Home » Liyane

Liyane

Daftar Partai 2017 #NABShow

Yen kita ora nyathet 2017 NAB Show After-Parties, kita bakal ninggalake cita gedhe saka fun sing digandhengake karo NAB Show! Deleng ing ngisor iki lan klik rincian katelu NAB Show kanggo informasi luwih lengkap, amarga sawetara ana pribadi, kanthi undhangan mung utawa duwe pangrungon. Iki daftar sing mlaku lan sing paling lengkap sampeyan bakal nemokake! Kita ...

Read More »

The Big Thing Next for Broadcasters: Hybrid Vehicles?

Nalika industri berita berkembang, stasiun lokal kudu bersaing karo konten online, aplikasi khusus, media nasional, lan ing sawetara kasus, stasiun gedhe ing wilayah tetanggan. Ing salebetipun, biaya jinis tartamtu saking konten sindikasi sampun dados ékonomi ingkang kurang sanget kanggé tuku, déné para pamirsa nyawang stasiun lokal kanggé nyedhiyani isi ingkang mboten saged dipunpanggihaken ing panggenan liya. Dadi, carane ...

Read More »

Comcast, FX Test Live TV / VOD Hybrid kanggo 'The Bridge'

[Ad_1] Broadcasting & Laporan kabel "Comcast dikonfirmasi yen MSO lan FX mung mbungkus percobaan ing ngendi penonton bisa nonton episode sabanjure The Bridge on VOD (dipasangkan karo iklan adload biasa) sawise episode saiki debuted ing urip TV saben Rebo wengi. ". [Ad_2]

Read More »

Reddit app Soon to Launch on Xbox One

[Ad_1] GamesIndustryBiz laporan "Ing Xbox One bakal dadi omah kanggo aplikasi anyar sing ngidini pangguna kanggo tetep nglacak komunitas internet kontroversial Reddit, Larry Hyrb Microsoft wis ngungkapake.". [Ad_2]

Read More »

Perfect World Doubles Profit in Q2

[Ad_1] GamesIndustryBiz laporan "Penerbit online China Perfect World ningkatake sawijining keuntungan ing kuartal kaloro kaloro sawisé kinerja apik ing kabeh portofolio sawijining.". [Ad_2]

Read More »

Guillemot: Pamilik Wii U Aja Tuku "Mature" Games

[Ad_1] GamesIndustryBiz laporan "CEO Ubisoft Yves Guillemot wis menehi diagnosis kontroversial ing Wii U, ngandhakake yen iku ora platform kanggo game dewasa." [Ad_2]

Read More »

GuardiCore Raises $ 11 Million to Protect Centers Data from Within

[Ad_1] Laporan VentureBeat "Kita kabeh ngerti yen pamblokiran serangan saka ngakses pusat data ora efektif.". [Ad_2]

Read More »

Nuzzel nyedhiyakake sampeyan Daftar Dhaptar Top Founder lan Investor

[Ad_1] Laporan VentureBeat "Agregator berita sosial Nuzzel ngobrol babagan sawetara halaman feed warta khusus sing nuduhake para pendiri lan investor ing perusahaan modal ventura ndhuwur maca saben dina.". [Ad_2]

Read More »

Layanan Musik YouTube Ngartekno Nemu Jeneng lan $ 10 karo Tag Price Bulan

[Ad_1] Laporan VentureBeat "Situs video sing diduweni Google, layanan musik premium YouTube anyar bakal kasebut" YouTube Music Key, "miturut laporan saka Android Police.". [Ad_2]

Read More »

LG Nggawe Paling Interphone Nampilake kaya G3

[Ad_1] Laporan VentureBeat "Smartphone G3 LG yaiku pencet kenek tahun iki: Iku telpon pisanan saka perusahaan elektronik Korea sing bisa go toe-to-toe karo paling apik saka Apple lan Samsung." [Ad_2]

Read More »

Coinbase Acquires Blockchain Explorer Blockr.io

[Ad_1] Laporan TechCrunch "Gelombang konsolidasi cilik ing papan Bitcoin terus minangka perusahaan sing luwih gedhe dibiayai, luwih apik ngembangake tim desainer lan insinyur sing berbakat.". [Ad_2]

Read More »

AppNexus Raises $ 60 Million Round Valuing Company Ad-Tech at $ 1.2 Milyar

[Ad_1] Laporan TechCrunch "Ad tech company AppNexus mung ngumumake yen wis ngunggah tambahan $ 60 yuta.". [Ad_2]

Read More »

BigColors Buys GetViable kanggo Penawaran Sumber Daya liyane kanggo Asia-Pasifik lan US Startups

[Ad_1] Laporan TechCrunch "Bigcolors, platform wiwitan crowdfunding lan modal usaha startup Hong Kong, wis entuk GetViable, sing nggawé alat kanggo pendiri wiwitan, kanggo jumlah sing ora ditepungi." [Ad_2]

Read More »

Sympler Nyedhiyani Cara Gampang Kanggo Nggawe Fun, Musik-Centric Video

[Ad_1] Laporan TechCrunch "Co-founders Ben Jenkins lan Alexander Kane pindah dening kantor TechCrunch bubar nuduhake Sympler, aplikasi video anyar kanggo iOS.". [Ad_2]

Read More »

Kebenaran Ngijini Sampeyan Kanggo Ngirim Teks Anonim

[Ad_1] Laporan TechCrunch "Kanthi Whisper and Secret ndadekake mayuta-yuta dolar kanggo mbangun layanan anonim, kabeh jinis aplikasi sing ngetokake munggah supaya sampeyan bisa nuduhake apa-apa tanpa nunjuk identitas panjenengan.". [Ad_2]

Read More »

Nguripake Sembarang Video YouTube menyang GIF kanthi Cukup Nggabungake "GIF" Kanggo URL "

[Ad_1] Laporan TechCrunch "Pengin ngowahi soko ing YouTube dadi GIF, nanging ora pengin futz kanthi ngundhuh app pihak katelu utawa ngedol kanggo konverter online?". [Ad_2]

Read More »
8.4KFollowers
pelanggan
sambungan
Sambungake
Followers
pelanggan
langganan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!