Home » News

News

Vela 6.0-Versi Smart-Logger Dituduhake ing IBC-2019

Pratonton Teknologi Vendor IBC-2019 UNTUK TAMBAHAN TAMBAHAN Vendor: Vela Stand: 8.A01 September 13-17 2019 Vela 6.0 Versi Smart-Logger Dituduhake ing IBC-2019 Clearwater, Florida, USA. Agustus 23, 2019. Vela, panyedhiya utama pemantauan pematuhan, logging, lan sistem multiviewer sing digunakake utamane kanggo QoS Alerting, AirChecks / Verifikasi Ad, perbandingan berita kompetitif, analisa iklan ing saluran pesaing kanggo generasi timbal tim sales, lan ...

Read More »

Telestream Ngumumake Dhukungan Jaringan 25GE kanggo Platform Pangolahan Media PRISM

Nevada City, California, August 22 – At IBC 2019, Telestream (Booth 7.C16 & 7.C14), a global leader in file-based media workflow orchestration, media streaming and delivery technologies, will showcase major new functionality in its PRISM media processing platform. Telestream acquired PRISM recently when Tektronix’s video test, monitoring and quality assurance solutions for the broadcast and digital media markets were integrated into ...

Read More »

TV Cignal Filipina Ngembangake Kapabilitas Playout karo Mbayangno Komunikasi

Platform playout sing kompak, kuat nambah fungsi lan daya tahan; nyedhiyakake watu langkah menyang konektivitas IP ing HONG KONG, 22 Aug 2019 - TV Cignal, penyiar satelit utama ing Filipina, wis nggayuh kapasitas playout nggunakake solusi playout modular Versio ™ kanthi integral saka Mbayangno Komunikasi. Siaran TV Cignal nyiyapake konten premium ing televisi lan radio ...

Read More »

Raksasa Abang Rilis Game of Thrones VFX Pt. 2: Jaran Undead

Portland, UTAWA - 22 Agustus, 2019 - Red Giant, nitahake filmmaking, efek visual lan alat grafis gerakan, dina iki nerbitake installment kaping pindho saka seri tutorial efek visual Game of Thrones multi-part kasebut: carane ngowahi jaran urip dadi anggota tentara undead King Night Daniel "Hashi" Hashimoto nedahake teknik keying lan komposit nggunakake alat kalebu King Pin Tracker, Spot Clone ...

Read More »

Marshall Electronics Debuts CV503-WP Anyar ing IBC 2019

TORRANCE, CA, AUGUST 22, 2019 - Marshall Electronics, panyedhiya anjog kamera profesional, monitor, lan aksesoris kanggo produksi siaran, ngenalake Kamera Miniatur HD503-WP All-Weather HD Miniature anyar, sing dadi penerus kanggo penghargaan penghargaan Marshall CV502- WPM, ing IBC 2019 (Menenga 12.D20). Cocog digunakake ing lingkungan ruangan ing ngendi bledug, rereget, lan kelembapan dadi faktor. CV503-WP anyar nggunakake ...

Read More »

Kepiye Calrec bisa 'Pitulung' lan 'Sambung' ing IBC 2019

HEBDEN BRIDGE, UK, OGOS 22, 2019 - Aplikasi Bantuan lan Sambung kuat Calrec kalorone njupuk panggung tengah ing IBC 2019 (Stand 8.C91). Amarga industri iki nggayuh standar lan alur kerja anyar, Calrec wis nambah aplikasi kanggo menehi penyiar alat sing luwih efisien tanpa syarat tuku luwih akeh hardware. Bantuan Calrec minangka antarmuka adhedhasar browser sing ngidini pangguna ...

Read More »

Kejuaraan Nasional Softball GOLD Langsung Urip kanthi Desain Blackmagis

Fremont, CA - 22 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa GlobeStream Media live streaming USA Softball's GOLD National Championships nggunakake macem-macem produk Desain Blackmagic, kalebu kamera URSA Broadcast lan ATEM Television Studio Pro 4K live switcher, kanggo nyekel luwih saka Siaran jam 500 saluran siaran ngliwati sanga lapangan softball. Ditampa ing Papan Warisan ...

Read More »

DPA 2028 Vokal Mikro Anyar Kanggo Ngganti Landskap Kinerja Langsung

ALLEROD, DENMARK, OGOS 22, 2019 - DPA Mikrofon menehi tambahan anyar kanggo antrian mikropon, Mikrofon Vokal 2028. 2028 ngirimake swara alami sing misuwur ing DPA, sing ngidini kabeh jinis vokal dadi cemlorot. Sing cocog kanggo kabeh wong seni indie nganti penyanyi tur internasional, mic 2028 cocog kanggo pagelaran panggung langsung, siaran lan pro AV aplikasi. ...

Read More »

Alpha Eye ngrampungake distorsi optik ing kamera mikro

Perusahaan anyar sing duwe jeneng Alpha Gambar sing beda ing pasar IBC 2019, 13-17 September Stand 6.C28: Perusahaan anyar kanthi jeneng sing dihormati, Alpha Image, bakal katon ing masarakat pisanan ing IBC2019. Perusahaan bakal diluncurake kanthi solusi sing gampang kanggo masalah umum: distorsi optik ing kamera miniatur. Umum ing olahraga - ing goalmouth, utawa dipasang ing stump ...

Read More »

Teknologi Video Insys kanggo Mbukak Solusi Rekaman Media Cloud Anyar lan Platform OTT Dikembangake ing IBC2019

Video recorder Cloud Insys

Perusahaan bakal nampilake solusi anyar lan mantep ing ngarsane kaping pindho ing pertunjukan - pod pameran khusus kanthi demonstrasi ing Amazon Web Services ngadeg Agustus 22, 2019 - Dübendorf, Swiss: Over-the-top (OTT) solusi solusi video Insys Video Technologies yaiku tindak menyang pameran IBC2019 ing Amsterdam ing wulan September kanthi solusi rekaman video basis awan anyar lan ...

Read More »

Solusi Produksi Urip Sukuk Gawe Utang Edge

MONTREAL - 8: 00 CET Agustus 22, 2019 - Kamera serbaguna Grass Valley wis dipilih dening Expert'ease, kanggo nambah penawaran produksi langsung. Solusi Grass Valley dipilih kanggo linuwih lan keterampilan sing wis kabukten lan bakal ngidini perusahaan audiovisual lan multimedia berbasis Montreal njupuk kapabilitas produksi ing tingkat sabanjure. Instalasi lan Komisi sistem anyar yaiku ...

Read More »

Ngalih Media Ngeculake VOD2Live kanggo Cepet Langsung Saluran OTT Saluran Langsung

Switch Media, pimpinan jagad teknologi video online, wis ngluncurake VOD2Live, solusi anyar sing cerdas supaya para penyiar lan pamilik konten kanthi cepet mbukak saluran linear live live dinamis kanthi sawetara menit. Nganggo perpustakaan VOD sing nduweni pamilik konten, VOD2Live nggawe saluran sing padha karo siaran sing ora perlu piranti lunak playout, enkod video langsung utawa kanggo sinau maneh media. ...

Read More »

Seksi Hollywood SMPTE Kanggo Ngatasi Transisi Nganggo Gamut Wide Colour ing Rapat September

LOS ANGELES - Bagian Hollywood SMPTE®, organisasi sing mbesuk babagan masa depan crita, bakal njelajah tekane gamut warna lan pengaruhe ing gambar gerakan lan produksi televisi ing rapat saben wulan, Rebo, September 25, ing Akademi Gerak Seni lan Ilmu Gambar, Los Angeles. Gamut warna sudhut sing diwenehake dening standar HDR paling anyar ...

Read More »

Kontrol Upmix Halo Nugen lan Campuran Sapu Bunder kanggo Produksi Menang Penghargaan

LOS ANGELES, AUGUST 21, 2019 - Sajrone taun 30 kepungkur, Pengadéan Rekam Re-rekaman sing menang Joe Barnett wis nggarap macem-macem proyek berprofil tinggi kalebu Sejarah Amérika X, Pariwis Austin: Spy Sapa Sing Nulis Saya, Crazy Crazy , Nalika ing Roma, Babad, 2 Guns, Luke Cage, Daredevil lan OA. Antarane kridit paling anyar ing Barnett yaiku Netflix hit Iron ...

Read More »

C&I Studios Nggunakake DaVinci Ngatasi Halaman Motong 16 Studio kanggo Deliverables Media Sosial

Fremont, CA - 21 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen C&I Studios, agensi nggawe konten global, nggunakake kaca potongan anyar DaVinci Resolve 16 Studio sing luwih cepet tinimbang sadurunge nyunting. Percaya ing DaVinci Resolusi 16 Studio kanggo mungkasi produksi post, kalebu nyunting, penggredan warna, efek visual (VFX) lan audio Fairlight, C&I Studios nggawe video ...

Read More »

Argosy Ngumumake Jaringan IP lan Wutah Infrastruktur Serat

Over 350km of digital video and audio cabling, plus SMPTE-2022 fibre equipment, network connectors and rack technology delivered over 18 months LONG CRENDON UK, 21 August 2019 – Argosy, a leading international supplier of broadcast cables and infrastructure products, recently provided a selection of IP and fibre-based cabling, networking and rack technology to support dB Broadcast in the IP ...

Read More »