Home » Manajemen Konten

Manajemen Konten

Panyimpen kanggo Workflows adhedhasar Cloud

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Tom Coughlin, Coughlin Associates, Inc., www.tomcoughlin.com Wabah saka COVID-19 nyebabake pembatalan acara NAB 2020 minangka acara fisik ing Las Vegas. Nanging, macem-macem vendor sing mesthi duwe pameran lan nampilake sistem panyimpenan digital lan piranti lunak kanggo macem-macem aplikasi media lan hiburan dipindhah menyang Acara Virtual, diwiwiti ing akhir April lan wulan Juni ...

Read More »

Dhiskusi Tech: Edisi Khusus NAB Show LIVE - LIVE May 13-14, 2020

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Dhiskusi Tech: Edisi Khusus NAB Show LIVE Diprodhuksi dening Broadcast Beat, ing edisi khusus NAB Show LIVE, pamirsa online bakal ngerti kepiye penyiar, merek, cinematographers, podcaster lan streamer nggawa inspirasi lan inovasi ing media, hiburan lan industri teknologi TEK TIK: DAY 2 Miss dina 1 ing Temu Bicara Tech? Watch kene! Saluran Saluran Channel ...

Read More »

Panyimpenan: Sekutu Kritis Sing Ngrembakake Broadcasters lan Pencipta Konten

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Lingkungan nggawe konten saiki bisa diringkes kanthi siji tembung: liyane. Isi liyane, luwih akeh permintaan kanggo efisiensi, file resolusi sing luwih dhuwur, lan luwih akeh kabutuhan kanggo turnaround luwih cepet, ing tengah-tengah anggaran statis utawa malah nyusut. Kabeh iki nambah tekanan lan tantangan sing nggumunake kanggo industri media lan hiburan. Kompleksitas alur kerja, format lan saluran distribusi konten sing ditambah karo ...

Read More »

Naga Ireng Disepak ing Suket :)

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Saiki, kabeh wong wis krungu warta gedhe saka Black Dragon Capital sing ngumumake akuisisi siaran anjog lan produsen piranti lunak & produksi Produksi Grass Valley. Belden Inc., supplier global solusi solusi jaringan khusus, mlebu tandha persetujuan definisi kanggo adol bisnis Live Media Company ("Grass Valley") menyang Black Dragon Capital, perusahaan ekuitas swasta ...

Read More »

NAB: Carane Kabeh Njaluk ...

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nah, kene iki, nyedhak NAB Show! Sawise maneh, aku bakal nampilake, nuduhake Broadcast Beat Magazine, nalika aku meluncur liwat Show Floor, weruh apa aku bisa ndeleng kabeh prodhuk lan inovasi sing paling anyar ing studio (siaran lan pasca produksi). Malah karo kabeh kasenengan sing Show ndadekke, tau wonder apa "NAB" utawa sing ...

Read More »

Penyunting Swara Gambar Gerak Ngumumake Presentasi kanggo Penghargaan Reel Emas MPSE sing kaping 67

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Los Angeles - Penyampir kanggo Anugerah Emas Referensi MPSE sing kaping 67 bakal kalebu artis rekaman sing menang Grammy Award Melissa Manchester, bintang All Rise Nadia Grey, direktur Climb Michael Angelo Covino, bintang Dark / Web Michael Nardelli, Gabby Duran & bintang Unsittables Valery Ortiz lan sutradara Stucco Janina Gavankar. Upacara penghargaan wis dijadwalake dina Minggu, 19 Januari ing Hotel Westin Bonaventure ing ...

Read More »

Dina 12 Dina Natal Natal 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Musim Natal iki wis kabeh wong ngrameke ing mode semangat liburan! Malah, nerd teknologi kaliber sing dhuwur kaya kita saka industri siaran lan produksi pasca siap kanggo Natal holly jagad lan ngarep! Minangka tetep karo tradisi liburan, aku njaluk pitakon marang para penyayang Natal ing pirang-pirang saluran media sosial kita: "Yen sampeyan bisa golek dolanan produksi sing nyenengake ing Natal iki, ...

Read More »