Home » Manajemen Konten

Manajemen Konten

Pebble ngluncurake Pebble Control kanggo nyepetake panyediaan jaringan IP

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pebble, otomatisasi utama, manajemen konten, lan spesialis saluran integral, seneng ngumumake peluncuran Pebble Control, sistem manajemen koneksi IP sing mandhiri, bisa diukur, lan gampang dikonfigurasi sing dibangun khusus supaya para penyiar bisa nggawe kabisat kabeh fasilitas IP tanpa prelu masang solusi perusahaan sing dipesan luwih dhisik. Nggunakake dhukungan lengkap kanggo NMOS (Jaringan ...

Read More »

Pebble ngluncurake Pebble Control kanggo nyepetake panyediaan jaringan IP

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sistem manajemen sambungan IP anyar nggunakake protokol NMOS kanggo nggawe jaringan siaran IP sing ringkes lan ringkes Pebble, otomatisasi utama, manajemen konten, lan spesialis saluran terintegrasi, seneng ngumumake peluncuran Pebble Control, sing bisa mandhiri, bisa diukur , lan gampang ngonfigurasi sistem manajemen koneksi IP sing dibangun khusus supaya para penyiar bisa ...

Read More »

Aveco lan Spectra Logic Nggabungake Kekuwatan kanggo End-to-End Ingest kanggo Solusi Arus Workflow

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Aveco ASTRA MAM lan Spectra Logic BlackPearl sing terintegrasi kanthi lengkap nyedhiyakake volume akeh konten media Aveco®, panyedhiya otomatis independen industri media paling gedhe, lan Spectra Logic®, pimpinan solusi panyimpenan data lan manajemen data, dina iki bebarengan ngumumake integrasi lengkap manajemen aset media (MAM) lan solusi arsip, sing wis diuji kanthi lengkap, disertifikasi lan dilebokake ...

Read More »

Panyimpenan Digital Ngaktifake Pasang Produksi Sajrone Pandemi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Tom Coughlin, Associates Coughlin Pandemi Covid-19 nyebabake akeh organisasi produksi pos kanggo kerja jarak jauh. Iki nyebabake pangowahan cara konten media disimpen. Salah sawijining elemen penting yaiku ketergantungan sing luwih gedhe ing panyimpenan awan, yaiku saka pusat data pribadi utawa liwat panyedhiya panyimpenan maya hyperscale. Ing artikel iki, kita bakal ndeleng proyeksi ...

Read More »

Panel ing Produksi Anyar ing Media Post-produksi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Eksekutif pasca produksi ngrembug babagan strategi supaya makarya media dina iki bisa dadi mitra karo pimpinan industri Backblaze kanggo menehi diskusi panel babagan New Normal sing nampilake para pelanggan Gerry Field Televisi Publik Amerika lan Scott Salik saka Youngevity. Versi sesi sing wis streaming saiki kasedhiya ing tinyurl.com/newnormalpanel. Sam Bogoch, CEO poros ai, ujar manawa "Kita lan ...

Read More »

Panyimpen kanggo Workflows adhedhasar Cloud

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Tom Coughlin, Coughlin Associates, Inc., www.tomcoughlin.com Wabah COVID-19 nyebabake pembatalan acara NAB 2020 minangka acara fisik ing Las Vegas. Nanging, macem-macem vendor sing mesthi duwe pameran lan ditampilake ing sistem panyimpenan digital lan piranti lunak kanggo macem-macem aplikasi media lan hiburan pindhah menyang Acara Virtual, wiwit pungkasan wulan April nganti wulan Juni ...

Read More »

Wicara Tek: NAB Show Edhisi Khusus LIVE - LANGSUNG 13-14 Mei 2020

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Tech Talks: Edisi Khusus NAB Show LIVE Diprodhuksi dening Broadcast Beat, ing edisi khusus NAB Show LIVE, para pamirsa online bakal ngerti kepiye penyiar, merek, sinematografer, podcasters lan streamer terkemuka nggawa inspirasi lan inovasi ing media, hiburan lan industri teknologi. TALKS TECH: DAY 2 Miss Tech dina 1 babagan Tech Tech? Watch kene! Tune Line-Up Saluran ...

Read More »

Panyimpenan: Sekutu Kritis Sing Ngrembakake Broadcasters lan Pencipta Konten

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Lingkungan nggawe konten saiki bisa diringkes kanthi siji tembung: liyane. Isi liyane, luwih akeh permintaan kanggo efisiensi, file resolusi sing luwih dhuwur, lan luwih akeh kabutuhan kanggo turnaround luwih cepet, ing tengah-tengah anggaran statis utawa malah nyusut. Kabeh iki nambah tekanan lan tantangan sing nggumunake kanggo industri media lan hiburan. Kompleksitas alur kerja, format lan saluran distribusi konten sing ditambah karo ...

Read More »
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!