Home » News

News

DGA Productions milih Teradek lan SmallHD kanggo Aman Tari sing Aman ing Lokasi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Will McAuliffe is happy to be back at work. After a two and a half-month hiatus DGA Productions is relying on new stricter COVID 19 protocols keeping him busy as Equipment Manager. Located in Watertown, Massachusetts, the company is known for its full-service production capabilities ranging from ad campaigns, to commercial content, human interest and sports. A one-stop shop, they ...

Read More »

Alat adaptasi dipasang ing Gs Plate Intro's Intro's Gobo Plate ™

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Solusi Versatile kanggo Kompatibilitas Grip Gear Matthews Studio Equipment ngatasi masalah jagad nyata kanthi Plate Gobo anyar. Adaptor pemasangan serbaguna nawakake solusi sing cepet, praktis lan murah sing bisa ngirit wektu lan energi nalika masang macem-macem peralatan genggeman, ing lokasi lan lokasi. Saka peralatan kamera uga ngadeg, kepala, lan aksesoris kanggo bahan bangunan ...

Read More »

Elk Ngenalake Aloha, Layanan Anyar kanggo Penciptaan Musik lan Prestasi Musik Jaman Lokal

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

August 11, 2020 – Stockholm, Sweden – Elk, developers of the world’s fastest, award-winning Elk Audio Operating System (OS), announces real-time remote music creation and performance with its Aloha by Elk service. Putting the “together” back into music, Aloha creates a virtual shared studio, rehearsal room, stage and or classroom with options to stream performances to audiences over social platforms. ...

Read More »

Partai CSI karo Guild Colorist Independent kanggo Munculake Penghargaan Warna

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Entries are being accepted now for the first-ever competition devoted purely to color in film, television, advertising and other media. LONDON— The Colorist Society International (CSI) is joining the Independent Colourist Guild (ICG) as partner and co-organizer of the newly-launched Colorist Awards. The first-ever international competition focused exclusively on the craft of color, the event recognizes outstanding work by colorists ...

Read More »

Kirimake New York Alliance (PNYA) "Post Break" kanggo Ngumumake Kepiye Kiriman

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Free webinar slated for Thursday, August 13 at 4:00 p.m. NEW YORK CITY—Career advancement in the highly-competitive world of post-production can be challenging. For the next edition of its popular weekly webinar series Post Break, Post New York Alliance is assembling a panel of up-and-coming and established industry professionals to share their secrets on moving up the ladder. The free ...

Read More »

Chris Conley NFL Nggawe Filem Short "Quarantime" karo URSA Mini Pro G2 lan DaVinci Ngrampungake Studio

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA – August 11, 2020 – Blackmagic Design today announced that Jacksonville Jaguars Wide Receiver Chris Conley recently shot “Quarantime,” a new short film created during isolation, using a Blackmagic URSA Mini Pro G2 digital film camera shooting in Blackmagic RAW. Conley also edited and graded the film himself using DaVinci Resolve Studio, which he learned at home during football’s hiatus. While Conley ...

Read More »

PMC USA Nglantik Pakar Swara Swara Ted White Kanggo Peran Operasional Kunci

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Produsen Loudspeaker PMC seneng ngumumake yen ahli industri pro industri Ted White wis gabung karo PMC USA minangka Direktur Operasi / Kepala Engineer. Janjian kasebut Ted ing wektu sing penting ing pangembangan PMC amarga perusahaan akeh banget ndukung audio immersive kanthi kerjasama karo Dolby lan Universal Music Group kanggo ngembangake lan ningkatake format Dolby Atmos ...

Read More »

Anna Valley nglakokake Quicklink Studio-in-a-box (ST500) kanggo kontribusi remot sing profesional, ngatur profesional

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Anna Valley, panyedhiya teknologi audio-visual lan siaran utama, ngetrapake Studio-in-a-box cepet-cepet (ST500) ing Quicklink, kanggo menehi kontribusi terpencil sing profesional lan berkualitas kanggo acara lan profil klien sing dhuwur. Saka lelang Sotheby bakal mbukak ing telung zona wektu sing beda kanggo ngumpulake pamicara ing saindenging Afrika kanggo briefing staf, Quicklink ST500, ST100 lan ST55 wis nulungi Anna Valley ngatur urip profesional ...

Read More »