sosial. Yen sampeyan nate ...

Read More »

Broadcast Beat LIVE in Amsterdam @IBCShow from @Tadadek #IBCShow

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

NDELENG JADWAL ing ngisor iki lan siaran langsung ing ngisor iki kirim! Majalah kanggo nyedhiyakake warta lan informasi industri studio paling mutakhir lan paling anyar, majalah online - www.broadcastbeat.com - ngumumake liputan The 2014 IBC Show, sing nampilake siaran Janet Anne West langsung saka Show Floor ing Amsterdam liwat Teradek Urip ...

Read More »
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!