Home » Manajemen Konten

Manajemen Konten

Kemungkinan Jauh ing Broadcast Post-Production

OpenDrives Adapts Workflows for Increased Efficiencies Manfaat sing ora bisa dipungkiri siaran siaran langsung dumunung. Masalah mung menawa alur kerja pasca-produksi tradisional sing luwih cocok kanggo produksi teater ora cara sing paling efisien kanggo nggawe acara-acara kasebut kanthi cepet. Saka perspektif workflow teknis, siaran langsung nangkep rekaman kaya nalika nggunakake peralatan onsite lan ...

Read More »

Pikir Flash Liyane Apa Luwih Luwih? Mikir maneh

Jason Coari, Direktur Global, Prodhuk lan Solusi Marketing ing Quantum Saben uwong setuju yen lampu kilat bisa ngasilake kinerja sing luar biasa. Lan kanggo sawetara proses lan alur kerja, jenis kinerja kasebut bisa ditindakake kanthi jelas. Contone, nalika para panulis nggarap kanthi pirang-pirang aliran 4K sing ora dimompresi (utawa luwih kerep, 8K) video, lampu kilat bisa nyedhiyani jenis pengalaman responsif sing dibutuhake kanggo nggawe ...

Read More »

NASCAR Pilih AWS minangka Preferred Cloud Computing, Cloud Machine Learning, lan Cloud Artificial Intelligence Provider

NASCAR nambah pengalaman penggemar, nyepetake upaya intelijen buatan, lan mbenakake efisiensi operasional dening migunakake misi SEATTLE-June 4, 2019-Today, Amazon Web Services, Inc. (AWS), perusahaan Amazon.com (NASDAQ: AMZN), ngumumake sing National Association for Stock Auto Racing (NASCAR) wis milih AWS minangka standar kanggo pembelajaran mesin berbasis awan lan workfor intelligence buatan. NASCAR bakal nggunakake ...

Read More »

Ngirim DCPs ing Malaysia karo Signiant Jet

Miturut Avinash Suresh, Direktur ing Yusari Film Tingkat adopsi teknologi media anyar beda-beda ing ndonya, lan Malaysia secara tradisional wis ing pungkasan spektrum sing luwih alon. Contone, ora nganti 6 taun kepungkur, pamindhahan saka 35mm kanggo Digital Cinema pancen ditahan. Nalika alon ing kawitan, sawise keuntungan lan paningkatan ing ...

Read More »

Tiga Topik Topik NAB 2019

Miturut Jon Finegold, Signiant CMO Sadurunge kita rampung kanthi tenang sakwise angin puyuh NAB, aku pengin nuduhake bayangan sawetara babagan acara taun iki. Iku tansah menarik kanggo krungu topik sing gelembung menyang permukaan ing obrolan sing beda-beda. Taun iki, ana telung tema sing ditemokake. 1. We are in a cloud-cloud / multi-cloud world One ...

Read More »

Arrow bundles NetApp Storage nganggo Software axle a to Elevate Media Teams

Kapasitas dhuwur target target lan kabutuhan akses cepet kanggo pasar video lan pendidikan video arus Distribusi Arrow (www.arrow.com/) saiki ngumumake kasedhiyan langsung saka sawetara solusi terpadu kanggo tim video lan universitas video adhedhasar sistem panyimpenan NetApp (www.netapp .com) lan piranti lunak saka axle ai, Inc. Para telu pamimpin industri wis gabungan kekuatan kanggo nyedhiyakake solusi lengkap ora mung ...

Read More »

NAB Show LIVE - 2019 Show Schedule. #NABShow @NABShow

Broadcast Beat minangka produser NAB Show LIVE, ing acara NAB Show ing Las Vegas. Dianakaké April 6-11, 2019, NAB Show minangka konvènsi paling gedhé ing donya sing nyakup konvergensi media, hiburan lan teknologi. NAB Show LIVE bakal nampilake live streams of select konferensi lan wawancara jero karo pameran, vendor, lan pamimpin industri. Isi bakal kasedhiya ...

Read More »

30,000 Feet up - Aku ing cara kanggo #NABShow! @NABShow

... Lan adoh kita pindhah! Saiki aku telung puluh ewu kaki ing udhara, ing dalan menyang "Sin City" - Las Vegas, Nevada, kanggo 2019 NAB Show! Minangka biasanipun, tingkat kesenengan saya ora bakal nglilani, supaya aku wis blogging nalika ing pesawat! (DEFINITELY iki minangka pakulinan, saiki !!!) Awit "Saben crita diwiwiti kene" (NAB Show's Theme ...

Read More »

ALL-STAR NAB SHOW KEYNOTE SESSION: TAKES LIVE SPORTS TO NEW HEIGHTS IN THE CLOUD

SESSION ALL-STAR NAB Tampilake LIVE SPORTS TO NEW HEIGHTS IN THE MUNDO - Eksekutif saka CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, lan Pac-12 Networks nuduhake carane maya, layanan media, lan AI njupuk perhatian para pamirsa, menehi pembuangan luwih kontrol , nganyari rekaman ndeleng, lan nggawé pengalaman olah raga ing mangsa ngarep - WASHINGTON, DC- NAB Show bakal ngusulake diskusi intine eksklusif sing fokus babagan ...

Read More »

All-Star NAB Show Keynote Session Njupuk Olahraga LIVE Kanggo Heights Anyar Ing Cloud. @NABShow #NABShow

- Eksekutif saka CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, lan Pac-12 Networks nuduhake carane maya, layanan media, lan AI narik kawigaten para pamirsa, menehi penggemar luwih ngontrol, ngilangake rekaman ndeleng, lan nggawé pengalaman olahraga mangsa - NAB Show diskusi intine eksklusif fokus ing babagan teknologi panganiaya sing nyebabake owah-owahan olahraga lan nyambangi panemume. Sesi kasebut, diprodhuksi dening Amazon Web ...

Read More »

Magewell: Nggawe Transisi menyang IP Praktis lan Terjangkau. @NABShow #NABShow

Taun kepungkur minangka titik tontonan kanggo panggunaan transportasi media berbasis IP ing produksi urip, kanthi teknologi lingkungan ekosistem kayata NDI® bebas royalti NewTek sing ngrambah massa kritis. Keuntungan IP sing dijanjikake kanggo ningkatake keluwesan lan biaya panyebaran sing suda wis dadi kasunyatan kanggo pangguna sing mlumpat ing kereta api IP awal, lan adopsi mainan terus berkembang. Kemampuan kanggo ...

Read More »

Saka PRINT TO 100 PERCENT DIGITAL: CARA NETWORKS COMPLEX DID IT

Jermaine Harrell, Manajer Video IT Operations, Kompleks Networks Ditemukake ing 2002 minangka majalah cetak darmabakti kanggo nyedhiyakake berita lan tren babagan budaya werna populer kanggo wong diwasa, Kompleks Networks wis ngalami owah-owahan cukup wiwit sing awal. Ing 2007, kita miwiti nandur modal ing ngarsane online, lan dening 2011, sisih digital bisnis wis ...

Read More »

NAB: Carane Kabeh Njaluk ...

Nah, kene iki, nyedhak NAB Show! Sawise maneh, aku bakal nampilake, nuduhake Broadcast Beat Magazine, nalika aku meluncur liwat Show Floor, weruh apa aku bisa ndeleng kabeh prodhuk lan inovasi sing paling anyar ing studio (siaran lan pasca produksi). Malah karo kabeh kasenengan sing Show ndadekke, tau wonder apa "NAB" utawa sing ...

Read More »

Plura Kanggo Ngeculake Ground-Breaking Products ing #NABShow New York

Plura, prodhuk global terkemuka kanthi solusi siaran digital lan solusi produksi video digital, bakal ngeculake loro produk ing acara NAB Show New York taun iki. Line-up kalebu kabeh bukti anyar FUTURE PROOF SFP-H, Seri Monitor Hibrida, ndhukung konektor Coax, Fiber & IP lan seri PRM-3G, kalebu PRM-224-3G, sing nyedhiyakake desain slim elegan digabungake karo Kelas A-10 ...

Read More »

FUEL Bitcentral nyathetake révolusi Panyegmatan Produksi lan Pengiriman Berita On-Line

Linear on DemandTM streaming digital pribadi ndadekke pamirso lan revenue bali menyang pamilik isi Panyedhiya perusahaan fitur bulan iki Bitcentral, produser pemenang penghargaan prodhuk produksi, distribusi, pengumpulan lan publikasi konten warta menyang perusahaan penyiaran lan konten konten. Perusahaan perintis, didegaké ing 1980 minangka Miralite Communications, panyedhiya jaringan satelit ing saindhenging donya, ngowahi jeneng dadi Bitcentral ...

Read More »

Go Soft or Die - Carane Infrastruktur Ditetepake Perangkat Lunak Ngidini Studios Supaya Gesang karo Ngganti Teknologi lan Business Requirements

Artikel ing ngisor iki ditulis dening Barry Evans, CTO Pixit Media Ing jaman produksi "panganan siap" pungkasane kita rampung. Klien pengin isi sing seger, padha pengin isi sing murah lan padha pengin isi saiki. Lan saka perspektif format lan resolusi, dheweke mesthi pengin 'cara'. Saiki, sing ora kudu diarani ...

Read More »