Home » Liyane

Liyane

Daftar Partai 2017 #NABShow

Yen kita ora nyathet 2017 NAB Show After-Parties, kita bakal ninggalake cita gedhe fun sing digandhengake karo NAB Show! Deleng ing ngisor iki lan klik rincian NAB Show party kanggo katrangan liyane, amarga sawetara ana pribadi, kanthi undhangan mung utawa duwe pangrungon. Iki daftar sing mlaku lan sing paling lengkap sampeyan bakal nemokake! Kita ...

Read More »

The Big Thing Next for Broadcasters: Hybrid Vehicles?

Minangka industri warta berkembang, stasiun lokal kudu bersaing karo isi online, aplikasi khusus, media nasional, lan ing sawetara kasus, stasiun gedhe ing wilayah tetanggan. Ing sajeroning biaya, jinis-jinis isi sindikasi tartamtu dadi kurang ekonomis kanggo stasiun tuku, nalika pamirsa ndeleng stasiun lokal kanggo nyedhiyani isi sing ora bisa ditemokake ing panggon liya. Dadi, carane ...

Read More »

Comcast, FX Test Live TV / VOD Hybrid kanggo 'The Bridge'

[ad_1] Broadcasting & Cable reports "Comcast mratélakaké yèn MSO lan FX mung ngrampungaké uji coba ing ngendi penampil bisa nonton episode sabanjure The Bridge on VOD (dipasangkan karo adload biasa) sawisé episode saiki debut ing live TV Rebo wengi. ". [ad_2]

Read More »

Reddit app Soon to Launch on Xbox One

[ad_1] GamesIndustryBiz laporan "Xbox One bakal dadi papan kanggo aplikasi anyar sing ngidini pangguna kanggo tetep nglacak komunitas internet kontroversial Reddit, Microsoft Larry Hyrb wis ngumumake.". [ad_2]

Read More »

Perfect World Doubles Profit in Q2

[ad_1] GamesIndustryBiz laporan "Penerbit online China Perfect World ningkatake sawijining keuntungan ing kuartal kaloro kaloro sawisé kinerja apik ing kabeh portofolio sawijining.". [ad_2]

Read More »

Guillemot: Pamilik Wii U Aja Tuku "Mature" Games

[ad_1] GamesIndustryBiz laporan "CEO Ubisoft Yves Guillemot wis menehi diagnosis kontroversial ing Wii U, ngandhakake yen iku ora platform kanggo game dewasa.". [ad_2]

Read More »

GuardiCore Raise $ 11 Million kanggo Nglindhungi Pusat Data saka Ing

[ad_1] Laporan VentureBeat "Kita kabeh ngerti yen pamblokiran serangan saka ngakses pusat data ora efektif.". [ad_2]

Read More »

Nuzzel nyedhiyakake sampeyan Daftar Dhaptar Top Founder lan Investor

[ad_1] Laporan VentureBeat "Agregator berita sosial Nuzzel wis nggoleki sawetara halaman feed warta adat sing nuduhake para pendiri lan investor ing perusahaan modal ventura ndhuwur maca saben dina." [ad_2]

Read More »

Layanan Musik YouTube Dilapurake Nemu lan $ 10 karo Tag Price Bulan

[ad_1] Laporan VentureBeat "Situs video sing diduweni Google, layanan musik premium YouTube anyar bakal kasebut" YouTube Music Key, "miturut laporan saka Android Police.". [ad_2]

Read More »

LG Nggawe Paling Antarmuka Telpon Iku Katon kaya G3

[ad_1] Laporan VentureBeat "Smartphone G3 LG iku nyabet kejutan taun iki: Iku telpon pisanan saka buta elektronik Korea sing bisa nyedhaki jempol karo Apple lan Samsung paling apik.". [ad_2]

Read More »

Coinbase Acquires Blockchain Explorer Blockr.io

[ad_1] Laporan TechCrunch "Gelombang konsolidasi cilik ing papan Bitcoin terus minangka perusahaan sing luwih gedhe dibiayai, luwih akeh ngusung tim desainer lan insinyur sing berbakat.". [ad_2]

Read More »

AppNexus Raises $ 60 Million Round Valuing the Ad-Tech Company at $ 1.2 Milyar

[ad_1] Laporan TechCrunch "Ad tech company AppNexus mung ngumumake yen wis ngunggah tambahan $ 60 yuta.". [ad_2]

Read More »

BigColors Buys GetViable to Offer More Resources to Asia-Pacific and US Startups

[ad_1] Laporan TechCrunch "Bigcolors, platform wiwitan crowdfunding ing Hong Kong lan perusahaan ibukota ventura, wis entuk GetViable, sing nggawé alat kanggo pendiri wiwitan, kanggo jumlah sing ora ditepungi." [ad_2]

Read More »

Sympler Nyedhiyani Cara Gampang Kanggo Nggawe Fun, Musik-Centric Video

[ad_1] Laporan TechCrunch "Co-ngedekake Ben Jenkins lan Alexander Kane pindah dening kantor TechCrunch bubar kanggo nuduhake Sympler, app video anyar kanggo iOS.". [ad_2]

Read More »

Kebenaran Ngijini Sampeyan Kanggo Ngirim Teks Anonim

[ad_1] Laporan TechCrunch "Kanthi Whisper and Secret mundhakaken mayuta-yuta dolar kanggo mbangun layanan anonim, kabeh jinis aplikasi sing ngetokake munggah supaya sampeyan nuduhake bab ora nemplek identitas sampeyan.". [ad_2]

Read More »

Nguripake Sembarang Video YouTube menyang GIF dening Cukup Nggabungake "GIF" Kanggo URL "

[ad_1] Laporan TechCrunch "Pengin ngowahi soko ing YouTube dadi GIF, nanging ora pengin nglakokake kanthi ngundhuh app pihak katelu utawa ngedol kanggo konverter online?". [ad_2]

Read More »